Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26 agrin oldu muydu ? Sana göre bu günler içerisinde çatlamış muhtemelen ağrıdan öyle dedin ? O zaman aynı benim gibi oluyorsun yani en geç bugün adet olman gerekiyordu ..
2 gun ara ara her wc sonrasi pecetede o akintiyi gordum ve o gunlerde kasiklarim cok agrimisti ve cok hassaslasmistim ama ayin yedisinde beta 0.28 olsa cikardi bence ama hic adet agrim hissim yok azicik goguslerim sisti o kadar

2 gun ara ara her wc sonrasi pecetede o akintiyi gordum ve o gunlerde kasiklarim cok agrimisti ve cok hassaslasmistim ama ayin yedisinde beta 0.28 olsa cikardi bence ama hic adet agrim hissim yok azicik goguslerim sisti o kadar
Hmm .. Akıntı olunca illa o gün yumurtlamiyorsun ama ağrıdan dolayı diyorsan 26. Çatlamış olsa aynı benim durumunda olmuş olursun ve o zaman bugün yumurtlama +16. Gunundesin yani adet olman gerekirdi ? Ama kistten dolayı gecikme olabilir diyeceğim mantıklı değil ? Yani rahim duvarı dökülmesi lazım hmm .. Gerçekten anlam veremedim sadece senin söylediğinden daha geç yumurtlamis olabilirsin ..

E o akinti yumurtlama akintisi degilmi ki ve her ay adetten 2 hafta sonra oluyor bu ay iki gun surdu akinti of of dr vajinal muayene ettikten aonra 2 3 damla koyu kahve lekelendim oncedende alttan muayene oluyordm ama lekelenmiyordum ben 2 3 gun beklim olmazsam dr a gideyim

C canan_cc canım bugün kan vermeye gitmedin mi ?
Gittim canım çok şükür değerlerim yükseldi. 162 oldu 2 gün önce 63 dü dr gösterdim dr artışın çok güzel dedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah artık olumlu düşünüyorum

Gittim canım çok şükür değerlerim yükseldi. 162 oldu 2 gün önce 63 dü dr gösterdim dr artışın çok güzel dedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah artık olumlu düşünüyorum
Çok sevindim canım benim elhamdulillah aynı gidiyoruz Şimdi ne dedi daha doktor ? Ne zaman gel dedi tekrar ?

C canan_cc sende bir belirti yoktu herhalde canım ama Egem2709 ben bilhassa çok ayakta durduğum zaman adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor şiddetli değil sadece rahatsız edici böyle ortalı ağrıyor kasıklarda değil sende oluyor mu?

Çok sevindim canım benim elhamdulillah aynı gidiyoruz Şimdi ne dedi daha doktor ? Ne zaman gel dedi tekrar ?
Canım gösterdiğim dr arkadaşımın teyzesi whatsaptan yolladım sordum ne zaman gideyim diye 4 gün sonra gidebilirsin gittiğinn doktor hem ultrosonsan bakar hem kan değerini tekrar ölçer dedi. Perşembe günü gidicem nasipse bi doktor araştırcam başladığım doktorla devam edicem inşallah

Aynı belirti var oturunca yok ama ayağa kalkınca kasıklarımda ağrı var canım sızlanma öyle çok şiddetli ve uzun değil. Arkadaş yeni doğum yaptı rahim genişlediği için oluyo bende de olmuştu dedi

Benim şuan yaşadığım şehirde alttan muayene etmiyorlar o yüzden 21 Ağustosgibi gitmeyi düşünüyorum çünkü değerim ancak o zamana fazlasıyla yükselmiş olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…