- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.441
Daha var canm bnde adetin 14 . Günü bkliyodum ama soğan kürü geciktirdi galiba bgün grdüm çift çizgiyi
Valla bn geldim gaza buraya hamişin yazmadan bi yere ayrılmak yokİşte böyle bir performansla arkadaşları gaza getiririz.. Gelin gelin gelengidiyor ..
Senle batımız ayni ...ayni gun guzel haberler paylasiriz insallahya canim ben de bel agrisi ve kasikta batma var siddetli degil ama hissediliyo acaba diyorum erken catlama olabilirmi adetin 9.gunu bugun. pazartesi kontrol varCherryBlossom90
evet yaa okudum senin hamile kalmani etkilendim inanki bende senin okudugun duadanda okumak.istiyorum ayetel kürsü yu gecemi baslamam.lazim gunduz olmuyormu cuma gecesi bu gece baslayayim etkilendim canim sende stres yapma masallah.son yaptigin tahlil gayet guzel
insallah canimmm yaaaa bu gece baslicam.ozaman gelismeleri buraya yazicam masallag sizleri hamile gordukce sevindikOyyy Çok teşekkür ederimCanım ben yumurtamin catladigi gece başladım okumaya evet gece daha makbul olur .. Çünkü zihnen kendini daha iyi verebiliyorsun.. Gündüz de yapanlar var ama ben gece derim .. İmsaka yakın vakitte yaparsın sabah namazının ardından tekrar dua ve yatış ve sonuç olur inşallah .. Zaten sadece iki günü uzun sürüyor ..
Yaa evet boyle cok rivayetler var kuşum, annemde herkes de diyo erkek! Herkes cok guzellestin, kiz olsa guzelligini alir cirkinlesirdin falanBebegim ye tatliyi dogur hakkiyi durumu tam bir fasafiso tatli kiz eksi erkekmis ben tursudan nefret ederdim kv. Gitmezdim evi hep tursu kokuyor diye normalde hamileyken ilk tursu aserdim kosa kosa gittim oraya tursusu hep kurulu oluyor diye bir dogulu arkadasim var o benden 6 ay once dogum yapti oda tatli yemez caya seker atmaz sekerden kacan biriydi hamileyken hep tatli yiyor ayakta durabiliyordu baska birsey yiyemiyordu ve oglum olucak diye dolasiyordu usg dr. Kiz dedi ona ben cok sevindim o hep tatli yiyorm erkek diyip bebegine hep kahverengi yesil sari esya yapti kiyafet yapti sonuc ne mi kizi oldu yani tatli kizz eksi erkek mis ha birde oglumda hamileyken de k.k kullaniyordum mayis topigimizde bu konu baya konusuldu erkek olanlar cok nadir tatli yiyen cikti hayirlisi be gulum
İnşallah güzel haberler ile gel canım :)kizlar bir igneli tedavim 2 ayda klomen kullandim catlama igemsi oldum.gecen ay olmadi 2yumurtam catlamisti oysa doktor bu ay ilac kullanmadan bakalim senin yumurtalarının durumuna 14. gunj gel dedi esim dun tahlil.yaptirdi sukur sorun cikmadi bende sogan kuru otlar falan gun geciiryorum sizleri okuyorum bugun adetimin 8. gunu bugun spor yaparken yumurtaligim agridi oysa hic agri yoktu günlerdir insallag ictigim kür ler fayda ediyordurda gelisiyordur kizlar yumurtalar carsamba gunu doktora gidicem meraktayim
Güzel görmüşsün ama kaçıncı günün bugün ve kaç günde bir adet oluyodunEki Görüntüle 2032069
Daha var canm bnde adetin 14 . Günü bkliyodum ama soğan kürü geciktirdi galiba bgün grdüm çift çizgiyi
insallah canim sende cok dikkat et kendine bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim:)İnşallah güzel haberler ile gel canım :)
Aminnnnnninsallah canim sende cok dikkat et kendine bebisini kucagina almayi nasip etsin rabbim:)
Canm bn 28 günde bi oluyorum bgün 16. GnümGüzel görmüşsün ama kaçıncı günün bugün ve kaç günde bir adet oluyodun
Walla her şey mümkün gülüm ama o ağrı dayanılmaz hale geldiğinde bil ki catladi ama siz yine de her ihtimale karşı gün aşırı yapın boşa gitmesin . Önemli olan catlamadan önce ki oldugunuz beraberlik bence .. Şuan bence senin ki daha büyüyor kuzum
Benim adetin 9. Günü yumurtam 15.5 mm olmuştu, doktora gitmiştim tesadüf söylemişti
insAllah canim yaaSenle batımız ayni ...ayni gun guzel haberler paylasiriz insallah
Yarın daha koyu olacaktır. Takip et bakalim ne zaman çatlayacakKızlar adetten sonraki 14.gün
Bugün geldi ovulasyon testim
Sizce durum ne umut varmı :)
Bende normalde 28 günde birdim ama son aylar 30 -31-en sonda 27 günde br oldu hangisini dkkate alaym bilemedmCanm bn 28 günde bi oluyorum bgün 16. Gnüm
Benim de kimyasaldan sonra oyle oldu son 2 dir 30 gunde oluyor onu dikkate alacagimBende normalde 28 günde birdim ama son aylar 30 -31-en sonda 27 günde br oldu hangisini dkkate alaym bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?