- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.521
bende arkadaslar simdi kuran okudum hepinize ve kendime dua ettimBende bendeee inşallah kabul olur
ben adetliyken gel ddi ya kafami sartlandirmstim vajinal muayene yapcak diye zaten rahattim.smdi niyeyse bi stres oldm pazartesi ama hc gdesm yk. aslinda ck merak ediyorum yumurtalarin durumunu. smdi yumurta gelismemis derse olmayacak diye bilerek adeti beklemek var bos bosValla bu gittiğimde şok oldum bendeAdetliyim diye karnımdan bakacak sandım vajinal deyince bir neee diyesim geldi. Diyemedim tabii ama kem küm adetliyim daha derken kaçamadan mecbur olduk . Bir de kontrol var simdi
İnşallah kuzum şeker tadında bayram geçirirsiniz nede güzel olurbu arada kizlar beklenen adet tarihim bayram bayram gibi gecer belki ne dersiniz
Aynen benimde diyorum ki bir bayram hediyesi gelir mi acababu arada kizlar beklenen adet tarihim bayram bayram gibi gecer belki ne dersiniz
Sahii ya bayrama denk geliyor insallah bayramimiz tam bayram olurben adetliyken gel ddi ya kafami sartlandirmstim vajinal muayene yapcak diye zaten rahattim.smdi niyeyse bi stres oldm pazartesi ama hc gdesm yk. aslinda ck merak ediyorum yumurtalarin durumunu. smdi yumurta gelismemis derse olmayacak diye bilerek adeti beklemek var bos bosniyeyse bu ay olmayacakmis ama eylulde hamis kalacakmisim gbi bi his var icmde
CherryBlossom90
ben adetliyken gel ddi ya kafami sartlandirmstim vajinal muayene yapcak diye zaten rahattim.smdi niyeyse bi stres oldm pazartesi ama hc gdesm yk. aslinda ck merak ediyorum yumurtalarin durumunu. smdi yumurta gelismemis derse olmayacak diye bilerek adeti beklemek var bos bosniyeyse bu ay olmayacakmis ama eylulde hamis kalacakmisim gbi bi his var icmde
CherryBlossom90
Normal canım önemli olan tek tarafa düşmesin ağrı yoğunluk olarak çok şiddetli agrimasin ve kan leke vb şeyler gelmesin .. Hep kotu bir şeyde değil gelmesi ama gelmesin onlara dikkat et şimdilik ..Kızlar hamiş olup kasıklarında gerilme ağrı hisseden var mı duydunuz mu? Benim ara sıra kasıklarımda sızlanma adet ağrısı gibi gelip geçiyo normal olabilir mi ki bu
kızlar bat yarın idi ama bugün geldi. bu ay kendimi heveslendirmeyeceğim diyordum ama son 2-3 gündür yine hep buralarda sizleri okurken buluyordum kendimi..hayırlısı bakalım. yeni hamileleri tebrik ederim. sağlıklı sıhhatli hamilelikler olsun, bebişlerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla. umutla bekleyenlere de dua ediyorum yürekten. hasretini çeken kalmasın.
ayyy canımm çook tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum ya ovulasyonla yapmıstın bu bak olmus umutsuzdun.Eki Görüntüle 2032030 Kızlar değerim bu çıktı sizce hamilemiyim
ayyy canımm çook tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum ya ovulasyonla yapmıstın bu bak olmus umutsuzdun.
ayy canım dün kan verdim 2450 kesemiz göründü çok şükür 4+4 haftalığız.2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedi doktorKizzz Kan verdin mı neler yapıyorsun ? Nasılsın anlat heleee ..
sen naptın kan verdinmi belirtilerin var mı inşallah kolay gecer hamileliğimiz yaKizzz Kan verdin mı neler yapıyorsun ? Nasılsın anlat heleee ..
ayy canım dün kan verdim 2450 kesemiz göründü çok şükür 4+4 haftalığız.2 hafta sonra gel kalp atısını duyalım dedi doktor
Bnmde bgün yani 17. Gnmde çatladı sen battan kaç gün önce grmüştün testteMasha Allah canım iki hafta sürmez bile seninki bhcg bayağı yüksek ikiz mi geliyor yoksa kızyumoşun 24 mi catlamisti ? Ben daha bir yere gitmedim 6+0 da giderim muhtemelen çünkü benim yumoş 27 akşam catladi geceye yakın yani yaklaşık 17. Gunumde ..
Bnmde bgün yani 17. Gnmde çatladı sen battan kaç gün önce grmüştün testte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?