- 10 Eylül 2014
- 161
- 124
- 103
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.781
Hamile misin canımmAynıları bende de var kızlar ayakta durumca beyaz azcık hareket edince. Ben oturma odasından mutfağa geçerken bile sızlanma oluyor. Ama uzanınca hiç bişi yok. Dikkat edelim bugünler kalp atışlarını duyana kadar bütün işi eşlerimiz yapsın
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ben o kadar kırıldım ve üzüldüm ki çok büyük hayal kırıklığı yaşadım çok üzgünüm çok... Eşimle tartıştık dün deneyemedik gecenin körüne kadar onu bekledim poposunu döndü uyudu konuşmuştuk halbuki değerlendireceğiZ diye neyse dert etmedim umudumu yitirmedim olsun dedim bugün tekrar tartıştık ve bana ben istediğim için kendisinin isteyerek yapöadığını apaçık dille söyledi babalığa jazır olmadığını sırf ben hevesliyim diye kabul ettiğini belirtti içim çok acıyo gözlerim ağlamaktan balona döndü resmen ben aetık vazgeçtim rabbim gönlünüze göre versin inşallah ben umut dolmaya başlamışken bu çok ağır geldi bu şekilde devam edemem uzun oldu kusura bakmayın inşallah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allahım dualarım sizlerle
Canım yumurtan bugün catlamamistir rahat ol .. O akıntı genelde catlamadan önce geliyor bende iki gün öncesinde geliyor ama sen bugün değerlendir çünkü o akıntı çok kıymetli spermlerin yaşaması için boş geçme o yüzden yani rahimden tüplere kadar rahatlıkla gidip yaşayabilirler en az 72 saat o akıntıyla.
kronikuykucu bu ay hamilesin bence
Kesinlikle dediğine katılıyorum öyle bi imkan gelse seve seve gelirim vallaCherryBlossom90 canim ne tatlisin ya gercekten hepimizle ilgileniyosun böyle cayi koy geliyorum diye aranacak dostlar olur ya,yuz yuze tanismasak dahi elektrgn oyle Allah razi olsun ins tanismakta nasip olur
hepinizi ck seviyorum Rabbim gönlünüze göre versin
Kesinlikle dediğine katılıyorum öyle bi imkan gelse seve seve gelirim vallaCherryBlossom90 canim ne tatlisin ya gercekten hepimizle ilgileniyosun böyle cayi koy geliyorum diye aranacak dostlar olur ya,yuz yuze tanismasak dahi elektrgn oyle Allah razi olsun ins tanismakta nasip olur
CherryBlossom90 canim ne tatlisin ya gercekten hepimizle ilgileniyosun böyle cayi koy geliyorum diye aranacak dostlar olur ya,yuz yuze tanismasak dahi elektrgn oyle Allah razi olsun ins tanismakta nasip olur
Kesinlikle dediğine katılıyorum öyle bi imkan gelse seve seve gelirim valla
Hamile misin canımm
Canım kaç gün gecikmişti senin adet söktürücü mü verdi doktor çay flan kullansaydın ve vajinal muayene yapılıyor diye biliyorum dr kalmış bişi ama hastayken yapılıyorKirmizilari gordum cok sukurr sali gunu dr. Gidicem hormonlarima bakicak dr vajinal muayene yaparmi adetliyken merk ettim
Gunaayydiiinn caniiimmmCanım kaç gün gecikmişti senin adet söktürücü mü verdi doktor çay flan kullansaydın ve vajinal muayene yapılıyor diye biliyorum dr kalmış bişi ama hastayken yapılıyor
canim bni de 3.gun cagirdi genellikle vajinal yapiyolarmis ama bnim dktorum karindan gozukmeyecek bi durumsa vajinali tercih ediyo.karindan bakti ve hormon testi yaptrdi ama 3.gunu vajinal bakanda cok.smdi mesela yumurta takibi icin yarin gel ddi kesin vajinal oluyomus oKirmizilari gordum cok sukurr sali gunu dr. Gidicem hormonlarima bakicak dr vajinal muayene yaparmi adetliyken merk ettim
Hadi bakalım inşallah bu ay olacak Allahın izniyle buarada günaydınGunaayydiiinn caniiimmm3 gun gecikti yok cnm hicbirsey kullanmadm ama stres yaptim cunku dr. 3. Gunu gel kan ver bakalim falan diyince niye olmuyorum diye stresti benim ki ayin 7 sinde beta yapmasa doktor belki hamileyim derdim ama olmadiginida bildigimden boyle oldu bakalim sonuc ne cikicak gercekten merak ediyorum
Evet canım ben geçen ay yumurtalıklar için gitmiştim vajinal bakılıyorcanim bni de 3.gun cagirdi genellikle vajinal yapiyolarmis ama bnim dktorum karindan gozukmeyecek bi durumsa vajinali tercih ediyo.karindan bakti ve hormon testi yaptrdi ama 3.gunu vajinal bakanda cok.smdi mesela yumurta takibi icin yarin gel ddi kesin vajinal oluyomus o
ayy bugunde test yap canim yaa insallah olmazsinda bebis gelirKızcelerrr günaydınnnnnnnn daha bişi yooooooookkkkkkk bekliyorum hala gelen giden yok
Hadi bakalımmm inşallah burada güzel haber bekleyen tüm kızlarımızın göbişi bebekler ile dolsunnnKızcelerrr günaydınnnnnnnn daha bişi yooooooookkkkkkk bekliyorum hala gelen giden yok
Seninki bu ay gelecek inşallahGünaydınbu ay benim olacak olcak inanıyorum olumlama yapalım kızlar bu iş benim için duaya kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?