- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #5.981
Bende şimdi tesbihi aldım elime devam edeyim diye. Amin canım. Hadi gözün aydınB bebegimleben B Birmucize dilegim gerceklesti bole kizlar Allah razi olsun
Insallah hepimizin dilekleri kabul olur
Yap canım o testi seviyorum ben. Ben 2 gün kala öğrendim. Plastik bardak ta al evde yoksa. İdrarı ona yapıp 5 saniye batırıyorsun zaten üstünde yazıyorKızlar valla aldım 6 güne kadar kesin sonuç prodictor artık belli olur herhalde saat 8 de yapcam anca evde olcam
Adet olunca biraz da olsa rahatladım. Tanıdığım biri vardı ona msj attım. Kimyasal gebelik dedi korkmana gerek yok çok yakında sağlıklı gebe kalırsın en azından eşinde ve sende sorun olmadığını görmüş olmuşsundur dedi. Birde dediğine göre yumurtam çatlamış ama spermler son anda döllemiş öyle dedi oda tutunamamış . Çarşambaya randevua aldım genel muayane hiç olmamıştım hormon vs hepsini gösteririm ona göre devam ederiz. Rabbim sağlıklı sıhatlı bebekler nasip etsin isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah... buarada teşekkür ederim canım Allah razı olsunE efulim_61 canım mutlaka doktora git. Vajinal ultrason ile bakar. Bana adetli ilken bile bakmıştı ultrason ile. Sonra doktoruna bize anlattığın gibi anlat ona göre tahlil ve değerlerine de baktırırsın. Hormon testleri adetin 3. Günü bakılıyor galiba ben baktırmadım hiç. Ben erken adet oldum geçen ay korktum dış gebelik mi diye. Rahme baktı, beta hgc baktı, bir kaç şey daha baktı. Çok şükür adet olmuşum sıkıntı yoktu. Şakın ihmal etme, nasılsa adet oldum rahim temizlenir diye düşünme.
ayy gozun aydin canim yaa ne güzel seni sevindiren bu sey ne bilmiyoruz ama insallah tum dileklerin boyle kabul olur canimB bebegimleben B Birmucize dilegim gerceklesti bole kizlar Allah razi olsun
Insallah hepimizin dilekleri kabul olur
canım bende normalde 28 günde bir oluyordum ama bir kaç ay 30 gün 31 güne çktı değişti yani 14.güb başladım yapmaya testi 16.gün tam tenk çktı hatta ataym sana fotogrfaını.birde burda. Da okudugm kadaryla öyle yAptm bende hergun 5 te yaptm testi en az 3 saat sıvı almadım ve en az 4 saat tuvalete çıkmadım o şekilde yaptm sonuc buolduKızlar herkese selam. Ovulasyon testiyle ilgili yardıma ihtiyacım var. İlk kez kullandım bugün, adetin 10. Günü, tek çizgi çıktı. Silik de olsa ikinci çizginin çıkması gerekmiyor muydu. Bir aydınlatın beni nolur
Kız bende bunu sormak icin tekrar girdim İnan Gönüller'imiz birmiş evet ben dün rüyamda çok ağladım yorumlara baktım sevinç haberi alcakmışımmm hamişlerrrr yazın bakalımHamis bayanlar hamile kalmadan yakin zaman once hic guzel rüya filan gördünüz mü merak ettim
Kız bende bunu sormak icin tekrar girdim İnan Gönüller'imiz birmiş evet ben dün rüyamda çok ağladım yorumlara baktım sevinç haberi alcakmışımmm hamişlerrrr yazın bakalım
Aneeem heycanlandim vallakizlar ben oglumda hep kucagimda sari bir erkek bebek goruyordum tedavideyken ve sari bir oglum oldu simdi 7 yasinda teyzeleri rabbim sizede nasip etsin simdilerde yine tedavideyim yine sari erkek bebek görüyorum:))
Afilim92 carsamba gunu insallah 7 gunluk ayetel kürsüyle tesbih dua bitiyor ve carsambaya kontrol var bakalim ne olacak:)
Ben de gecen ay gecenin bi körü nobetci eczane bulup almistim negatif cikmistiKızlar erken gebelik negatif dedi vallaaaaa peeeehhhhhhhhh
Kızlar erken gebelik negatif dedi vallaaaaa peeeehhhhhhhhh
Amin canim sağolasın insallah bizim bebislerimizin de mevlidi olurKızçelerim bugün bebek mevlidindeydim yasinler çok güzel dualar okuduk hepinize dualar ettim Allahım kabul etsin inşallah bizlere de o günleri görmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?