- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.761
Üzme kendini kuzucum. Bu fikre yeni alışıyordur daha. Geç olgunlaşıyorlar biliyorsun. Bizim gibi istekli olmalarını zaten bekleyemeyiz.Emin ol zamanı gelince senden daha istekli olacaktır. Allah hayırlısını versin hakkınızdaHayırlı akşamlar arkadaşlar ben o kadar kırıldım ve üzüldüm ki çok büyük hayal kırıklığı yaşadım çok üzgünüm çok... Eşimle tartıştık dün deneyemedik gecenin körüne kadar onu bekledim poposunu döndü uyudu konuşmuştuk halbuki değerlendireceğiZ diye neyse dert etmedim umudumu yitirmedim olsun dedim bugün tekrar tartıştık ve bana ben istediğim için kendisinin isteyerek yapöadığını apaçık dille söyledi babalığa jazır olmadığını sırf ben hevesliyim diye kabul ettiğini belirtti içim çok acıyo gözlerim ağlamaktan balona döndü resmen ben aetık vazgeçtim rabbim gönlünüze göre versin inşallah ben umut dolmaya başlamışken bu çok ağır geldi bu şekilde devam edemem uzun oldu kusura bakmayın inşallah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım dualarım sizlerle
Aynı şeyi geçen gün de yaptı o zaman da affettim... Yemek yiyelim maçımı izleyeyim önce sonra zaman geçirelim senle dedi maçını bitirdi özetini yorumlarını izledi sonra film açtı izledi bekledim oyalandığını farkettim ama sesimi çıkarmadım hala bekledim sonra benim çok uykum geldi uyuyalım hadi deyip yattı uyudu bunu geçen ayda da yaptı çok kez benim de gururum var yorgundur dedim yine farkettim ama sustum streslidir dedim ama hislerim çok kuvvetlidir anlıyordum zaten ama beklemediğğm zamanda beni yıktı resmenÖyle düşünme kuzum İnan benim eşimde diyor ki ben bilmezdim diyo böyle deneyerek diyo insanlar bilmeden hamile kalıyor öyle sanıyorum diyo erkeklerin geneli bınlar bence oda senin üzülmeni istemiyor İnan
Nasip canım hayırlısı Rabbim bekleyişini sona erdirsin inşallah kavuş yavrunaGuguuu canım bir şey diyemiyorum. Sen gönlünü ferah tut eminim en yakın zamanda aranızdaki herşeyi çözeceksiniz
Ben salı doktora gideceğim sen pazartesi akşamı bana merak ettiğin soruları alt alta yaz. Ben Acıbadem'e gidiyorum doktorum iyi. İstanbul'da da perinatologum var ilk gebeliğimde ki doktorum. Biraz büyüsün yavrum İstanbul'a o doktoruma da gideceğim. Coraspirin konusunda İnan hiç fikrim yok. Sora sora öğreneceğiz inşallahSupersin çıkaralım keyfini o zaman ... Ne tevafuk bende eylül sonunda yurtdışına çıkacağım .. İnşallah sıkıntı olmaz canım Eylül'ün ortasiydi ama endişe ettigimden ay sonunda gideceğim artık.. O zaman coraspirin kullanmamız gerekiyor sanırım ? Birde yaklaşık 800 km yol yapacağız ya sence o vakit de kullanmamız gerekir mi? Ya size sormak zorundayım çünkü benim şuan yaşadığım yerde imkanlar çok kısıtlı doktorlarından memnun değilim iki tane var zaten onlar da biraz garip işte pek bir ilgisizler ..
Canım, çocuk işinde erkekler kadınlara göre daha geç kabulleniyor. Allah kadına o analık duygusunu verdiği için bekar olan kadınlar bile çocuk duygusuyla Yaşar bazen. Erkekler yaradılışları gereği bu çocuk isteme sürecini daha zor sindirir istisnalar vardır elbet. Bende ilk evlendiğimde eşim bana Ege gezelim tozalım hayatımızı yaşayalım sonra düşünürüz demişti. Kazala hamile kalınca baktım benden hevesli neredeyse wc ye taşıyacak. Eşine karşı ne güvenini kaybet ne sevgini. Bu herkesin yaşadığı bir süreç kuzum. Ağlama sakın lütfen. Bir bakmışsın senden daha hevesliKonuşmuştuk herşeyi en başında böyle değildi keşke çok iateyen o olsaydı da ben nazlansaydım tek taraflı olacak bişey değil işte hayallerim yıkıldı inşallah bi gün ben de anne olurum diyecek sözüm kalmadı haziranda bıraktık korunmayı bu kadar kısa zamanda pes etti hemen olacagını bile bilmiyoruz belki yıllarca uğraşmamız gerekecek ve rabbim uzun zaman sonra vercekti 3.ayda pes eden bi insana karşı güvenim kalmaz artık benim
Nasip canım hayırlısı Rabbim bekleyişini sona erdirsin inşallah kavuş yavruna
Cnm yumoşun hazır gözüküyo yarında silik çıkar büyük ihtimal ve çatlamış olur
oy sagol canim insAllahİlk ve son klomen kullanman olsun dolsun göbişinn inşallah
Canım yumurtan bugün catlamamistir rahat ol .. O akıntı genelde catlamadan önce geliyor bende iki gün öncesinde geliyor ama sen bugün değerlendir çünkü o akıntı çok kıymetli spermlerin yaşaması için boş geçme o yüzden yani rahimden tüplere kadar rahatlıkla gidip yaşayabilirler en az 72 saat o akıntıyla.oy sagol canim insAllah
ya kizlar bse dicem benim bugun ygun akinti oluyo ya ondan geldi smdi yumurtam catlamismi oldu? bide gun asiri yapiyoruz dun oldu bugun catlamissa iliski olmasimi gerekir normalde yarin ya hani gun asiri olunca
CherryBlossom90 C canan_cc
On numara beş yıldız guzelll anneee ne güzel yaparsın oyleeeK kahvekokulu valla canım yapıştırbugünü değerlendir yarında öğleden önce test yap yine koyuysa yine yap bence yani ben kendimde öyle yapardım
Hayırlı olsun bende bayadır gırmıyordum eşim askerde ya malumK kahvekokulu hücuma geç tam zamanında birde elinde iki tane varsa oglen yap siliklesmeden önce bir daha beraber olmaya çalış ve istersen siliklestikten sonra yine olabilir ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?