Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoğu insan psikolojik belirti yaşanıyor desede ben yaşanan küçük belirtinin bile bir anlamı olduğunu düşünüyorum :) hamile kaldığım ay değil bir önceki ay kafayı sıyırdım ama tek belirtim bile olmadı kasık ağrısı ve batması bende yumurtlama zamanı başladı. Sonra çok hafif bel ağrısı sonra Birgün sağ elime kramplar girdi tutuldu resmen anam buda ne dedim. Sonra hemen Google amcaya sordum kimi insanda hamilelikte oluyırmuş eklem tutulması kasılması. Sen aklına takıldıkça sor, bildiğimizi yazar bilmediğimizi öğreniriz canım :) teyze olmak kolay değil

Alttan baktım canım benim daha 4+6 günlük. Bende kan pıhtılaşması bildiğim kadarı ile yok. İlk gebelik düşük oldu diye biraz sıkı tuttu ilk görüşmeden, coraspirinin hiçbir zararı yok dedi birde efa mom vitamin verdi. Geçen ayda yazmıştı bana. Ama çok şükür gününe göre aynı dedi doktor.

Ooo dikkat ettt gülüm sanırım aynı sıkıntılarımız var .. Şahsen benimde öyle aman aman bir istahim yok sadece iyi beslenmeye çalışıyorum .. Gece kalktım ve ilk defa öğüre öğüre bir hal oldum ve çok şaşırdım ne alaka dedim
Onun haricinde off kaldığım yer gerçekten imkansızlıklar şehri , kadın doğum doktorları bir şeyi takmıyor canından bezmisler .. Neden bu işi yapıyorlar onuda anlamış değilim birde ilk gebeligimde başıma gelenlerden dolayı çok soğuk duruyorum neyse mecburen şimdi bir gideceğim sonra eylül sonuna kadar bir iki yine giderim . Sonrasında zaten altıncı ayına kadar yurtdışında olacağım, inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli olur yavrum ..
Birde çok negatif enerjileri var ya ben takip yapalım diyorum doktora bana ne uğraşıyorsun tüp bebek yap diyor olmaz diyor .. Ya benim maddi durumum müsait olsa zaten ugrasmazdim böyle bencil bencil konuşmalar aklıma geldikçe sinirim bozuluyor

ayy valla iyi ki varsınız..kızkardeşim yok çocuğumun teyzeleri hep kız arkadaşlarım ve sizler olacaksınız inş :)

Elhamdulillah Canım benim yumurtlamaya göre hesaplayinca 4+4 , adete göre hesaplayinca 4+6, gelecek hafta bende bir sorayım bakalım belki düzgün bir cevap alırım .. Evet sıkı tutması lazım zaten Allah razı olsun . Bilgilendirdigin için sağol kuzuu.

CherryBlossom90 ay sana ne diyeceğim bir uygulama var hamilelik ile ilgili dr Banu çiftci diye. O kadar hoşuma gittiki. Herşeyini takip ediyorsun son adet tarihini giriyorsun
Kilolunu vs . O sana özel çizelge oluşturuyor ne zaman döllendi ne zaman yuvalandı ne zaman kalp atışı duyulur. Hatta günlük ve resim albümünde var. Ben gebelik testi ile bugün ki fotoyu koydum daha portakalda vitamin iken albümü olacak inşallah

Ne demek sen aklına takılanları yine bana söylersin gitmeden ben sorarım doktora. Bilgi bilgidir fazlası göz çıkarma bizim bebeklerimiz seninle aynı gün neredeyse

Kızlar ben geçen aylarda ay oram ağrıdı acaba gebelik mi ay buram sizladı gebelik mi derdim ama bu ay hiçbir şeyim yok adetimin 16.günündeyim 6 gün sürüyor adetim içimde neler olup bittiğni çok merak ediyorum

Bende aynı senin gibi düşünüyorum gelsin bakalım günün güzel haberleri
Canlarımmm akşama gidicem kan teasti vermeye izin alamadım işten .bu kadar pozitif çıkma durumu olurmu onu da bilmiyorum kızlar İnanın anlamadım hesaplıyorum da en son ilişki bugünden 7 gün önce bide 11 gün önce olmuş

sat ve bat ne zamandı canım?

Benim takvimde ovulasyon 26 temmuz görünüyordu, 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim :) Rabbim mucizelerini her daim gösteriyor :)

Benim takvimde ovulasyon 26 temmuz görünüyordu, 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim :) Rabbim mucizelerini her daim gösteriyor :)

Aynı ben 26 pozitif 27 temmuz da catladi 7 Ağustos da normal gebelik testinde silik cizgi çıktı kan vermeye gitmiştim öyle netlestirmistim ..

Shopareekiz canım kaç gün sürüyor ki dongun Bugün kaçıncı gunundesin ? Yani cananda da bir türlü göstermedi sende değil olabilir baksana annende de gostermiyormus ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…