Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım spermin son anda döllendiğini doktor bile zor anlar ya :) bence onla alakası bile olmayabilir. Bu gebelik işleri çok ilginç herkesin bir fikri oluyor mutlaka ama en sağlıklısı doktordan net bilgiler almak. Her hamilelik kişiye özel hatta aynı kadınla bile farklı gebelikleri farklı geçiyor. Benim ilk düşük yaptığım gebelik ile puan ki o kadar farklı ki anlatamam :) doktor kontrolünden sonra yine konuşalım. Doktora gitmeden soracaklarını istersen not al unutma, o sırada insanın aklına gelmiyor bazen :)

Canım msj attığımda kadın doğum uzmanı. Arkadaş aracılığıyla konuştum. Şuan ankarada doktorluk yapıyor. Çarşamba gideceğim bakalım buradakiler ne diyecek. Ya yumurta yada sperm dedi çatlamanın son anlarına denk geldiyse o yzden de olabilir dedi. Bakalım artık hayırlısı.

Yen'i birşey daha öğrendim sayende. Ben normal arkadaşın sandım canım. Çünkü bazen bilgi kirliliği olabiliyor.

Kızlar ben şimdi ne kdr bekleyeyim adet olana kdr mı yoksa doktora gideyim mi
Mrb canim sen duphaston kullaniyorsun degilmi ole okumustum duphastonla hap bittiginde 1 hafta icinde adet oluyorsun olmazsan test yapiyorsun benim gunum gecmisti yinede bekledim hap bitince 6 gün oldum senin nekadar oldu hap biteli

Ay canim kusura bakma şimdi gördüm cevabını. Çok teşekkür ederim, çok aydınlatıcı cevap vermişsin. Evet benim de bir önceki 27, son adet 30 gün döngülü oldu. Demek ki benim de sonra ki günler çizgi çıkmaya başlayacak. Zaten baştan beceremem diye 50 adet aldım testi. Allahım yüzümüzü güldürsün insallah canim.

Bir de ben çok sık tuvalete giderim, sıvı almazsam belki onu da tutabilirim. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, yarın öyle devam edeyim. Bir görsen heyecandan asetat kalem aldım falan

gunaydin kizlarrr guya izne ciktim ama erkenden hortluyorum her zaman oldugu gibi cook merak ediyorum yumurta catladimi dollendimi dun 20 mm di ve iliski oldu. carsamba cuma ve pazar kapanis oyle ddi dr catladigi zaman mi akinti bitiyo kizlar

Kızlar günaydın. Bugün kan testine gideceğim beyaz akıntı var sol yumurtalığımda kalkarken gezinirken arada batma oluyor başka da bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…