Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzme kendini kuzucum. Bu fikre yeni alışıyordur daha. Geç olgunlaşıyorlar biliyorsun. Bizim gibi istekli olmalarını zaten bekleyemeyiz.Emin ol zamanı gelince senden daha istekli olacaktır. Allah hayırlısını versin hakkınızda

Öyle düşünme kuzum İnan benim eşimde diyor ki ben bilmezdim diyo böyle deneyerek diyo insanlar bilmeden hamile kalıyor öyle sanıyorum diyo erkeklerin geneli bınlar bence oda senin üzülmeni istemiyor İnan
Aynı şeyi geçen gün de yaptı o zaman da affettim... Yemek yiyelim maçımı izleyeyim önce sonra zaman geçirelim senle dedi maçını bitirdi özetini yorumlarını izledi sonra film açtı izledi bekledim oyalandığını farkettim ama sesimi çıkarmadım hala bekledim sonra benim çok uykum geldi uyuyalım hadi deyip yattı uyudu bunu geçen ayda da yaptı çok kez benim de gururum var yorgundur dedim yine farkettim ama sustum streslidir dedim ama hislerim çok kuvvetlidir anlıyordum zaten ama beklemediğğm zamanda beni yıktı resmen

Neyse caanım annelerim başınızı şişirdim ben yine arada girer yaptıklarınızı okur kendimmiş gibi sevinir dua ederim sizlere en iyisi zamana bırakmak öpüyorum hepinizi

Ben salı doktora gideceğim sen pazartesi akşamı bana merak ettiğin soruları alt alta yaz. Ben Acıbadem'e gidiyorum doktorum iyi. İstanbul'da da perinatologum var ilk gebeliğimde ki doktorum. Biraz büyüsün yavrum İstanbul'a o doktoruma da gideceğim. Coraspirin konusunda İnan hiç fikrim yok. Sora sora öğreneceğiz inşallah

Canım, çocuk işinde erkekler kadınlara göre daha geç kabulleniyor. Allah kadına o analık duygusunu verdiği için bekar olan kadınlar bile çocuk duygusuyla Yaşar bazen. Erkekler yaradılışları gereği bu çocuk isteme sürecini daha zor sindirir istisnalar vardır elbet. Bende ilk evlendiğimde eşim bana Ege gezelim tozalım hayatımızı yaşayalım sonra düşünürüz demişti. Kazala hamile kalınca baktım benden hevesli neredeyse wc ye taşıyacak. Eşine karşı ne güvenini kaybet ne sevgini. Bu herkesin yaşadığı bir süreç kuzum. Ağlama sakın lütfen. Bir bakmışsın senden daha hevesli

Canım yumurtan bugün catlamamistir rahat ol .. O akıntı genelde catlamadan önce geliyor bende iki gün öncesinde geliyor ama sen bugün değerlendir çünkü o akıntı çok kıymetli spermlerin yaşaması için boş geçme o yüzden yani rahimden tüplere kadar rahatlıkla gidip yaşayabilirler en az 72 saat o akıntıyla.

Yaa kızlar elim burda değil şehir dışında bende takip amaçlı yaptm bakym dedim nasıl olcak çizgi olayı .teşekkür ederim yorumlarınız için eylülde bu çizgilerş buldugum an değerlendrcm inşallah
Hepinizi öpüyorum iyi geceler

Yaa kızlar elim burda değil şehir dışında bende takip amaçlı yaptm bakym dedim nasıl olcak çizgi olayı .teşekkür ederim yorumlarınız için eylülde bu çizgilerş buldugum an değerlendrcm inşallah
Hepinizi öpüyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…