- 17 Eylül 2014
- 475
- 548
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.461
Esine soyledin mi merak ettimCanım çok teşekkür ederim amiiin inşallahRabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
canım eşim benden daha meraklı inanırmısın adet günümü takip ediyodu geciktiğini biliodu ben erken gebelik testi alalım dedim o kan verdirelim dedi. Verdik net üzerinden baktık sonuçlara o benden önce girdi Görmeyle ağladıEsine soyledin mi merak ettim
Ne guzel o an gozumun önüne geldi Allah bekleyen herkese nasip etsin insallah canim.Kendine dikkat et ☆canım eşim benden daha meraklı inanırmısın adet günümü takip ediyodu geciktiğini biliodu ben erken gebelik testi alalım dedim o kan verdirelim dedi. Verdik net üzerinden baktık sonuçlara o benden önce girdi Görmeyle ağladıdedim negatif mi bi beni kucağına alıp salonun ortasında dönderişi vardı baba oluyorum ben diye bi görsen beta değerlerini araştırmış ben dur sayfaya sorayım dedim o önceden sevinmeye başlamıştı bu ay 2. Ayımızdı olmasaydı beraber aralık ayında ikimizde görüncektik doktora ona göre başlicaktık tekrardan Bu duygu çok değişik bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah
Saol kuzum amiiin inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinNe guzel o an gozumun önüne geldi Allah bekleyen herkese nasip etsin insallah canim.Kendine dikkat et ☆
kronikuykucu 15.5 mm çatlaması için yetmez canım, günde ortalama 1 yada 2 mm büyür yumurta. 18-21 mm arası çatlar. O zaman içerde sprem varsa yada çatladığı gün birliktelik yaşarsan ihtimal artıyor :) bazı yumurtalarda aşırı büyür ama çatlamaz yani döllenme aşamasına hazır olmaz, onlarda adet ile atılırmış
kronikuykucu canım bu arada ben klomen vs kullanmadım. Benim gebelik kendiliğinden oldu çok şükür. Klomen kullanan arkadaşlar daha detaylı bilir ben okuduğum makalelerden bildiklerimi yazdım sana
yok canim bise olacagini hic sanmiyorum arkadasima ilk ogrendiginde kalp atisini duyana kadar iliski yasak ac kalma uzunma yukseklere dediler onun haricinde ucagn tehlikeli olcagini sanmiyorumKızlar benim bu ayın 24üne uçak biletim vardı ailemin yanına gidicektim bu durumda tehlikeli mi olur acaba?
Bizde öyle yapalım ozaman bilmiodum bunları daha dikkatli olalım keseyi kalp atışını duyana kadar inşallahyok canim bise olacagini hic sanmiyorum arkadasima ilk ogrendiginde kalp atisini duyana kadar iliski yasak ac kalma uzunma yukseklere dediler onun haricinde ucagn tehlikeli olcagini sanmiyorum
evet canim ona oyle ddi dr kalp atisi duyana kadar iliski yok dedi.ac kalma ddi aynen bunlara dkkat et agir is yapma Allahin izniyle bise olmazBizde öyle yapalım ozaman bilmiodum bunları daha dikkatli olalım keseyi kalp atışını duyana kadar inşallah
İnşallah kuzum teşekkür ederim Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahevet canim ona oyle ddi dr kalp atisi duyana kadar iliski yok dedi.ac kalma ddi aynen bunlara dkkat et agir is yapma Allahin izniyle bise olmaz
Insallah canim insallah zira her gecen gun olumsuzluklar ust uste geldikce varmis bir hayir rabbim o yuzden vermemis diyorumOlsun sonu güzel olacak sen ona bakher güzel şeyin var bir zorluğu, Rabbim o duyguyu hepimize yaşatsın. Sende güzel haberleri vereceksin buradan. Tüm tekikleri yaptır bana rahim filmide çekmişti temiz mi vs diye. Smr sonucum 10 güne çıktı benim. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer zaman
Insallah canim insallah zira her gecen gun olumsuzluklar ust uste geldikce varmis bir hayir rabbim o yuzden vermemis diyorumo derece gozum korktu benim bu maddi sikintilarla bogusmaktan hayattan sogudum
Insallah su gibi akar gecer hamisligin dogumun canim haberini beklicemYaa evet boyle cok rivayetler var kuşum, annemde herkes de diyo erkek! Herkes cok guzellestin, kiz olsa guzelligini alir cirkinlesirdin falanSaglikli ve hayirli bir evlat olsun baska hic birsey istemem de bende evlenmeden once bile erkek dogururum kesin ilkini derdim. Bu tipten erkek cikar falan derdim ama gorcez, bu hafta cinsiyeti belirginlesiyor, bir sonraki kontrolum 5 Eylulde, Turkiyeye gitmeden once yani, yazarim buraya yaa bakalim ne bende cok merak ediyorum. Hala kasik sancim oluyor arada ve bende istahsizlik var yarim kg vermisim Senden ne haber yavru kus, hersey yolunda mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?