Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet vücudum sanki bana hiç kalkma diyor uzan ve dinlen az dışarıya çıktım dolaştım ama çok rahatsız etmeye başladı mecbur eve geçtim uzanıyorum şuan ..

Canım benim de aynı hiç sorma valla. Benim ilk sol ağrıyordu sonra sağa geçti ağrı. Haran adet olacakmış gibi. Göğüslerin ucu çok ama çok hafif acımaya başladı. Ayakta çok durunca yada birşeyler ile uğraşınca ağrım artıyor

Hah tam beni tarif ettin ayakta durunca gerçekten artıyor .. Bugün sağolsun akşam yemeği esimden. Goguslerim de ki ağrı hafifledi o kadar değil artik sadece ara ara sızı giriyor ama tümüne ..

Hah tam beni tarif ettin ayakta durunca gerçekten artıyor .. Bugün sağolsun akşam yemeği esimden. Goguslerim de ki ağrı hafifledi o kadar değil artik sadece ara ara sızı giriyor ama tümüne ..
Şuna tam rahimin genişlediği zaman, seninle benim aramda 1 gün var. Aslında bu güzel birşey ben ağrı hissettikçe çok şükür benimle içeride kendine yer buluyor diyorum. Ağrı şiddetli olmadığı sürece sıkıntı yok. Ben bugün baya araştırdım bu ağrıları. Herkeste oluyor benim ilk gebeliktede böyleydi.

Aynıları bende de var kızlar ayakta durumca beyaz azcık hareket edince. Ben oturma odasından mutfağa geçerken bile sızlanma oluyor. Ama uzanınca hiç bişi yok. Dikkat edelim bugünler kalp atışlarını duyana kadar bütün işi eşlerimiz yapsın

Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşim yapıyor :) çok şükür Allah razı olsun ondan. Tam yerleşme kendine yer bulma zamanları yani kritik. Ben tüm gün elimde iPad sizler ile zaman geçirip uzanıyorum valla

Evet bende mutluyum çok şükür çünkü ilk gebeligimdeki gibi değil ama tabi yinede sizinle paylaşmak istedim ve merak ettim aynı mı diye .. Ya ev gocuyor resmen ama neyse önemli değil ..

Evet bende mutluyum çok şükür çünkü ilk gebeligimdeki gibi değil ama tabi yinede sizinle paylaşmak istedim ve merak ettim aynı mı diye .. Ya ev gocuyor resmen ama neyse önemli değil ..
Hahahha benimde aynı sorma oturdukça daha çok göze batıyor evdeki şeyler. Cam mı kirli Yok orada toz mu var tv kirlenmiş mi sonra diyorum ki kendi kendime şuna içimde bir mucize oluşuyor bundan daha güzeli ne olabilir ki

ayy birde malum bayram tatilini şükür on güne çıkardılar şuan bize yazlikta deniz görünüyor girebilir miyim kii ? Yalnız benim derdime bak Arkadaşlar gidemeyenlerden özür diliyorum

ayy birde malum bayram tatilini şükür on güne çıkardılar şuan bize yazlikta deniz görünüyor girebilir miyim kii ? Yalnız benim derdime bak Arkadaşlar gidemeyenlerden özür diliyorum
Doktora da sorarsın ama benim ilk doktorum profesör perinatolog tu. Hamileler için en güzeli yüzmek derdi bana hep. Düşme riskin yok, bebeğe birşey olma ihtimali yok derdi. Ben gideceğim kısmetse :) çocuk olduktan sonra ( Rabbim nasip etsin) zaten artık rahat tatil yapamayacağız. Ben birde eylülde Amerika'ya gideceğim kısmetse düşün. İnşallah doktor birşey demez ve bebeğim o zamana yine benimle olur

Kızceler bugün goguslerım sızlamaya başladı be karnıma arada ağrılar giriyor ama hala bişi yok sabah yaptım test negatif olmadan daha attım hemen ama hala Yok hayırdır inşallah

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben o kadar kırıldım ve üzüldüm ki çok büyük hayal kırıklığı yaşadım çok üzgünüm çok... Eşimle tartıştık dün deneyemedik gecenin körüne kadar onu bekledim poposunu döndü uyudu konuşmuştuk halbuki değerlendireceğiZ diye neyse dert etmedim umudumu yitirmedim olsun dedim bugün tekrar tartıştık ve bana ben istediğim için kendisinin isteyerek yapöadığını apaçık dille söyledi babalığa jazır olmadığını sırf ben hevesliyim diye kabul ettiğini belirtti içim çok acıyo gözlerim ağlamaktan balona döndü resmen ben aetık vazgeçtim rabbim gönlünüze göre versin inşallah ben umut dolmaya başlamışken bu çok ağır geldi bu şekilde devam edemem uzun oldu kusura bakmayın inşallah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım dualarım sizlerle

Supersin çıkaralım keyfini o zaman ... Ne tevafuk bende eylül sonunda yurtdışına çıkacağım .. İnşallah sıkıntı olmaz canım Eylül'ün ortasiydi ama endişe ettigimden ay sonunda gideceğim artık.. O zaman coraspirin kullanmamız gerekiyor sanırım ? Birde yaklaşık 800 km yol yapacağız ya sence o vakit de kullanmamız gerekir mi? Ya size sormak zorundayım çünkü benim şuan yaşadığım yerde imkanlar çok kısıtlı doktorlarından memnun değilim iki tane var zaten onlar da biraz garip işte pek bir ilgisizler ..

Canım böyle düşünme belki oda çok pskilojikmen etkilendiğin icin öyle demiştir gerginken herkes söylüyor öyle yavrum umut yitirmek YÖK hatasını anlayacak

Oyy seni verene kurban olurum ben .. Canım benim o kadar ağlama keşke baştan beri konussaydiniz .. Biraz daha zaman tanı olmazsa belki endişeleniyordur? Ya biliyor musun bende de benim esimhep istiyordu ama ben okul vs o nedenle hep istemedim oda hep üzülüyordu ama hazır değildim o zamanlar bende.. Ne olursun üzülme kötü bir şey değil ki hazır değil demek ki birazcık seninle vakit geçirmek istiyor belkide ?

Konuşmuştuk herşeyi en başında böyle değildi keşke çok iateyen o olsaydı da ben nazlansaydım tek taraflı olacak bişey değil işte hayallerim yıkıldı inşallah bi gün ben de anne olurum diyecek sözüm kalmadı haziranda bıraktık korunmayı bu kadar kısa zamanda pes etti hemen olacagını bile bilmiyoruz belki yıllarca uğraşmamız gerekecek ve rabbim uzun zaman sonra vercekti 3.ayda pes eden bi insana karşı güvenim kalmaz artık benim

Öyle düşünme kuzum İnan benim eşimde diyor ki ben bilmezdim diyo böyle deneyerek diyo insanlar bilmeden hamile kalıyor öyle sanıyorum diyo erkeklerin geneli bınlar bence oda senin üzülmeni istemiyor İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…