- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.361
Gayet net görülüyor canım ama. Biz şu çizgiyi görmek için neler vermezdikYumurtlama üzerinden 14 gün geçti .. Ama hcg bayağı az .. Hayırlısı ..
Canim gönlünü ferah tut ben inaniyorum saglikli olacak her sey guzel olacakAmin inşallahÇizgiyi görürsünüz inşallah önemli olan sağlıklı ve sıhhatli olarak yavrumuza kavusmamiz ..
Canım umudunu yitirme lütfen herşey güzel olcak emin ol bebişin Şen'le:))Amin inşallahÇizgiyi görürsünüz inşallah önemli olan sağlıklı ve sıhhatli olarak yavrumuza kavusmamiz ..
Canim kan vermeye gidemiyorsan erken gebelik testi al 20 tl falan ama çıkıyor yarini beklemek zorunda kalmazsin bir kac saat sivi alma yap cikarHiç belirtim yok adetle ilgili canım kanda çıkar mı ki? Yada bitane daha gebelik testi alıp yarın sabah yapsam mı?
Aynı marka testten mi yaptın? Farklı ise markalar farklı gösteriyor. Doktora gidip hgc baktırırsın olmadı hemen panikleme ne olurBence direk kan ver .. Bende bugün tekrar test yaptım ama çok az siliksanırım yine panik yapmaya başladım .. Bu arada yanlış demişim yarın en geç adet olmalısın ..
Maşallah subanallah belirgin canım :)Kızlar ya iyi ki varsinizgerçekten çok teşekkür ederim .. Rabbim sizden razı olsun .. Bana çok iyi moral oldunuz olacak inşallah her şey güzel olacak .. Teyit de ettim tamam şimdi akıllıca duracağım söz
Az önce verdim canım 2 saate çıkar dediCanim kan vermeye gidemiyorsan erken gebelik testi al 20 tl falan ama çıkıyor yarini beklemek zorunda kalmazsin bir kac saat sivi alma yap cikar
Hadi bakalim o iki saat nasil gececek :)Az önce verdim canım 2 saate çıkar dedi
Yaaaaa hadi inşallahhhh bugün de senin haberin ile mutlu olup sevinelim inşallah.Az önce verdim canım 2 saate çıkar dedi
Hah şöyleKızlar ya iyi ki varsinizgerçekten çok teşekkür ederim .. Rabbim sizden razı olsun .. Bana çok iyi moral oldunuz olacak inşallah her şey güzel olacak .. Teyit de ettim tamam şimdi akıllıca duracağım söz
Cok irdelemek seni yıpratır duani et oluruna birakKızlar ya iyi ki varsinizgerçekten çok teşekkür ederim .. Rabbim sizden razı olsun .. Bana çok iyi moral oldunuz olacak inşallah her şey güzel olacak .. Teyit de ettim tamam şimdi akıllıca duracağım söz
Her iki sonuca hazirlikli ol pozitif çıkarsa şoka girme :)) negatif cikarsa sakin uzulme bu bir şans oyunu gibi ve sen bir kez oynadın oyle düşün. ALLAH kalbine gore versin biz yanindayiz ♡♡İnşallah kızlar ama hiç umutlu seğilim sadece gakvime göre adetim gecikti diye kan testi yaptım yoksa evde yaptığım testlerde negatif çıkmıştı hayırlısı olsun bakalımnegatifte çıksa üzülmicem Rabbim sağşık versin olur elbet bigün
Aynen canım, Rabbim dermansız dert vermesin. Elbet gelecek Birgül yavrularımız kucağımızaİnşallah kızlar ama hiç umutlu seğilim sadece gakvime göre adetim gecikti diye kan testi yaptım yoksa evde yaptığım testlerde negatif çıkmıştı hayırlısı olsun bakalımnegatifte çıksa üzülmicem Rabbim sağşık versin olur elbet bigün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?