Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum normalde ara vermemek gerekiyor ama sen dayanamiyorsan sabah devam et .. Rabbim niyetini biliyor ..

tamam canim bakim dayanabilirsem okucam ama hic sanmiyorum sizip kalirim muhtemelen sabah okuyayim en iyisi cok tsk ederim iyi gceler canim bnim

bide bisey daha sorcam canim sen ve diger kizlar sabahta gorup soylerseniz sevinirim ben afedersnz iliskiden snra 15 dk yatip kalkiyorum yani oyle sabah dusumu alim gbi durumum olmuyo cunku namaza kalkiyorum.namaza kalkarken al diceksniz onuda sersem gbi olurum diye yapmiyorum sizce bu yuzden sansim dusermi hani yakin zamnda dus aliyorum diye yoksa giden zaten gtmis mi olur CherryBlossom90 T tuba-kumsal C canan_cc Afilim92

Amin insallah of bir de uyuyabilsem her kvdeme gittiğimizde esimin huyu suyu degisiyor.Yine tartistik su yumurtlama döneminde olacak sey mi yaa bana dua edin
25 besmele oku ufle canim annemin sihirli zikridir biz oyle tartsma oldumu yada o anda acele beklenen bise hep oyle yaparz ama inanarak oku yani duzelecegine durumun

İnsallahh canimmmm insallahhh..

Teşekkür ederim kızlar Aslında gerçekten ilişki sırasında düşünmüyorum hiç ama o son hafta yok mu o son hafta. Düşünmek istemesem bile tabiki aklımda ama bu ay hakikaten boşverdim. Kısmet belki böyle olur Güzel annem CherryBlossom90 ve diğer güzel anneler ile anne adayları öpüyorum hepinizi

Nasibinde varsa olur arkadasim istemiyor esi istiyordu her iliskiden sonra hemen kalkip wcye dusa gidiyormus ama oldu sans isi olmadi mi 1 gun yataktan kalkmasan yine olmaz

Amin insallah of bir de uyuyabilsem her kvdeme gittiğimizde esimin huyu suyu degisiyor.Yine tartistik su yumurtlama döneminde olacak sey mi yaa bana dua edin
Valla ben KV den nefret ederim KP den de. Görüşmem hiçbiri ile. Ama sırf bu yüzden verimli zamanını kaçırma canım. Azıcık şirinlik yap eşine belki oda yaklaşır sana. Kimse için 1 ay daha beklemeye değmez

Canım siz ne kadardır evlisiniz ?

Yarim saat yatman yeterlidir canim bende öyle yaptım ..

gunaydin guzelliklerrr ck sukur bugun 20 gunluk senelik iznime basladimm esim izin alamadgndan tatili iptal ettrdik ama evde dinlenme dusuncesi bile yeterr
kizlar bide ya rejim ve spor yapmak istiyorum ama ya bebek varsa diye (bugun degilse bile yunurtlama gunumden sonra) suphelenip rahat hareket edemiyorum
varmi boyle durumu olan

Kızlar günaydın bugün uyandım daha bişi yok ağrı Yok bişi yok beklemedeyim yarın da olmazsam test alcam :))))
Canımmm inşallah bende de belirti yoktu biliyor musun? Adete 2 gün kala cam sileceğim diye hadi dedim içim rahat etsin, erken gebelik testi yapmıştım. Benim belirtiler Yen'i Yen'i başladı. Senden kronikuykucu dan Afilim92 den ve Guguuu dan umutluyum ben

Canım bence alakası yok ya yatmakla. Benim ilk gebeliğimde ben resmen kaçtım ve hemen koşup duşa foşur foşur yıkandım buna rağmen ikiz bebeğim oldu (düşükle sonuçlandı) . Bunda da hemen kalktım duşa girdim yani mahsülün çoğu zaten çıkmıştı afedersin. Ol deyince oluyor be çok şükür Rabbime ve mucizelerine ben 2 dk bile yatmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…