Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bu gittiğimde şok oldum bendeAdetliyim diye karnımdan bakacak sandım vajinal deyince bir neee diyesim geldi. Diyemedim tabii ama kem küm adetliyim daha derken kaçamadan mecbur olduk. Bir de kontrol var simdi
ben adetliyken gel ddi ya kafami sartlandirmstim vajinal muayene yapcak diye zaten rahattim.smdi niyeyse bi stres oldm pazartesi ama hc gdesm yk. aslinda ck merak ediyorum yumurtalarin durumunu. smdi yumurta gelismemis derse olmayacak diye bilerek adeti beklemek var bos bos niyeyse bu ay olmayacakmis ama eylulde hamis kalacakmisim gbi bi his var icmde
CherryBlossom90

Kızlar hamiş olup kasıklarında gerilme ağrı hisseden var mı duydunuz mu? Benim ara sıra kasıklarımda sızlanma adet ağrısı gibi gelip geçiyo normal olabilir mi ki bu

Sahii ya bayrama denk geliyor insallah bayramimiz tam bayram olur

Bekleyemem lütfen bu ay olacak bu iş .. Hislerine şöyle akillansinlar.. Buranin hamiş topigi olmasını istiyorum

Kızlar varya burada böyle yazarken bile bir birimize dua ediyoruz ya ne kadar güzel bir duygu .. İyi temenniler ve dileklerde bulunmak Tek tüfek olmadığını hissediyor insan .. Ve edilen dualar sayesinde güzel haberler alıyoruz .. Hep bir durum olduğunda motive Edip dua ettiğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim kuzularimmmm

Kızlar hamiş olup kasıklarında gerilme ağrı hisseden var mı duydunuz mu? Benim ara sıra kasıklarımda sızlanma adet ağrısı gibi gelip geçiyo normal olabilir mi ki bu
Normal canım önemli olan tek tarafa düşmesin ağrı yoğunluk olarak çok şiddetli agrimasin ve kan leke vb şeyler gelmesin .. Hep kotu bir şeyde değil gelmesi ama gelmesin onlara dikkat et şimdilik ..

kızlar bat yarın idi ama bugün geldi. bu ay kendimi heveslendirmeyeceğim diyordum ama son 2-3 gündür yine hep buralarda sizleri okurken buluyordum kendimi..hayırlısı bakalım. yeni hamileleri tebrik ederim. sağlıklı sıhhatli hamilelikler olsun, bebişlerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla. umutla bekleyenlere de dua ediyorum yürekten. hasretini çeken kalmasın.

Canım benim umutlanmamak zaten mümkün değil .. Ama varya psikolojik mi bilmiyorum ben bu ay bismillah dedim koyuldum ise ve olacak dedim bundan önce hep yarım gonulluydum umudum tükenmişti , ama adetin gelmesine ragmen acaba diyecek duruma gelmiştim .. Ama bu ay tam gonulle verdim kendimi ve her animi bunu düşünerek geçirdim .. Hep zihnimdeydi ..

Amin amin Rabbim kabul etsin güzel dualarını inşallah eylül ayı senindir ..

ayy canım dün kan verdim 2450 kesemiz göründü çok şükür 4+4 haftalığız.2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedi doktor

Masha Allah canım iki hafta sürmez bile seninki bhcg bayağı yüksek ikiz mi geliyor yoksa kız yumoşun 24 mi catlamisti ? Ben daha bir yere gitmedim 6+0 da giderim muhtemelen çünkü benim yumoş 27 akşam catladi geceye yakın yani yaklaşık 17. Gunumde ..

Bnmde bgün yani 17. Gnmde çatladı sen battan kaç gün önce grmüştün testte

Bnmde bgün yani 17. Gnmde çatladı sen battan kaç gün önce grmüştün testte

Canım benim bat bugun pazartesi hayalet çizgi gördüm ama o şans eseri normalde asla göstermemesi lazım çünkü değerim 12 çıkmıştı ve o testlerin hassasiyeti 50 hcg 50 olmadan göstermiyor .. Çarşamba gördüm ama silik pembe çizgi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…