- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.421
Demistim Sana şoka girme diye cunku icime dogdu guzel sonuc alacagin ben ismen dua istiyorum taze hamisten unutma 《Ahmet kizi Emine》Kızlar çok teşekkür ederim inanın bu ay beklemiyodum geçen ay gün aşırı yaptık olmadı bu ay misafirim geldi 15 günlük ovu testiyle takip ettim onda da tam koyuyu yakalayamadım. Bu ay olmasaydı Aralık ayına kadar ara verecektik Rabbim hiç umudum olmadığı ayda verdi ben o tahlil sonucuna bile inanamadım resmen ağladım yaRabbim isteyen herkese nasip etsin Rabbim ne zaman uygun görüyosa ozaman oluyor hepinize çok çok çok teşekkür ederim size bolca dua edicem söz veriyorumm
BENDE İSTİYORUM O DUA DANDemistim Sana şoka girme diye cunku icime dogdu guzel sonuc alacagin ben ismen dua istiyorum taze hamisten unutma 《Ahmet kizi Emine》
Bir tane hamile arkadasim var yarin cuma vakti dua edecek zikir gonderdim.Biz de toplu dua yapiyoruz canim istersen katıl her gun kimseyi zorlamayacak kucuk dualar ama birikince derya denizBENDE İSTİYORUM O DUA DAN
Çok teşekkür ederim kuzum edicem merak etme bolca dua edicem Rabbim tez zamanda nasip etsinDemistim Sana şoka girme diye cunku icime dogdu guzel sonuc alacagin ben ismen dua istiyorum taze hamisten unutma 《Ahmet kizi Emine》
o zaman kronikuykucu klasigi ne diyoruz calsin davullaarrr bi kez daha teyze oldumm C canan_cc tebrik ederim canimm Allah tamamina erdirsin
CherryBlossom90 ve hamis olan sevgili arkadaslarim baska topik falan sözleri okuyorum valla biz hamile olmadan bi yere gidemezsiniz liste tamamlanmadan bi yere kacmak yok hazir kita destek ekibi olarak basimizda olmaniz lazm
Kızlar adetten sonraki 14.gün
Bugün geldi ovulasyon testim
Sizce durum ne umut varmı :)
Kızlar adetten sonraki 14.gün
Bugün geldi ovulasyon testim
Sizce durum ne umut varmı :)
bence eylül ayında da hamilelik haberni vercez burdan beraber :)
eklendi bileayyy masallah sayfalardir okuyorum hamileleri çoğalıyor benide eklermisin canim K kahvekokulu bat 2 eylül
İşte böyle bir performansla arkadaşları gaza getiririz.. Gelin gelin gelenayyy masallah sayfalardir okuyorum hamileleri çoğalıyor benide eklermisin canim K kahvekokulu bat 2 eylül
Burdayım liste tamamlansa bile hamileliklerimizi takip edicezzzo zaman kronikuykucu klasigi ne diyoruz calsin davullaarrr bi kez daha teyze oldumm C canan_cc tebrik ederim canimm Allah tamamina erdirsin
CherryBlossom90 ve hamis olan sevgili arkadaslarim baska topik falan sözleri okuyorum valla biz hamile olmadan bi yere gidemezsiniz liste tamamlanmadan bi yere kacmak yok hazir kita destek ekibi olarak basimizda olmaniz lazm
ya canim ben de bel agrisi ve kasikta batma var siddetli degil ama hissediliyo acaba diyorum erken catlama olabilirmi adetin 9.gunu bugun. pazartesi kontrol varCherryBlossom90
Benim adetin 9. Günü yumurtam 15.5 mm olmuştu, doktora gitmiştim tesadüf söylemiştiya canim ben de bel agrisi ve kasikta batma var siddetli degil ama hissediliyo acaba diyorum erken catlama olabilirmi adetin 9.gunu bugun. pazartesi kontrol varCherryBlossom90
evet yaa okudum senin hamile kalmani etkilendim inanki bende senin okudugun duadanda okumak.istiyorum ayetel kürsü yu gecemi baslamam.lazim gunduz olmuyormu cuma gecesi bu gece baslayayim etkilendim canim sende stres yapma masallah.son yaptigin tahlil gayet guzelİşte böyle bir performansla arkadaşları gaza getiririz.. Gelin gelin gelengidiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?