Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım netten sipariş etsene ovu testi şansa bırakma. Uzayan akıntı yumurtlama diye biliyorum ama adetin 5 gün önce bitmiş bilemedim şimdi

Canım netten sipariş etsene ovu testi şansa bırakma. Uzayan akıntı yumurtlama diye biliyorum ama adetin 5 gün önce bitmiş bilemedim şimdi
Ya canim haziran ayini ovulasyon testiyle takip etmeye calistim anlayamadim beceremedim kendime kizdim bi daha almadim keske alsaydim iki tanecik var evde.. Yumurtlama mi catlama mi zamanini ayirt edebilmenin bir yolu olsa keske

Canım bence bugünü değerlendir. Yarında ovülasyon testi yaparsın. 5 gün 10 gün inan adet bitiminde ilişkiye girip hamile kalanlar var bence sen bugünü değerlendir

Ya canim haziran ayini ovulasyon testiyle takip etmeye calistim anlayamadim beceremedim kendime kizdim bi daha almadim keske alsaydim iki tanecik var evde.. Yumurtlama mi catlama mi zamanini ayirt edebilmenin bir yolu olsa keske
2 li testler var canım eczanede. Fiyatıda yüksek degil. İşini görür

Canım bence bugünü değerlendir. Yarında ovülasyon testi yaparsın. 5 gün 10 gün inan adet bitiminde ilişkiye girip hamile kalanlar var bence sen bugünü değerlendir
Evet canim degerlendireyim bugunu gun asiri sekilde devam etsem sans artar mi bilmiyorum gecen ay da cok guzel degerlendirdik nasip olmadi bu ay ne olacak bakalim..

Bende öyle yapıyorum da dediğim gibi benim olmuyor bu ay da açıkcası bilmiyorum ne yapacağım iyice sıkıldım
Bir yanin deli gibi istiyor bir yanin umutsuzluk dolu bir yanin umut ediyor parçalara bölünüyor insanin ici her parca farkli duygular yasatiyor insana... Olacak Allahin izniyle hepimiz hamiş olacagiz en kisa zamanda evlatlarimizi saglicakla kucagimiza alacagiz.. Ol demeyince olmuyor iste elimizden geleni yapalim Allah buyuk canim yalniz degilsin.. Rabbim insallah yuzunu guldurur

Ayy inşallah canim calismalara tam gaz devamumut oluyorsunuz bana :) Rabbim bana da yasatacak hissediyorum umut ediyorum dua ediyorum
Çalışmalar sırasında şakın bebek bebek diye şartlanma. Sitres olmadan rahat kafa ile çalış. Sitres kadında bir hormon salgılıyormuş buda bebek olmasına engel oluyormuş bir yerde okudum. Sen takvim tutsanda eşine takvimden günlerden bahsetme. Spontanmiş gibi akışına bırak. Bu ay aramıza katılacaksın inşallah

Bende öyle yapıyorum da dediğim gibi benim olmuyor bu ay da açıkcası bilmiyorum ne yapacağım iyice sıkıldım
Ovulasyon testi yap bu ay koyulastigi gün olsun birde siliklesmeden önce tekrar yapmaya çalışın yani siliklestiginde değil ertesi gün daha koyuyken yap .. Perhizli olun bence yani adet bitiminde olsun bi kere sonra pozitif ovu ve ertesi gün .. Ve çok özür dileyerek söylüyorum mutlu olmaya bak bu çok önemli tamam mı ? Umutsuzluk yok bu ay olacak inşallah hiç öyle düşünme dediğimi yap ..

Ayy inşallah canim calismalara tam gaz devamumut oluyorsunuz bana :) Rabbim bana da yasatacak hissediyorum umut ediyorum dua ediyorum
Evet canım aynen böyle olumlu ol .. Bak böyle akıntılı olduğun zamanları değerlendir daha yumurtlama zamanın gelmemiştir ama bu akıntıyla spermler iyi yaşıyor onun için boş geçme ..

Benimkigeliyor ya bak bu hali at üzerinden yapma bunu .. Olmasa benim olmazdı . Şükür sagliklisiniz olmaması için hiçbir neden yok sadece mutlu olmaya bak .. Bebek düşüncesiyle değil gerçekten kendin için olsun .. Şuan tecrübe konuşuyor .. Hamile kalacaksın inşallah sadece dediklerime odaklan ..

CherryBlossom90 canimm uyumamassndir insAllah ya bise soracm ayetelkursi duasi varya hani sayili sen onu okumustuj dmi dun gece basladmda ilkini okudum smdi ck asiri yrgunum yarin devam etsem oluyomu yksa seri olarak gun gune yapmammi gerek yani bugun olmadi basa donup persembeyimi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…