- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.541
Kaç günde bi regli oluyodun normalde bnde ona gre bi hesap ypayım bariCanım benim bat bugun pazartesi hayalet çizgi gördüm ama o şans eseri normalde asla göstermemesi lazım çünkü değerim 12 çıkmıştı ve o testlerin hassasiyeti 50 hcg 50 olmadan göstermiyor .. Çarşamba gördüm ama silik pembe çizgi ..
Kaç günde bi regli oluyodun normalde bnde ona gre bi hesap ypayım bariçnkü normalde 14. Gün yumurtlma oluyodu ama bu sefer 16. Gün yumurtlma 17. Gün çtlama oldu . O değilde şuraya bi tavuk emojisi koymk lzm ya tavuk olduk mübarek
Valla sorma yaEvet yumurta yumurtlamak catlamak filan
canım ewt beta hızlı yükseliyo yumurtlama günüm 22 siydi. ayın 1inde beta 33 cıktı ayın 3ünde 115 cıktı dünde 2450 çıktı ayy ikiz mii zaten minyon tipliyim nasıl sığacak karnımaMasha Allah canım iki hafta sürmez bile seninki bhcg bayağı yüksek ikiz mi geliyor yoksa kızyumoşun 24 mi catlamisti ? Ben daha bir yere gitmedim 6+0 da giderim muhtemelen çünkü benim yumoş 27 akşam catladi geceye yakın yani yaklaşık 17. Gunumde ..
Kaç günde bi regli oluyodun normalde bnde ona gre bi hesap ypayım bariçnkü normalde 14. Gün yumurtlma oluyodu ama bu sefer 16. Gün yumurtlma 17. Gün çtlama oldu . O değilde şuraya bi tavuk emojisi koymk lzm ya tavuk olduk mübarek
Bize de dua et lutfeencanım ewt beta hızlı yükseliyo yumurtlama günüm 22 siydi. ayın 1inde beta 33 cıktı ayın 3ünde 115 cıktı dünde 2450 çıktı ayy ikiz mii zaten minyon tipliyim nasıl sığacak karnıma
sat ne zamandı canım senin benim 10 temmuzduBen yumurtlamadan sonra 15. Gün adet oluyorum yani 31-32. Gün , eğer tutmamış olsaydı geceye doğru yerdim
birde ben mesela şuan 4+3 olarak görünüyorum ama en fazla 4+0 olmusumdur..
Evet canım ovu testi koyu çıkmamıştı ama diğerlerine göre koyu çıkan akşamı değerlendirdik çok şükür değerim 63 çıktı ama tuhaf olan idrar testimde tek çizgi nedendir anlamadıayyy canımm çook tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum ya ovulasyonla yapmıstın bu bak olmus umutsuzdun.
tabiki dua ediyorum canım benim bu mübarek günde bol bol dua ettim hepinizeBize de dua et lutfeen
Sagol canim saglikla gelsin bebisin ♡tabiki dua ediyorum canım benim bu mübarek günde bol bol dua ettim hepinize
Yani 22 pozitif gördün 23 silik çıktı 24. İtibaren saymaya başlarsak bugün yumurtlama +19. Gundesin normal Aralık burada 626 - 1384 görünüyor yani evet yüksek belkide erken yerleşti rahimine yada ikiz bebiş bekliyorsun sığar sığar hehe .. Hayırlısı inşallah ..canım ewt beta hızlı yükseliyo yumurtlama günüm 22 siydi. ayın 1inde beta 33 cıktı ayın 3ünde 115 cıktı dünde 2450 çıktı ayy ikiz mii zaten minyon tipliyim nasıl sığacak karnıma
canım benim adete 3 gün kala silik çıktı test beta 33 çıktı o gün. dün doktora gittim kese göründü çok şükür.yani 4+3 deEvet canım ovu testi koyu çıkmamıştı ama diğerlerine göre koyu çıkan akşamı değerlendirdik çok şükür değerim 63 çıktı ama tuhaf olan idrar testimde tek çizgi nedendir anlamadıhala içimden diyorum acaba hamile değilmiyim diye yarın tekrar kan vericem inşallah değerler yükselir buarada sen hamiştin dimi ilk kan değerin kaç çıkmıştı canım senin ben ne zaman doktora gitmeliyim bu değere göre kaçıncı günümdeyim kafamda deli sorular
ayy doktorda cogul olabilir demişti ama tek kese göründüYani 22 pozitif gördün 23 silik çıktı 24. İtibaren saymaya başlarsak bugün yumurtlama +19. Gundesin normal Aralık burada 626 - 1384 görünüyor yani evet yüksek belkide erken yerleşti rahimine yada ikiz bebiş bekliyorsun sığar sığar hehe .. Hayırlısı inşallah ..
Ben dün verdim 2 gün gecikme 63 çıktı ben hesaplayamıyorum kaç günlük acaba sanırm. Sağlıkcı arkadaş var iki günlük gecikmeyle değerlerin güzel çıkmış dedicanım benim adete 3 gün kala silik çıktı test beta 33 çıktı o gün. dün doktora gittim kese göründü çok şükür.yani 4+3 de
sat ne zamandı canım senin benim 10 temmuzdu
canım son adet tarihin ne zamanBen dün verdim 2 gün gecikme 63 çıktı ben hesaplayamıyorum kaç günlük acaba sanırm. Sağlıkcı arkadaş var iki günlük gecikmeyle değerlerin güzel çıkmış dedi
11 temmuzsa sen şimdi 4+3 sün sat dan hesaplıyo ya doktor11 temmuz, 27 temmuz akşam catladi benim ki ..
7 temmuz adet başlangıcı, 11 temmuz bitiş. beklenen adet tarihim 8 ağustostu. Ovu testinde 25 temmuz koyu çıktı 26 temmuz silikleşticanım son adet tarihin ne zaman
benim adet günü 160 falandı ya ikizmi geliyo yoksaBen dün verdim 2 gün gecikme 63 çıktı ben hesaplayamıyorum kaç günlük acaba sanırm. Sağlıkcı arkadaş var iki günlük gecikmeyle değerlerin güzel çıkmış dedi
Ben dün verdim 2 gün gecikme 63 çıktı ben hesaplayamıyorum kaç günlük acaba sanırm. Sağlıkcı arkadaş var iki günlük gecikmeyle değerlerin güzel çıkmış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?