Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sabah idrariyla bi test daha yap cnm
Benimki geç döllenme olduğu için idrarda da kan dada cikmadiydi birbuçuk aylık olana kadar .. yani hala umit var
Erken gebelik testi alıcam canım yarın bide onu denicem. Geç döllenmede haliyle doğumda geç olur dimi mesela nisan ortası olacak doğum nisan sonuna veya mayıs başına sarkar dimi? Mayısta benim seminerlerim vardı da o yzden çok tedirgin oldum

Geç döllenme de olsa gelişim sürecinde yakalıyor diye okudum bir yerde canım. Toparlıyor yani hemen yavrucak :) seni yine de yanıltmayım bilen arkadaşlarda yorum yapsın :)

Geç döllenme de olsa gelişim sürecinde yakalıyor diye okudum bir yerde canım. Toparlıyor yani hemen yavrucak :) seni yine de yanıltmayım bilen arkadaşlarda yorum yapsın :)
Hadi hayırlısı canım bu akşam yemekten sonra bende oldu Normal mi ki acaba kolay kolay geri çıkarmam ama bugünle birlikte 2 gün gecikti biraz şüphelendim gibi

Evet cnm bat tan 20 gün sonra ya sarkan dogum

Başka belirtin var mı? Sen test yapmış mıydın hiç canım?
Yaptım canım bu sabah ilk idrarla negatif çıktı takvimime göre 8 ağustos adet olmam gerekiyodu ama ne bi ağrım var nede sızı bilemedim biye böyle oldu yarını beklicem olmadı kan vereyim netleşsin hamile değilsen en azından adet söktürücü çay flan içerim

Bende de belirti yoktu bu ay göğüslerim bile büyümemişti ama çift çizgiyi gördüm. Yarın netleştir için rahat etsin canım.

Cnm kanda çıkmadan bile adet söktürücü çay içme az daha bekle kanda da cikmayabiliyor bende cikmadiydi.

Ben geldimmmmmmmm. Kızlar dualarınıza çok çok çok ihtiyacım var. Bu ay benim için çok önemli bazı anlatamayacağım nedenler var da . Lütfen dualarınızı bizden eksik etmeyin sevgili hamiş güzel anneler

Tahmini Mayıs'ın ilk haftası olur cnm
Cnm kanda çıkmadan bile adet söktürücü çay içme az daha bekle kanda da cikmayabiliyor bende cikmadiydi.
Anladım canım son bişi daha sorayım ben sana olur mu aslında benim telefonumda takvimim diye program yüklü orada 25 temmuz yumurtlama diye gösteriyodu. Yani 32 günde bir adet oluyorum ve benim takvimde gösterdiği gün ovu testim koyu çıktı. 26sında silikleşti. Bu geç döllenme olabilir mi? 7 temmuz adet başlangıcı 11 temmuz adet bitişi 25 temmuz yumurtlama 8 ağustos adet başlangıcı olacaktı. Normal değil mi bunlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…