- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.721
2 gun ara ara her wc sonrasi pecetede o akintiyi gordum ve o gunlerde kasiklarim cok agrimisti ve cok hassaslasmistim ama ayin yedisinde beta 0.28 olsa cikardi bence ama hic adet agrim hissim yok azicik goguslerim sisti o kadar26 agrin oldu muydu ? Sana göre bu günler içerisinde çatlamış muhtemelen ağrıdan öyle dedin ? O zaman aynı benim gibi oluyorsun yani en geç bugün adet olman gerekiyordu ..
Adet sonrası gün aşırı birliktelik (bir gün çalış Birgün çalışma yani) sitres yok.Yaaa kizlarrr bu ayy hamile kalmak icinnn ne yapalmm sizCeee ????:)bIldiginz Bi kaç onerii falan var miii :)
Hmm .. Akıntı olunca illa o gün yumurtlamiyorsun ama ağrıdan dolayı diyorsan 26. Çatlamış olsa aynı benim durumunda olmuş olursun ve o zaman bugün yumurtlama +16. Gunundesin yani adet olman gerekirdi ? Ama kistten dolayı gecikme olabilir diyeceğim mantıklı değil ? Yani rahim duvarı dökülmesi lazım hmm .. Gerçekten anlam veremedim sadece senin söylediğinden daha geç yumurtlamis olabilirsin ..2 gun ara ara her wc sonrasi pecetede o akintiyi gordum ve o gunlerde kasiklarim cok agrimisti ve cok hassaslasmistim ama ayin yedisinde beta 0.28 olsa cikardi bence ama hic adet agrim hissim yok azicik goguslerim sisti o kadar
E o akinti yumurtlama akintisi degilmi ki ve her ay adetten 2 hafta sonra oluyor bu ay iki gun surdu akinti of of dr vajinal muayene ettikten aonra 2 3 damla koyu kahve lekelendim oncedende alttan muayene oluyordm ama lekelenmiyordum ben 2 3 gun beklim olmazsam dr a gideyimHmm .. Akıntı olunca illa o gün yumurtlamiyorsun ama ağrıdan dolayı diyorsan 26. Çatlamış olsa aynı benim durumunda olmuş olursun ve o zaman bugün yumurtlama +16. Gunundesin yani adet olman gerekirdi ? Ama kistten dolayı gecikme olabilir diyeceğim mantıklı değil ? Yani rahim duvarı dökülmesi lazım hmm .. Gerçekten anlam veremedim sadece senin söylediğinden daha geç yumurtlamis olabilirsin ..
Kuzum bilmiyorum ya annem diyor ki benim hiç idrar testinde cikmaz diyor bugün yaptım tek ciGi çıktı hemen beklemeden attım beklemedim bilmiyorum ya valla beklemedeyim
Adet sonrası gün aşırı birliktelik (bir gün çalış Birgün çalışma yani) sitres yok.
Ovulasyon testini alirsin pozitif olduğu günü ve ertesi günü degerlendirirsin olduda bitti Masha AllahHmmn sagol cnm Oyle yaparm.Baska bildign bi yontemm yookkk muuu cnm:)
Valla bu işin aslına bakarsan yöntemi yada bir tarifi yok :) uzmanların dediğini yazdım ben hamilelik şansını arttırmak için gün aşırı ilişki öneriyorlar.Hmmn sagol cnm Oyle yaparm.Baska bildign bi yontemm yookkk muuu cnm:)
Gittim canım çok şükür değerlerim yükseldi. 162 oldu 2 gün önce 63 dü dr gösterdim dr artışın çok güzel dedi
evet canim ilk kez klomen kullandm ya adetin 13.gunu gel bakalm yumurta durumuna ddi.Bence sen kendini aşırı olumsuz moda soktuğun için olsa da bence hissetmezsin gibime geliyor. Sen ne için gidecektin? Yumurta takibi için mi
İlk ve son klomen kullanman olsun dolsun göbişinn inşallahevet canim ilk kez klomen kullandm ya adetin 13.gunu gel bakalm yumurta durumuna ddi.
Ovulasyon testini alirsin pozitif olduğu günü ve ertesi günü degerlendirirsin olduda bitti Masha Allah
Anldmm cnm Hayirlisiii artikkk :))Valla bu işin aslına bakarsan yöntemi yada bir tarifi yok :) uzmanların dediğini yazdım ben hamilelik şansını arttırmak için gün aşırı ilişki öneriyorlar.
Kiz bn hic ovulasyon testi almadm Internet sitesinede pek guvenmiyormmm kiiii
Çok sevindim canım benim elhamdulillah aynı gidiyoruzGittim canım çok şükür değerlerim yükseldi. 162 oldu 2 gün önce 63 dü dr gösterdim dr artışın çok güzel dediRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah artık olumlu düşünüyorum
Canım gösterdiğim dr arkadaşımın teyzesi whatsaptan yolladımÇok sevindim canım benim elhamdulillah aynı gidiyoruzŞimdi ne dedi daha doktor ? Ne zaman gel dedi tekrar ?
Aynı belirti var oturunca yok ama ayağa kalkınca kasıklarımda ağrı var canım sızlanma öyle çok şiddetli ve uzun değil. Arkadaş yeni doğum yaptı rahim genişlediği için oluyo bende de olmuştu dedi
Canım gösterdiğim dr arkadaşımın teyzesi whatsaptan yolladımsordum ne zaman gideyim diye 4 gün sonra gidebilirsin gittiğinn doktor hem ultrosonsan bakar hem kan değerini tekrar ölçer dedi. Perşembe günü gidicem nasipse bi doktor araştırcam başladığım doktorla devam edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?