- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.861
Canım ben hiç yapmadım ama okuduğum kadarı ile silikleşmeye başladığında yumurta çatlıyor. Sen bugünü de değerlendir hatta bugünden itibaren eğer müsaitseniz bir gün yap bir gün yapma. İnşallah sende güzel haberler ile gelirsin yanımızaMerhaba kizlar
ben yeni uyeyim ne zamandir takip ediyordum. ins herkesin dilekleri dualari kabul olur. iki tane foto ekledim ovulasyon testi yaptim bu ay ilk defa. koyu olan 2 gun oncesinden. 10 agustosta yapmistim onu. siliklesmis olan dune ait 11 agustos. bu ay adetten sonra 9 ve 10 agustosta iliski oldu. yani koyulasmadan onceki gun ve en koyu gun.. siliklestigi gun yani dun iliski olmadi.. bugun sizce olmali mi?
bir sorum da koyuyken mi sans daha yuksek yoksa siliklesmeye baslayinca mi? benim esimde hareket problemi var en az yuzde 35 olmaliymis bizimki 22. sizce nasil bir yol izlemeliyim? Tesekkur ederim
Canım ilk gebeliklerde genelde düşük olur demişti benim doktorum. Tabi ki tekrar sağlıklı gebelik geçireceksin ve bebeğini kucağına alacaksın. En azından hamile kalabildiğini öğrendin :) doktorum bunu söylemişti. Bu normal bir durum.Teşekkür ederim bilgi verdiğin için en kısa zamanda gideceğim bu ay 3. Ayımızdı çok istekliydik ilk defa değerler yükseldi ister istemez kendimizi kaptırdık. Rabbim en güzelini bilir bunda da bi hayır vardır elbet sadece böyle bi durumun sonrası tekrar sağlıklı gebe kalamam diye düşünüyorum inşallah hayırlısıyla kalırım diye dua etmekten başka birşey gelmiyo elimden
Evlatlarınızı sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin Rabbim sağolun bugün kendimi çok daha mutlu hissettim sayenizdeAşk olsun canım neden özür diliyorsun yapma böyle. Bizler hayatımızın en önemli kararını ve kısmetse en büyük mutluluğunu birlikte paylaşacağız. Arada dertleşeceğiz, güzel haberler geldikçe sevineceğiz, Allah korusun zor zamanlarda birbirimize hep dua edeceğizbu zor süreçleri daha kolay ve pozitif atlatacağız inşallah
canim cok tesekkur ederim cevabin icin. bugun yapmaya calisacagim. biz nornalde cok iliskiye girmeyiz. adetten sonra gunasiri yapan bir cok insan var saniyorum garantiye almak icin ama bu durum hem beni hem esimi geriyor. yapamadik hic oyle. ben de test yapayim de en verimli gunleri kullanayim dedim. en iyisi bugunu de degerlenireyim. sonra ihtimaller baya dusuyor sanirim.Canım ben hiç yapmadım ama okuduğum kadarı ile silikleşmeye başladığında yumurta çatlıyor. Sen bugünü de değerlendir hatta bugünden itibaren eğer müsaitseniz bir gün yap bir gün yapma. İnşallah sende güzel haberler ile gelirsin yanımıza
İnşallah canım Allah razı olsun çok iyi geldiniz bana yarın doktora gideceğiz hayırlısıyla inşallahCanım ilk gebeliklerde genelde düşük olur demişti benim doktorum. Tabi ki tekrar sağlıklı gebelik geçireceksin ve bebeğini kucağına alacaksın. En azından hamile kalabildiğini öğrendin :) doktorum bunu söylemişti. Bu normal bir durum.
insAllah canim bakalm yarin kontrol varEvet canım ben geçen ay yumurtalıklar için gitmiştim vajinal bakılıyorben bikere gitmiştim yumurtalıklarda sorun var mı diye dr adet bitimi 4. Gün gün aşırı 1 hafta yap demişti tekrar gelmene gerek yok her ay bu şekilde dene demişti fazla ilgilenmedi bazıları büyüklüğünü ne zaman çatlar tahmini tarihi söylüyomuş. Üstelik ben özele gitmiştm ama geçen ay hamile kalamamıştım. Nasip tabi inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
Ama bende öyle olmuştum adet gunumde akıntı olmuştum hatta buraya yazmıştım ve şuan yine akıntı oluyor ondan önce yoktu
Ay kızlar ya gerçekten size ne kadar teşekkür etsem az böyle hep ağzınız dualı bana o kadar iyi geliyorsunuz ki .. Biliyor musunuz insanın dostu geliyor seni kıskandığı oluyor .. Hani o duyguya hasret olduğu için özlem duyması ayrı bir şey ama kiskancligindan çatlaması ayrı bir durum yani biliyorsun ne kadar bekledigimi benimle mutluluktan aglamani beklerken tepkiler o kadar buz ve ilgisiz oluyor ki . O nedenle bir siz ve eşim biliyor söylemeyeceğim kimseye bana ne ..
Kızlar bir sey daha hcg ye baktirdim iki güne nasıl yükselmiş diye 540 çıktıelhamdulillah çok mutlu oldum.. Allah'ım buradaki kardeşlerimi sevindir bu ay ne oluuur Rabbim onlarında rahimine mucizeni koy sağlıkla ve sıhhatle buyusunler Benimkigeliyor kronikuykucu @Erse35 @Afilim92 @Mina_1414 @spe @safari_go @Sehriayaz58
Guguuu
Ve şuan heyecandan aklıma gelmeyenlerde ve tüm arzulayip isteyenler Aminnnnn
Kız bebis gelecek dedim ya dua listesindeydin oldu oldu hadi inşallahKızlarrrrrr bende hala yokkkkkkkkkkkkkk
Ben eşim hariç hiç kimseye söylemiyorum hiç kimseye o da tabi. Ya canım kocacığım iyi ki var o olmasa ve tabi sizler çoktan çökerdim ama işte umut dolu heyecanla tekrar moda girdim.
Koyulastigi gun degerlendireceksin Birde siliklestigi gün genelde o test siliklesmeden değerlendirmek şansı arttırıyor yani şöyle ki test saat 16 da siliklesti ama sen saat 12 de ilişkide bulundun böyle daha da süper oluyor bizim gibi uzun bekleyenlere..kizlar bugun baya siliklesmis ama hala cizgi var. koyulastiktan sonra ikinci gun bugun. degerlenrieyim degil mi bugunu de?
Kızlarrrrrr bende hala yokkkkkkkkkkkkkk
Kizlar pardon yanlislikla 3 tane yuklemisim kizlar 30 gunde bir adet oluyorum en son 31 temmuzda oldum bugun olesine biyapaym dedim islaklik hissettim kendimde sizce nasil ovulasyon testim biriki gun dahami var sizce hamile kalan arkadaslar banada yardmci olurmusunuz ?
Peki sana bisey sorabilirmiyim canim ben 31 temmuzda adet oldum 30 gunde bir oluyo internette 16 gun gozukuyo ben simdi olesine yaptm sanki yarin tamamen pozitif olcak gibi duruyo benim yumurtlama gunum 14 gun oluyo ozaman iyiki yapmismCanım ben olsam değerlendirilirdim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?