- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.501
insallah o batan bebisindir canim yaa hadi bakalim sevinelim bizdeHayırlı cumalar canlarımmm benimde tutmazsa bende başlıcam batmalar hala devam ediyor zatennnn dün ilacım bitti 3 gün içinde olmam lazım olmazsam bebek varama büyük ihtimal olurum adetin 5,6,9,11,14,17,19,23. Günü birliktelik oldu bakalım hayırlısı
İnşallah kuzum ya evet bende PCos var prolaktin hormonum yükseliyordu bi süre doatinex kullandım düzeldi 6 Aydır yumurta tutunmasıve adet düzenli olsun diye duphaston kullanıyorum bebeğe zararı Yookkk cnminsallah o batan bebisindir canim yaa hadi bakalim sevinelim bizdetedavimi goruyorsun
canim bilmem mi bende dupastonu cok kullandim bir igne tedavim 2 de kloemn tedavim.oldu yumurtalar catladi tutmadi esim tahlil verdi sorun cikmadi prolaktinim 26 cikti doktor iyi dedi bu ay ilac kullanmicaz bakicaz durumuna dedi 14m gunu gidicem yumurtalara bakicak bende sabahlari ac karnina gunde 1 kere sogan suyu iciyorum pko var bendede birde gunde otlardan olan kurden iciyorum bir bardak sogan suyu bir bardak ot karisimi iciyorum prolaktinim 26 ama doktor iyi dedi bence sinirda yukselirse sikinti otun icinde aslan penceside var belki dusmutur bilmiyorum carsambaya yumurtalara bakacak ilacsiz ne durumda cok merak ediyorumİnşallah kuzum ya evet bende PCos var prolaktin hormonum yükseliyordu bi süre doatinex kullandım düzeldi 6 Aydır yumurta tutunmasıve adet düzenli olsun diye duphaston kullanıyorum bebeğe zararı Yookkk cnm
Yükselicek canım hiç endişelenme çok tatlı bi anne olucaksın inşallah sen stres yapma herşey güzel olacak bebişin sana sımsıkı tutunacak Allahın izniyleAmiiin kuzum inşallah tez zamanda Rabbim sizede nasip etsinbenimde değerlerim yğkselir inşallah
Ay valla çok zormuş ya işler ben kür falan yapmadım hiç hormonlarımı etkiledi çok bıraktımcanim bilmem mi bende dupastonu cok kullandim bir igne tedavim 2 de kloemn tedavim.oldu yumurtalar catladi tutmadi esim tahlil verdi sorun cikmadi prolaktinim 26 cikti doktor iyi dedi bu ay ilac kullanmicaz bakicaz durumuna dedi 14m gunu gidicem yumurtalara bakicak bende sabahlari ac karnina gunde 1 kere sogan suyu iciyorum pko var bendede birde gunde otlardan olan kurden iciyorum bir bardak sogan suyu bir bardak ot karisimi iciyorum prolaktinim 26 ama doktor iyi dedi bence sinirda yukselirse sikinti otun icinde aslan penceside var belki dusmutur bilmiyorum carsambaya yumurtalara bakacak ilacsiz ne durumda cok merak ediyorum
canim hormonlarini etkileyen neydi benide tereddutte birakma canimAy valla çok zormuş ya işler ben kür falan yapmadım hiç hormonlarımı etkiledi çok bıraktım
bizde perhissiz gun asiri yapiyoruz perhizlimi yapsaydikya bide vajinale ay basinda giderken kendimi haazirlamistm smdi cok korkuyorum halbuki 1 2 dk lik bi islem daha evvelden bekarken distan smear aldirmistm
Doktora görün üçüncü gün pazartesi yani kan vermeye çalış .. Yani nasıl yaparsın bilmiyorum ama normal olabilir ama olmayadabilir .. Belki progesteron değerin düştü .. Adet sancısı dediğimiz olay zaten hayra alamet değil ..Merhaba Kızlar ben bat gününün gecikmesini beklerken 3 gun erken geldi adet sancim hep olur ama bu o kadar ağır geldi ki zor dayaniyorum ayrıca belki yerleşme kanaması dır diye sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı zaten hasta olduğum belliydi ama denedim iste. Adetin hep düzenlidir normalde korunmasız ilişkinin tesiri olabilir mi ? Ya da niye bu kadar ağır geçiyor başka birşey olmaz dimi is yerindeki arkadaşlar yıllık izinde olduğu için izin alıp hastaneye de göremiyorum
ay hadi bakalm adrenalin tavanAdetim bitti bir kez oldu ondan sonra bekledik .. Kız korkma ne olacak .. Kasma kendini .. Vajinal illa kı bakmak zorunda ..
Tarcin maydanoz kürleri bana dokundu canım adet söktürüyor bende hemen regl oluyorum doktor kullanma dedi vücuda göre değişiyormuş bide asla incir ve beyaz üzüm yeme dedi artırıyormuş hemen prolaktin icanim hormonlarini etkileyen neydi benide tereddutte birakma canim
Onları zaten yapmaman lazım ben incir vs hiç öneriyorum hele PCO ya .. Ama sende soğan kürü çok işe yarardi bundan eminimTarcin maydanoz kürleri bana dokundu canım adet söktürüyor bende hemen regl oluyorum doktor kullanma dedi vücuda göre değişiyormuş bide asla incir ve beyaz üzüm yeme dedi artırıyormuş hemen prolaktin i
evet canim incir kurunu yapmadim yemiyorumda soganla ot kurunude yumurtam gelissin diye deniyorum bu ayTarcin maydanoz kürleri bana dokundu canım adet söktürüyor bende hemen regl oluyorum doktor kullanma dedi vücuda göre değişiyormuş bide asla incir ve beyaz üzüm yeme dedi artırıyormuş hemen prolaktin i
Valla bu gittiğimde şok oldum bendeay hadi bakalm adrenalin tavan
İnşallah cnm pazartesi günü gideyim aile sağlığına kan testi yaptirayim o zamanDoktora görün üçüncü gün pazartesi yani kan vermeye çalış .. Yani nasıl yaparsın bilmiyorum ama normal olabilir ama olmayadabilir .. Belki progesteron değerin düştü .. Adet sancısı dediğimiz olay zaten hayra alamet değil ..
İnşallah cnm pazartesi günü gideyim aile sağlığına kan testi yaptirayim o zaman
Bende bendeee inşallah kabul olurKızlar hepinize dua ettim Alalh kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?