Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E efulim_61 canım mutlaka doktora git. Vajinal ultrason ile bakar. Bana adetli ilken bile bakmıştı ultrason ile. Sonra doktoruna bize anlattığın gibi anlat ona göre tahlil ve değerlerine de baktırırsın. Hormon testleri adetin 3. Günü bakılıyor galiba ben baktırmadım hiç. Ben erken adet oldum geçen ay korktum dış gebelik mi diye. Rahme baktı, beta hgc baktı, bir kaç şey daha baktı. Çok şükür adet olmuşum sıkıntı yoktu. Şakın ihmal etme, nasılsa adet oldum rahim temizlenir diye düşünme.

Kızlar valla aldım 6 güne kadar kesin sonuç prodictor artık belli olur herhalde saat 8 de yapcam anca evde olcam
Yap canım o testi seviyorum ben. Ben 2 gün kala öğrendim. Plastik bardak ta al evde yoksa. İdrarı ona yapıp 5 saniye batırıyorsun zaten üstünde yazıyor

Adet olunca biraz da olsa rahatladım. Tanıdığım biri vardı ona msj attım. Kimyasal gebelik dedi korkmana gerek yok çok yakında sağlıklı gebe kalırsın en azından eşinde ve sende sorun olmadığını görmüş olmuşsundur dedi. Birde dediğine göre yumurtam çatlamış ama spermler son anda döllemiş öyle dedi oda tutunamamış . Çarşambaya randevua aldım genel muayane hiç olmamıştım hormon vs hepsini gösteririm ona göre devam ederiz. Rabbim sağlıklı sıhatlı bebekler nasip etsin isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah... buarada teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Can
canım bende normalde 28 günde bir oluyordum ama bir kaç ay 30 gün 31 güne çktı değişti yani 14.güb başladım yapmaya testi 16.gün tam tenk çktı hatta ataym sana fotogrfaını.birde burda. Da okudugm kadaryla öyle yAptm bende hergun 5 te yaptm testi en az 3 saat sıvı almadım ve en az 4 saat tuvalete çıkmadım o şekilde yaptm sonuc buoldu

Hamis bayanlar hamile kalmadan yakin zaman once hic guzel rüya filan gördünüz mü merak ettim
Kız bende bunu sormak icin tekrar girdim İnan Gönüller'imiz birmiş evet ben dün rüyamda çok ağladım yorumlara baktım sevinç haberi alcakmışımmm hamişlerrrr yazın bakalım

kizlar ben oglumda hep kucagimda sari bir erkek bebek goruyordum tedavideyken ve sari bir oglum oldu simdi 7 yasinda teyzeleri rabbim sizede nasip etsin simdilerde yine tedavideyim yine sari erkek bebek görüyorum:))

Hadi ya gercekten mi kalp kalbe demisler :) Ya ben de bazi ruyalar goruyorum eger gerceklesirse anlatcam size
Kız bende bunu sormak icin tekrar girdim İnan Gönüller'imiz birmiş evet ben dün rüyamda çok ağladım yorumlara baktım sevinç haberi alcakmışımmm hamişlerrrr yazın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…