Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile misin canımm

ah canim benim ya cok uzuldum ama inan emin ol bundada bi hayir vardir yani su tartismanizin zamanlamasinda bile bi hikmet var oyle dusun.kendini uzme sen oyle dedigine bakma er gec o da güzel duygular ayni heyecanlarla yaklqsacaktir sana hayirlisini iste canim bnim

insAllah canim bnim ya dun sacimi kurutmadan yattim hani sana gece yazdm ya cok yrgunum diye dua icin hem gec yattim sabahta erken kalktim basim ck agriyo. bu geceyi degerlendiremicez galiba dunkilerle idare etseler olmazmi

Kesinlikle dediğine katılıyorum öyle bi imkan gelse seve seve gelirim valla

Dünya küçük nasip olur elbette yeter ki gönüller bir olsun ..
Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için bilmukabilll

Kirmizilari gordum cok sukurr sali gunu dr. Gidicem hormonlarima bakicak dr vajinal muayene yaparmi adetliyken merk ettim

Kirmizilari gordum cok sukurr sali gunu dr. Gidicem hormonlarima bakicak dr vajinal muayene yaparmi adetliyken merk ettim
Canım kaç gün gecikmişti senin adet söktürücü mü verdi doktor çay flan kullansaydın ve vajinal muayene yapılıyor diye biliyorum dr kalmış bişi ama hastayken yapılıyor

Canım kaç gün gecikmişti senin adet söktürücü mü verdi doktor çay flan kullansaydın ve vajinal muayene yapılıyor diye biliyorum dr kalmış bişi ama hastayken yapılıyor
Gunaayydiiinn caniiimmm 3 gun gecikti yok cnm hicbirsey kullanmadm ama stres yaptim cunku dr. 3. Gunu gel kan ver bakalim falan diyince niye olmuyorum diye stresti benim ki ayin 7 sinde beta yapmasa doktor belki hamileyim derdim ama olmadiginida bildigimden boyle oldu bakalim sonuc ne cikicak gercekten merak ediyorum

canim bni de 3.gun cagirdi genellikle vajinal yapiyolarmis ama bnim dktorum karindan gozukmeyecek bi durumsa vajinali tercih ediyo.karindan bakti ve hormon testi yaptrdi ama 3.gunu vajinal bakanda cok.smdi mesela yumurta takibi icin yarin gel ddi kesin vajinal oluyomus o

Kizlar gunaydinnnnn dun giremedim yogun bir gündü aklimdaydiniz guzel haberler varmi diye erkenden uyandim okudum butun mesajlari bende sizlere birkac gunde alistim cok samimi ve sicaksiniz bende carsamba gunu yukurtalarim buyumurmu diye baktirmaya gidecem 14. gunu gel dedi doktor bakalim bu ay ki sogan suyu ve otlarla olan kür ise yaricakmi bugun 11.gun sabah kasigimda agri vardi insallah yumurta gelisiyordur birde ben gecen ay klomen catlama ignesi yaptirdim diger aydada tesiri olur diyorlar bu aydan umurluyum sanki bilmiyorum insallahhh

Hadi bakalım inşallah bu ay olacak Allahın izniyle buarada günaydın

Evet canım ben geçen ay yumurtalıklar için gitmiştim vajinal bakılıyor ben bikere gitmiştim yumurtalıklarda sorun var mı diye dr adet bitimi 4. Gün gün aşırı 1 hafta yap demişti tekrar gelmene gerek yok her ay bu şekilde dene demişti fazla ilgilenmedi bazıları büyüklüğünü ne zaman çatlar tahmini tarihi söylüyomuş. Üstelik ben özele gitmiştm ama geçen ay hamile kalamamıştım. Nasip tabi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…