Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç günde bi regli oluyodun normalde bnde ona gre bi hesap ypayım bari çnkü normalde 14. Gün yumurtlma oluyodu ama bu sefer 16. Gün yumurtlma 17. Gün çtlama oldu . O değilde şuraya bi tavuk emojisi koymk lzm ya tavuk olduk mübarek

Evet yumurta yumurtlamak catlamak filan

canım ewt beta hızlı yükseliyo yumurtlama günüm 22 siydi. ayın 1inde beta 33 cıktı ayın 3ünde 115 cıktı dünde 2450 çıktı ayy ikiz mii zaten minyon tipliyim nasıl sığacak karnıma

Ben yumurtlamadan sonra 15. Gün adet oluyorum yani 31-32. Gün , eğer tutmamış olsaydı geceye doğru yerdim
birde ben mesela şuan 4+3 olarak görünüyorum ama en fazla 4+0 olmusumdur..

ayyy canımm çook tebrik ederim allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum ya ovulasyonla yapmıstın bu bak olmus umutsuzdun.
Evet canım ovu testi koyu çıkmamıştı ama diğerlerine göre koyu çıkan akşamı değerlendirdik çok şükür değerim 63 çıktı ama tuhaf olan idrar testimde tek çizgi nedendir anlamadı hala içimden diyorum acaba hamile değilmiyim diye yarın tekrar kan vericem inşallah değerler yükselir buarada sen hamiştin dimi ilk kan değerin kaç çıkmıştı canım senin ben ne zaman doktora gitmeliyim bu değere göre kaçıncı günümdeyim kafamda deli sorular

canım ewt beta hızlı yükseliyo yumurtlama günüm 22 siydi. ayın 1inde beta 33 cıktı ayın 3ünde 115 cıktı dünde 2450 çıktı ayy ikiz mii zaten minyon tipliyim nasıl sığacak karnıma
Yani 22 pozitif gördün 23 silik çıktı 24. İtibaren saymaya başlarsak bugün yumurtlama +19. Gundesin normal Aralık burada 626 - 1384 görünüyor yani evet yüksek belkide erken yerleşti rahimine yada ikiz bebiş bekliyorsun sığar sığar hehe .. Hayırlısı inşallah ..

canım benim adete 3 gün kala silik çıktı test beta 33 çıktı o gün. dün doktora gittim kese göründü çok şükür.yani 4+3 de

ayy doktorda cogul olabilir demişti ama tek kese göründü

canım benim adete 3 gün kala silik çıktı test beta 33 çıktı o gün. dün doktora gittim kese göründü çok şükür.yani 4+3 de
Ben dün verdim 2 gün gecikme 63 çıktı ben hesaplayamıyorum kaç günlük acaba sanırm. Sağlıkcı arkadaş var iki günlük gecikmeyle değerlerin güzel çıkmış dedi

Ben dün verdim 2 gün gecikme 63 çıktı ben hesaplayamıyorum kaç günlük acaba sanırm. Sağlıkcı arkadaş var iki günlük gecikmeyle değerlerin güzel çıkmış dedi

Seninle benim aramda bir veya iki gün var .. Neyse sen değerlerle şuan kafanı karıştırma boşver rahat rahat takıl .. Herkeste değişir önemli olan iki kat artmasi.. Yoksa karşılaştırırsak değer düşük tabi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…