Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demistim Sana şoka girme diye cunku icime dogdu guzel sonuc alacagin ben ismen dua istiyorum taze hamisten unutma 《Ahmet kizi Emine》

Aynen cefayı birlikte çektik, sefayıda birlikte sürelim

o zaman kronikuykucu klasigi ne diyoruz calsin davullaarrr bi kez daha teyze oldumm C canan_cc tebrik ederim canimm Allah tamamina erdirsin
CherryBlossom90 ve hamis olan sevgili arkadaslarim baska topik falan sözleri okuyorum valla biz hamile olmadan bi yere gidemezsiniz liste tamamlanmadan bi yere kacmak yok hazir kita destek ekibi olarak basimizda olmaniz lazm

Kızlar adetten sonraki 14.gün
Bugün geldi ovulasyon testim
Sizce durum ne umut varmı :)

Eklentiler

• IMG_1651.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 29

Hiç bir yere gitmek istemiyorummm ki ben böyle olduğu gibi çok güzel Hepinizden hamiş haberi almadan bir yere gitmekk yoook zaten ondan sonra da bulantiya ne iyi gelir vs muhabbetleri döner etrafta

Burdayım liste tamamlansa bile hamileliklerimizi takip edicezzz buarada çok teşekkür ederim kuzum

ya canim ben de bel agrisi ve kasikta batma var siddetli degil ama hissediliyo acaba diyorum erken catlama olabilirmi adetin 9.gunu bugun. pazartesi kontrol var CherryBlossom90

Walla her şey mümkün gülüm ama o ağrı dayanılmaz hale geldiğinde bil ki catladi ama siz yine de her ihtimale karşı gün aşırı yapın boşa gitmesin . Önemli olan catlamadan önce ki oldugunuz beraberlik bence .. Şuan bence senin ki daha büyüyor kuzum

İşte böyle bir performansla arkadaşları gaza getiririz.. Gelin gelin gelen gidiyor ..
evet yaa okudum senin hamile kalmani etkilendim inanki bende senin okudugun duadanda okumak.istiyorum ayetel kürsü yu gecemi baslamam.lazim gunduz olmuyormu cuma gecesi bu gece baslayayim etkilendim canim sende stres yapma masallah.son yaptigin tahlil gayet guzel

kizlar bir igneli tedavim 2 ayda klomen kullandim catlama igemsi oldum.gecen ay olmadi 2yumurtam catlamisti oysa doktor bu ay ilac kullanmadan bakalim senin yumurtalarının durumuna 14. gunj gel dedi esim dun tahlil.yaptirdi sukur sorun cikmadi bende sogan kuru otlar falan gun geciiryorum sizleri okuyorum bugun adetimin 8. gunu bugun spor yaparken yumurtaligim agridi oysa hic agri yoktu günlerdir insallag ictigim kür ler fayda ediyordurda gelisiyordur kizlar yumurtalar carsamba gunu doktora gidicem meraktayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…