Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederim canim arkadasim bakalm 2.5ta gidicem insAllah cikar cikmaz yazarim

.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah Allah ım en yakın zamanda tekrar nasip eder sana ama sigara içme ya bence de yazık bedenine. İyi tarafından bak em azından hamile kalıyorsun aramızda hiç kalamayanlar da var (baş harfi ben)

Sana burdan cık cık cık diyorum ya hemen bırakmalısın yazık küçüğüne

Kızlar yorumları genelde takip ediyorum ama pek yazamadım malum başımda 3 yaşında bir minik var bu ara inanılmaz bir bel ağrısı yaşamaya başladım ve fazla ayakta durunca ya da iş yapınca sol kasığım ağrıyo göğüslerim de baya bi hassaslaştı bi duygusallık hemen sinirlenme gibi duygu durumu karışıklığı da var adetime 3 gün var bugün kan verdim yarın belli olacak sağlık ocağındaki kan alan hemşire de gebelik testi deyince bi suratını astı ters ters baktı falan yaşımdan dolayı herhalde 25 yaşındayım ama ona ne yani sinir oldum inanılmaz moralimi bozdu benim bedenim benim kararım benim hayatım neyse biraz uzun yazdım inşallah herkes beklediği güzel haberi bir an önce alır

hemşire neden oyle yaptiki cok saçma ya hem senin yasin anne olmak icin uygun ben 20 yasimda anne oldum hemde tedavilerle simdi 30 yasindayim ve yine tedavideyim bu ay biraktim ilaci bebek ozledim bilinclendim istiyoruz esim benden cok istiyor

Kizlar belki fikriniz vardir bir bakin hele
Saracoglu nu izledikten sonra arı sütu propolis polen bal karışımı hazirlattirdim sertifikali bir yerden.Adamin dediğine göre bir ay kullanip esi hamile kalan da olmus bir kac ay kullanip hamile kalan da.Aranizda esi bu karisimi kullanıp sayisi hizi morfolojisi duzelen var mi?

hemşire neden oyle yaptiki cok saçma ya hem senin yasin anne olmak icin uygun ben 20 yasimda anne oldum hemde tedavilerle simdi 30 yasindayim ve yine tedavideyim bu ay biraktim ilaci bebek ozledim bilinclendim istiyoruz esim benden cok istiyor
Ben de anlamadım niye öyle yaptığını sinir oldum. Biz de çok yaş farkı olmasın diye istediğimiz için denemeye başladık. İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır ve siz de bir an önce güzel haberi alırsınız

Hamile gibisin sanki öyle hissettim bir an ..

B bebegimleben geçmiş olsun canım elbette yaşayan biri seni daha iyi anlar .. Yaşım kırk diye kendini strese sokma annem kardeşimi 48 yaşında dünyaya getirdi .. Yani stres etmeye gerek yok Rabbim yeter ki sağlık sıhhat güzel uzun ömürler versin yavrucagina bakacak .. Sen mesela direk doktrol kontrolünde klomene veya iğne tedavisine baslamalisin uzatmaya gerek yok bu ay öyle yapmışsın ama bence olmazsa daha fazla uzatma. Doktorun seni en uygun hangisiyse ona yonlendirsin ve takip edip ilişki günleri belirlesin.. Kişiden kişiye değişir kimisinde tek ilişkiyle yumurta catlamasindan beş gün öncesiyle tutar kiminin de ki gibi saatler öncesinden .. Yani kişiye göre değişkenlik gösteren bir durum bence. Bu arada ilaçlara basladigin zaman sigara kullanma illa kullanmak zorunda hissediyorum diyorsan da sakin üç taneyi geçmesin .. İnşallah kavusursun bebeğine .

@Egem2709 kuzu yarın doktora gideceksin ya benim için şuan sadece coraspirini öğrenebilir misin ? Uzun yolculukta ve uçak yolculuğunda kullanmamız gerekir mi diye ?

Kızlar herkese selam. Ovulasyon testiyle ilgili yardıma ihtiyacım var. İlk kez kullandım bugün, adetin 10. Günü, tek çizgi çıktı. Silik de olsa ikinci çizginin çıkması gerekmiyor muydu. Bir aydınlatın beni nolur

insallah canim amin sende guzel haberler verirsin insllah bize bekliyoruz:)

Genelde 28.gunde bir adet olanlarda adete 14 gun kala yumurta catlar. Uc asagi bes yukari adetine 16 17 gun varken cizgi cikar hic kullanmadım ama mantiken daha ovulasyona var

Silikte olsa bir çizgi çıkıyor. Kaç gün adetin belki erkendir daha.

kizlarrr doktordan ciktim simdi sag yumurtaligimda 20mm lik yumurtam olusmus gayet guzel ddi doktor.her sey yolunda ddi.catlatma ignesi verdi dedim daha 2.ayim vurulmak istemiyorum kendilignden catlar diye umuyorum tabiki vurulmayabilirsin ddi.vurulmasam zarari olurmu ddi bise olcagini sanmiyorum bu catlatma ihtimali catlamayi garanti altina almak gebelik ihtimalini artirmak icn ddi.almadim igneyi iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum tum grup arkadaslarim CherryBlossom90 Egem2709

Gözün aydın canım. Bende kararsizim o konuda. Hafta içi gideceğim kontrole büyük ihtimal banada verir. Ne zaman icin attirmani söyledi doktor

Silikte olsa bir çizgi çıkıyor. Kaç gün adetin belki erkendir daha.
Ya canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorum

Genelde 28.gunde bir adet olanlarda adete 14 gun kala yumurta catlar. Uc asagi bes yukari adetine 16 17 gun varken cizgi cikar hic kullanmadım ama mantiken daha ovulasyona var
Ben de ilk kez denedim, bir sürü forum gezdim, okudum falan ama hep silik çizgi çıkıyormuş, bilemedim ya

Ya canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorum
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım. Tekrarla bakalım belki testte bir sorun olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…