- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.921
tesekkur ederim canim arkadasim bakalm 2.5ta gidicem insAllah cikar cikmaz yazarimYumurta klomenle fazla büyüdü ama geç catladi ise yaramadı o yüzden 14. Gün tam kivamindaydi ama 18. Gün catladi fazladan büyüdü .. Bu benim kendimde yaşadığım endişeden dolayı tabi sende aynısı olacak diye bir şey söz konusu değil .. Gönlün nasıl istiyorsa öyle dene ..
.günaydın kızlarr..bende varım..sürekli yazamasamda sürekli okuyorum sizleri...sat 4 ağustostu bugün 10.gün ve inanılmaz bel ağrım var9 ağustos ve 13 ağustos deneme yaptık..ilk gebeliğimde haftalarca bel ağrım olmuştu ama 9 ağustosta hamile kalma şansım normalde sıfır sanırım vantilatörlerden tutuldum ama insan yine de her şeyden anlam çıkarıyor, bir umut diyor ben mart ayında kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim ve üzerinden 4 adet geçirdim..prolaktin yüksekti hipotorid çıktım pıhtılaşma çıktı kısaca bir hamile kaldım ne varsa ortaya çıktı ve bebeğimi de bunlardan kaybettim yaş eylülde 40 olacak beni de dua listenize ekleyin lütfen!temmuzda yumurtam büyümeden söndü umduum ağustosta!dün akşam çörekotu yağı, bal ve tarçın karışımı yaptım 2-3 gün sabah akşam macun gibi yemeye karar verdim..yumurtaları olgunlaştırıp çatlamasına yardım ediyormuş..başlamakta geciktim ama en azından 12-13.güne kadar yaparım Rabbim verecekse tek ilişkiden bile veriyor yeter ki sebep olsun! ocak ayında adet görmüştüm ve ovulasyon günlerini değerlendirememiştik tek ilişki vardı oda çatlamadan 3 gün öncesiydi ultrasonla cuma bakılmıştı son ilişkim salı idi ve sonra ilişki olmamıştı kesine net iyi biliyorum ve ondan hamile kalmıştım..mucizeydi bebeğim resmen!çokta direndi tutundu ama benim sağlığım iyi değildi çarpıntılar vs..sonunda beni terk etti yavrum kısaca arkadaşlar hiiç umutsuzluğa kapılmayın ve yumurtlama günlerine bile çook çok kafa yormayın..haftada 2 ilişki ile yani düzenli herkes kalabilir..gerçi bizimde öyle bir düzenimiz yoktu o yüzden bende ufak ufak takip ediyorum ama kafama da çok takmamaya çalışıyorum..son olarak bebeğimi kaybettiğimden beri sigara içiyorum buda yumurta kalitesini herşeyi çook çok etkiliyor kendimi stresten ve üzüntüden kurtaramadım uzun süre şimdide bebeğim için bırakmam gerek diyorum..o pozitifi gördüğüm gün yeminim var anında atıcam ama şimdi başaramıyorum azaltsamda tümüyle yok edemedim kınamayın nolur herkes yaşadığını bilir bu konuda bana dua edermisiniz lüütfeenn
Canım benim ilki süşük oldu o zaman sigarayı hemen bıraktım. Buruda öğreneli bir kaç gün oldu tek tük içiyorum. Bu gebelik bana inanılmaz bir sinir yükledi Ama tamamen bırakmak lazım canım. İnşallah bu ay alırsın güzel haberleri
hemşire neden oyle yaptiki cok saçma ya hem senin yasin anne olmak icin uygun ben 20 yasimda anne oldum hemde tedavilerle simdi 30 yasindayim ve yine tedavideyim bu ay biraktim ilaci bebek ozledim bilinclendim istiyoruz esim benden cok istiyorKızlar yorumları genelde takip ediyorum ama pek yazamadım malum başımda 3 yaşında bir minik varbu ara inanılmaz bir bel ağrısı yaşamaya başladım ve fazla ayakta durunca ya da iş yapınca sol kasığım ağrıyo göğüslerim de baya bi hassaslaştı bi duygusallık hemen sinirlenme gibi duygu durumu karışıklığı da var adetime 3 gün var bugün kan verdim yarın belli olacak sağlık ocağındaki kan alan hemşire de gebelik testi deyince bi suratını astı ters ters baktı falan yaşımdan dolayı herhalde 25 yaşındayım ama ona ne yani sinir oldum inanılmaz moralimi bozdu benim bedenim benim kararım benim hayatım neyse biraz uzun yazdım inşallah herkes beklediği güzel haberi bir an önce alır
Ben de anlamadım niye öyle yaptığını sinir oldum. Biz de çok yaş farkı olmasın diye istediğimiz için denemeye başladık. İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ve siz de bir an önce güzel haberi alırsınızhemşire neden oyle yaptiki cok saçma ya hem senin yasin anne olmak icin uygun ben 20 yasimda anne oldum hemde tedavilerle simdi 30 yasindayim ve yine tedavideyim bu ay biraktim ilaci bebek ozledim bilinclendim istiyoruz esim benden cok istiyor
Hamile gibisin sanki öyle hissettim bir an ..Kızlar yorumları genelde takip ediyorum ama pek yazamadım malum başımda 3 yaşında bir minik varbu ara inanılmaz bir bel ağrısı yaşamaya başladım ve fazla ayakta durunca ya da iş yapınca sol kasığım ağrıyo göğüslerim de baya bi hassaslaştı bi duygusallık hemen sinirlenme gibi duygu durumu karışıklığı da var adetime 3 gün var bugün kan verdim yarın belli olacak sağlık ocağındaki kan alan hemşire de gebelik testi deyince bi suratını astı ters ters baktı falan yaşımdan dolayı herhalde 25 yaşındayım ama ona ne yani sinir oldum inanılmaz moralimi bozdu benim bedenim benim kararım benim hayatım neyse biraz uzun yazdım inşallah herkes beklediği güzel haberi bir an önce alır
İnşallahHamile gibisin sanki öyle hissettim bir an ..
insallah canim amin sende guzel haberler verirsin insllah bize bekliyoruz:)Ben de anlamadım niye öyle yaptığını sinir oldum. Biz de çok yaş farkı olmasın diye istediğimiz için denemeye başladık. İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ve siz de bir an önce güzel haberi alırsınız
Genelde 28.gunde bir adet olanlarda adete 14 gun kala yumurta catlar. Uc asagi bes yukari adetine 16 17 gun varken cizgi cikar hic kullanmadım ama mantiken daha ovulasyona varKızlar herkese selam. Ovulasyon testiyle ilgili yardıma ihtiyacım var. İlk kez kullandım bugün, adetin 10. Günü, tek çizgi çıktı. Silik de olsa ikinci çizginin çıkması gerekmiyor muydu. Bir aydınlatın beni nolur
Silikte olsa bir çizgi çıkıyor. Kaç gün adetin belki erkendir daha.Kızlar herkese selam. Ovulasyon testiyle ilgili yardıma ihtiyacım var. İlk kez kullandım bugün, adetin 10. Günü, tek çizgi çıktı. Silik de olsa ikinci çizginin çıkması gerekmiyor muydu. Bir aydınlatın beni nolur
Gözün aydın canım. Bende kararsizim o konuda. Hafta içi gideceğim kontrole büyük ihtimal banada verir. Ne zaman icin attirmani söyledi doktorkizlarrr doktordan ciktim simdi sag yumurtaligimda 20mm lik yumurtam olusmus gayet guzel ddi doktor.her sey yolunda ddi.catlatma ignesi verdi dedim daha 2.ayim vurulmak istemiyorum kendilignden catlar diye umuyorum tabiki vurulmayabilirsin ddi.vurulmasam zarari olurmu ddi bise olcagini sanmiyorum bu catlatma ihtimali catlamayi garanti altina almak gebelik ihtimalini artirmak icn ddi.almadim igneyi iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum tum grup arkadaslarimCherryBlossom90 Egem2709
Ya canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorumSilikte olsa bir çizgi çıkıyor. Kaç gün adetin belki erkendir daha.
Ben de ilk kez denedim, bir sürü forum gezdim, okudum falan ama hep silik çizgi çıkıyormuş, bilemedim yaGenelde 28.gunde bir adet olanlarda adete 14 gun kala yumurta catlar. Uc asagi bes yukari adetine 16 17 gun varken cizgi cikar hic kullanmadım ama mantiken daha ovulasyona var
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım. Tekrarla bakalım belki testte bir sorun olmuşturYa canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?