- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.561
benim adet günü 160 falandı ya ikizmi geliyo yoksaayy çalışıyorumda gurbette nasıl olur.tabi allahın takdiri
Senin ki 20.gun çatlamış resmen dur bir dk hesap yapmam lazım7 temmuz adet başlangıcı, 11 temmuz bitiş. beklenen adet tarihim 8 ağustostu. Ovu testinde 25 temmuz koyu çıktı 26 temmuz silikleşti
aa şimdimi verdin canım olaya fransız kaldım bi taraftanda ewraklarla ugrasıyorumBende dayanamadım verdimhcg ..
Hehe bennn mii Yoksa seni gidi seniii
Kesinlikle bak nasil da biliyorsunHehe bennn mii Yoksa seni gidi seniii
Hastane sunun surasında guya gitmeyecektim gaza geldim..aa şimdimi verdin canım olaya fransız kaldım bi taraftanda ewraklarla ugrasıyorum
ayy çok iyi yaptın valla acilden giriş yapsaydın 1 saate cıkıyo sonuç.sana ne zaman cıkar dedilerHastane sunun surasında guya gitmeyecektim gaza geldim..
sperm 36 saat den fazla yaşıyo canım dert etmeKızlar çatlama günleri çok farklı demek ya benimde inş denk gelmiştir bende adetin 11 14 17 19 . Günleri denedim ya o gün yada bi gün önceleri fayda ediyor dimi
ayy çok iyi yaptın valla acilden giriş yapsaydın 1 saate cıkıyo sonuç.sana ne zaman cıkar dediler
16. Gündesin Yavrum ne testiPeki size bir sey sorcam benim sat 27 temmuzdu su gunlerde yumurtlama gunum filan.Ovulasyon testi almamistim esimin tedavisi devam ediyor diye .Bugun alsam cok mu gec sizce ?
hadi bakalım müjdeli rakamlar bekliyorumHe aynen bende öyle yaptım sürmeye bile bilirmis
hadi bakalım müjdeli rakamlar bekliyorum
Aminnnn canım. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsinkızlar bat yarın idi ama bugün geldi. bu ay kendimi heveslendirmeyeceğim diyordum ama son 2-3 gündür yine hep buralarda sizleri okurken buluyordum kendimi..hayırlısı bakalım. yeni hamileleri tebrik ederim. sağlıklı sıhhatli hamilelikler olsun, bebişlerinizi kucağınıza alın hayırlısıyla. umutla bekleyenlere de dua ediyorum yürekten. hasretini çeken kalmasın.
yazıcıdan sonuc cıkıyo ya yazılı kısmı altta oluyo onu alırken ellerim titriyodu benimde ikinci beta ölçümünde seni çok iyi anlıyorumKorkuyorum ama pazartesi 12 çıkmıştı
sen keseyi gördünmü canım.betan kaç vs anlat birazAminnnn canım. Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin
Aramızda 2 gün var canım :) bende adete göre 4+2 deyim ama bu salı gideceğim doktoracanım benim adete 3 gün kala silik çıktı test beta 33 çıktı o gün. dün doktora gittim kese göründü çok şükür.yani 4+3 de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?