- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.381
Hayırlısı neyse o olsun. Bu ay gelemeyecekse bile daha sonralarına nasip olsun. Ama yine de inşallah vardirİnşallah kızlar ama hiç umutlu seğilim sadece gakvime göre adetim gecikti diye kan testi yaptım yoksa evde yaptığım testlerde negatif çıkmıştı hayırlısı olsun bakalımnegatifte çıksa üzülmicem Rabbim sağşık versin olur elbet bigün
Eki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
Canim ben adet oldum dun yeni bat 6 eylülkızlar listede adı olmayanlar var bat tarihleriniz nedr hemen yazalım
eveettt tebrikler :)Eki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
ben listede varım ama yanlış yazılmış 1 eylül olarak düzeltebilirmiyiz K kahvekokulukızlar listede adı olmayanlar var bat tarihleriniz nedr hemen yazalım
düzelttim canım,ben listede varım ama yanlış yazılmış 1 eylül olarak düzeltebilirmiyiz K kahvekokulu
Hamilesinnnnnn :) daha yeni amaa canım benim çoook mutlu oldum yaEki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
TebriklerrEki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
Ayyyy ne bereketli bir ay oldu :) ben bu listenin uğurlu olduğunu düşünüyorum adı yazan herkes hamileee kalacakkkkk :)
tşkrrler..inş bu ay kırmızıları görmeyiz artık! :)düzelttim canım,
İnşallah inşallahAyyyy ne bereketli bir ay oldu :) ben bu listenin uğurlu olduğunu düşünüyorum adı yazan herkes hamileee kalacakkkkk :)
Ya iyi ki bu topiği açmışsın :) Rabbim sana da nasip etsin topik annemizkızlar listede adı olmayanlar var bat tarihleriniz nedr hemen yazalım
aminnn canm ben de bugün netten ovulasyon sipariş etmiştm 30 adet onlar geldi :) eylül ayı için düşünüyorum ilk denemem olacak ciddi manada bakalım inşallah olur.listedeki hamişler maşallah çoğalıyo.topik yakında hamile topiğine dönecek ne güzellllYa iyi ki bu topiği açmışsın :) Rabbim sana da nasip etsin topik annemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?