- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.481
Yok ya sen bugün almadın mı sonucunu? Düşmez merak etme, evhamda yapma daha çok yeni. Acaba değere göre mi koyu yada silik çıkıyor. Öyleyse değerin az ya ondan silik çıkmıştırKızlar ben merak edip ovu testi gaptım az önce hani çok belirgin olunuyo demişlerdi hiç belirgin değilben kan verdim 63 çıktı ama acaba hamiş değilmiyim acaba değerim düşmüş olabilir mi
Canim benim guzel dileklerin icin cok sagol, Rabbim de sana tez zamanda sifalar versin. Senin gibi nerede ne kadar isteyen varsa kucaklariniz bos kalmasin. Buyuk birsey cikmayacak Allahin izniyle.. Yaz bana sonuc alinca.. BeklicemInsallah su gibi akar gecer hamisligin dogumun canim haberini beklicem
Bende bilmiyorum ki dr.a gittim sol kasik agrisi yuzunden sol sezeryan dikisimde sol da bir yirtik var icerden sol yumurtalikta 4.5 cm kist var adetin 3. Gunu kan vericem hormon icin smr icin patoloji 25 ine gun verdi sonuca adetten sonra iste tek seferde gidicem hem smr bakick hem kiste hemde hormon sonuclarina ona gore tedavi galiba amann bezdim yeminle hersey ust uste geliyor
İnşallah öyledir kuzum bilemedim bana değerine göre 4 haftalık dediler. Kafaya takmim akışına bırakayım bari hayırlısıyla inşallahYok ya sen bugün almadın mı sonucunu? Düşmez merak etme, evhamda yapma daha çok yeni. Acaba değere göre mi koyu yada silik çıkıyor. Öyleyse değerin az ya ondan silik çıkmıştır
❤❤❤Ederim tabi canım benimmRabbim tez zamanda nasip etsin dualarımda anıcam sizleri
Vajinal canımkzlarr bi sorum var doktor simdi kontrole cagridi ya 13.gunu yumurtaya bakmak icn karindan mi bakiyo vajinalmi
Canım fark ettiysen sende bazılarında olan bir durum var oda idrar testi gebe olduğunu göstermiyor ve bu değerle göstermesi gerekirdi o yüzden takma kafana çıkmaz şimdilik .. İdrarina geçmesi sürecek gibi .. Önemli değil zaten kanında olan değer bizim için esas olan .İnşallah öyledir kuzum bilemedim bana değerine göre 4 haftalık dediler. Kafaya takmim akışına bırakayım bari hayırlısıyla inşallah
Ayy evet
Canım benimde aklım onda ya nasıl idrarda çıkmadı dış gebelik olabilir mi acabaCanım fark ettiysen sende bazılarında olan bir durum var oda idrar testi gebe olduğunu göstermiyor ve bu değerle göstermesi gerekirdi o yüzden takma kafana çıkmaz şimdilik .. İdrarina geçmesi sürecek gibi .. Önemli değil zaten kanında olan değer bizim için esas olan .
Teşekkür ederiö canım geçen ay biz gün aşırı yaptık olmadı bu ay misafirimiz geldi yatılı o yzden ovu testi yaptım ona göre değerlendirdik canım biz Rabbim tez zamanda nasip etsin sanada bolca dua edelimHamile kalan arkadasim C canan_cc canim tebrik ederim bu ara surekli giremiyorum gozden kacirdiklarim oluyo hamile kalan arkadaslar nasil kaldiniz ya 5 ay oldu bu ayda bos gecmis halbuki her gun yaptik en az 20 gun anlamiyorum artik bide doktor kontrolunda amh testim 2.34 cikti o nasil kafamda deli sorular offff
Hamile kalan arkadasim C canan_cc canim tebrik ederim bu ara surekli giremiyorum gozden kacirdiklarim oluyo hamile kalan arkadaslar nasil kaldiniz ya 5 ay oldu bu ayda bos gecmis halbuki her gun yaptik en az 20 gun anlamiyorum artik bide doktor kontrolunda amh testim 2.34 cikti o nasil kafamda deli sorular offff
Dis gebelik olsaydın böyle belirtisiz olmazdin gün be gun agrilarin artardı lekelenirdin vs vs anlardın işte bir şekil .. Öyle şeyler düşünme ..Canım benimde aklım onda ya nasıl idrarda çıkmadı dış gebelik olabilir mi acaba
bizde perhissiz gun asiri yapiyoruz perhizlimi yapsaydikSende durumlar on numara sıkıntıya gerek yok rezervin de çok iyi .. Ovulasyon al ve sadece ona göre değerlendir her gün beraber olup boş geçmemek maalesef verimli olmuyor hepsini denedigim için .. Bu sefer bizimki perhizli oldu ovulasyonu bekledim ..
hayirli cumalar canim bende ayetel kürsü ye basladim 7 gun okunan onu okucam cuma saatinde sizlerede dua edicemGunaydin kizlar hayırlı cumalar birbirimize dua etmeyi unutmayalim ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?