- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.941
Sıvı alımına dikkat ettin mi canım. Tekrarla bakalım belki testte bir sorun olmuştur
Cnm bende 30 gunde bir adet oluyorum 14 gun yani bugun pozitif cikti sende devam et cikacaktir mutlaka yumurtlama varsaYa canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorum
Ay ne güzel hayırlı olsun, insallah rabbim yaşatır o mutluluğu sana. Canim ya senin de tek çizgi çıktığı günler olmuş muydu. Bir de yaparken saat ve sıvı alimini nasıl yapıyorsun. Kusura bakma çok soru sordumCnm bende 30 gunde bir adet oluyorum 14 gun yani bugun pozitif cikti sende devam et cikacaktir mutlaka yumurtlama varsa
sagol canim bnim Allah razi olsun son yazdigini anlamadm tatlim bidaha yazarmisinGözün aydın canım. Bende kararsizim o konuda. Hafta içi gideceğim kontrole büyük ihtimal banada verir. Ne zaman icin attirmani söyledi doktor
hicbir tedavi veya kur kullanmadin mi yumurtam gayet guzel canim bu ay deneyin catlamazsa yaptirirsin igneyi igne cok agri yapiyor zaten ben gecen ay yaptirdim doktor pek verme taraftari degildi ben verin demistim ama bu ay bende istemem tabi yumurtam gelismisse bende carsambaya gidicemkizlarrr doktordan ciktim simdi sag yumurtaligimda 20mm lik yumurtam olusmus gayet guzel ddi doktor.her sey yolunda ddi.catlatma ignesi verdi dedim daha 2.ayim vurulmak istemiyorum kendilignden catlar diye umuyorum tabiki vurulmayabilirsin ddi.vurulmasam zarari olurmu ddi bise olcagini sanmiyorum bu catlatma ihtimali catlamayi garanti altina almak gebelik ihtimalini artirmak icn ddi.almadim igneyi iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum tum grup arkadaslarimCherryBlossom90 Egem2709
Canim enson adet oldugun gunu soylermisin bana evet cnm tek ciktigi zaman oldu ama soyle henuz yumurtlama donemine girmedigim zaman cikti yumurtlma donemime girdigini vajinada islaklik oluyo iccamasirama bile geciyo islaklik anliyorum zaten artik sivi evet yapicagim zaman ikiuc saat almiyorum bekliyirum cnm ole yapiyorumAy ne güzel hayırlı olsun, insallah rabbim yaşatır o mutluluğu sana. Canim ya senin de tek çizgi çıktığı günler olmuş muydu. Bir de yaparken saat ve sıvı alimini nasıl yapıyorsun. Kusura bakma çok soru sordum
kizlarrr doktordan ciktim simdi sag yumurtaligimda 20mm lik yumurtam olusmus gayet guzel ddi doktor.her sey yolunda ddi.catlatma ignesi verdi dedim daha 2.ayim vurulmak istemiyorum kendilignden catlar diye umuyorum tabiki vurulmayabilirsin ddi.vurulmasam zarari olurmu ddi bise olcagini sanmiyorum bu catlatma ihtimali catlamayi garanti altina almak gebelik ihtimalini artirmak icn ddi.almadim igneyi iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum tum grup arkadaslarimCherryBlossom90 Egem2709
Daha çok erken ve çıkmaya da biliyor stres yapmanı gerektiren bir durum yok 12. Gün başla teste 28. Günde bir oluyorsan otuza çıktıysa dongun. 18. Günü bulabilir kolay gelsinYa canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorum
canım ben hiç çatlama iğnesi vs olmadım. Doktora tesadüfen gittiğimde yumurtan 15.5 mm istersen yumurta takibi yapalım dedi bende istemedim çok şükür kendiliğinden aynı ayda oldu. 2. Ayım diyorsun bende akışına bırakırdım. Yumurtan büyümüş güzel, çatlarken bende ağrı olmuştu öyle anlamıştım. Seninde 1 yada 2 güne çatlar. İlişkiyi sık tut gün aşırı yani.kizlarrr doktordan ciktim simdi sag yumurtaligimda 20mm lik yumurtam olusmus gayet guzel ddi doktor.her sey yolunda ddi.catlatma ignesi verdi dedim daha 2.ayim vurulmak istemiyorum kendilignden catlar diye umuyorum tabiki vurulmayabilirsin ddi.vurulmasam zarari olurmu ddi bise olcagini sanmiyorum bu catlatma ihtimali catlamayi garanti altina almak gebelik ihtimalini artirmak icn ddi.almadim igneyi iyimi yaptim kotumu yaptim bilmiyorum yorumlarinizi bekliyorum tum grup arkadaslarimCherryBlossom90 Egem2709
İğneyi almış olsan ne zaman atılman gerekiyormuş onu merak ettim. Bakalım bana ne diyecek. İnşallah boşa içmemişizdir haplarisagol canim bnim Allah razi olsun son yazdigini anlamadm tatlim bidaha yazarmisin
Seninle tarihlerimiz hep örtüşüyor arkadaşım. Hadi inşallah iyi haberler alırsınhicbir tedavi veya kur kullanmadin mi yumurtam gayet guzel canim bu ay deneyin catlamazsa yaptirirsin igneyi igne cok agri yapiyor zaten ben gecen ay yaptirdim doktor pek verme taraftari degildi ben verin demistim ama bu ay bende istemem tabi yumurtam gelismisse bende carsambaya gidicem
CherryBlossom90 durup dururken aklima sen geliyorsun hayirdir insallah .Mucadele etmenden mi etkilendim mucizenden mi bilmiyorum ama bana pozitif enerji veriyorsun hep var ol emi
insallah canim sagol canim senin durumun ne bugun benim adetimden sonraki 12. gunum ve 14. gunum carsambaya yumurtaya bakacak bu ay sana ilac kullanmadan bakalim dedi bende gunde bir bardak sogan suyu ve ot kuru yaptim bakalim sonucu merak ediyorum ilacsizda oldugum icin umudumda yok acikcasi senin durumun nedir canim tam olarakSeninle tarihlerimiz hep örtüşüyor arkadaşım. Hadi inşallah iyi haberler alırsın
Tamam canım o aklımda yarın soracağım :)@bebegimleben geçmiş olsun canım elbette yaşayan biri seni daha iyi anlar .. Yaşım kırk diye kendini strese sokma annem kardeşimi 48 yaşında dünyaya getirdi .. Yani stres etmeye gerek yok Rabbim yeter ki sağlık sıhhat güzel uzun ömürler versin yavrucagina bakacak .. Sen mesela direk doktrol kontrolünde klomene veya iğne tedavisine baslamalisin uzatmaya gerek yok bu ay öyle yapmışsın ama bence olmazsa daha fazla uzatma. Doktorun seni en uygun hangisiyse ona yonlendirsin ve takip edip ilişki günleri belirlesin.. Kişiden kişiye değişir kimisinde tek ilişkiyle yumurta catlamasindan beş gün öncesiyle tutar kiminin de ki gibi saatler öncesinden .. Yani kişiye göre değişkenlik gösteren bir durum bence. Bu arada ilaçlara basladigin zaman sigara kullanma illa kullanmak zorunda hissediyorum diyorsan da sakin üç taneyi geçmesin .. İnşallah kavusursun bebeğine .
@Egem2709 kuzu yarın doktora gideceksin ya benim için şuan sadece coraspirini öğrenebilir misin ? Uzun yolculukta ve uçak yolculuğunda kullanmamız gerekir mi diye ?
Canim enson adet oldugun gunu soylermisin bana evet cnm tek ciktigi zaman oldu ama soyle henuz yumurtlama donemine girmedigim zaman cikti yumurtlma donemime girdigini vajinada islaklik oluyo iccamasirama bile geciyo islaklik anliyorum zaten artik sivi evet yapicagim zaman ikiuc saat almiyorum bekliyirum cnm ole yapiyorum
Çarsamba benimde kontrolum. Batlarımız aynı. Tabii benim erken gelmezse. Bu ay ilk kullanıyorum bende klomeni. Bugün 4. gün. Inşallah eylül ayı uğurlu gelir hepimizeinsallah canim sagol canim senin durumun ne bugun benim adetimden sonraki 12. gunum ve 14. gunum carsambaya yumurtaya bakacak bu ay sana ilac kullanmadan bakalim dedi bende gunde bir bardak sogan suyu ve ot kuru yaptim bakalim sonucu merak ediyorum ilacsizda oldugum icin umudumda yok acikcasi senin durumun nedir canim tam olarak
Daha çok erken ve çıkmaya da biliyor stres yapmanı gerektiren bir durum yok 12. Gün başla teste 28. Günde bir oluyorsan otuza çıktıysa dongun. 18. Günü bulabilir kolay gelsin
Tamam canim ozaman normal bak soyle anlataym ben en son 1 agustosta adet oldum 14 gun bugun pozitifi gordm sen 5 agustos olduguna gore buhafta icinde tahmini gorursun hergun bikere sivi alimina dikkat ederek yap stres yapma hic kacirmadin yani bol sanslar canimEn son 5 agustos canim, ıslaklık çok hafif, öyle çamaşırımı ıslatacak kadar degil
Allah razı olsun canim, çok rahatlattın, rabbim dileğini kabul etsin insallahTamam canim ozaman normal bak soyle anlataym ben en son 1 agustosta adet oldum 14 gun bugun pozitifi gordm sen 5 agustos olduguna gore buhafta icinde tahmini gorursun hergun bikere sivi alimina dikkat ederek yap stres yapma hic kacirmadin yani bol sanslar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?