Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım gün aşırı devam edin, birliktelik sırasında sitres olmayın. Ben klomenden anlamıyorum canım benimkiler doğal oldu. İnşallah bu ay aramıza katılırsın. Benim sanki döllenme zamanı süt kesiği gibi akıntım oldu yumurtam çatlarken de kasıkta ani kasılma ve batmalar ama kendini belli edecek şekilde. Doktor tahmini yumurtanın çatlayacağı dönem seni çağırmıştır vardır bir hesabı. Güzel haberler ile gel buraya

Klomenin yanina bir ilaç verdi mi canım sana. Bir hafta kullandiktan sonra çağırdı beni kontrole

yok canim vermedi benim hormon testlerime bakti cok gzel olmasi istenen degerler ddi.hatta klomenide hamilelik sansini artirmak icin verdi.bakalim insAllah hayirlisyla. ben 2 agustosta adet oldum iste 4unde ilaca basladm 14 agustosta gel ddi.

insAllah canim benim bu ay biraz acemiligime geldi hatta hic hap almasam daha iyiydi diye dusunuyorum bakalm bu ay olmazsa onumuzdeki ay hap almak istemiyorum.bu ilk kullanisim

Sen bu aya odaklan bırak diğer gelecek ayı :) pozitif ol güzel düşün gelecek bebeğin konacak içine inşallah :)

Kızlar bu yumurtanın çatladığı zman bel ağrısı olur mu ki belim ağrıyo iki gündür sanki çok ağır bşey taşımışım gibi

Sen bu aya odaklan bırak diğer gelecek ayı :) pozitif ol güzel düşün gelecek bebeğin konacak içine inşallah :)
ay canm ya valla dgru soyluyosun valla yumurtlama donemine yeni grdim ilactan heralde bide kist varya biseler oluyo sol kasigimda ama hadi hayirlisi harekete gectiler heralde arkadas bekliyolar yanlarina

Kızlar bu yumurtanın çatladığı zman bel ağrısı olur mu ki belim ağrıyo iki gündür sanki çok ağır bşey taşımışım gibi
Kasıkta değişik bir ağrı oluyor benim. Bel agrisida normalde oldugundan belirti gibi algılamadım. Testle çok rahat anlaşılıyor canım. Bir daha ki ay tekrar denemen gerekirse kullan bence testi.

Kasıkta değişik bir ağrı oluyor benim. Bel agrisida normalde oldugundan belirti gibi algılamadım. Testle çok rahat anlaşılıyor canım. Bir daha ki ay tekrar denemen gerekirse kullan bence testi.
Canm gcen ay testle takip etmiştim olmadı bu ay da vardı elimde dünde yaptım ama silik çıkıyo ama akıntıyı da takip ediyorum o yüzden testi pek takmadım kafama sırf meraktan yapıyorum

Canm gcen ay testle takip etmiştim olmadı bu ay da vardı elimde dünde yaptım ama silik çıkıyo ama akıntıyı da takip ediyorum o yüzden testi pek takmadım kafama sırf meraktan yapıyorum
Ilginç geçen ay bende ilk defa kullandım. Ama çok net koyulaştı. Ilk başlarda birsey yoktu.sonraki gün birden koyulasti. Ertesi gün daha koyuydu sonrasındada silikleşti hemen. O gun zaten anlamistim catladigini takvimlede tam uyuşmuştu

Aynen bnm de takvimle uymuştu 28 gnde bi reglim dün yumurtlma olmalıydı ama silikti bya bnde önmsememeye başladım testleri

ay canm ya valla dgru soyluyosun valla yumurtlama donemine yeni grdim ilactan heralde bide kist varya biseler oluyo sol kasigimda ama hadi hayirlisi harekete gectiler heralde arkadas bekliyolar yanlarina
Heh işte böyle beyin öyle bir mekanizma ki inanılmaz bir gücü var. Olmayacak diye değil olacak diye düşün :)

B Birmucize canım klomen verdi doktor dedim ne zamandan beri deniyosunuz öğrenebilirmiyim
Denemeler eski değil canım ama yirmili yaşları geride bırakınca daha bir panik oluyorsun. Adet döngüsünde de bir değisiklik olunca daha bir acele ediyor insan. Doktorda dedi kendiliğinden olurdu diyede bakalım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…