Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aynen bazen erken çatlayabiliyor zaten regl den sonra hamile kalanlar da oluyor. Mesela benim de geçen ay hiç akıntım olmadı ovülasyonda yapmamıştım bir kere yaptım sonra gün aşırı diye sallamadım ama hiç akıntım da gelmedi yumurta çatlamayabiliyormuş öyle yani. İşin özü sen gün aşırı yapmaya devam et birde takip et testle burada @CherryBlossom90 takibi iyi yapanlardan şu anda da Allah bağışlasın bebeği olacak oda görünce yazar ama sen bence bugünü değerlendir

Tamam onada soraym ozaman tesekkur ediyorum coksagol

Kizlar sanirim dun aksam catladi yumurtam ama dun iliski olmadi bugun sabah oldu sizce gec kalmis miyimdir of ne stres oldum ama
Size bir sey anlatayim 3 gun yogun programim vsr hep düğün gidiyoruz egleniyoruz falan icimize atiyoruz ya dertleri boyle mutlu gorunme cabalari filan neyse bir yandan da fotograf video cekip cekip paylastik hem esim hem ben .Az once ici dolu su sisesi bic sebepsiz elimden bir anda düştü tuzla buz oldu cam parcalari falan saplandı elime ayagima .Nazar degdigini dusunuyorum cok sukur bizden cikmadi nasil bir enerjiyse duserken yarisi haliya yarisi parkeye temas etmesine rağmen param parca oldu

Canım sabahları değerlendirmek şansı daha da artırıyomuş spermler daha hareketli oluyormuş diye okumuştum içini ferah tut nazardan saklasın Allah sen duanı et oku üfle iyi şeyler düşün bişey kırıldığında nazar çıktı der annem çok bişeyin yoktur inşallah kesildi mi elin ayağın

Sagol kuzum ucuz atlattim cok şükür bazen oluyor bir defa masada duran bardak darmadagin olmustu .Ya hani yumurta catladi aksam saatlerinde diyorum ya ovulasyon kullanmadim akintiya gore bunu soyledim hadi kacirdiysak diye telas kapladi malum dun ve oncesi kabus gibi oolunca benimkiyle yapamadık

Merhaba oncelikle bebegin hayirli olsun allah uzun omurler versin
CherryBlossom90 öncelikle bebegin hayirli olsun takip ediyorum sizi okudm yazilarini benim testimide yorumlayabilirmisin sence yarinmi olmali iliski simdiden tesekkurler

Çok iyi anlıyorum canım zaten spermlerin 36 saate kadar bazı durumlarda daha uzun ömrü oluyormuş akıntılı ortam daha uygun yaşamaları için bence kaçırmamışsınızdır kavuşmuş olabilirler hayırlısı artık olacağı varsa bile her şartta oluyor burada çook örneklerini gördük imkansız diye birşey yok kuzum herşey güzel olacak inşallah

Ah caniim insallah insallaahhh ve size de massallahh suphanAllah ya cok sevindim ben oglumada agustosta hamile kalmistim kismet belki cok korktugum icin istemedigim icin ikinci bebegimede agustosta kalip mayista dogururum

cok tesekkur ederim. en iyisi koyulasinca biraz bekleyip iste en fazla 12 saat filan testi tekrarlamak ve ona gore iliski sanirim. insallah biz de sizin gibi bu gunleri goruruz. hayirli olsun bebisiniz

Insallah az once hepimize dua ettim Allah cok beklemesin

Bende nazardan çok korkarım ve yıldızım düşük bana da çok nazar değer. Nas Felak ve Ayetel kürsi oku. Ayrıca geç kalmamışsın çalışma için :)

Kızcelerrrrr halaaa yıkkk erken gebelik testi mi alsam yaaaaaaaaaaaa yarın? En son 2 ,4,8 ağustos ta ilişki oldu belli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…