Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herkese merhaba hanımlar yeni üye oldum. Misafir olarak takip ediyordum ama size danışmak istediğim bi husus var. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Adet günümde kan testi yaptırdım 75.06 çıktı bu pozitif aradan 4 gün geçti ve adetimde gelmedi tekrar test yaptırdım değerim < 1.20 çıktı. Bu süreçte bel ağrısı kasık ağrısı ve hala daha oturduğumda veya hareket ederken geldiğini farkkettiğim akıntım var. İç çamaşırımı ıslatıcakderecede.. herhangi adetim gelicek bi belirtim de yok. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Değerleri düşen ve hala adet olmayan??

Canım sen bence en kısa sürede doktora git. Buradan ne yazsak boş. Dış gebelik olabilir düşük olabilir bunun kırk tane olasılığı var. en güzeli doktora gitmen canım. Sonra bize yine yaz merak ederiz nasıl oldun diye

ne kadar guzel olur demiii yaaa ben ilk cocugumda boyle taedaviyle oldu arkadasliklar edindim tedavi surecinde ve simdi cocuklarimiz 7 yasinda ve hala yazisiriz

Canım düşükte lekelenme olur diyorlar bende lekelenme yok dış gebelik olsa değerlerim yükselmeye devam eder ama o da yok çok arada kaldım başına gelen var mı merak ediyorum açıkcası doktora gideceğim ama bulunduğum yerde imkanım yok

Canım benim bir düşüğüm var ve lekelenme olmadı bünyeden bünyeye değişiyor ben değerin düştü diye olasılık saydım kuzum. Başına böyle birşey gelen arkadaşımız varsa mutlaka yazar yardımcı olur sana

Kimseye diyemediklerimizi paylaşıyoruz, en özelimizi detayına kadar insan tanımasa da bir bağ oluşuyor.
gercekten oyle buraya yazdigimizi yakinimizdaki kimseyle paylasamiyoruz paylassakta anlamazlar bizler birbirimizin halinden anladigimiz icin burasi terapi gibi geliyor canim

Egem2709 CherryBlossom90 ikinizide tebrik ediyorum arkadaslar hamile kalmaniza ragmen burada kalip arkadaslara destek veriyorsunuz hamile topiklerine gidip suram agriyor soyle oluyor yazmak yerine burada destek cikip umut olup herseyinizide burada paylaşmaniz cok hosuma gitti vefa ve sevgili dolusunuz pozitif enerjinize hayranim rabbim bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin guzel yurekli anneler

Canım bence de sen bir doktora görün çünkü değerin düşmesi pek iyi bir şey gibi durmuyor vakit kaybetmeden gitmeni öneriyorum

Kaç çıkmıştı acaba değerleriniz bir süre artış yapıp sonra mı düşmüştü

Kizlar gunaydin mesajlarinizi okudum ama cevap yazamadim haftasonu olunca bir de durumlar durumlar .Yarin aranızda olacagim dua etmeye devam @duygusuuuuu uzulme lutfen kendisi bilir.Rabbim verecek olduktan sonra verir onun istemiyorum dediğine bakma bu bir savunma mekanizmasi su ana kadar olmadigi icin bu dusunceden kendini soğutmaya calisiyor.Inkar ediyor baba olmak istediğini ama emin ol istiyor.Bu dediklerime guven bak bu psikolojide boyledir

@duygusuuuuu evet canim arkadaslara katiliyorum hamile kaldim desen kimbilir nasil sevinecektir birkac ayy olmayinca o piskolojikmen istemiyorum ben zaten moduna gecmis ama istemeseydi en bastan soguk davranirdi zaten stres yapma canim

Kızlar tam rahminin olduğu yerde iğne batmaları oldu şimdi arada göğüs sızlaması var o kadar duşa Giricem korkuyorum kanama gelcek diye

Bu topik bana çok uğurlu geldi ve listede adı yazan herkese de Uğur getirecek Allah'ın izni ile beraber yürüdük bunca yolu, cefasını birlikte çektik hep birlikte Sefa'sını da süreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…