Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim tahminimce sende kimyasal gebelik oluşmuş yani bebisin tutunmus ama yeri çok iyi değilmiş ..
Dış gebelik de olabilirdi ama senin değerinde şuan sen gebe gorunmuyorsun ..
Yani başına her ne geldiyse şuan bitmiş ve adet kanıyla atarsın oda gelir yakında .. Ama tabi yinede doktora bir görün derim ..
Geçmiş olsun canım

Ya kızlar internetten okudum yoğun akıntı sonrası adet oluyor mussun bilemedim çok umutlanmkcam üzülmek istemiyorum tabi ama hala bişi yok :)

Ya kızlar internetten okudum yoğun akıntı sonrası adet oluyor mussun bilemedim çok umutlanmkcam üzülmek istemiyorum tabi ama hala bişi yok :)
Hahahaha bende süt gibi akıntıdan sonra 40 site gezdim, yok iltihap yok şu bu. Sen onları boşver bize bak geliyor inşallah bu ay yeğenimiz

Ama bende öyle olmuştum adet gunumde akıntı olmuştum hatta buraya yazmıştım ve şuan yine akıntı oluyor ondan önce yoktu

Ay kızlar ya gerçekten size ne kadar teşekkür etsem az böyle hep ağzınız dualı bana o kadar iyi geliyorsunuz ki .. Biliyor musunuz insanın dostu geliyor seni kıskandığı oluyor .. Hani o duyguya hasret olduğu için özlem duyması ayrı bir şey ama kiskancligindan çatlaması ayrı bir durum yani biliyorsun ne kadar bekledigimi benimle mutluluktan aglamani beklerken tepkiler o kadar buz ve ilgisiz oluyor ki . O nedenle bir siz ve eşim biliyor söylemeyeceğim kimseye bana ne ..
Kızlar bir sey daha hcg ye baktirdim iki güne nasıl yükselmiş diye 540 çıktı elhamdulillah çok mutlu oldum.. Allah'ım buradaki kardeşlerimi sevindir bu ay ne oluuur Rabbim onlarında rahimine mucizeni koy sağlıkla ve sıhhatle buyusunler Benimkigeliyor kronikuykucu B Birmucize Afilim92 Mina_1414 spe safari_go @Sehriayaz58
Guguuu
Ve şuan heyecandan aklıma gelmeyenlerde ve tüm arzulayip isteyenler Aminnnnn

ayy canim masallah yaaa bebis hirsla tutundu geliyorrr

Hah seni unutmuşum tabi kii sendeeeee kuzumm Kızlar hep iyi dilekleriniz ve dualarınız yüzünden .. Motive ediyorsunuz benii bendeee azimle sizi motive edeceğim gelsin kuzularimmmm iz
insallahhhh canimmmmm cok sagol sizi mutlu gordukce bizde mutlu oluyoruz yaaa iste bu samimiyet bizi burada topluyor

Neden tutunamadı ki acaba bende hastalık mı var? Çok canım sıkıldı ağlıyorum sürekli bütün belirtiler vardı sadece bel ağrısı ve akıntım kaldı geriye. Kasık ağrılar gitti canım çok sıkıldı

Biliyorum zor bir süreç normalde çoğu kadın fark etmiyor bile rahim tabakası yeterince kalinlasmamis olabiliyor bebek tutunamiyor veya kromozomsal bozukluklar olabiliyor ve tutunamiyor .. Ama dış gebelik bile olabilir oda şanslı olursan kendiliğinden sonlaniyor . Şuan çok uzgun olduğunu biliyorum ama şükret .. elhamdulillah çok daha kötüsünü yaşamadan böyle bir üzüntüyle senden gitti .. Kürtaj , ameliyat , ölü doğumlar var malesef.. Rabbim korktugumuzdan emin kılsın hiçbirimiz böyle bir süreç yasamayalim sağ salim kavusalim yavrularimiza.. Ama mecbur bir doktora gidip gorunmelisin mesela üçüncü gün değerlerine baksın rahim kalınlığına baksın yumurta takibi olsan iyi olur mesela rahim kalinligi düzgün artıyor mu diye .. Nar suyu rahimi kuvvetlendirir .. Ama doktora mutlaka görün ve durumunu ona bildir ..

Ne mutlu sana Maşallahh sağ salim kucağına alıcaksın inşallah canım benim Rabbim bebeğinin/bebeklerinin kokusunu içine doya doya çekmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…