- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.641
Canım netten sipariş etsene ovu testi şansa bırakma. Uzayan akıntı yumurtlama diye biliyorum ama adetin 5 gün önce bitmiş bilemedim şimdiKizlar dun kasık agrim basladi hafif hafif bugun fazlaca bel agrim ve kasik agrim var dune gore artti ve islaktim tum gun afedersiniz uzayan akintim da basladi. Acaba yumurtam catliyor olabilir mi adetim 5 gün önce bitti . 28 gunde bir oluyorum 31 temmuzda olmustum.. Sadece iki tane ovu testim var evde yapsam da anlami olmaz galiba..
Ya canim haziran ayini ovulasyon testiyle takip etmeye calistim anlayamadim beceremedim kendime kizdim bi daha almadim keske alsaydim iki tanecik var evde.. Yumurtlama mi catlama mi zamanini ayirt edebilmenin bir yolu olsa keskeCanım netten sipariş etsene ovu testi şansa bırakma. Uzayan akıntı yumurtlama diye biliyorum ama adetin 5 gün önce bitmiş bilemedim şimdi
Kizlar dun kasık agrim basladi hafif hafif bugun fazlaca bel agrim ve kasik agrim var dune gore artti ve islaktim tum gun afedersiniz uzayan akintim da basladi. Acaba yumurtam catliyor olabilir mi adetim 5 gün önce bitti . 28 gunde bir oluyorum 31 temmuzda olmustum.. Sadece iki tane ovu testim var evde yapsam da anlami olmaz galiba..
En koyu gününde yumurtlama hemen ertesi gün silikleştiğinde çatlama. Zaten anlarsın canım kademeli olarak silikten koyuya çıkıyor. Iki çizgide neredeyse aynı koyulukta olunca tamamdır demekKızlaryu yumurtlama ve çatlama oldnu ovu testinde nasıl Anlyrz ya çözemedm
2 li testler var canım eczanede. Fiyatıda yüksek degil. İşini görürYa canim haziran ayini ovulasyon testiyle takip etmeye calistim anlayamadim beceremedim kendime kizdim bi daha almadim keske alsaydim iki tanecik var evde.. Yumurtlama mi catlama mi zamanini ayirt edebilmenin bir yolu olsa keske
Evet canim degerlendireyim bugunu gun asiri sekilde devam etsem sans artar mi bilmiyorum gecen ay da cok guzel degerlendirdik nasip olmadi bu ay ne olacak bakalim..Canım bence bugünü değerlendir. Yarında ovülasyon testi yaparsın. 5 gün 10 gün inan adet bitiminde ilişkiye girip hamile kalanlar var bence sen bugünü değerlendir
Yarin bi bakayim canim olmazsa hic fotografini cekip sizlere sormak da aklima gelmedi o zamanlar da2 li testler var canım eczanede. Fiyatıda yüksek degil. İşini görür
Evet canim degerlendireyim bugunu gun asiri sekilde devam etsem sans artar mi bilmiyorum gecen ay da cok guzel degerlendirdik nasip olmadi bu ay ne olacak bakalim..
Hanımlar merhaba bende temmuz ve sonrası gebelik planlıyorum. Doktorum benden bu testleri istedi sonuçları bugün aldım henüz göstermedim. Kendim biraz internetten araştırdım sizce bir sorun var mı ? Özellikle herkes adetin 3. Günü yapılmalı dediği için o şekilde gittim fakat benim adetim zaten 3 gün sürüyor ve testleri yaptırmaya gittiğimde bitmiş gibiydi acaba sonuçları etkilemismidir bu durum ?
Gün aşırı devam et biz öyle yaptık canım. Kısmetse zaten olur ama sıkı çalışmak lazım :)Evet canim degerlendireyim bugunu gun asiri sekilde devam etsem sans artar mi bilmiyorum gecen ay da cok guzel degerlendirdik nasip olmadi bu ay ne olacak bakalim..
Ayy inşallah canim calismalara tam gaz devamGün aşırı devam et biz öyle yaptık canım. Kısmetse zaten olur ama sıkı çalışmak lazım :)
Bir yanin deli gibi istiyor bir yanin umutsuzluk dolu bir yanin umut ediyor parçalara bölünüyor insanin ici her parca farkli duygular yasatiyor insana... Olacak Allahin izniyle hepimiz hamiş olacagiz en kisa zamanda evlatlarimizi saglicakla kucagimiza alacagiz.. Ol demeyince olmuyor iste elimizden geleni yapalim Allah buyuk canim yalniz degilsin.. Rabbim insallah yuzunu guldururBende öyle yapıyorum da dediğim gibi benim olmuyor bu ay da açıkcası bilmiyorum ne yapacağım iyice sıkıldım
Çalışmalar sırasında şakın bebek bebek diye şartlanma. Sitres olmadan rahat kafa ile çalış. Sitres kadında bir hormon salgılıyormuş buda bebek olmasına engel oluyormuş bir yerde okudum. Sen takvim tutsanda eşine takvimden günlerden bahsetme. Spontanmiş gibi akışına bırak. Bu ay aramıza katılacaksın inşallahAyy inşallah canim calismalara tam gaz devamumut oluyorsunuz bana :) Rabbim bana da yasatacak hissediyorum umut ediyorum dua ediyorum
hadi gozun aydin canimmmmKızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçektenYüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
Ovulasyon testi yap bu ay koyulastigi gün olsun birde siliklesmeden önce tekrar yapmaya çalışın yani siliklestiginde değil ertesi gün daha koyuyken yap .. Perhizli olun bence yani adet bitiminde olsun bi kere sonra pozitif ovu ve ertesi gün .. Ve çok özür dileyerek söylüyorum mutlu olmaya bak bu çok önemli tamam mı ? Umutsuzluk yok bu ay olacak inşallah hiç öyle düşünme dediğimi yap ..Bende öyle yapıyorum da dediğim gibi benim olmuyor bu ay da açıkcası bilmiyorum ne yapacağım iyice sıkıldım
Evet canım aynen böyle olumlu ol .. Bak böyle akıntılı olduğun zamanları değerlendir daha yumurtlama zamanın gelmemiştir ama bu akıntıyla spermler iyi yaşıyor onun için boş geçme ..Ayy inşallah canim calismalara tam gaz devamumut oluyorsunuz bana :) Rabbim bana da yasatacak hissediyorum umut ediyorum dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?