Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorum
Cnm bende 30 gunde bir adet oluyorum 14 gun yani bugun pozitif cikti sende devam et cikacaktir mutlaka yumurtlama varsa

Cnm bende 30 gunde bir adet oluyorum 14 gun yani bugun pozitif cikti sende devam et cikacaktir mutlaka yumurtlama varsa
Ay ne güzel hayırlı olsun, insallah rabbim yaşatır o mutluluğu sana. Canim ya senin de tek çizgi çıktığı günler olmuş muydu. Bir de yaparken saat ve sıvı alimini nasıl yapıyorsun. Kusura bakma çok soru sordum

hicbir tedavi veya kur kullanmadin mi yumurtam gayet guzel canim bu ay deneyin catlamazsa yaptirirsin igneyi igne cok agri yapiyor zaten ben gecen ay yaptirdim doktor pek verme taraftari degildi ben verin demistim ama bu ay bende istemem tabi yumurtam gelismisse bende carsambaya gidicem

Canim enson adet oldugun gunu soylermisin bana evet cnm tek ciktigi zaman oldu ama soyle henuz yumurtlama donemine girmedigim zaman cikti yumurtlma donemime girdigini vajinada islaklik oluyo iccamasirama bile geciyo islaklik anliyorum zaten artik sivi evet yapicagim zaman ikiuc saat almiyorum bekliyirum cnm ole yapiyorum

Canım dediklerinde haklısın ama klomende kullanmana gerek yoktu bence çünkü 2. Ayın ve yaşın genç bunlar senin çok çok artı yönlerin. Ben almanı tavsiye ederdim sonuçta yumurtan tamam çatlıyor ama sonuçta bir tedavi süreci bu ve iğne de tamamlayıcı gibi demek istediğim yanlış anlama canım ama o zaman klomene de başlamasaydın erken olduğunu düşünüyorsan ki erken bence de. Ama eğer kontrole gideceksen yine bakar doktorun çatlayıp çatlamadına. Hakkında hayırlısı olsun canım

Ya canim bu ara 27-30 gün arası oluyor. Ben de anlamadım ki bugün 10. Gün ve tek çizgi çıktı, bir tane de akşam yapayım bari, ay cildiracagim ya, neyi yanlış yapıyorum
Daha çok erken ve çıkmaya da biliyor stres yapmanı gerektiren bir durum yok 12. Gün başla teste 28. Günde bir oluyorsan otuza çıktıysa dongun. 18. Günü bulabilir kolay gelsin

Anım
canım ben hiç çatlama iğnesi vs olmadım. Doktora tesadüfen gittiğimde yumurtan 15.5 mm istersen yumurta takibi yapalım dedi bende istemedim çok şükür kendiliğinden aynı ayda oldu. 2. Ayım diyorsun bende akışına bırakırdım. Yumurtan büyümüş güzel, çatlarken bende ağrı olmuştu öyle anlamıştım. Seninde 1 yada 2 güne çatlar. İlişkiyi sık tut gün aşırı yani.

Seninle tarihlerimiz hep örtüşüyor arkadaşım. Hadi inşallah iyi haberler alırsın

kronikuykucu dilerim yumurtan iki güne çatlar artık iğne geçti bugün vurulman gerekirdi .. İnşallah çok fazla büyümez ve sıkıntı olmaz .. Kistin olduğu için ısrarla uzerinde durdum .. Sağlığına güvenip en geç iki gün sonra çatlar diyelim inşallah .. Daha da klomen kullanma yumurtan gelecek ay için bile uyarıldı .. Ve tabi ki hamile kalacagin icin bu ay gerek kalmayacak inşallah ..

Seninle tarihlerimiz hep örtüşüyor arkadaşım. Hadi inşallah iyi haberler alırsın
insallah canim sagol canim senin durumun ne bugun benim adetimden sonraki 12. gunum ve 14. gunum carsambaya yumurtaya bakacak bu ay sana ilac kullanmadan bakalim dedi bende gunde bir bardak sogan suyu ve ot kuru yaptim bakalim sonucu merak ediyorum ilacsizda oldugum icin umudumda yok acikcasi senin durumun nedir canim tam olarak

Tamam canım o aklımda yarın soracağım :)

En son 5 agustos canim, ıslaklık çok hafif, öyle çamaşırımı ıslatacak kadar degil

Çarsamba benimde kontrolum. Batlarımız aynı. Tabii benim erken gelmezse. Bu ay ilk kullanıyorum bende klomeni. Bugün 4. gün. Inşallah eylül ayı uğurlu gelir hepimize

Daha çok erken ve çıkmaya da biliyor stres yapmanı gerektiren bir durum yok 12. Gün başla teste 28. Günde bir oluyorsan otuza çıktıysa dongun. 18. Günü bulabilir kolay gelsin

Çok teşekkür ederim, içim rahatladı biraz. Evet ya düzenim kaçtı biraz, bir onceki 27 en son 30. Valla bu ay hi bir plana dahil olmuyorum, isim var diyorum. Bir önceki önemli günlerde annemdeydim vs, şimdi açıkça söylüyorum çünkü illaki bir aksilik çıkıyor.

En son 5 agustos canim, ıslaklık çok hafif, öyle çamaşırımı ıslatacak kadar degil
Tamam canim ozaman normal bak soyle anlataym ben en son 1 agustosta adet oldum 14 gun bugun pozitifi gordm sen 5 agustos olduguna gore buhafta icinde tahmini gorursun hergun bikere sivi alimina dikkat ederek yap stres yapma hic kacirmadin yani bol sanslar canim

Allah razı olsun canim, çok rahatlattın, rabbim dileğini kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…