- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.701
Aynen bencede kısasa kısas çünkü bu durumda öyle anlaşılıyor .. Ama tavrını belli etmediği sürece olmaz .. Birde şuan lazım falan değil kız bas bayağı incinmiş bu ay da olmayı versin ne acelesi var ki ? Belli etmelisinBir efelik geliyor üzerlerine nedense aileyle birlikteyken. İyi bir dersi hak ediyor da şimdi olmaz lazım sana. Sonra sende getir fitil fitil burnundan. Aynısı yap ne hissedecekmiş bakalım. Ben benimkine baştan beri söylüyorum kısasa kısas. Bunu bil ona göre davran
Bende aynı şekilde sadece nişanlı iken bizim kötü kalpli kv nin ve kp rin gazına geldi aynı anda hepsini topa tuttum silkeledim. Susunca azıyor hepsi yeminle. Kendi kızlarına gelince akıl veriyorlar yok ezdirme kendini vs gelinlere gelince dil yılan gibi zehirli oğullarına akıl veriyorlar kız tarafına yüz verme karına yüz verme diye ama ne oldu 1 yıldır ne ben ne oğulları onlar ile konuşmuyor çünkü selam versen huzursuzluk çıkarıyorlar. Benim kv çok dominant kocası kılıbık karı ne derse o. Tüm herkes secde ediyor resmen bende hiç gelemem öyle şeye. Dedim sen mi inat ben mi inat. Bana laf söz geçiremedi şimdi oturuyor poposunun üstüne.Bir efelik geliyor üzerlerine nedense aileyle birlikteyken. İyi bir dersi hak ediyor da şimdi olmaz lazım sana. Sonra sende getir fitil fitil burnundan. Aynısı yap ne hissedecekmiş bakalım. Ben benimkine baştan beri söylüyorum kısasa kısas. Bunu bil ona göre davran
İlla ki önce bir üstünden geçmek gerekir. Yalnız biraz da erkek tarafından bakmalıyız kızlar bu süreç onlarıda olumsuz etkiliyor. Biraz göreve dönünce işler anında stres kaygı başlıyor onlarda da. Haberleri olmasa gayet yolunda olacakken işler bir anda tersine dönüyorAynen bencede kısasa kısas çünkü bu durumda öyle anlaşılıyor .. Ama tavrını belli etmediği sürece olmaz .. Birde şuan lazım falan değil kız bas bayağı incinmiş bu ay da olmayı versin ne acelesi var ki ? Belli etmelisinAfilim92 böyle olmaz .. Yani sırf bebek için olmaz sorunun küçüğü büyüğü yoktur bunun altında yatan nedenini öğrenmelisin meseleyi masaya yatır ve halletmeye çalışın. . Çocuk yine olur ama önce yuvani daha sağlam temellendir .
Tutunsun mis kokulu bebişlerimiz inşallah Rabbim ol desin de gelsin meleklerimiz canim..Böyle hissedince tutuyor oldu bil bu işi kurban olduğum Allahim Ol de Sağlıklı sıhhatli olsun gelsin bebiş tutunsun annesinee
Biraz önce gördüm ne güzel üçünüzün batlar denk gelmiş. Hadi bakalım üçte üç bekliyoruzTutunsun mis kokulu bebişlerimiz inşallah Rabbim ol desin de gelsin meleklerimiz canim..
İlla ki önce bir üstünden geçmek gerekir. Yalnız biraz da erkek tarafından bakmalıyız kızlar bu süreç onlarıda olumsuz etkiliyor. Biraz göreve dönünce işler anında stres kaygı başlıyor onlarda da. Haberleri olmasa gayet yolunda olacakken işler bir anda tersine dönüyor
Ayy heyecanlandim ne zaman su emojiyi gorsem icimin yağlari eriyor sanki insallah canim insallahhhhh neBiraz önce gördüm ne güzel üçünüzün batlar denk gelmiş. Hadi bakalım üçte üç bekliyoruzAzaltın şu bekleyenler listesini Rabbim hepinize nasip etsin güzel haberler
Resmen benim duygularımı yazmışsın canım. Bazı insanlara ne saygı ne sevgi ne de ilgi işlemiyor İnan. Ne zaman ki dişini gösteriyorsun işte o zaman biraz hadlerini biliyorlar. Kendileri yapınca saygısızlık olmuyor ama sen hakkını savununca aaa şuna bak saygısız oluyor bizde İnsan evladıyız benim annem çok naif sessiz bir kadındır. İzin versem hem anamı hem beni ezecekler. Ben buna asla izin vermedim vermem de! Saygı da bir yere kadar. Çok şükür eşim melek gibi haksızlık olduğunda yanımdadır, ailesine tepsi gösterir di ( konuştuğumuz zamanlarda). Valla ben bu dertten muzdarip oldum hala düşündükçe böyle yerlerde okudukça sinirleniyorum.Yok yok ona karşı anlayisliyim ben zaten empati ediyorum planlı programlı olunca biraz heyecanı kaçıyor illa ki .. Beni sadece şuan rahatsız eden 1.5 yıldır evli ve eşi somurtuyor diğer günler mus mutlu olsalarda kv-kp den dolayı huzurlari kaçıyor .. Üçüncü şahıslardan dolayı ve bu bir sorun .. Ve bu durum alttan alınmaz erkenden müdahale etmesi lazım daha çok geçmeden yapamaz canım yapamaz o kadar. Sen saygını koruyorsan eşinde seni gözetecek o kadar. Hep sık söylediğim bir şey var hepimiz bir ananın evladiyiz 9 ay karnında taşımış bizi o ana gül gibi büyütmeye çalışmış .. Öyle kolay yetişmiyor bir evlat . Bende insanım bana değer vereceksin ya mecbursun buna. Ben anam gibi saçlarımı süpürge edemem stop ! O o zamanlar mis! Ben insanım , insan olarak bana değer vermek zorundasin! Eğer vermiyorsan gün gelir bende sana o değeri vermem daha ..
Nasıl bir çözüm getirilebilir. Önce açık açık sormak gerekecekte. Bu seferde seni ailesini istememekle,sevmemekle vs şeylerle suçlayabilir. Erkeklerin farklı bir tartışma stili var genelde. Konuyu bırakıp seni fi tarihinde yaptığın ya da yapmadığın bir şeyle suçluyorlar. Konudan uzaklaşıp bu sefer başka şeyleri tartışırken buluyorsun kendiniAfilim92 canım seni daha da incitmek için söylemiyorum bunları, eşinin iyi biri olmadığını da kastetmiyorum dediklerimle. Erkekler böyle olabiliyor ama araya üçüncü şahıslarin girmesinden dolayı bu meseleyi çok daha fazla üzerinden zaman geçmeden açıklığa kavusturmalisin .. Daha çok üzülmemek için ..
Coook sevindim caniimKızlar
bchg 196
Canlarım benim hep dua ettiğiniz için gerçektenYüreğimden o ağırlık kalktı bir an elhamdulillah Allah'ım sana hamd u senalar olsun çok teşekkür ederim.
Test duruyorsa burdan göndersene bakalım canım :) hadi bir hamişimiz daha geliyor inşallahKızlar benim reglime 5-6 gün var dün dayanamadım erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama emin olamadım tabi bikaç gün geçsin kan testi yaptırcam inanılmaz sabırsızım
Bence sen kendini aşırı olumsuz moda soktuğun için olsa da bence hissetmezsin gibime geliyor. Sen ne için gidecektin? Yumurta takibi için mikizlar pazartesi doktor ne dicej acep yumurtlara ya icimdeki hisler bu ay yk diyo yaprken de oyle hissediyorum kendimi hamis moduna sokamiyorum gercekten olursa hissederim gbime geliyo
İnşallah canımTest duruyorsa burdan göndersene bakalım canım :) hadi bir hamişimiz daha geliyor inşallah
13 temmuzda regl basladi 17 de bitti takvime gore bugun yumurtlama gunummus ama benim 25 26 sinda yumurtladim ve baya baya hissettim dolu dolu oldu ve iliskide oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?