Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçekten Yüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
Gözün aydın canım. Masallah size Allah hep iyi haberler nasip etsin. Strese sokma artık kendini. Iyi bak kendinize

Gözün aydın canım. Masallah size Allah hep iyi haberler nasip etsin. Strese sokma artık kendini. Iyi bak kendinize

Aminnn
Tamamm bu sefer gerçekten söz verdim mutlu olacağım çünkü neymiş silik çizgi hcg düşük anlamına gelmiyormus ve HCG iki kattan fazla da artabiliyormus gebelik henüz erken olduğu için ilk başta böyle dusukmusss tamammmm.

Biraz daha sabret canım inşallah bebiş haberi verirsin bize. Ağrın sızın var mı? Göğüs ağrısı, akıntın.

beyaz akıntım var sadece ne zaman test yapmayalım? Hafta sonu evde olmayacağoz pazar günü mü bir daha test yapsam

Pardon testi Çarşamba yapmıştım. Ayın 10'nda regl olmam lazımdı.

Kızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçekten Yüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
Bak gördün mü üzülmüştün o kadar maşallah çok güzel yükselmiş gözün aydın için rahat olsun artık dualarım sizlerle sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah sen ve diğer güzel hamişler

ALINTI

Bir isteği, haceti olan, maksadının olması için 2 rekât Allah rızası için namaz kılar ve namaz kıldıktan sonra 7 Fatiha okuyup dua ederse isteği olur.

Kızlaryu yumurtlama ve çatlama oldnu ovu testinde nasıl Anlyrz ya çözemedm
Benim bildiğim yani okuduğum kullananlardan. Önce kopkoyu oluyor sonra silikleşmeye başladığında yumurta çatlamış oluyor. Kullanan kızlarda yazsın tekrar. Her gün yapıp üzerine günü yazıyorlar kalemle

Kızlaryu yumurtlama ve çatlama oldnu ovu testinde nasıl Anlyrz ya çözemedm

Canım iki çizginin de birbirine eşit koyulukta olması lazım yani T çizgisi C deki renkle eş olmalı ancak bazen azda olsa biraz daha açık olabiliyor her gün en az 3 saat falan sıvı almadan ve aynı saatte yapmaya çalış koyu olduğu zaman ilişkiye gir eğer silikleşirse o günde çatlamış demek o günü de değerlendir. Ben böyle biliyorum ve uyguluyorum

Kizlar dun kasık agrim basladi hafif hafif bugun fazlaca bel agrim ve kasik agrim var dune gore artti ve islaktim tum gun afedersiniz uzayan akintim da basladi. Acaba yumurtam catliyor olabilir mi adetim 5 gün önce bitti . 28 gunde bir oluyorum 31 temmuzda olmustum.. Sadece iki tane ovu testim var evde yapsam da anlami olmaz galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…