- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.261
Bilemedim hemen yan garafta eczane var aslında hamile olmadığıma eminim çok iyi değerlendiremedik ama adet gecikmesi şaşırttı ve hiç bi kasık ağrımda yok şuan neden bilemedimElinde ovulasyon testi yok mu ? Erken gebeliğe gerek yok ya ..
Slm kızlar kan testim 96 cikti. Haftaya salı tekrar gel bakalim dedi.
Canim ilk idrarla yapmadin mi testiBilemedim hemen yan garafta eczane var aslında hamile olmadığıma eminim çok iyi değerlendiremedik ama adet gecikmesi şaşırttı ve hiç bi kasık ağrımda yok şuan neden bilemedim
Adetin kaç gün geçti ?Slm kızlar kan testim 96 cikti. Haftaya salı tekrar gel bakalim dedi.
8 gün geçti cnm doktor geç döllenme olabilir dediAdetin kaç gün geçti ?
Kaset laboquick markalı test vardı onu kullandım ilk idrarle canımCanim ilk idrarla yapmadin mi testi
Geç döllenmeyi anlamıyorum ben ya8 gün geçti cnm doktor geç döllenme olabilir dedi
8 gün geçti cnm doktor geç döllenme olabilir dedi
Geç döllenmeyi anlamıyorum ben yabende de olabilir mi bugün normalde adetimin 2. Günü olması lazım
AminnnnnÇok geçmiş olsun canım , amin inşallah seninle aynı duyguları paylaşıyorum benimde hissiyatim çok kuvvetli simdilik mutluyum iyi hissediyorum o korku endişe ilerisi için var tabi ama iyiyim ben ..
Allah korktugumuza ugratmasin .. Heyecanla bekliyorum ..
Canım ben adete 2 gün varken test yaptım aşırı koyu çıktı acaba benim de erken mi döllendi diye düşündüm. Vücutta ki bhgc ye göre mi koyu yada silik çıkıyor ?Sen üç gün geçtikten sonra yaptin ya testi o zamanlar silik mıydı yoksa koyu muydu bayağı ?
Canım göğüs sızlaması gün içinde oluyor çok şişlik var su anda dün çok iğne batmaları oldu kasıkta. Ama acaba diyorum duphaston kullanıyorum ya bebek tutunması ve adet düzenlemesi icin onun etkisi olabilir mi bilemedim .beklicem artık 3 gün daha.
Canım ben adete 2 gün varken test yaptım aşırı koyu çıktı acaba benim de erken mi döllendi diye düşündüm. Vücutta ki bhgc ye göre mi koyu yada silik çıkıyor ?
Yazını okuyunca yaş aktı gözümdenEvet canım Masha Allah yine mi ikiz bekliyorsun yoksa kız kuzum .. Hadi hayırlısı ..
Yani ne zaman artış oluyor canım kaç gün sonra görme ihtimalim olur adet olmazsam eğer?Sen olamazsın aslında canım senin çünkü yumurtanın catladigi gün belli ..
Bazı arkadaşlar mesela 28. Güne bir oluyor normalde 14 çatlıyor diyelim bu sefer 18 catladi geç dollendi ve beklenen adet 32-33. Gün ama o 28. Gün yaptı testI negatif çünkü o adet günü sanıyor halbuki daha var gününe
Yalnız senin ki benim dediğime geliyor sen dün daha 13. Gündun yani bebeğin 10. Gün yerleşmiş olsa iki gün sonra bhcg artıyor o zaman senin pozitif görmen daha sürer ...
Canım sende erkende olabilir mesela 11-12-13 . Gün çünkü klomen kullandın belki erken uyardı büyüttü zaten 28 günde bir adet oluyorsun ..
Yazını okuyunca yaş aktı gözümdenben beta bile baktırmadım korkuyorum bugün tam 4+0 haftası. Geçen ay 5 gün erken adet oldum ve yumurta adetimin 9. Günü 15.5 mm dedi doktor. Tesadüf kontrol için gitmiştim. 12 temmuz sat ım. 28 günde 1 döngüm var normalde.
Klomenin yanina bir ilaç verdi mi canım sana. Bir hafta kullandiktan sonra çağırdı beni kontrolekizlar kafama takildi smdi bugun benim adtimin 8.gunu.doktor 13.gunu gel dedi yani pazartesi. klomen kullandm dun aksam bitti. acaba ilacin etkisyle falan erken catlama durumu olurmu herkesi doktor ilac bitince gel demis burdan okuduklarimda benimki 13.gunu cagirdi. gerci biz pazartesi basladik gun asiriya insAllah erkensede birine denk gelir diye dusunuyorumAllah verirse de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?