- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.661
Kuzum normalde ara vermemek gerekiyor ama sen dayanamiyorsan sabah devam et .. Rabbim niyetini biliyor ..CherryBlossom90 canimm uyumamassndir insAllah ya bise soracm ayetelkursi duasi varya hani sayili sen onu okumustuj dmi dun gece basladmda ilkini okudum smdi ck asiri yrgunum yarin devam etsem oluyomu yksa seri olarak gun gune yapmammi gerek yani bugun olmadi basa donup persembeyimi beklicem
Amin insallah of bir de uyuyabilsem her kvdeme gittiğimizde esimin huyu suyu degisiyor.Yine tartistik su yumurtlama döneminde olacak sey mi yaa bana dua edin
25 besmele oku ufle canim annemin sihirli zikridir biz oyle tartsma oldumu yada o anda acele beklenen bise hep oyle yaparz ama inanarak oku yani duzelecegine durumunAmin insallah of bir de uyuyabilsem her kvdeme gittiğimizde esimin huyu suyu degisiyor.Yine tartistik su yumurtlama döneminde olacak sey mi yaa bana dua edin
İnsallahh canimmmm insallahhh..Çalışmalar sırasında şakın bebek bebek diye şartlanma. Sitres olmadan rahat kafa ile çalış. Sitres kadında bir hormon salgılıyormuş buda bebek olmasına engel oluyormuş bir yerde okudum. Sen takvim tutsanda eşine takvimden günlerden bahsetme. Spontanmiş gibi akışına bırak. Bu ay aramıza katılacaksın inşallah
Değerlendirecegim canim olucak insallah Allahin izniyle..Evet canım aynen böyle olumlu ol .. Bak böyle akıntılı olduğun zamanları değerlendir daha yumurtlama zamanın gelmemiştir ama bu akıntıyla spermler iyi yaşıyor onun için boş geçme ..
İnsallah bitanem off offfGuguuu canım genelde uzayan akıntı çatlama durumunu gösteriyo diye biliyorum inşallah bu ay tutar kuzum sen gün aşırı devam et olucak inşallah.
Bir yanin deli gibi istiyor bir yanin umutsuzluk dolu bir yanin umut ediyor parçalara bölünüyor insanin ici her parca farkli duygular yasatiyor insana... Olacak Allahin izniyle hepimiz hamiş olacagiz en kisa zamanda evlatlarimizi saglicakla kucagimiza alacagiz.. Ol demeyince olmuyor iste elimizden geleni yapalim Allah buyuk canim yalniz degilsin.. Rabbim insallah yuzunu guldurur
Ovulasyon testi yap bu ay koyulastigi gün olsun birde siliklesmeden önce tekrar yapmaya çalışın yani siliklestiginde değil ertesi gün daha koyuyken yap .. Perhizli olun bence yani adet bitiminde olsun bi kere sonra pozitif ovu ve ertesi gün .. Ve çok özür dileyerek söylüyorum mutlu olmaya bak bu çok önemli tamam mı ? Umutsuzluk yok bu ay olacak inşallah hiç öyle düşünme dediğimi yap ..
Benimkigeliyor ya bak bu hali at üzerinden yapma bunu .. Olmasa benim olmazdı . Şükür sagliklisiniz olmaması için hiçbir neden yok sadece mutlu olmaya bak .. Bebek düşüncesiyle değil gerçekten kendin için olsun .. Şuan tecrübe konuşuyor .. Hamile kalacaksın inşallah sadece dediklerime odaklan ..
Tamam canim deneyecegim25 besmele oku ufle canim annemin sihirli zikridir biz oyle tartsma oldumu yada o anda acele beklenen bise hep oyle yaparz ama inanarak oku yani duzelecegine durumun
Nasibinde varsa olur arkadasim istemiyor esi istiyordu her iliskiden sonra hemen kalkip wcye dusa gidiyormus ama oldu sans isi olmadi mi 1 gun yataktan kalkmasan yine olmazbide bisey daha sorcam canim sen ve diger kizlar sabahta gorup soylerseniz sevinirim ben afedersnz iliskiden snra 15 dk yatip kalkiyorum yani oyle sabah dusumu alim gbi durumum olmuyo cunku namaza kalkiyorum.namaza kalkarken al diceksniz onuda sersem gbi olurum diye yapmiyorum sizce bu yuzden sansim dusermi hani yakin zamnda dus aliyorum diye yoksa giden zaten gtmis mi olurCherryBlossom90 T tuba-kumsal C canan_cc Afilim92
Valla ben KV den nefret ederim KP den de. Görüşmem hiçbiri ile. Ama sırf bu yüzden verimli zamanını kaçırma canım. Azıcık şirinlik yap eşine belki oda yaklaşır sana. Kimse için 1 ay daha beklemeye değmezAmin insallah of bir de uyuyabilsem her kvdeme gittiğimizde esimin huyu suyu degisiyor.Yine tartistik su yumurtlama döneminde olacak sey mi yaa bana dua edin
Amin insallah of bir de uyuyabilsem her kvdeme gittiğimizde esimin huyu suyu degisiyor.Yine tartistik su yumurtlama döneminde olacak sey mi yaa bana dua edin
bide bisey daha sorcam canim sen ve diger kizlar sabahta gorup soylerseniz sevinirim ben afedersnz iliskiden snra 15 dk yatip kalkiyorum yani oyle sabah dusumu alim gbi durumum olmuyo cunku namaza kalkiyorum.namaza kalkarken al diceksniz onuda sersem gbi olurum diye yapmiyorum sizce bu yuzden sansim dusermi hani yakin zamnda dus aliyorum diye yoksa giden zaten gtmis mi olurCherryBlossom90 T tuba-kumsal C canan_cc Afilim92
Canımmm inşallah bende de belirti yoktu biliyor musun? Adete 2 gün kala cam sileceğim diye hadi dedim içim rahat etsin, erken gebelik testi yapmıştım. Benim belirtiler Yen'i Yen'i başladı. SendenKızlar günaydın bugün uyandım daha bişi yok ağrı Yok bişi yok beklemedeyim yarın da olmazsam test alcam :))))
Canım bence alakası yok ya yatmakla. Benim ilk gebeliğimde ben resmen kaçtım ve hemen koşup duşa foşur foşur yıkandım buna rağmen ikiz bebeğim oldu (düşükle sonuçlandı) . Bunda da hemen kalktım duşa girdim yani mahsülün çoğu zaten çıkmıştı afedersin. Ol deyince oluyor be çok şükür Rabbime ve mucizelerinebide bisey daha sorcam canim sen ve diger kizlar sabahta gorup soylerseniz sevinirim ben afedersnz iliskiden snra 15 dk yatip kalkiyorum yani oyle sabah dusumu alim gbi durumum olmuyo cunku namaza kalkiyorum.namaza kalkarken al diceksniz onuda sersem gbi olurum diye yapmiyorum sizce bu yuzden sansim dusermi hani yakin zamnda dus aliyorum diye yoksa giden zaten gtmis mi olurCherryBlossom90 T tuba-kumsal C canan_cc Afilim92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?