- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.281
Aynen canım gün aşırı devam edin, birliktelik sırasında sitres olmayın. Ben klomenden anlamıyorum canım benimkiler doğal oldu. İnşallah bu ay aramıza katılırsın. Benim sanki döllenme zamanı süt kesiği gibi akıntım oldu yumurtam çatlarken de kasıkta ani kasılma ve batmalar ama kendini belli edecek şekilde. Doktor tahmini yumurtanın çatlayacağı dönem seni çağırmıştır vardır bir hesabı. Güzel haberler ile gel burayakizlar kafama takildi smdi bugun benim adtimin 8.gunu.doktor 13.gunu gel dedi yani pazartesi. klomen kullandm dun aksam bitti. acaba ilacin etkisyle falan erken catlama durumu olurmu herkesi doktor ilac bitince gel demis burdan okuduklarimda benimki 13.gunu cagirdi. gerci biz pazartesi basladik gun asiriya insAllah erkensede birine denk gelir diye dusunuyorumAllah verirse de olur
Hayırlısı inşallah canım :)Selam kızlar. Adet bitmemisken doktora gittim bugün. Çok şükür anormal bir şey yokmuş. Bende biraz aceleci olunca klomen verdi. Cuma başlayıp çarşamba kontrole gidecegim. Hayırlısı artık
Bu ay sende inşallah aramıza katılacaksın canım :) senden de ümitliyim benK kahvekokulu temmuzdaki listede vardım gecen gun bu listeye de eklemeni rica etmistim görmedin sanirim batim 28 agustos ekler misin canim
Klomenin yanina bir ilaç verdi mi canım sana. Bir hafta kullandiktan sonra çağırdı beni kontrole
Aynen canım gün aşırı devam edin, birliktelik sırasında sitres olmayın. Ben klomenden anlamıyorum canım benimkiler doğal oldu. İnşallah bu ay aramıza katılırsın. Benim sanki döllenme zamanı süt kesiği gibi akıntım oldu yumurtam çatlarken de kasıkta ani kasılma ve batmalar ama kendini belli edecek şekilde. Doktor tahmini yumurtanın çatlayacağı dönem seni çağırmıştır vardır bir hesabı. Güzel haberler ile gel buraya
Sen bu aya odaklan bırak diğer gelecek ayı :) pozitif ol güzel düşün gelecek bebeğin konacak içine inşallah :)yok canim vermedi benim hormon testlerime bakti cok gzel olmasi istenen degerler ddi.hatta klomenide hamilelik sansini artirmak icin verdi.bakalim insAllah hayirlisyla. ben 2 agustosta adet oldum iste 4unde ilaca basladm 14 agustosta gel ddi.
insAllah canim benim bu ay biraz acemiligime geldi hatta hic hap almasam daha iyiydi diye dusunuyorum bakalm bu ay olmazsa onumuzdeki ay hap almak istemiyorum.bu ilk kullanisim
ay canm ya valla dgru soyluyosunSen bu aya odaklan bırak diğer gelecek ayı :) pozitif ol güzel düşün gelecek bebeğin konacak içine inşallah :)
Kasıkta değişik bir ağrı oluyor benim. Bel agrisida normalde oldugundan belirti gibi algılamadım. Testle çok rahat anlaşılıyor canım. Bir daha ki ay tekrar denemen gerekirse kullan bence testi.Kızlar bu yumurtanın çatladığı zman bel ağrısı olur mu ki belim ağrıyo iki gündür sanki çok ağır bşey taşımışım gibi
Canm gcen ay testle takip etmiştim olmadı bu ay da vardı elimde dünde yaptım ama silik çıkıyo ama akıntıyı da takip ediyorum o yüzden testi pek takmadım kafama sırf meraktan yapıyorumKasıkta değişik bir ağrı oluyor benim. Bel agrisida normalde oldugundan belirti gibi algılamadım. Testle çok rahat anlaşılıyor canım. Bir daha ki ay tekrar denemen gerekirse kullan bence testi.
Insallah ama bu degerlerle zoe gorunuyor Rabbim ol der insallah hepimiz icinBu ay sende inşallah aramıza katılacaksın canım :) senden de ümitliyim ben
Ilginç geçen ay bende ilk defa kullandım. Ama çok net koyulaştı. Ilk başlarda birsey yoktu.sonraki gün birden koyulasti. Ertesi gün daha koyuydu sonrasındada silikleşti hemen. O gun zaten anlamistim catladigini takvimlede tam uyuşmuştuCanm gcen ay testle takip etmiştim olmadı bu ay da vardı elimde dünde yaptım ama silik çıkıyo ama akıntıyı da takip ediyorum o yüzden testi pek takmadım kafama sırf meraktan yapıyorum
Silik ti cnmSen üç gün geçtikten sonra yaptin ya testi o zamanlar silik mıydı yoksa koyu muydu bayağı ?
Cnm ben oglumda Son adetim 3 Ağustos tü ama 23 ü de döllenme olmuştu doktor geç döllenme dediydi. Şimdi yine öyle şüphem var. Seninde olabilirGeç döllenmeyi anlamıyorum ben yabende de olabilir mi bugün normalde adetimin 2. Günü olması lazım
Aynen bnm de takvimle uymuştu 28 gnde bi reglim dün yumurtlma olmalıydı ama silikti bya bnde önmsememeye başladım testleriIlginç geçen ay bende ilk defa kullandım. Ama çok net koyulaştı. Ilk başlarda birsey yoktu.sonraki gün birden koyulasti. Ertesi gün daha koyuydu sonrasındada silikleşti hemen. O gun zaten anlamistim catladigini takvimlede tam uyuşmuştu
23 ağustosta mu canımCnm ben oglumda Son adetim 3 Ağustos tü ama 23 ü de döllenme olmuştu doktor geç döllenme dediydi. Şimdi yine öyle şüphem var. Seninde olabilir
Heh işte böyleay canm ya valla dgru soyluyosunvalla yumurtlama donemine yeni grdim ilactan heralde bide kist varya biseler oluyo sol kasigimda ama hadi hayirlisi harekete gectiler heralde arkadas bekliyolar yanlarina
Denemeler eski değil canım ama yirmili yaşları geride bırakınca daha bir panik oluyorsun. Adet döngüsünde de bir değisiklik olunca daha bir acele ediyor insan. Doktorda dedi kendiliğinden olurdu diyede bakalım artık hayırlısı
Test yaptin mi bugün canım. Bekleyip kan mı vereceksin23 ağustosta mu canımbu geç döllenme sağlıklı mı peki
Hiç bi sorun yok cnm benim yumurtaların geç olgun lastiği için geç çatlayip dölleniyor hepsi bu23 ağustosta mu canımbu geç döllenme sağlıklı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?