Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar kan testim 96 cikti. Haftaya salı tekrar gel bakalim dedi.

Geç döllenmeyi anlamıyorum ben ya bende de olabilir mi bugün normalde adetimin 2. Günü olması lazım

Sen olamazsın aslında canım senin çünkü yumurtanın catladigi gün belli ..
Bazı arkadaşlar mesela 28. Güne bir oluyor normalde 14 çatlıyor diyelim bu sefer 18 catladi geç dollendi ve beklenen adet 32-33. Gün ama o 28. Gün yaptı testI negatif çünkü o adet günü sanıyor halbuki daha var gününe
Yalnız senin ki benim dediğime geliyor sen dün daha 13. Gündun yani bebeğin 10. Gün yerleşmiş olsa iki gün sonra bhcg artıyor o zaman senin pozitif görmen daha sürer ...

Aminnnnn biliyor musun ben kürtajdan sonra (3 ay önce) çok moralim bozuldu, sayfa sayfa dolaştım sonra buraya denk geldim dedim ki bu sayfa bana uğur getirecek gerçekten de öyle oldu. Şimdi inanıyorum sende bende mutlu bir şekilde buradan ayrılacağız ( bebek olduktan sonra başka sayfalarda açarız )

Mrb canim yazini okudum bende duphaston kullaniyorum benimde goguslerimi sisirip hassaslik yapti acayip derecede uyku yapti kasiklarimda ara sira sizi yapti acaba olabilirmi diye dusunmustum ama hepsi hapin etkisiymis adetim bitti 5inci gun adet oldum bence sende bekle derim olmazsa yap testini

Evet canım Masha Allah yine mi ikiz bekliyorsun yoksa kız kuzum .. Hadi hayırlısı ..
Yazını okuyunca yaş aktı gözümden ben beta bile baktırmadım korkuyorum bugün tam 4+0 haftası. Geçen ay 5 gün erken adet oldum ve yumurta adetimin 9. Günü 15.5 mm dedi doktor. Tesadüf kontrol için gitmiştim. 12 temmuz sat ım. 28 günde 1 döngüm var normalde.

Yani ne zaman artış oluyor canım kaç gün sonra görme ihtimalim olur adet olmazsam eğer?

Selam kızlar. Adet bitmemisken doktora gittim bugün. Çok şükür anormal bir şey yokmuş. Bende biraz aceleci olunca klomen verdi. Cuma başlayıp çarşamba kontrole gidecegim. Hayırlısı artık

K kahvekokulu temmuzdaki listede vardım gecen gun bu listeye de eklemeni rica etmistim görmedin sanirim batim 28 agustos ekler misin canim

Canım sende erkende olabilir mesela 11-12-13 . Gün çünkü klomen kullandın belki erken uyardı büyüttü zaten 28 günde bir adet oluyorsun ..

kizlar kafama takildi smdi bugun benim adtimin 8.gunu.doktor 13.gunu gel dedi yani pazartesi. klomen kullandm dun aksam bitti. acaba ilacin etkisyle falan erken catlama durumu olurmu herkesi doktor ilac bitince gel demis burdan okuduklarimda benimki 13.gunu cagirdi. gerci biz pazartesi basladik gun asiriya insAllah erkensede birine denk gelir diye dusunuyorum Allah verirse de olur

Klomenin yanina bir ilaç verdi mi canım sana. Bir hafta kullandiktan sonra çağırdı beni kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…