- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.961
Insallah canim hepimizin dilegi kabul olur insallah canim hayirlisiylaAllah razı olsun canim, çok rahatlattın, rabbim dileğini kabul etsin insallah
senin niyetine 100 tane okudum canım..Kizlar acil bir isim icin duaniza ihtiyacim var bana okuyabildiginiz kadar Ya Mani Ya Kadir esmalarindan birini okur musunuz ?
insallah canim eylulun 10 dogum gunum rabbimin hediyesi olsa bana:))Çarsamba benimde kontrolum. Batlarımız aynı. Tabii benim erken gelmezse. Bu ay ilk kullanıyorum bende klomeni. Bugün 4. gün. Inşallah eylül ayı uğurlu gelir hepimize
Allah razi olsun canim ben de okuyorum surekli offsenin niyetine 100 tane okudum canım..
off deme rabbim niyetini duanı kabul etsin hayırlsıı ile...Allah razi olsun canim ben de okuyorum surekli off
200 tane okudum canım. Sonra devam edeceğim.Allah razi olsun canim ben de okuyorum surekli off
Haklisin canim aminoff deme rabbim niyetini duanı kabul etsin hayırlsıı ile...
Allah razi olsun canim200 tane okudum canım. Sonra devam edeceğim.
Dünyanın en güzel hediyesi inşallah nasip olurinsallah canim eylulun 10 dogum gunum rabbimin hediyesi olsa bana:))
canim bende 2 ay klomen kullandim yumurta gelisti catladi ama kismet degilmis tutmadi bu ay seni ilacsiz gormek istiyorum dedi sende carsambaya yumurtaya baktirmak icinmi gideceksin bence büyümüştür canim olur insallah tedavin uzamadan esimde tahlil yaptirdi gidip gostericem ama verdigi yerdeki yetkili kisi sorun yok demis
Insallah problem yoktur canim cok zor biz cok yıpranıyoruz bu süreçteDünyanın en güzel hediyesi inşallah nasip olurEvet yumurta oluşmuş mu bakacak doktor. Ben de eşim konusunda endişeliyim aslında. Genel kontrole gittiğimizde geçen hafta ona da baktırırız dedik. Doktor yokmuş izindeymiş. Ben uğraşıyorum ama inşallah onunla ilgili bir sorun yoktur.
valla canim ben biraz aceleci davrandim hatta doktor klomen verince burdan arkadaslar keske almadan beklesydin ddi.ama bi kere almis oldum.internetten arastirdim klomen kullanip igne kullanmadan da hamile kalan cok.sonucta her ilac her igne aslnda vucudumuza zararli dedim en azndan bu ay yada onumuzdeki ay kendime bi zamn taniyim belki gerek yoktur igneye diye dusundum.Canım dediklerinde haklısın ama klomende kullanmana gerek yoktu bence çünkü 2. Ayın ve yaşın genç bunlar senin çok çok artı yönlerin. Ben almanı tavsiye ederdim sonuçta yumurtan tamam çatlıyor ama sonuçta bir tedavi süreci bu ve iğne de tamamlayıcı gibi demek istediğim yanlış anlama canım ama o zaman klomene de başlamasaydın erken olduğunu düşünüyorsan ki erken bence de. Ama eğer kontrole gideceksen yine bakar doktorun çatlayıp çatlamadına. Hakkında hayırlısı olsun canım
ay canim ne guzel moral oldun bana insAllah oyle olur benimde. bana pazartesi carsamba cuma cumartesi iliskiye girin ddi.acaba diyorum her gun mu yapsak ama o zamnda kalite duser dimi smdi panik oldum ya catladi catlicak diye ondan byle dysunuyorumAnım
canım ben hiç çatlama iğnesi vs olmadım. Doktora tesadüfen gittiğimde yumurtan 15.5 mm istersen yumurta takibi yapalım dedi bende istemedim çok şükür kendiliğinden aynı ayda oldu. 2. Ayım diyorsun bende akışına bırakırdım. Yumurtan büyümüş güzel, çatlarken bende ağrı olmuştu öyle anlamıştım. Seninde 1 yada 2 güne çatlar. İlişkiyi sık tut gün aşırı yani.
igneyi almis olsam muhtemeln bugun vurulcaktim canim insAllah sende iyi haberler alirsn canimİğneyi almış olsan ne zaman atılman gerekiyormuş onu merak ettim. Bakalım bana ne diyecek. İnşallah boşa içmemişizdir haplari
insAllah canim bnim birazda ic sesimi dinledm niyeyse hic istemedm hani olmasa bile bu ay igne olmadgma pisman olmam gbi hissediyorum olmadi dger ay deneriz.kronikuykucu dilerim yumurtan iki güne çatlar artık iğne geçti bugün vurulman gerekirdi .. İnşallah çok fazla büyümez ve sıkıntı olmaz .. Kistin olduğu için ısrarla uzerinde durdum .. Sağlığına güvenip en geç iki gün sonra çatlar diyelim inşallah .. Daha da klomen kullanma yumurtan gelecek ay için bile uyarıldı .. Ve tabi ki hamile kalacagin icin bu ay gerek kalmayacak inşallah ..
Evet yinede git kan ver ve doktorunla konuş .. Başına gelenleri anlat oda sana muhtemelen kimyasal gebelik der zaten ve gerek görürse bir şeyler önerir .. Tekrar geçmiş olsun bidahaki aya sana sim sıkı tutunsun yavrum ..CherryBlossom90 dünde cevap vermiştiniz benim ilk değerim gebelikte sonra düşmüş demiştim. Kimyasal gebelik olabilir dediniz ben dün gece adet oldum. O yzden doktora gitmedim sıkıntı olur mu? Birde adetimin 3. Günü gidip tahlillerimi yaptırayım diyorum. Bilgilisiniz o yüzden sordum rica etsem cevaplarmısınız
Aynı şekildeEgem2709 sizde cevaplarmısınız dün sizde kimyasal olabilir demiştiniz
sorun cikmaz insallah canim benimde bir sene olmadi dr gittik sorun bende cikti esimse sorun yoktu insallah senin esindede sorun yoktur sorun kadın da olunca tedavi daha kolay ilerliyor erkekte olunca asilama ve tup bebek deniyor hersey guzel ilerlicek insallah korkma stres yokkkk unutmaDünyanın en güzel hediyesi inşallah nasip olurEvet yumurta oluşmuş mu bakacak doktor. Ben de eşim konusunda endişeliyim aslında. Genel kontrole gittiğimizde geçen hafta ona da baktırırız dedik. Doktor yokmuş izindeymiş. Ben uğraşıyorum ama inşallah onunla ilgili bir sorun yoktur.
Amiin inşallah teşekkür ederim cevabınız içinEvet yinede git kan ver ve doktorunla konuş .. Başına gelenleri anlat oda sana muhtemelen kimyasal gebelik der zaten ve gerek görürse bir şeyler önerir .. Tekrar geçmiş olsun bidahaki aya sana sim sıkı tutunsun yavrum ..
Bak duphastonu sende kullanabilirsin doktorunla görüş bakalım hayırlısıAmiin inşallah teşekkür ederim cevabınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?