Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin arkadaslar yumurtlamaya gore bat bugun bakalim ne olucak insallah beklemezde gelir zira ben buraya girmek istemiyorum elim varmiyor cunku ben daha regl 3. Gunu hormon baktiricam 25 agustosta smr sonucum cikicak yani dr a 25 agustosta gidicem ooo bebim gebelik calismasi falan eylul bat degil ekim bati gecer ve hicbir zaman yaz dogumu istemedm rabbim yaz dogumu nasip edicek hissediyorum cok acimisimdir yazin ortasinda doguranlara
benim davam uzun yani kizlar

Günaydın canım benim bence öyle düşünme her işte var bi hayır yapcak bişi yok bekle bakalım belki hiç umulmayan anda geliverir :)

Olsun sonu güzel olacak sen ona bak her güzel şeyin var bir zorluğu, Rabbim o duyguyu hepimize yaşatsın. Sende güzel haberleri vereceksin buradan. Tüm tekikleri yaptır bana rahim filmide çekmişti temiz mi vs diye. Smr sonucum 10 güne çıktı benim. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman

Daha kan veremedim uyuyakalmışım öğleden sonra vericem kızlar ama boşuna gidiyomuşm gibi hiç belirtim yok sadece sabahları ağzımda acı bi tat oluyo o kadar

Hiç belirtim yok adetle ilgili canım kanda çıkar mı ki? Yada bitane daha gebelik testi alıp yarın sabah yapsam mı?
Bırak onlarla uğraşma. İlk kanda çıkıyormuş ya zaten. Yerinde olsam ışınlanırdım valla Kendimi hiç bu kadar sabırsız bilmezdim ama bu beklemek bu merak her şeyden farklıymış

Yumurtlama üzerinden 14 gün geçti .. Ama hcg bayağı az .. Hayırlısı ..

Eklentiler

• IMG-20170810-WA0005~2.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 31
Geç dedikleri mi acaba. Bizde yaşayarak öğreniyoruz. Ama inşallah tutunmuştur miniğin sana Bir güzel haberde sen ver
İnşallah canım
Bence direk kan ver .. Bende bugün tekrar test yaptım ama çok az silik sanırım yine panik yapmaya başladım .. Bu arada yanlış demişim yarın en geç adet olmalısın ..
kanda versem çıkar mı peki canım? Buarada panik yapma kötü düşünme miniğin seninle

Bence direk kan ver .. Bende bugün tekrar test yaptım ama çok az silik sanırım yine panik yapmaya başladım .. Bu arada yanlış demişim yarın en geç adet olmalısın ..
Allak korusun ikinizide içini ferah tut. hayırlısıyla önce keseyi görmek sonra minik kalbini duymak nasip olsun

Bırak onlarla uğraşma. İlk kanda çıkıyormuş ya zaten. Yerinde olsam ışınlanırdım valla Kendimi hiç bu kadar sabırsız bilmezdim ama bu beklemek bu merak her şeyden farklıymış
Öğleden sınra gidicem canım hadi bakalım ne olucak bende çok merak ediyorum öğrenince haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…