- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.621
Gözün aydın canım. Masallah sizeKızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçektenYüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
eee senin bat bugünse benimde batta 160 lıydıKız yükselir baksana dördüncü günü iki kattan fazla yani senin ki de oyle olacak .. No problem her şey yolunda .. Bugün bat ve nihayet bu bat dagelmedi elhamdulillah
Gözün aydın canım. Masallah sizeAllah hep iyi haberler nasip etsin. Strese sokma artık kendini. Iyi bak kendinize
Aminnnnkızlar ben ewe gidicem ufaktan allaha emanet olun öpüyorum sizleride minnoşlarınızıda. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh tez zamanda
Biraz daha sabret canım inşallah bebiş haberi verirsin bize. Ağrın sızın var mı? Göğüs ağrısı, akıntın.
Canım ne güzel yazmışsın teşekkür ederim, aminnnn inşallahEgem2709 Allah sana verecegi kuzucukla acini dindirsin insallah cennette seni bekliyor yavrularin ...
CherryBlossom90 bayan pimpirik cok sevindim katlansin da katlansin insallah kalp atislarini da duyarsin pit pittt
Adetin 1 gün geçmiş o zaman eğer yanlış anlamadıysam. Eğer geçti ise yapabilirsin ben adete 2 kala erken gebelik testi ile öğrendim canım.Pardon testi Çarşamba yapmıştım. Ayın 10'nda regl olmam lazımdı.
Bak gördün mü üzülmüştün o kadar maşallah çok güzel yükselmiş gözün aydın için rahat olsun artık dualarım sizlerle sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah sen ve diğer güzel hamişlerKızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçektenYüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
aynen canim yaa benimde bat 2 eylul bayramda sevindirsin rabbim hepimizide insallahSahii ya bayrama denk geliyor insallah bayramimiz tam bayram olur
masallah canim yaaaaaa allahim kucagina almayi nasip.etsin insallahhhhhhhKızlar
bchg 196
Benim bildiğim yani okuduğum kullananlardan. Önce kopkoyu oluyor sonra silikleşmeye başladığında yumurta çatlamış oluyor. Kullanan kızlarda yazsın tekrar. Her gün yapıp üzerine günü yazıyorlar kalemleKızlaryu yumurtlama ve çatlama oldnu ovu testinde nasıl Anlyrz ya çözemedm
Kızlaryu yumurtlama ve çatlama oldnu ovu testinde nasıl Anlyrz ya çözemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?