- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.021
güzel haberler getir bize tatlım senden umutluyumKızlar günaydın. Bugün kan testine gideceğim beyaz akıntı var sol yumurtalığımda kalkarken gezinirken arada batma oluyor başka da bişi yok
merhaba canım benim yumurtlama günü belim çok siddetli agrıdı hatta böbreklerimmi acaba dedim.aynı agrıyı bide battan 7 gün önce yaşadım vantilatörden tutuldu sanırım dedirtecek bi ağrıydı megersem miniş yerleşiyomus sanırım onun sancısıymış. senin 11. günün olduguna göre yumurtlama dönemindesin canım bol bol çalışıngünaydın kızlar..sizlere danışmadan güne başlayamıyorum :) yumurtlama dönemindeyim bugün adetin 11.günü akıntım dünden beri başladı..ancak belim bilemiyorum vantilatörlerden mi yoksa bir işaret mi inanılmaz tutuldu..2-3 gecedir ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..kalbi duran ilk hamileliğimde ocak ayında görmüştüm adetimi şubatta görmedim..yine böyle belim fena tutulmuştu ve o ay hiç değerlendiremedik sanıyordum o yüzden soğuktan tutuldum sanmıştım vicksle günlerce ovup sıcak havlu koymuştum..ilaç içmemiştim yine de ne olur ne olmaz diye..ve şubatta sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim! elimde değil daha yumurta bile çatlamamış olmalı adet günüme göre ama bu kadar tutulma bana o günleri hatırlattı ve acaba diyorum yine de erken yumurtlamış çatlamış olamaz akıntılar bana yeni olacağını söylüyor ama acaba bir şekilde benim vücudum buna hazırlanırken döllenme tutacağı zaman böyle mi oluyor..saçmaladım belki ama bu kadarı tesadüf olur mu ki?refl öncesi biraz bel ağrısı olur bende de ama sadece 1 gün öncesi olur ve bu şiddette ve tarzda olmaz..hamile kalmadan yada kaldığını öğrendiğinde öncesinde benim gibi böyle bel ağrısı arada kasıklara vuran ağrıları olan varmı acaba?
evet canım yaa gün aşırı önerdi dr.da bakalım bugün fırsat bulup işten erken çıkabilirsem belki ultrsonla folikül ölçtürmeye giderim..kaç aydır çalışıyoruz kimi zaman düzenli kimi zaman düzensiz..kimi zaman yumurtan iyiymiş çatlamış tutmamış deniliyor kimi ay da çok sıkı çalışıyoruz yumurtlayamamışsın deniyor..ne zor sabretmek Rabbim kimseleri aratmasın bekletmesin böyle sıkıntılar çektirmesin kolayca isteyene versin inş sağlıkla hayırlı evlatlarını!merhaba canım benim yumurtlama günü belim çok siddetli agrıdı hatta böbreklerimmi acaba dedim.aynı agrıyı bide battan 7 gün önce yaşadım vantilatörden tutuldu sanırım dedirtecek bi ağrıydı megersem miniş yerleşiyomus sanırım onun sancısıymış. senin 11. günün olduguna göre yumurtlama dönemindesin canım bol bol çalışın
O zaman cok sansliyizbende konyalıyım canım. iyi yapmıssın o atmosfer iyi geliyo
aynen canım gerçi suan tayinim çıktı falan derken 4 yıldır konyadan uzagım ama :)O zaman cok sansliyiz
Konya'yi sevenlerin yolu mutlaka tekrar düşüyor cok kisi tanıdım imkansizdi bir anda kendimizi Konya'da bulduk diyen.Ben de su an tayin bekliyorum merkeze :)aynen canım gerçi suan tayinim çıktı falan derken 4 yıldır konyadan uzagım ama :)
Konya memleketim olmasına ragmen Ankaraya aşığım resmen zorunlu hizmet biter bitmez Ankaraya atıcam kendimi canım.seninde merkeze çıkar inş biran önceKonya'yi sevenlerin yolu mutlaka tekrar düşüyor cok kisi tanıdım imkansizdi bir anda kendimizi Konya'da bulduk diyen.Ben de su an tayin bekliyorum merkeze :)
Yok canım ıkınma vs yada şiddetli gaz çıkarma etkilemez. Yumurta çatladığı gün bende farkedilir bir şekilde ağrı oldu ama ilk gebeliğimde ne yumurtladığımı ne çatladığını hiçbirşey hissetmemiştim. Kendini sitrese sokup çok kendini dinleme. Sitres etkiliyor aman diyeyim. Hatta doktor bana yumurtan solda demişti bende aaa ben hissettim ağrı vardı dedim, doktor güldü hissedemezsin ki demiştikizlarr acil alarm bu catlama agrisi nasi oluyo benim yumurtam sag taraftaymis dun doktor soyledi ama sag tarafmda hissettgm her hangi bise yok hafif gobek altinda bi sizlama var.o da normalde afedersniz kabizlik ve gaz sorunum ondan dolayidir diye dusunuyorum.nasi ayirtedebilirim catlamayi
bide kizlar afedersniz kabizlik sorunu oldugundan ikinma ck oluyo acaba etkilermj dollenmeti falan iyice kafayi bozdumCherryBlossom90 Egem2709 T tuba-kumsal C canan_cc
Aynı sıkıntım var Tuba@CherryBlossom90 canım nasılsın ne var ne yok.benim çok şişkinliğim var ya midem karnım taş gibi sanki 5 aylık gibi duruyo
Gazdan mı acaba bende de bazen öyle oluyor :)@CherryBlossom90 canım nasılsın ne var ne yok.benim çok şişkinliğim var ya midem karnım taş gibi sanki 5 aylık gibi duruyo
Allah kabul etsin canım :) bende hamile ağzımla sana dua edeyim, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sanaIyi geceler kizlar az once Mevlana ya gittim hepinize dua ettim. Gece daraldım mi solugu orda alırım muthis bir atmosfer
Sagol canim Allah razi olsunAllah kabul etsin canım :) bende hamile ağzımla sana dua edeyim, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat versin sana
Benim temmuz ayı öyle geçti kasık ağrısı bel ağrısı bende hep aman üşütmüşümdür yok gece üstüm açık kalmıştır diye kendimi oyaladım ama Ağustosta hamilemolduğumu öğrendim çok şükür. Ben akıntı işinden valla anlamadım bir ara kupkuruydu sonra akıntının her çeşit ve rengini yaşadım :) bir anlam veremedim.günaydın kızlar..sizlere danışmadan güne başlayamıyorum :) yumurtlama dönemindeyim bugün adetin 11.günü akıntım dünden beri başladı..ancak belim bilemiyorum vantilatörlerden mi yoksa bir işaret mi inanılmaz tutuldu..2-3 gecedir ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..kalbi duran ilk hamileliğimde ocak ayında görmüştüm adetimi şubatta görmedim..yine böyle belim fena tutulmuştu ve o ay hiç değerlendiremedik sanıyordum o yüzden soğuktan tutuldum sanmıştım vicksle günlerce ovup sıcak havlu koymuştum..ilaç içmemiştim yine de ne olur ne olmaz diye..ve şubatta sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim! elimde değil daha yumurta bile çatlamamış olmalı adet günüme göre ama bu kadar tutulma bana o günleri hatırlattı ve acaba diyorum yine de erken yumurtlamış çatlamış olamaz akıntılar bana yeni olacağını söylüyor ama acaba bir şekilde benim vücudum buna hazırlanırken döllenme tutacağı zaman böyle mi oluyor..saçmaladım belki ama bu kadarı tesadüf olur mu ki?refl öncesi biraz bel ağrısı olur bende de ama sadece 1 gün öncesi olur ve bu şiddette ve tarzda olmaz..hamile kalmadan yada kaldığını öğrendiğinde öncesinde benim gibi böyle bel ağrısı arada kasıklara vuran ağrıları olan varmı acaba?
kizlarr acil alarm bu catlama agrisi nasi oluyo benim yumurtam sag taraftaymis dun doktor soyledi ama sag tarafmda hissettgm her hangi bise yok hafif gobek altinda bi sizlama var.o da normalde afedersniz kabizlik ve gaz sorunum ondan dolayidir diye dusunuyorum.nasi ayirtedebilirim catlamayi
bide kizlar afedersniz kabizlik sorunu oldugundan ikinma ck oluyo acaba etkilermj dollenmeti falan iyice kafayi bozdumCherryBlossom90 Egem2709 T tuba-kumsal C canan_cc
canım yaa çok sağol..artık takmamaya çalışıyorum dediğim anda böyle şeyler karşıma çıkınca takıntımı yapıyorum herşeyden anlam mı çıkarıyorum diyorumda yine de bu kadar tesadüf ve benzerlikler görünce dayanamıyorum işte..benzer örnekler duyunca insan kendini iyi hissediyor :)Benim temmuz ayı öyle geçti kasık ağrısı bel ağrısı bende hep aman üşütmüşümdür yok gece üstüm açık kalmıştır diye kendimi oyaladım ama Ağustosta hamilemolduğumu öğrendim çok şükür. Ben akıntı işinden valla anlamadım bir ara kupkuruydu sonra akıntının her çeşit ve rengini yaşadım :) bir anlam veremedim.
Kız ben dün duşta bayılıyordum, gözlerim karardı kulakta çınlama, miğde bulantısı. Direk çömeldim yere. Eşimde işteydi sonra dedi bir daha tek başına duşa bile girme. Sıcak, buhar vs daraldım herhalde. İştahım hiç yok benim. Gaz dersen ağbabası var :) karnım taş gibi oluyor birden sonra rahatlıyorAynı sıkıntım var Tubaçok şiş adet gününden beri ama bugün sabah biraz yumusakti ve sanki biraz inmiş gibi görünüyordu .. Dünden beri birde ağrım belli tarafta yoğunlaşıyor ilk kez sol kasigimda böyle baskılayan bir ağrı vardı ama dinlenince geçiyor hepsi sabah agrisiz uyanıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?