Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim ilaçtan mı acaba kasık ağrım oluyor son 2 gün test te yapmak istemiyorum beklicem ilaç bitikten sonra en geç 13 ünde hastalanmam Laz'ım ay hiç bilemiyorum midem kazınıyor hiç anlamadım bu işten PCos işi zormuş valla

Esine soyledin mi merak ettim
canım eşim benden daha meraklı inanırmısın adet günümü takip ediyodu geciktiğini biliodu ben erken gebelik testi alalım dedim o kan verdirelim dedi. Verdik net üzerinden baktık sonuçlara o benden önce girdi Görmeyle ağladı dedim negatif mi bi beni kucağına alıp salonun ortasında dönderişi vardı baba oluyorum ben diye bi görsen beta değerlerini araştırmış ben dur sayfaya sorayım dedim o önceden sevinmeye başlamıştı bu ay 2. Ayımızdı olmasaydı beraber aralık ayında ikimizde görüncektik doktora ona göre başlicaktık tekrardan Bu duygu çok değişik bi duygu Rabbim herkese yaşatsın inşallah

Kızlar benim bu ayın 24üne uçak biletim vardı ailemin yanına gidicektim bu durumda tehlikeli mi olur acaba?

Ne guzel o an gozumun önüne geldi Allah bekleyen herkese nasip etsin insallah canim.Kendine dikkat et ☆

kronikuykucu canım bu arada ben klomen vs kullanmadım. Benim gebelik kendiliğinden oldu çok şükür. Klomen kullanan arkadaşlar daha detaylı bilir ben okuduğum makalelerden bildiklerimi yazdım sana

tesekkur ederim canim bilgiler icin valla bna 13.gunu gel bakalm ne alemde yumurtan ddi.hatta tatile gitme durumumuz vardi gelmezsen 13.unden snra gun asiri birlikte olun ddi. eger erken catlarsada ins denk gelir nasi olsa gun asiri iliskiye devam ediyoruz diye dusunuyorum bakalm hayirlisi ya insAllah Allah nasip edecekse yakalariz umarim

yok canim bise olacagini hic sanmiyorum arkadasima ilk ogrendiginde kalp atisini duyana kadar iliski yasak ac kalma uzunma yukseklere dediler onun haricinde ucagn tehlikeli olcagini sanmiyorum
Bizde öyle yapalım ozaman bilmiodum bunları daha dikkatli olalım keseyi kalp atışını duyana kadar inşallah

Insallah canim insallah zira her gecen gun olumsuzluklar ust uste geldikce varmis bir hayir rabbim o yuzden vermemis diyorum o derece gozum korktu benim bu maddi sikintilarla bogusmaktan hayattan sogudum

Insallah canim insallah zira her gecen gun olumsuzluklar ust uste geldikce varmis bir hayir rabbim o yuzden vermemis diyorum o derece gozum korktu benim bu maddi sikintilarla bogusmaktan hayattan sogudum

Ah canım ah takma kafana inşallah en yakın zamanda gelecek bebeklerimiz ben çok çok inanıyorum

Insallah su gibi akar gecer hamisligin dogumun canim haberini beklicem
Bende bilmiyorum ki dr.a gittim sol kasik agrisi yuzunden sol sezeryan dikisimde sol da bir yirtik var icerden sol yumurtalikta 4.5 cm kist var adetin 3. Gunu kan vericem hormon icin smr icin patoloji 25 ine gun verdi sonuca adetten sonra iste tek seferde gidicem hem smr bakick hem kiste hemde hormon sonuclarina ona gore tedavi galiba amann bezdim yeminle hersey ust uste geliyor

C canan_cc Canımm tebrik ediyorum seni sağlıklı gebelik sağlıklı ve hayırlı güzel evlatlar diliyorum Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

Kızlar ben merak edip ovu testi gaptım az önce hani çok belirgin olunuyo demişlerdi hiç belirgin değil ben kan verdim 63 çıktı ama acaba hamiş değilmiyim acaba değerim düşmüş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…