Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oyyy Çok teşekkür ederim Canım ben yumurtamin catladigi gece başladım okumaya evet gece daha makbul olur .. Çünkü zihnen kendini daha iyi verebiliyorsun.. Gündüz de yapanlar var ama ben gece derim .. İmsaka yakın vakitte yaparsın sabah namazının ardından tekrar dua ve yatış ve sonuç olur inşallah .. Zaten sadece iki günü uzun sürüyor ..

insallah canimmm yaaaa bu gece baslicam.ozaman gelismeleri buraya yazicam masallag sizleri hamile gordukce sevindik

Yaa evet boyle cok rivayetler var kuşum, annemde herkes de diyo erkek! Herkes cok guzellestin, kiz olsa guzelligini alir cirkinlesirdin falanSaglikli ve hayirli bir evlat olsun baska hic birsey istemem de bende evlenmeden once bile erkek dogururum kesin ilkini derdim. Bu tipten erkek cikar falan derdim ama gorcez, bu hafta cinsiyeti belirginlesiyor, bir sonraki kontrolum 5 Eylulde, Turkiyeye gitmeden once yani, yazarim buraya yaa bakalim ne bende cok merak ediyorum. Hala kasik sancim oluyor arada ve bende istahsizlik var yarim kg vermisimSenden ne haber yavru kus, hersey yolunda mi ?

İnşallah güzel haberler ile gel canım :)

hic daha evvelden boyle yok yumurtlamaymis faln hissetmedm canim yani simdide anlamiyorum o yuzden sadece batma var.iste cumartesi basladk canim rutine bi var bi yok gidiyoz

Benim adetin 9. Günü yumurtam 15.5 mm olmuştu, doktora gitmiştim tesadüf söylemişti

15.5 yeterli mm mi oluyo canim pek bilmiyorumda ilk kez klomen kullandm bugun iste 9.gunum.13.gunu cagirdi kntrole. catlama gectiysede gun asiri yapiyoruz ya denk gelir dmi ya

Senle batımız ayni ...ayni gun guzel haberler paylasiriz insallah
insAllah canim yaasen de durumlar nasi gun asiri iliski mi yoksa ovulasyonumu takip ediyosun

kronikuykucu 15.5 mm çatlaması için yetmez canım, günde ortalama 1 yada 2 mm büyür yumurta. 18-21 mm arası çatlar. O zaman içerde sprem varsa yada çatladığı gün birliktelik yaşarsan ihtimal artıyor :) bazı yumurtalarda aşırı büyür ama çatlamaz yani döllenme aşamasına hazır olmaz, onlarda adet ile atılırmış

kronikuykucu canım bu arada ben klomen vs kullanmadım. Benim gebelik kendiliğinden oldu çok şükür. Klomen kullanan arkadaşlar daha detaylı bilir ben okuduğum makalelerden bildiklerimi yazdım sana

Kizlar 2013 te paylasilan bir konu denk geldi arkadas 1 dis sarimsagi.1 su bar sütle yutup ustune 1 t kasigi bal yemis esine de yedirmis buns duzenli devam etmis bir hafta filan o ay hamile kalmis denemeye değer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…