Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç belirtim yok adetle ilgili canım kanda çıkar mı ki? Yada bitane daha gebelik testi alıp yarın sabah yapsam mı?
Canim kan vermeye gidemiyorsan erken gebelik testi al 20 tl falan ama çıkıyor yarini beklemek zorunda kalmazsin bir kac saat sivi alma yap cikar

Bence direk kan ver .. Bende bugün tekrar test yaptım ama çok az silik sanırım yine panik yapmaya başladım .. Bu arada yanlış demişim yarın en geç adet olmalısın ..
Aynı marka testten mi yaptın? Farklı ise markalar farklı gösteriyor. Doktora gidip hgc baktırırsın olmadı hemen panikleme ne olur

Kızlar ya iyi ki varsiniz gerçekten çok teşekkür ederim .. Rabbim sizden razı olsun .. Bana çok iyi moral oldunuz olacak inşallah her şey güzel olacak .. Teyit de ettim tamam şimdi akıllıca duracağım söz

Eklentiler

• IMG_20170810_131641~2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 24
Hah şöyle Aynen sakin sakin kendini strese sokmadan. Sağlık versin rabbim ikinizede

Cok irdelemek seni yıpratır duani et oluruna birak

Shopareekiz hadi insAllah canim hamilesin bncede
C canan_cc haber alir almaz guzel haberlerini bekliyoruz canim bugunun kismetliside sen ol insAllah
CherryBlossom90 bebisin seninle canim Allhin izniyle kendini de onu da strese sokma ama ben derimki pazartesi artik bi doktora git bakalm merakin gider hic olmadi

İnşallah kızlar ama hiç umutlu seğilim sadece gakvime göre adetim gecikti diye kan testi yaptım yoksa evde yaptığım testlerde negatif çıkmıştı hayırlısı olsun bakalım negatifte çıksa üzülmicem Rabbim sağşık versin olur elbet bigün

Her iki sonuca hazirlikli ol pozitif çıkarsa şoka girme :)) negatif cikarsa sakin uzulme bu bir şans oyunu gibi ve sen bir kez oynadın oyle düşün. ALLAH kalbine gore versin biz yanindayiz ♡♡

kızlar muhabbetcik ettiniz beni sevgi yumağına döndüm hepinize bir sarılsam ohh ama ağlarım Gerçekten Rabbim bin kere razı olsun Allah'ım kardeşlerime de bu ay mucizelerini ver, sağlıklı sıhhatli olsunlar, akıllı ve fikirli , tüm azalari uzuvları noksansız ve tam güzel hayırlı Salih evlatlar nasip et Yarabbi Bizde sağlıklı olalım , sıkıntı olmadan geçsin gebeligimiz , kolay doğumlar nasip et Allah'ım .. Ailemize evlerimize de huzur afiyet ver Rabbim .. Rabbim tüm nimetlerine hamd olsun .. Çok teşekkür ederim

Aynen canım, Rabbim dermansız dert vermesin. Elbet gelecek Birgül yavrularımız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…