Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal görünüyor cnm geç döllenme zayıf ihtimal gibi ..

Normal görünüyor cnm geç döllenme zayıf ihtimal gibi ..
Banada normal geldi aslında geç döllenme yok gibi geliyo bi bakalım hayırlısı diyeyim

Bide kan ver bakalım inşallah gönlümüzdekini sonuçtada görürüz cnm dualarım seninle
İnşallah canım yarın kan vericem bi aksilik çıkmazsa Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin buarada teşekkür ederim cvp verdiğin için

Canim butun hormon degerlerim guzel fsh azcik yuksekti 9.18 ama sorun degil demisti doktor 5 aydir doktor kontrolunde her kontrolum yapildi igne tam zamaninda vuruldu ovitrelle 5 aydir bu bole yumurtlamayi kacirmis olmam mumkun degil yumurtlamadan 1 hafta once baslamistik iliskiye ve catladi onuda gorduk vajen ultrasonda 33 mm lik bir kanama vardi o cok umitlendirdi beni tutunmaya calusiyo heralde mistim ama oda degilmis normalde bu gun adet olmam gerekiyodu ama ben ayin 8 inde adet oldum 2 gun erken geldi bu ay ustune goruyorum diyemem 2 ped doldu ve ben yumosum catladiktan sonrada adet olmadan 1 gun onceye kadar iliskiye devam ettim yani allah vermeyince vermiyo bu arada anti muller yani amh test sonucumda cikmis 2.34 sizce nasil ben iyi normal deger diye biliyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…