Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarr keyifler nasi nasilsiniz bakalm ya yarin kontrolum var yumurtaya bakcak ya heyecanliyim catlatma ignesini benim tercihime birakirsa ne diyim sizce aslinda vurulmak istemiyorum ama catlamassa kistte olusturabiliyomus zaten kistim var durduk yere bi tane daha mi olsn ama icimden hic istemiyorum vurdurmak.bide tabi belkide yumurta bile gelismemistir o ayri@CherryBlossom90 Egem2709

Lütfen bu seferlik vurun .. Ben vurunmadigim ay pişman oldum .. Zaten gelecek ay klomen kullanman taraftarı değilim aslında ama sen bilirsin ..

Merhaba oncelikle bebegin hayirli olsun allah uzun omurler versin

CherryBlossom90 öncelikle bebegin hayirli olsun takip ediyorum sizi okudm yazilarini benim testimide yorumlayabilirmisin sence yarinmi olmali iliski simdiden tesekkurler
Çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah .. Bence bugünden baslayabilirsin pik gibi duruyor muhtemelen yarın öbür gün çatlar ama sen yine de takip et .. Elinde fazladan varsa bugünden itibaren iki sefer yap koyu günleri değerlendir siliklestigi anıda mutlaka değerlendirmeye çalış .. Bana göre en verimli zamanı siliklesmeden önce ama Rabbim ol desin yeter ki olur her türlü inşallah .

Anammm kızlar öldüm ben bugün baş ağrısına ya bilmillah dün bir bugün iki

Yavrum ya Rabbim şifa versin ayrıca evet o nane yağı müthiş bir şey böyle sıkıntın sık olsun olmasın bence al dursun evde .. Benim bir hocam vardı migreni çok tutarmış adamın resmen kurtarıcısı oldu .. İnşallah şuan daha iyisindir ..

Süpersin tam teçhizat .. Biz tüm şartları yerine getirelim olacak bu ay bu ay bebisin seninle olacak annesi .. Allah'ım duamizi kabul et Benimkigeliyor kardeşime mucizesini ver Allahım Salih evlat nasip et Rabbim .. Ol de bu ay kurban olduğum .. İki bayram nasip olsun ..

Lütfen bu seferlik vurun .. Ben vurunmadigim ay pişman oldum .. Zaten gelecek ay klomen kullanman taraftarı değilim aslında ama sen bilirsin ..
diyodum senin icin insAllah uyumamistir hic icimden gelmiyo canim ya hic yani dusun olmassa olmasn diyorum niyeyse ayagim cekmiyo derler ya ayni oyle.zaten bakalmda yumurta gelistimi.bide doktor muhtemelen kendiliginden catlamasinj bekliyelm dicek daha 2.ayim oldgndan bi durumu gozlemleyelm der bnce

Amin canım amin Allah razı olsun teşekkür ederim

günaydın kızlarr..bende varım..sürekli yazamasamda sürekli okuyorum sizleri...sat 4 ağustostu bugün 10.gün ve inanılmaz bel ağrım var 9 ağustos ve 13 ağustos deneme yaptık..ilk gebeliğimde haftalarca bel ağrım olmuştu ama 9 ağustosta hamile kalma şansım normalde sıfır sanırım vantilatörlerden tutuldum ama insan yine de her şeyden anlam çıkarıyor, bir umut diyor ben mart ayında kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim ve üzerinden 4 adet geçirdim..prolaktin yüksekti hipotorid çıktım pıhtılaşma çıktı kısaca bir hamile kaldım ne varsa ortaya çıktı ve bebeğimi de bunlardan kaybettim yaş eylülde 40 olacak beni de dua listenize ekleyin lütfen!temmuzda yumurtam büyümeden söndü umduum ağustosta!dün akşam çörekotu yağı, bal ve tarçın karışımı yaptım 2-3 gün sabah akşam macun gibi yemeye karar verdim..yumurtaları olgunlaştırıp çatlamasına yardım ediyormuş..başlamakta geciktim ama en azından 12-13.güne kadar yaparım Rabbim verecekse tek ilişkiden bile veriyor yeter ki sebep olsun! ocak ayında adet görmüştüm ve ovulasyon günlerini değerlendirememiştik tek ilişki vardı oda çatlamadan 3 gün öncesiydi ultrasonla cuma bakılmıştı son ilişkim salı idi ve sonra ilişki olmamıştı kesine net iyi biliyorum ve ondan hamile kalmıştım..mucizeydi bebeğim resmen!çokta direndi tutundu ama benim sağlığım iyi değildi çarpıntılar vs..sonunda beni terk etti yavrum kısaca arkadaşlar hiiç umutsuzluğa kapılmayın ve yumurtlama günlerine bile çook çok kafa yormayın..haftada 2 ilişki ile yani düzenli herkes kalabilir..gerçi bizimde öyle bir düzenimiz yoktu o yüzden bende ufak ufak takip ediyorum ama kafama da çok takmamaya çalışıyorum..son olarak bebeğimi kaybettiğimden beri sigara içiyorum buda yumurta kalitesini herşeyi çook çok etkiliyor kendimi stresten ve üzüntüden kurtaramadım uzun süre şimdide bebeğim için bırakmam gerek diyorum..o pozitifi gördüğüm gün yeminim var anında atıcam ama şimdi başaramıyorum azaltsamda tümüyle yok edemedim kınamayın nolur herkes yaşadığını bilir bu konuda bana dua edermisiniz lüütfeenn

Canım benim ilki süşük oldu o zaman sigarayı hemen bıraktım. Buruda öğreneli bir kaç gün oldu tek tük içiyorum. Bu gebelik bana inanılmaz bir sinir yükledi Ama tamamen bırakmak lazım canım. İnşallah bu ay alırsın güzel haberleri

bu arada sen niye pisman oldun canim hani daha erken olurdu bebisim anlaminda mi diyosun

Yumurta klomenle fazla büyüdü ama geç catladi ise yaramadı o yüzden 14. Gün tam kivamindaydi ama 18. Gün catladi fazladan büyüdü .. Bu benim kendimde yaşadığım endişeden dolayı tabi sende aynısı olacak diye bir şey söz konusu değil .. Gönlün nasıl istiyorsa öyle dene ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…