- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.841
Yap gitsin ya yapmazsa canan gibi değil olabilir annende de cikmiyormus hem.Kızlar hepinizden Allah razı olsun sizi çok seviyorum gerçekten İnan'ın. İnşallah olur acaba yer yapsam çıkar mı bide canan gibi çıkmazsa uzulurum
Valla en iyisi olur ama memurun vatandaşla çalışınca izin durumları skntili oluyor diğer arkadaşlar olsaydı sknti olmazdı da neyse normal regl geçiriyorum sanırım ama tek sorun damla damla değilde afedersiniz sümüksü yapışkan ve parçacıklı oluyor yarin kesin kan testi yaptıracağım normalde 26 günde bir adet oluyordum 23 günde oldum yumurtlama dönemim sıkıntılı olur dimi bu ayKeşke işten zaman ayırıp birde vajinal muayene de olsan
Canım sebebi ne olursa olsun önemli olan bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor olması değil mi ? Bence sende onun bu yaptığını görmemezlikten gelme sonuçta oda sen kadar ister böyle zamanlarda önemli olan sizin birbirinize destek olmanız zaten skntilari var ise birde araniz bozuk olursa nasıl olumlu bakabilsin. Siz el ele verin herşeyin üstesinden gelirsiniz bugün değil yarin olur yarin değil sonra olur ama Rabbim izin verirse olur zaten önemli olan geriye dönüp baktığınız da olmasını istediğiniz şey için birbirinixi kirip dokmeden el ele vererek o anın tadını çıkarmak olsunUzun oldu afedersiniz ama kendi kendime muhasebesini yapamadım ve siz bana kız kardeşim gibi yakınsınız asla kimseye anlatmam anlatamam bunları sizi çok seviyorum
arkadasim sana daha onceki dedigimiz gibi evet içten ice cok istiyordur kendisinde sorun olduguni dusunup bastirmak icin boyle bir bahane sunmus aynen boyle oldugunu tahmin etmistim ben sen boşuna üzülme evet diger yorumumda soyledigim gibi istemese zaten bastan istemiyroum der 3 ay denemezdi hamile kalsan senden cok sevinecek kendisinde sorun var zannedip piskolojik olarak uzaklasiyor bence ona daha guzel davran o isi sadece cocuk icin yapmadigini onu sevdigin icin istedigini falan hissettir mecburiyet olumca erkekler soguyor inan esine destek ol bu donemde stressiz yasayin iliskilerinizi ozaman sonuc daha iyi olacak insallah canimmm uzulme bosuna bak esinde itiraf etmisKızlar eşim benimle konuştu ama bilemiyorum tatmin olur gibi oldum.. Bir yanım üzgün olmasına rağmen söylediği mantıklı geldi sanki.. Biz afedersiniz çok sık ilişki yaşamıyoruz haftada 1 kez olursa olur bazı zamanlar farklı oluyor ama genelde aralıklarla olur genelde biraz daha istekli olan benimO da biraz sorun yaşamış anlamışsınızdır biraz yoruluyormuş odaklanamadım zorlanıyorum dedi sorunun kendisinde olduğunu olmamasının kaynağı benim diye düşünmüş hatta araştırıp okuyormuş gebelik hakkında bir sürü şey işi çok stresli çok sorumluluğu var. . geç saatlerde geliyor ve pazarları da çalışıyor küçücük bir sorun içimdeki isteği alıp götürüyor sana yetemiyorum bebek bu yüzden olmuyor diyor.. Onun adına çok üzüldüm ne yapmalıyım ne söylemeliyim bilemedim kafam çok karışık sizcr bunlar gerçek düşünceleri mi yoksa beni kırdığını anlayıp düzeltmeye mi çalışıyor durumu
Bence samimidir canım. Çok zor bir erkek için bu konuları konuşmak. Şimdi birbirinize destek vakti. Aşamayacağınız bir sorun değil. Akışına bırakıp biraz rahatlayın ikinizde. Bir bakarsın bu zamanda kendiliğinden geliverir bebişinizUzun oldu afedersiniz ama kendi kendime muhasebesini yapamadım ve siz bana kız kardeşim gibi yakınsınız asla kimseye anlatmam anlatamam bunları sizi çok seviyorum
Evet bitanem doğru el ele olmamız lazım çok dürüst bi insan kendisi bugüne kadar hiç üzmedi beni ona inanıyorum ve de inanmak istiyorum. Bu ay adetimin bittiği günden beri içimde çok güzel hisler barındırıyorum çok güzel duygularla yatıp kalkıyorum bilemiyorum garip bişey var içimde Biliyorum diyorum bu ay olacağını biliyorum diyorum.. Rabbim hepimize güzel mutluluklar yaşatsın inşallah..Bence samimidir canım. Çok zor bir erkek için bu konuları konuşmak. Şimdi birbirinize destek vakti. Aşamayacağınız bir sorun değil. Akışına bırakıp biraz rahatlayın ikinizde. Bir bakarsın bu zamanda kendiliğinden geliverir bebişiniz
Eşin söylediklerinde bence son derece samimi ve içten. Çok az erkek böyle öz eleştiri yapabilir bu çok güzel birşey canım :) sende ovulasyon testi ile görülen en verimli zamanları kullan yani daha az yorulursunuzKızlar eşim benimle konuştu ama bilemiyorum tatmin olur gibi oldum.. Bir yanım üzgün olmasına rağmen söylediği mantıklı geldi sanki.. Biz afedersiniz çok sık ilişki yaşamıyoruz haftada 1 kez olursa olur bazı zamanlar farklı oluyor ama genelde aralıklarla olur genelde biraz daha istekli olan benimO da biraz sorun yaşamış anlamışsınızdır biraz yoruluyormuş odaklanamadım zorlanıyorum dedi sorunun kendisinde olduğunu olmamasının kaynağı benim diye düşünmüş hatta araştırıp okuyormuş gebelik hakkında bir sürü şey işi çok stresli çok sorumluluğu var. . geç saatlerde geliyor ve pazarları da çalışıyor küçücük bir sorun içimdeki isteği alıp götürüyor sana yetemiyorum bebek bu yüzden olmuyor diyor.. Onun adına çok üzüldüm ne yapmalıyım ne söylemeliyim bilemedim kafam çok karışık sizcr bunlar gerçek düşünceleri mi yoksa beni kırdığını anlayıp düzeltmeye mi çalışıyor durumu
evet bu cok mantikli hem eside strese girmez kendisideEşin söylediklerinde bence son derece samimi ve içten. Çok az erkek böyle öz eleştiri yapabilir bu çok güzel birşey canım :) sende ovulasyon testi ile görülen en verimli zamanları kullan yani daha az yorulursunuz
Evet evet kesinlikle haklısın canım çok telekkür ederim en mantıklısı o insan kendi kendine düşüncelerini farklı açılardan eleştiremiyo sadece bir yöne bakıyorsun sizlere hepinize teşekkür ederim sorunlarımla burayı bu hale getirmek istemezdim özür dilerim sizden dediğim gibi sizler bana kendi arkadaşlarımdan bile samimisinizEşin söylediklerinde bence son derece samimi ve içten. Çok az erkek böyle öz eleştiri yapabilir bu çok güzel birşey canım :) sende ovulasyon testi ile görülen en verimli zamanları kullan yani daha az yorulursunuz
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için en kısa zamanda gideceğim bu ay 3. Ayımızdı çok istekliydik ilk defa değerler yükseldi ister istemez kendimizi kaptırdık. Rabbim en güzelini bilir bunda da bi hayır vardır elbet sadece böyle bi durumun sonrası tekrar sağlıklı gebe kalamam diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla kalırım diye dua etmekten başka birşey gelmiyo elimdenBiliyorum zor bir süreç normalde çoğu kadın fark etmiyor bile rahim tabakası yeterince kalinlasmamis olabiliyor bebek tutunamiyor veya kromozomsal bozukluklar olabiliyor ve tutunamiyor .. Ama dış gebelik bile olabilir oda şanslı olursan kendiliğinden sonlaniyor . Şuan çok uzgun olduğunu biliyorum ama şükret .. elhamdulillah çok daha kötüsünü yaşamadan böyle bir üzüntüyle senden gitti .. Kürtaj , ameliyat , ölü doğumlar var malesef.. Rabbim korktugumuzdan emin kılsın hiçbirimiz böyle bir süreç yasamayalim sağ salim kavusalim yavrularimiza.. Ama mecbur bir doktora gidip gorunmelisin mesela üçüncü gün değerlerine baksın rahim kalınlığına baksın yumurta takibi olsan iyi olur mesela rahim kalinligi düzgün artıyor mu diye .. Nar suyu rahimi kuvvetlendirir .. Ama doktora mutlaka görün ve durumunu ona bildir ..
canim biz burada samimi ve destek olmak destek gormek icin bir aradayiz bu sekilde sorunlarimiz icinde fikir istemek cok guzel bence samimiyetle herkes fikrini soylediginde bak sonuc cok daha guzel oluyor iyi yaptin bizler burada birbirimize destek için variz zatenEvet evet kesinlikle haklısın canım çok telekkür ederim en mantıklısı o insan kendi kendine düşüncelerini farklı açılardan eleştiremiyo sadece bir yöne bakıyorsun sizlere hepinize teşekkür ederim sorunlarımla burayı bu hale getirmek istemezdim özür dilerim sizden dediğim gibi sizler bana kendi arkadaşlarımdan bile samimisiniz
Çok ama çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsuncanim biz burada samimi ve destek olmak destek gormek icin bir aradayiz bu sekilde sorunlarimiz icinde fikir istemek cok guzel bence samimiyetle herkes fikrini soylediginde bak sonuc cok daha guzel oluyor iyi yaptin bizler burada birbirimize destek için variz zaten
canim esine destek olÇok ama çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
Hepimiz canımm hepimiz inşallahcanim esine destek ol
hadi bakalim bize guzel haberlerle gel inşallah gulum
Aşk olsun canım neden özür diliyorsun yapma böyle. Bizler hayatımızın en önemli kararını ve kısmetse en büyük mutluluğunu birlikte paylaşacağız. Arada dertleşeceğiz, güzel haberler geldikçe sevineceğiz, Allah korusun zor zamanlarda birbirimize hep dua edeceğizEvet evet kesinlikle haklısın canım çok telekkür ederim en mantıklısı o insan kendi kendine düşüncelerini farklı açılardan eleştiremiyo sadece bir yöne bakıyorsun sizlere hepinize teşekkür ederim sorunlarımla burayı bu hale getirmek istemezdim özür dilerim sizden dediğim gibi sizler bana kendi arkadaşlarımdan bile samimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?