- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.681
Ben geçen ay senin gibiydim. Eşimle düzenli spora giderdik, birden dedim ki yumurtlama dönemi döllenme dönemi vs vs derken spor yapmadım çünkü ben ağırlıkta kaldırıyorum. Valla ben şansa bırakmadım, yapmadım spor. Sadece hafif tempoda yürü birşey olmaz. Bu arada ben hamile olduğumu bilmiyordum tatile gittik deli gibi yüzdüm çok iyi geldi bana :) ağır kaldırma yetergunaydin guzelliklerrr ck sukur bugun 20 gunluk senelik iznime basladimm esim izin alamadgndan tatili iptal ettrdik ama evde dinlenme dusuncesi bile yeterr
kizlar bide ya rejim ve spor yapmak istiyorum ama ya bebek varsa diye (bugun degilse bile yunurtlama gunumden sonra) suphelenip rahat hareket edemiyorum
varmi boyle durumu olan
Canım ben 1 saat uzandım sonra duşumu almıştım. O şekilde duramıyorum 1 saat bile zor durdum. Bence sabaha kadar beklemeye gerek yokbide bisey daha sorcam canim sen ve diger kizlar sabahta gorup soylerseniz sevinirim ben afedersnz iliskiden snra 15 dk yatip kalkiyorum yani oyle sabah dusumu alim gbi durumum olmuyo cunku namaza kalkiyorum.namaza kalkarken al diceksniz onuda sersem gbi olurum diye yapmiyorum sizce bu yuzden sansim dusermi hani yakin zamnda dus aliyorum diye yoksa giden zaten gtmis mi olurCherryBlossom90 @tuba-kumsal C canan_cc Afilim92
Canımmm inşallah bende de belirti yoktu biliyor musun? Adete 2 gün kala cam sileceğim diye hadi dedim içim rahat etsin, erken gebelik testi yapmıştım. Benim belirtiler Yen'i Yen'i başladı. Sendenkronikuykucu dan Afilim92 den ve Guguuu dan umutluyum ben
Canım bence alakası yok ya yatmakla. Benim ilk gebeliğimde ben resmen kaçtım ve hemen koşup duşa foşur foşur yıkandım buna rağmen ikiz bebeğim oldu (düşükle sonuçlandı) . Bunda da hemen kalktım duşa girdim yani mahsülün çoğu zaten çıkmıştı afedersin. Ol deyince oluyor be çok şükür Rabbime ve mucizelerineben 2 dk bile yatmadım hiç
aynen canim ya bnde duramiyorum maksimuk yarim saat durabilirimgibime geliyoCanım ben 1 saat uzandım sonra duşumu almıştım. O şekilde duramıyorum 1 saat bile zor durdum. Bence sabaha kadar beklemeye gerek yok
Pilates zor yahu :) oturduğum sitede ücretsiz pilates dersleri de veriliyor 2 defa gittim tüm kaslarım dövülmüş gibi acıdı :) zaten oldum olası hep zayıfım hiç kilo sorunum olmadı ama dediğin gibi sıkılaşmak için birebir. Bende çalışmalara başlayınca pilatese bir daha gidemedim. Kısmetse hamile pilatesi oluyor belki ona giderimhadi insAllah canim bakalm hayirlisi olsun Allahim hayirli gorurse versin insAllah ya ben 4 ay pilatese gttim ck memnun kaldm kilo vermek acisindan degil zaten pilatesle verilmiyo ama vucut sekli sirt agrilarim ve sıkılasma icn super bse.ama ters hareketler yapiyorz ya biraz pimpirikliyim biraktim o yuzden. ama yuruyus yapicam insAllah peki diyet olayi icin ne dusunuyosun
İnşallah kuzummm inşallah ağzından bal damliyor bu ay inanilmaz olumlu şeyler düşünüyorum olumlu olaylar gerçekleşsin diye ve sürekli dua halindeyimm Allahim benim senin hamişlerin olmak isteyenlerin herkesin yüzünü güldürsün inşallahCanımmm inşallah bende de belirti yoktu biliyor musun? Adete 2 gün kala cam sileceğim diye hadi dedim içim rahat etsin, erken gebelik testi yapmıştım. Benim belirtiler Yen'i Yen'i başladı. Sendenkronikuykucu dan Afilim92 den ve Guguuu dan umutluyum ben
Böyle hissedince tutuyor oldu bil bu işi kurban olduğum Allahim Ol de Sağlıklı sıhhatli olsun gelsin bebiş tutunsun annesineeİnşallah kuzummm inşallah ağzından bal damliyor bu ay inanilmaz olumlu şeyler düşünüyorum olumlu olaylar gerçekleşsin diye ve sürekli dua halindeyimm Allahim benim senin hamişlerin olmak isteyenlerin herkesin yüzünü güldürsün inşallah
CherryBlossom90 1 bucuk yildir canım
Evet hep bir sey oluyor normalde kuzu gibi olan adam bi degisiyor gecen ay da boyle oldu yarin yumurtlama gunum tabi takvime gore test kullanmadim.Nolur dua edin cok caresiz kaliyorum sabah teklif ettim yapmadı uzuluyorumSanki sen demiştin demi sizde mi her ay bu dönemde böyle oluyordu ? Şuan kaçıncı gunundesin ?
Bence ağızla teklif etmek yerine başka şekilde davran. Senden değilde ondan geliyor gibi algılasın. Hepimiz biliyoruz gayet kolay havaya giriyorlarEvet hep bir sey oluyor normalde kuzu gibi olan adam bi degisiyor gecen ay da boyle oldu yarin yumurtlama gunum tabi takvime gore test kullanmadim.Nolur dua edin cok caresiz kaliyorum sabah teklif ettim yapmadı uzuluyorum
Teşekkür ederim kızlarAslında gerçekten ilişki sırasında düşünmüyorum hiç ama o son hafta yok mu o son hafta. Düşünmek istemesem bile tabiki aklımda ama bu ay hakikaten boşverdim. Kısmet belki böyle olur Güzel annem CherryBlossom90 ve diğer güzel anneler ile anne adayları öpüyorum hepinizi
Başka taktik dene :) şirinlik yap ne bileyim sen daha iyi bilirsin eşinin karakterini. Çöz buzları ve çalışmalara devam et. Çok sitres yapma bu konuyu gözünde çok büyütme. Bir kadın isterse her şeyi başarır sana güveniyorum. Teklif ile olmaz bu iş :)Evet hep bir sey oluyor normalde kuzu gibi olan adam bi degisiyor gecen ay da boyle oldu yarin yumurtlama gunum tabi takvime gore test kullanmadim.Nolur dua edin cok caresiz kaliyorum sabah teklif ettim yapmadı uzuluyorum
Normalde oyle bir sorunumuz yok gercekten kvalidemi gordu mu bir anda degisiyor tepe taklak su 3 gun kritikti 3 gun onlari gorcez ne hikmetse çıldırcamBence ağızla teklif etmek yerine başka şekilde davran. Senden değilde ondan geliyor gibi algılasın. Hepimiz biliyoruz gayet kolay havaya giriyorlar
Gecen ay sirf yumurtlama donemi diye 40 takla attım yaptik ama hic sucum yokken insanlarin yaninda bana karsi cephe almasi beni cok uzuyor ben de umursamiycam hem zaten tedavi bitmedi umudum yok harekette sorun varBaşka taktik dene :) şirinlik yap ne bileyim sen daha iyi bilirsin eşinin karakterini. Çöz buzları ve çalışmalara devam et. Çok sitres yapma bu konuyu gözünde çok büyütme. Bir kadın isterse her şeyi başarır sana güveniyorum. Teklif ile olmaz bu iş :)
Bence bu kv görünce değişmesi konusunu eşinle konuş. Sürekli olmaz böyle üzülürsün. analiz et neden değişiyor? Hangi konularda mesela? Normalde herşey güzel iken neden kv görünce öyle oluyor? Bunun altında ne var? Sen sakın ama sakın üzülme tatlım. Herşey düzelir çözülür gider. Bak bu ay içime doğuyor senden güzel haberler bekliyorumNormalde oyle bir sorunumuz yok gercekten kvalidemi gordu mu bir anda degisiyor tepe taklak su 3 gun kritikti 3 gun onlari gorcez ne hikmetse çıldırcam
Alla alla birileri dolduruşa mı getiriyor acaba? Bak bu konuyu da ele alalım bir ara naçizane çözüm bulmaya çalışalım. Sen kalbini ferah tutGecen ay sirf yumurtlama donemi diye 40 takla attım yaptik ama hic sucum yokken insanlarin yaninda bana karsi cephe almasi beni cok uzuyor ben de umursamiycam hem zaten tedavi bitmedi umudum yok harekette sorun var
Evet hep bir sey oluyor normalde kuzu gibi olan adam bi degisiyor gecen ay da boyle oldu yarin yumurtlama gunum tabi takvime gore test kullanmadim.Nolur dua edin cok caresiz kaliyorum sabah teklif ettim yapmadı uzuluyorum
Bir efelik geliyor üzerlerine nedense aileyle birlikteyken. İyi bir dersi hak ediyor da şimdi olmaz lazım sana. Sonra sende getir fitil fitil burnundan. Aynısı yap ne hissedecekmiş bakalım. Ben benimkine baştan beri söylüyorum kısasa kısas. Bunu bil ona göre davranGecen ay sirf yumurtlama donemi diye 40 takla attım yaptik ama hic sucum yokken insanlarin yaninda bana karsi cephe almasi beni cok uzuyor ben de umursamiycam hem zaten tedavi bitmedi umudum yok harekette sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?