- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.321
Normal görünüyor cnm geç döllenme zayıf ihtimal gibi ..Anladım canım son bişi daha sorayım ben sana olur muaslında benim telefonumda takvimim diye program yüklü orada 25 temmuz yumurtlama diye gösteriyodu. Yani 32 günde bir adet oluyorum ve benim takvimde gösterdiği gün ovu testim koyu çıktı. 26sında silikleşti. Bu geç döllenme olabilir mi? 7 temmuz adet başlangıcı 11 temmuz adet bitişi 25 temmuz yumurtlama 8 ağustos adet başlangıcı olacaktı. Normal değil mi bunlar canım
Bide kan ver bakalım inşallah gönlümüzdekini sonuçtada görürüz cnm dualarım seninle
Banada normal geldi aslında geç döllenme yok gibi geliyo bi bakalım hayırlısı diyeyimNormal görünüyor cnm geç döllenme zayıf ihtimal gibi ..
İnşallah canım yarın kan vericem bi aksilik çıkmazsa Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsinBide kan ver bakalım inşallah gönlümüzdekini sonuçtada görürüz cnm dualarım seninle
ben gttgmde ac tok farketmez varsa cikar demislerdi canim insAllah vardir hadi insAllahKızlar kan tahlili için aç karna mı veriliyoryoksa tok mu
Hadi bakalım yarın gidicem canım bende sabahtan en azından aklımda ki ihtimaller son bulurben gttgmde ac tok farketmez varsa cikar demislerdi canim insAllah vardir hadi insAllah
Aklım sende olacak cnm bizede haber et rabbim boş çevirmez insHadi bakalım yarın gidicem canım bende sabahtan en azından aklımda ki ihtimaller son bulur
İnşallah canım haber veririmAklım sende olacak cnm bizede haber et rabbim boş çevirmez ins
Canım hayırlısı olsun üzülme inşallah bidahaki ay olur
Insallah tatlmCanım hayırlısı olsun üzülme inşallah bidahaki ay olur
insAllah canim iyi haberlerini bekliyoruzzHadi bakalım yarın gidicem canım bende sabahtan en azından aklımda ki ihtimaller son bulur
Farketmiyor canımmm hadi hayırlısı insallahhh erkencikten yaptır bakalım ne çıkacak :)Kızlar kan tahlili için aç karna mı veriliyoryoksa tok mu
Benimde kasikta hala batma oluyor özellikle sol. Bu iyiye isarettirKızlar kasıklarımmmm batıyorrrr batttttt 2... anammmmm
Aynenn canm Sagolll Desteklerin icinn ❤❤❤insAllah canim iyi haberlerini bekliyoruzz
canim hakkimizda hayirlisi olsun insAllah moralini bozma
Yarınla birlikte 3. Güne gircm canım hala kırmızılar gelmedi ama idrar testi yaptm oda negatif çıktı anlamadım kan vercem yarın bakalım hayırlısıInsallah tatlm
Sen ne durumdasnn ❤
Canim butun hormon degerlerim guzel fsh azcik yuksekti 9.18 ama sorun degil demisti doktor 5 aydir doktor kontrolunde her kontrolum yapildi igne tam zamaninda vuruldu ovitrelle 5 aydir bu bole yumurtlamayi kacirmis olmam mumkun degil yumurtlamadan 1 hafta once baslamistik iliskiye ve catladi onuda gorduk vajen ultrasonda 33 mm lik bir kanama vardi o cok umitlendirdi beni tutunmaya calusiyo heralde mistim ama oda degilmis normalde bu gun adet olmam gerekiyodu ama ben ayin 8 inde adet oldum 2 gun erken geldi bu ay ustune goruyorum diyemem 2 ped doldu ve ben yumosum catladiktan sonrada adet olmadan 1 gun onceye kadar iliskiye devam ettim yani allah vermeyince vermiyo bu arada anti muller yani amh test sonucumda cikmis 2.34 sizce nasil ben iyi normal deger diye biliyorum daEdiyorum dua Öyle demoralize de olma hemen tamam mı Erken adet olduğuna göre erken yumurtlamissin .. Acaba degerlendirdin mi o zamanı .. Birde üçüncü günü kan versene hormonlarına baksınlar en azından onu aradan çıkar ..
Canım bence sen hamilesin ya içimden bi ses öle diyoYarınla birlikte 3. Güne gircm canım hala kırmızılar gelmedi ama idrar testi yaptm oda negatif çıktı anlamadım kan vercem yarın bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?