Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay senin gibiydim. Eşimle düzenli spora giderdik, birden dedim ki yumurtlama dönemi döllenme dönemi vs vs derken spor yapmadım çünkü ben ağırlıkta kaldırıyorum. Valla ben şansa bırakmadım, yapmadım spor. Sadece hafif tempoda yürü birşey olmaz. Bu arada ben hamile olduğumu bilmiyordum tatile gittik deli gibi yüzdüm çok iyi geldi bana :) ağır kaldırma yeter

Canım ben 1 saat uzandım sonra duşumu almıştım. O şekilde duramıyorum 1 saat bile zor durdum. Bence sabaha kadar beklemeye gerek yok

hadi insAllah canim bakalm hayirlisi olsun Allahim hayirli gorurse versin insAllah ya ben 4 ay pilatese gttim ck memnun kaldm kilo vermek acisindan degil zaten pilatesle verilmiyo ama vucut sekli sirt agrilarim ve sıkılasma icn super bse.ama ters hareketler yapiyorz ya biraz pimpirikliyim biraktim o yuzden. ama yuruyus yapicam insAllah peki diyet olayi icin ne dusunuyosun

Pilates zor yahu :) oturduğum sitede ücretsiz pilates dersleri de veriliyor 2 defa gittim tüm kaslarım dövülmüş gibi acıdı :) zaten oldum olası hep zayıfım hiç kilo sorunum olmadı ama dediğin gibi sıkılaşmak için birebir. Bende çalışmalara başlayınca pilatese bir daha gidemedim. Kısmetse hamile pilatesi oluyor belki ona giderim

İnşallah kuzummm inşallah ağzından bal damliyor bu ay inanilmaz olumlu şeyler düşünüyorum olumlu olaylar gerçekleşsin diye ve sürekli dua halindeyimm Allahim benim senin hamişlerin olmak isteyenlerin herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Böyle hissedince tutuyor oldu bil bu işi kurban olduğum Allahim Ol de Sağlıklı sıhhatli olsun gelsin bebiş tutunsun annesinee

Sanki sen demiştin demi sizde mi her ay bu dönemde böyle oluyordu ? Şuan kaçıncı gunundesin ?
Evet hep bir sey oluyor normalde kuzu gibi olan adam bi degisiyor gecen ay da boyle oldu yarin yumurtlama gunum tabi takvime gore test kullanmadim.Nolur dua edin cok caresiz kaliyorum sabah teklif ettim yapmadı uzuluyorum

Kızlar size kısa bir şey anlatayım :) gerçekten hamile olduğunuzu Rabbim bir şekilde kadına hissettiriyor, deniz kenarında canım bir şey çekti ( hamişler var söylemeyim açık açık) eşim almaya giderken birden ağzımdan istemsizce dedim ki; eşim hamile de ona göre yeşillikleri iyi yıkasın. Yanımızda arkadaşlarımız şok tabi ne Ege hamile misin ? Dedim hayır, peki neden öyle söyledin diye sordular. İnan'ın istemsizce 2 saniyede ağzımdan kelimeler döküldü bende kendime şaşırdım. Eşim dedi ki hatun sen kesin hamilesin, ilk gebeliğim benim tek ilişki ile oldu ve yumurtlama günü nedir onu bile bilmezken. O zaman da demiştim ben hamileyim, eşimde dalga geçmişti bununla çocuk olacaksa ayağımıza kırmızı halı sersinler aşkım diye :) sonra hamile olduğumu öğrendim eşim şaşırmıştı (ilk gebelikten bahsediyorum). Sonra dedim ki benim ikizlerim olacak, o zaman eşim yine dalga geçti hatun iyice erdin başıma diye içinizde güzel duyguları, rüyalarınızı, hislerinizi yabana atmayın.

Evet hep bir sey oluyor normalde kuzu gibi olan adam bi degisiyor gecen ay da boyle oldu yarin yumurtlama gunum tabi takvime gore test kullanmadim.Nolur dua edin cok caresiz kaliyorum sabah teklif ettim yapmadı uzuluyorum
Bence ağızla teklif etmek yerine başka şekilde davran. Senden değilde ondan geliyor gibi algılasın. Hepimiz biliyoruz gayet kolay havaya giriyorlar

Eylül ayının güzel annesi canım benim .. Biliyorsun son hafta hepimiz öyleyiz.. Hele bizim gibi uzun süredir bekleyenler bunlar arasında ben başı çekiyorum sanırım deliye bağlıyordum / bağlıyoruz .. Ama içinden hisset bu ay ya oldu de İnşallah olacak .. Sağlıklı sihhatlisiniz olacak tabi ki Rabbim seni çok güzel bir anne eşini de müthiş bir baba yapacak eminimmm

Başka taktik dene :) şirinlik yap ne bileyim sen daha iyi bilirsin eşinin karakterini. Çöz buzları ve çalışmalara devam et. Çok sitres yapma bu konuyu gözünde çok büyütme. Bir kadın isterse her şeyi başarır sana güveniyorum. Teklif ile olmaz bu iş :)

Bence ağızla teklif etmek yerine başka şekilde davran. Senden değilde ondan geliyor gibi algılasın. Hepimiz biliyoruz gayet kolay havaya giriyorlar
Normalde oyle bir sorunumuz yok gercekten kvalidemi gordu mu bir anda degisiyor tepe taklak su 3 gun kritikti 3 gun onlari gorcez ne hikmetse çıldırcam

Gecen ay sirf yumurtlama donemi diye 40 takla attım yaptik ama hic sucum yokken insanlarin yaninda bana karsi cephe almasi beni cok uzuyor ben de umursamiycam hem zaten tedavi bitmedi umudum yok harekette sorun var

Normalde oyle bir sorunumuz yok gercekten kvalidemi gordu mu bir anda degisiyor tepe taklak su 3 gun kritikti 3 gun onlari gorcez ne hikmetse çıldırcam
Bence bu kv görünce değişmesi konusunu eşinle konuş. Sürekli olmaz böyle üzülürsün. analiz et neden değişiyor? Hangi konularda mesela? Normalde herşey güzel iken neden kv görünce öyle oluyor? Bunun altında ne var? Sen sakın ama sakın üzülme tatlım. Herşey düzelir çözülür gider. Bak bu ay içime doğuyor senden güzel haberler bekliyorum

Gecen ay sirf yumurtlama donemi diye 40 takla attım yaptik ama hic sucum yokken insanlarin yaninda bana karsi cephe almasi beni cok uzuyor ben de umursamiycam hem zaten tedavi bitmedi umudum yok harekette sorun var
Alla alla birileri dolduruşa mı getiriyor acaba? Bak bu konuyu da ele alalım bir ara naçizane çözüm bulmaya çalışalım. Sen kalbini ferah tut

Canım benim şahsi fikrimi söyleyeceğim, sirinlige falan bile gerek yok bence eğer esin çok çok isteseydi senin ona teklif etmene gerek kalmadan o işi hallederdiniz hemde doğaçlama.. Bence üzülmene de gerek yok gerçekten bunlarin hepsi bir süreç daha tazeciksiniz bazı şeylerin oturması zaman alıyor . Aslında sen ona kirginligini belli etmen gerekirken bebek dusunmeyin .. Böyle gönülsüzce olmaz zaten .. Önce su seni rahatsız eden meseleyi ortadan bir kaldırın .. Ondan sonra bebek her türlü olur .. Ama böyle durumda seninde ısrar etmen doğru olmaz bence .. Yani sende inciniyorsun şuan bebek düşünme zamanı değil o zaman şu aranızdaki sorunu bir çözmeye çalışın.. Ki bir kadın için de ne kadar zor böyle bir karşılık almak .. Ben alttan alamazdim sanırım ..

Bir efelik geliyor üzerlerine nedense aileyle birlikteyken. İyi bir dersi hak ediyor da şimdi olmaz lazım sana. Sonra sende getir fitil fitil burnundan. Aynısı yap ne hissedecekmiş bakalım. Ben benimkine baştan beri söylüyorum kısasa kısas. Bunu bil ona göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…