Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CherryBlossom90 dünde cevap vermiştiniz benim ilk değerim gebelikte sonra düşmüş demiştim. Kimyasal gebelik olabilir dediniz ben dün gece adet oldum. O yzden doktora gitmedim sıkıntı olur mu? Birde adetimin 3. Günü gidip tahlillerimi yaptırayım diyorum. Bilgilisiniz o yüzden sordum rica etsem cevaplarmısınız
Aynı şekilde Egem2709 sizde cevaplarmısınız dün sizde kimyasal olabilir demiştiniz

Kizlar acil bir isim icin duaniza ihtiyacim var bana okuyabildiginiz kadar Ya Mani Ya Kadir esmalarindan birini okur musunuz ?

arkadaşalr çörekotu yağı kullanan var mı aranızda daha önce yumurta kalitesi ve büyütmesi için?sorularım var mesela kasık ağrısı yapıyor mu dün akşam ve bu sabah çörekotu yağı,bal ve tarçın karıştırdım macun gibi yaptım böylece yemesi de kolay oldu..ama geceden beri kasık, bel ve yumurtalıklarımda özellikle sağda ağrım var..işe mi yarıyor acaba dedim kendi kendime...12.güne kadar kullanılıyor demiş internette insanlar..çöreotunu ezip kullanmışlar bende yağı vardı soğuk press onunla yaptım bugün 10.gün 2 gün daha yaparım diye düşündüm..bilgisi olan varsa paylaşır mı?

Çarsamba benimde kontrolum. Batlarımız aynı. Tabii benim erken gelmezse. Bu ay ilk kullanıyorum bende klomeni. Bugün 4. gün. Inşallah eylül ayı uğurlu gelir hepimize
insallah canim eylulun 10 dogum gunum rabbimin hediyesi olsa bana:))

canim bende 2 ay klomen kullandim yumurta gelisti catladi ama kismet degilmis tutmadi bu ay seni ilacsiz gormek istiyorum dedi sende carsambaya yumurtaya baktirmak icinmi gideceksin bence büyümüştür canim olur insallah tedavin uzamadan esimde tahlil yaptirdi gidip gostericem ama verdigi yerdeki yetkili kisi sorun yok demis

Dünyanın en güzel hediyesi inşallah nasip olur Evet yumurta oluşmuş mu bakacak doktor. Ben de eşim konusunda endişeliyim aslında. Genel kontrole gittiğimizde geçen hafta ona da baktırırız dedik. Doktor yokmuş izindeymiş. Ben uğraşıyorum ama inşallah onunla ilgili bir sorun yoktur.

Insallah problem yoktur canim cok zor biz cok yıpranıyoruz bu süreçte

arkadaslarim oncelikle vakit ayirip yorum yaptgniz icn tesekkur ederim
valla canim ben biraz aceleci davrandim hatta doktor klomen verince burdan arkadaslar keske almadan beklesydin ddi.ama bi kere almis oldum.internetten arastirdim klomen kullanip igne kullanmadan da hamile kalan cok.sonucta her ilac her igne aslnda vucudumuza zararli dedim en azndan bu ay yada onumuzdeki ay kendime bi zamn taniyim belki gerek yoktur igneye diye dusundum.

ay canim ne guzel moral oldun bana insAllah oyle olur benimde. bana pazartesi carsamba cuma cumartesi iliskiye girin ddi.acaba diyorum her gun mu yapsak ama o zamnda kalite duser dimi smdi panik oldum ya catladi catlicak diye ondan byle dysunuyorum

İğneyi almış olsan ne zaman atılman gerekiyormuş onu merak ettim. Bakalım bana ne diyecek. İnşallah boşa içmemişizdir haplari
igneyi almis olsam muhtemeln bugun vurulcaktim canim insAllah sende iyi haberler alirsn canim
insAllah canim bnim birazda ic sesimi dinledm niyeyse hic istemedm hani olmasa bile bu ay igne olmadgma pisman olmam gbi hissediyorum olmadi dger ay deneriz.
bide su var catlarsada sonucta illa dollencek diye de bise yok amann ne bilim iyice sasirdim bakalm mevlam gorelm neyler neylerde guzel eyler
bisey daha sorucam sizlere smdi ben 5gun snra doktora gtsem catlayip catlamadgni soyler ama dollendimi adet oldumu bilemez dmi bosuna gtmimmi kendi gel demedi zaten de anlasilirsa gidim diye dusundm

Evet yinede git kan ver ve doktorunla konuş .. Başına gelenleri anlat oda sana muhtemelen kimyasal gebelik der zaten ve gerek görürse bir şeyler önerir .. Tekrar geçmiş olsun bidahaki aya sana sim sıkı tutunsun yavrum ..

Shopareekiz bekliyorum gerçekten heyecanla ya zaten pozitif de işte maksat çizgiyi görebilmek canan hiç görememiş olsada göremeden geldi
spe senden de haber yok bat günün geçmiş hadi müjde verinnn bizlere..

kizlar bide duphaston verdi dollenme olursa rahme tutunmayi kolaylastrmak icin.20sinde basliyo 10 gun kullancm insAllah duphastonu kullanijca hamis degilsen 3 gun icnde regl oluyosun yani korunurken kullanmistim bn oyle olmustu.normalde beklenen adetim 28 agustos ama ilac bitmedigi icn bebek yoksada en erkn 1 eylul gbi olucam.18 gn var yani

sorun cikmaz insallah canim benimde bir sene olmadi dr gittik sorun bende cikti esimse sorun yoktu insallah senin esindede sorun yoktur sorun kadın da olunca tedavi daha kolay ilerliyor erkekte olunca asilama ve tup bebek deniyor hersey guzel ilerlicek insallah korkma stres yokkkk unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…