- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.001
Canım spermin son anda döllendiğini doktor bile zor anlar ya :) bence onla alakası bile olmayabilir. Bu gebelik işleri çok ilginç herkesin bir fikri oluyor mutlaka ama en sağlıklısı doktordan net bilgiler almak. Her hamilelik kişiye özel hatta aynı kadınla bile farklı gebelikleri farklı geçiyor. Benim ilk düşük yaptığım gebelik ile puan ki o kadar farklı ki anlatamam :) doktor kontrolünden sonra yine konuşalım. Doktora gitmeden soracaklarını istersen not al unutma, o sırada insanın aklına gelmiyor bazen :)Adet olunca biraz da olsa rahatladım. Tanıdığım biri vardı ona msj attım. Kimyasal gebelik dedi korkmana gerek yok çok yakında sağlıklı gebe kalırsın en azından eşinde ve sende sorun olmadığını görmüş olmuşsundur dedi. Birde dediğine göre yumurtam çatlamış ama spermler son anda döllemiş öyle dedi oda tutunamamış . Çarşambaya randevua aldım genel muayane hiç olmamıştım hormon vs hepsini gösteririm ona göre devam ederiz. Rabbim sağlıklı sıhatlı bebekler nasip etsin isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah... buarada teşekkür ederim canım Allah razı olsun
İnşallah gülüm inşallahhh çok güzel bir duygu gerçekten bir de maşallah çok çirkin bir kız bebekti :) Rabbim hepimize yaşatsın o günleriAmin canim sağolasın insallah bizim bebislerimizin de mevlidi olur
Canım msj attığımda kadın doğum uzmanı. Arkadaş aracılığıyla konuştum. Şuan ankarada doktorluk yapıyor. Çarşamba gideceğim bakalım buradakiler ne diyecek. Ya yumurta yada sperm dedi çatlamanın son anlarına denk geldiyse o yzden de olabilir dedi. Bakalım artık hayırlısı.Canım spermin son anda döllendiğini doktor bile zor anlar ya :) bence onla alakası bile olmayabilir. Bu gebelik işleri çok ilginç herkesin bir fikri oluyor mutlaka ama en sağlıklısı doktordan net bilgiler almak. Her hamilelik kişiye özel hatta aynı kadınla bile farklı gebelikleri farklı geçiyor. Benim ilk düşük yaptığım gebelik ile puan ki o kadar farklı ki anlatamam :) doktor kontrolünden sonra yine konuşalım. Doktora gitmeden soracaklarını istersen not al unutma, o sırada insanın aklına gelmiyor bazen :)
Yen'i birşey daha öğrendim sayende. Ben normal arkadaşın sandım canım. Çünkü bazen bilgi kirliliği olabiliyor.Canım msj attığımda kadın doğum uzmanı. Arkadaş aracılığıyla konuştum. Şuan ankarada doktorluk yapıyor. Çarşamba gideceğim bakalım buradakiler ne diyecek. Ya yumurta yada sperm dedi çatlamanın son anlarına denk geldiyse o yzden de olabilir dedi. Bakalım artık hayırlısı.
Mrb canim sen duphaston kullaniyorsun degilmi ole okumustum duphastonla hap bittiginde 1 hafta icinde adet oluyorsun olmazsan test yapiyorsun benim gunum gecmisti yinede bekledim hap bitince 6 gün oldum senin nekadar oldu hap biteliKızlar ben şimdi ne kdr bekleyeyim adet olana kdr mı yoksa doktora gideyim mi
Eki Görüntüle 2033741 Can
canım bende normalde 28 günde bir oluyordum ama bir kaç ay 30 gün 31 güne çktı değişti yani 14.güb başladım yapmaya testi 16.gün tam tenk çktı hatta ataym sana fotogrfaını.birde burda. Da okudugm kadaryla öyle yAptm bende hergun 5 te yaptm testi en az 3 saat sıvı almadım ve en az 4 saat tuvalete çıkmadım o şekilde yaptm sonuc buoldu
Senin adet olacağını düşünmüyorum git kan ver .. Yada kaptırmak istemiyorum diyorsan bekle öylece .. Gittiğinde artık direk kalp atışını duyarsinKızlar ben şimdi ne kdr bekleyeyim adet olana kdr mı yoksa doktora gideyim mi
Iyi geceler kizlar az once Mevlana ya gittim hepinize dua ettim. Gece daraldım mi solugu orda alırım muthis bir atmosfer
hadi bakalim canim gunun guzel haberi senden gelsin bugun:))Kızlar günaydın. Bugün kan testine gideceğim beyaz akıntı var sol yumurtalığımda kalkarken gezinirken arada batma oluyor başka da bişi yok
canim bence de bi kan testi yaptir idrar testlerinde hic cikmayip hamile olan arkadaslarimz var icini ferah tut Allahin jzniyleKızlar günaydın. Bugün kan testine gideceğim beyaz akıntı var sol yumurtalığımda kalkarken gezinirken arada batma oluyor başka da bişi yok
bende konyalıyım canım. iyi yapmıssın o atmosfer iyi geliyoIyi geceler kizlar az once Mevlana ya gittim hepinize dua ettim. Gece daraldım mi solugu orda alırım muthis bir atmosfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?