- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.821
insallah canim:))Bu topik bana çok uğurlu geldi ve listede adı yazan herkese de Uğur getirecek Allah'ın izni ileberaber yürüdük bunca yolu, cefasını birlikte çektik hep birlikte Sefa'sını da süreceğiz inşallah
herkese merhaba hanımlar yeni üye oldum. Misafir olarak takip ediyordum ama size danışmak istediğim bi husus var. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Adet günümde kan testi yaptırdım 75.06 çıktı bu pozitif aradan 4 gün geçti ve adetimde gelmedi tekrar test yaptırdım değerim < 1.20 çıktı. Bu süreçte bel ağrısı kasık ağrısı ve hala daha oturduğumda veya hareket ederken geldiğini farkkettiğim akıntım var. İç çamaşırımı ıslatıcakderecede.. herhangi adetim gelicek bi belirtim de yok. Bu durumu yaşayan var mı acaba? Değerleri düşen ve hala adet olmayan??
Canlarrrrrrr an itibari ile süt gibi akıntı geldi normal mi acaba kahve kırmızı Yok ama normal akıntı
Allah umutlarını boş çıkarmasın. İnşallah bir güzel haberde senden gelirCanlarrrrrrr an itibari ile süt gibi akıntı geldi normal mi acaba kahve kırmızı Yok ama normal akıntı
Walla Allah var senden de bekliyorum bu ayAllah umutlarını boş çıkarmasın. İnşallah bir güzel haberde senden gelir
Canım benim inşallahWalla Allah var senden de bekliyorum bu ay
Aha tam bende ki gibiCanlarrrrrrr an itibari ile süt gibi akıntı geldi normal mi acaba kahve kırmızı Yok ama normal akıntı
Hahahaha bende süt gibi akıntıdan sonra 40 site gezdim, yok iltihap yok şu bu. Sen onları boşver bize bakYa kızlar internetten okudum yoğun akıntı sonrası adet oluyor mussun bilemedim çok umutlanmkcam üzülmek istemiyorum tabi ama hala bişi yok :)
Ama bende öyle olmuştum adet gunumde akıntı olmuştum hatta buraya yazmıştım ve şuan yine akıntı oluyor ondan önce yoktuYa kızlar internetten okudum yoğun akıntı sonrası adet oluyor mussun bilemedim çok umutlanmkcam üzülmek istemiyorum tabi ama hala bişi yok :)
ayy canim masallah yaaa bebis hirsla tutundu geliyorrrAma bende öyle olmuştum adet gunumde akıntı olmuştum hatta buraya yazmıştım ve şuan yine akıntı oluyor ondan önce yoktu
Ay kızlar ya gerçekten size ne kadar teşekkür etsem az böyle hep ağzınız dualı bana o kadar iyi geliyorsunuz ki .. Biliyor musunuz insanın dostu geliyor seni kıskandığı oluyor .. Hani o duyguya hasret olduğu için özlem duyması ayrı bir şey ama kiskancligindan çatlaması ayrı bir durum yani biliyorsun ne kadar bekledigimi benimle mutluluktan aglamani beklerken tepkiler o kadar buz ve ilgisiz oluyor ki . O nedenle bir siz ve eşim biliyor söylemeyeceğim kimseye bana ne ..
Kızlar bir sey daha hcg ye baktirdim iki güne nasıl yükselmiş diye 540 çıktıelhamdulillah çok mutlu oldum.. Allah'ım buradaki kardeşlerimi sevindir bu ay ne oluuur Rabbim onlarında rahimine mucizeni koy sağlıkla ve sıhhatle buyusunler Benimkigeliyor kronikuykucu B Birmucize Afilim92 Mina_1414 spe safari_go @Sehriayaz58
Guguuu
Ve şuan heyecandan aklıma gelmeyenlerde ve tüm arzulayip isteyenler Aminnnnn
Hah seni unutmuşum tabi kii sendeeeee kuzummayy canim masallah yaaa bebis hirsla tutundu geliyorrr
insallahhhh canimmmmm cok sagol sizi mutlu gordukce bizde mutlu oluyoruz yaaa iste bu samimiyet bizi burada topluyorHah seni unutmuşum tabi kii sendeeeee kuzummKızlar hep iyi dilekleriniz ve dualarınız yüzünden .. Motive ediyorsunuz benii bendeee azimle sizi motive edeceğim gelsin kuzularimmmm iz
yaaa canim hepimiz bir umut senden gelecek huzel haberi bekliyoruz takip ediyorum sizleri yarin test yapsana canim hadi hamisler listesine giriver insallah:))Canlarrrrrrr an itibari ile süt gibi akıntı geldi normal mi acaba kahve kırmızı Yok ama normal akıntı
Neden tutunamadı ki acaba bende hastalık mı var? Çok canım sıkıldı ağlıyorum sürekli bütün belirtiler vardı sadece bel ağrısı ve akıntım kaldı geriye. Kasık ağrılar gitti canım çok sıkıldıCanim tahminimce sende kimyasal gebelik oluşmuş yani bebisin tutunmus ama yeri çok iyi değilmiş ..
Dış gebelik de olabilirdi ama senin değerinde şuan sen gebe gorunmuyorsun ..
Yani başına her ne geldiyse şuan bitmiş ve adet kanıyla atarsın oda gelir yakında .. Ama tabi yinede doktora bir görün derim ..
Geçmiş olsun canım
Biliyorum zor bir süreç normalde çoğu kadın fark etmiyor bile rahim tabakası yeterince kalinlasmamis olabiliyor bebek tutunamiyor veya kromozomsal bozukluklar olabiliyor ve tutunamiyor .. Ama dış gebelik bile olabilir oda şanslı olursan kendiliğinden sonlaniyor . Şuan çok uzgun olduğunu biliyorum ama şükret .. elhamdulillah çok daha kötüsünü yaşamadan böyle bir üzüntüyle senden gitti .. Kürtaj , ameliyat , ölü doğumlar var malesef.. Rabbim korktugumuzdan emin kılsın hiçbirimiz böyle bir süreç yasamayalim sağ salim kavusalim yavrularimiza.. Ama mecbur bir doktora gidip gorunmelisin mesela üçüncü gün değerlerine baksın rahim kalınlığına baksın yumurta takibi olsan iyi olur mesela rahim kalinligi düzgün artıyor mu diye .. Nar suyu rahimi kuvvetlendirir .. Ama doktora mutlaka görün ve durumunu ona bildir ..Neden tutunamadı ki acaba bende hastalık mı var? Çok canım sıkıldı ağlıyorum sürekli bütün belirtiler vardı sadece bel ağrısı ve akıntım kaldı geriye. Kasık ağrılar gitti canım çok sıkıldı
Ne mutlu sana Maşallahh sağ salim kucağına alıcaksın inşallah canım benim Rabbim bebeğinin/bebeklerinin kokusunu içine doya doya çekmeyi nasip etsin inşallahAma bende öyle olmuştum adet gunumde akıntı olmuştum hatta buraya yazmıştım ve şuan yine akıntı oluyor ondan önce yoktu
Ay kızlar ya gerçekten size ne kadar teşekkür etsem az böyle hep ağzınız dualı bana o kadar iyi geliyorsunuz ki .. Biliyor musunuz insanın dostu geliyor seni kıskandığı oluyor .. Hani o duyguya hasret olduğu için özlem duyması ayrı bir şey ama kiskancligindan çatlaması ayrı bir durum yani biliyorsun ne kadar bekledigimi benimle mutluluktan aglamani beklerken tepkiler o kadar buz ve ilgisiz oluyor ki . O nedenle bir siz ve eşim biliyor söylemeyeceğim kimseye bana ne ..
Kızlar bir sey daha hcg ye baktirdim iki güne nasıl yükselmiş diye 540 çıktıelhamdulillah çok mutlu oldum.. Allah'ım buradaki kardeşlerimi sevindir bu ay ne oluuur Rabbim onlarında rahimine mucizeni koy sağlıkla ve sıhhatle buyusunler Benimkigeliyor kronikuykucu B Birmucize Afilim92 Mina_1414 spe safari_go @Sehriayaz58
Guguuu
Ve şuan heyecandan aklıma gelmeyenlerde ve tüm arzulayip isteyenler Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?