- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.301
Sen sabah idrariyla bi test daha yap cnm23 ağustosta mu canımbu geç döllenme sağlıklı mı peki
Benimki geç döllenme olduğu için idrarda da kan dada cikmadiydi birbuçuk aylık olana kadar .. yani hala umit var23 ağustosta mu canımbu geç döllenme sağlıklı mı peki
Sabah yaptım negatifti ama hiç bi kasık ağrım yok bugünde geçti bakalım yarında olmazsa erken gebelik testi alıcamTest yaptin mi bugün canım. Bekleyip kan mı vereceksin
Sen sabah idrariyla bi test daha yap cnm
Erken gebelik testi alıcam canım yarın bide onu denicem. Geç döllenmede haliyle doğumda geç olur dimi mesela nisan ortası olacak doğum nisan sonuna veya mayıs başına sarkar dimi? Mayısta benim seminerlerim vardı da o yzden çok tedirgin oldumBenimki geç döllenme olduğu için idrarda da kan dada cikmadiydi birbuçuk aylık olana kadar .. yani hala umit var
Geç döllenme de olsa gelişim sürecinde yakalıyor diye okudum bir yerde canım. Toparlıyor yani hemen yavrucak :) seni yine de yanıltmayım bilen arkadaşlarda yorum yapsın :)Erken gebelik testi alıcam canım yarın bide onu denicem. Geç döllenmede haliyle doğumda geç olur dimi mesela nisan ortası olacak doğum nisan sonuna veya mayıs başına sarkar dimi? Mayısta benim seminerlerim vardı da o yzden çok tedirgin oldum
Hadi hayırlısıGeç döllenme de olsa gelişim sürecinde yakalıyor diye okudum bir yerde canım. Toparlıyor yani hemen yavrucak :) seni yine de yanıltmayım bilen arkadaşlarda yorum yapsın :)
Başka belirtin var mı? Sen test yapmış mıydın hiç canım?Hadi hayırlısıcanım bu akşam yemekten sonra bende oldu Normal mi ki acaba kolay kolay geri çıkarmam ama bugünle birlikte 2 gün gecikti biraz şüphelendim gibi
Evet cnm bat tan 20 gün sonra ya sarkan dogumErken gebelik testi alıcam canım yarın bide onu denicem. Geç döllenmede haliyle doğumda geç olur dimi mesela nisan ortası olacak doğum nisan sonuna veya mayıs başına sarkar dimi? Mayısta benim seminerlerim vardı da o yzden çok tedirgin oldum
Çocuğun gelişiminde skinti olmuyor hersey normal oluyorGeç döllenme de olsa gelişim sürecinde yakalıyor diye okudum bir yerde canım. Toparlıyor yani hemen yavrucak :) seni yine de yanıltmayım bilen arkadaşlarda yorum yapsın :)
Benim oğlum geç döllenme 3.300 gr doğmuştuGeç döllenme de olsa gelişim sürecinde yakalıyor diye okudum bir yerde canım. Toparlıyor yani hemen yavrucak :) seni yine de yanıltmayım bilen arkadaşlarda yorum yapsın :)
Canım diyelim ki heç döllenmeyle hamileyim diyeyim normal hesapladığımda 7 temmuz adet başlangıç tarihim doğum tarihi 14 nisan diye çıkıyodu. Geç döllenmeyse tahmini ne zaman olur peki az çok tahminiEvet cnm bat tan 20 gün sonra ya sarkan dogum
Yaptım canım bu sabah ilk idrarla negatif çıktı takvimime göre 8 ağustos adet olmam gerekiyodu ama ne bi ağrım var nede sızı bilemedim biye böyle oldu yarını beklicem olmadı kan vereyim netleşsin hamile değilsen en azından adet söktürücü çay flan içerimBaşka belirtin var mı? Sen test yapmış mıydın hiç canım?
Bende de belirti yoktu bu ay göğüslerim bile büyümemişti ama çift çizgiyi gördüm. Yarın netleştir için rahat etsin canım.Yaptım canım bu sabah ilk idrarla negatif çıktı takvimime göre 8 ağustos adet olmam gerekiyodu ama ne bi ağrım var nede sızı bilemedim biye böyle oldu yarını beklicem olmadı kan vereyim netleşsin hamile değilsen en azından adet söktürücü çay flan içerim
MaşallahBenim oğlum geç döllenme 3.300 gr doğmuştu
insAllah canim bnim ya nasipHeh işte böylebeyin öyle bir mekanizma ki inanılmaz bir gücü var. Olmayacak diye değil olacak diye düşün :)
Tahmini Mayıs'ın ilk haftası olur cnmCanım diyelim ki heç döllenmeyle hamileyim diyeyim normal hesapladığımda 7 temmuz adet başlangıç tarihim doğum tarihi 14 nisan diye çıkıyodu. Geç döllenmeyse tahmini ne zaman olur peki az çok tahmini
Cnm kanda çıkmadan bile adet söktürücü çay içme az daha bekle kanda da cikmayabiliyor bende cikmadiydi.Yaptım canım bu sabah ilk idrarla negatif çıktı takvimime göre 8 ağustos adet olmam gerekiyodu ama ne bi ağrım var nede sızı bilemedim biye böyle oldu yarını beklicem olmadı kan vereyim netleşsin hamile değilsen en azından adet söktürücü çay flan içerim
İnşallah canım yarın kan vericem inşallah netleşirBende de belirti yoktu bu ay göğüslerim bile büyümemişti ama çift çizgiyi gördüm. Yarın netleştir için rahat etsin canım.
Tahmini Mayıs'ın ilk haftası olur cnm
Anladım canım son bişi daha sorayım ben sana olur muCnm kanda çıkmadan bile adet söktürücü çay içme az daha bekle kanda da cikmayabiliyor bende cikmadiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?