- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.401
Ben adetten hemen sonra gün aşırı ilişki yaşadım çünkü kürtajdan sonra adet tarihleri sapıttı. İyi bir çalışma ile eylül ayında inşallahhhhh anne adayı olacaksınaminnn canm ben de bugün netten ovulasyon sipariş etmiştm 30 adet onlar geldi :) eylül ayı için düşünüyorum ilk denemem olacak ciddi manada bakalım inşallah olur.listedeki hamişler maşallah çoğalıyo.topik yakında hamile topiğine dönecek ne güzellll
Senin uğurlu ellerindenaminnn canm ben de bugün netten ovulasyon sipariş etmiştm 30 adet onlar geldi :) eylül ayı için düşünüyorum ilk denemem olacak ciddi manada bakalım inşallah olur.listedeki hamişler maşallah çoğalıyo.topik yakında hamile topiğine dönecek ne güzellll
benm eşim şehir dışında o yüzden gün aşırı olmuyo mecburen tarihi bilip ona göre hareket etmem lazım.Ben adetten hemen sonra gün aşırı ilişki yaşadım çünkü kürtajdan sonra adet tarihleri sapıttı. İyi bir çalışma ile eylül ayında inşallahhhhh anne adayı olacaksın
ay canlarım benim ne güzel şeyler söylüyosunz yemin ederim duygulandm şuan .ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallahSenin uğurlu ellerindenHamilelerin ve digerlerinin dualarıyla inşallah eylül listesinde senide ikonlu görürüz
Maşallah cnm tebrikler hamissin çok yeni.. çok sevindimmEki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
canımm bu arada senn batı kaç listede göremedim sankiay canlarım benim ne güzel şeyler söylüyosunz yemin ederim duygulandm şuan .ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah
bende onu öğrenmeye çalışıyodum tam :)K kahvekokulu canım seni görmüşken bat tarihimide vereyim eylül için. Belki cananın uğuru bulaşır bugün2 eylül diyelim. Kesin önce gelecekte bakıcaz artık
Tebriklerrrrr kuzuuuuu çok sevindim senin adına yaaaa :)))) hadi hayırlı olsunnnnnnnn :))))))))Eki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
Canim biz yine ayni anda ayni şeyi düşünmüşüzbende onu öğrenmeye çalışıyodum tam :)
bence eylül ayında da hamilelik haberni vercez burdan beraber :)Canim biz yine ayni anda ayni şeyi düşünmüşüz
Biraz öncede bunu düşündümbence eylül ayında da hamilelik haberni vercez burdan beraber :)
bende yazarken senin bunu düşüneceğini düşünmüştüm vay canınaaaa süpermiş buBiraz öncede bunu düşündüm
Aynen idrar testim dün negatif çıkmıştı
Vay be aynen süpermişbende yazarken senin bunu düşüneceğini düşünmüştüm vay canınaaaa süpermiş bu
Cok sevindim tebrik ediyorum ♡♡♡Eki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?