Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben merak edip ovu testi gaptım az önce hani çok belirgin olunuyo demişlerdi hiç belirgin değil ben kan verdim 63 çıktı ama acaba hamiş değilmiyim acaba değerim düşmüş olabilir mi
Yok ya sen bugün almadın mı sonucunu? Düşmez merak etme, evhamda yapma daha çok yeni. Acaba değere göre mi koyu yada silik çıkıyor. Öyleyse değerin az ya ondan silik çıkmıştır

Canim benim guzel dileklerin icin cok sagol, Rabbim de sana tez zamanda sifalar versin. Senin gibi nerede ne kadar isteyen varsa kucaklariniz bos kalmasin. Buyuk birsey cikmayacak Allahin izniyle.. Yaz bana sonuc alinca.. Beklicem
Benimki regl gunume gore biraz daha buyuk cikti bebiism, reglden hemen sonra olmus sanirim gobusum de cikti, gercekten annelik kutsal, cok derin duygular, anlatilamiyormus, anam hakli cikti gene

Yok ya sen bugün almadın mı sonucunu? Düşmez merak etme, evhamda yapma daha çok yeni. Acaba değere göre mi koyu yada silik çıkıyor. Öyleyse değerin az ya ondan silik çıkmıştır
İnşallah öyledir kuzum bilemedim bana değerine göre 4 haftalık dediler. Kafaya takmim akışına bırakayım bari hayırlısıyla inşallah

İnşallah öyledir kuzum bilemedim bana değerine göre 4 haftalık dediler. Kafaya takmim akışına bırakayım bari hayırlısıyla inşallah
Canım fark ettiysen sende bazılarında olan bir durum var oda idrar testi gebe olduğunu göstermiyor ve bu değerle göstermesi gerekirdi o yüzden takma kafana çıkmaz şimdilik .. İdrarina geçmesi sürecek gibi .. Önemli değil zaten kanında olan değer bizim için esas olan .

Hamile kalan arkadasim C canan_cc canim tebrik ederim bu ara surekli giremiyorum gozden kacirdiklarim oluyo hamile kalan arkadaslar nasil kaldiniz ya 5 ay oldu bu ayda bos gecmis halbuki her gun yaptik en az 20 gun anlamiyorum artik bide doktor kontrolunda amh testim 2.34 cikti o nasil kafamda deli sorular offff

Canım benimde aklım onda ya nasıl idrarda çıkmadı dış gebelik olabilir mi acaba

Teşekkür ederiö canım geçen ay biz gün aşırı yaptık olmadı bu ay misafirimiz geldi yatılı o yzden ovu testi yaptım ona göre değerlendirdik canım biz Rabbim tez zamanda nasip etsin sanada bolca dua edelim

Sende durumlar on numara sıkıntıya gerek yok rezervin de çok iyi .. Ovulasyon al ve sadece ona göre değerlendir her gün beraber olup boş geçmemek maalesef verimli olmuyor hepsini denedigim için .. Bu sefer bizimki perhizli oldu ovulasyonu bekledim ..

bizde perhissiz gun asiri yapiyoruz perhizlimi yapsaydik ya bide vajinale ay basinda giderken kendimi haazirlamistm smdi cok korkuyorum halbuki 1 2 dk lik bi islem daha evvelden bekarken distan smear aldirmistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…