- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.041
Çoğu insan psikolojik belirti yaşanıyor desede ben yaşanan küçük belirtinin bile bir anlamı olduğunu düşünüyorum :) hamile kaldığım ay değil bir önceki ay kafayı sıyırdım ama tek belirtim bile olmadıcanım yaa çok sağol..artık takmamaya çalışıyorum dediğim anda böyle şeyler karşıma çıkınca takıntımı yapıyorum herşeyden anlam mı çıkarıyorum diyorumda yine de bu kadar tesadüf ve benzerlikler görünce dayanamıyorum işte..benzer örnekler duyunca insan kendini iyi hissediyor :)
Alttan baktım canım benim daha 4+6 günlük. Bende kan pıhtılaşması bildiğim kadarı ile yok. İlk gebelik düşük oldu diye biraz sıkı tuttu ilk görüşmeden, coraspirinin hiçbir zararı yok dedi birde efa mom vitamin verdi. Geçen ayda yazmıştı bana. Ama çok şükür gününe göre aynı dedi doktor.Normalde ağrısı olan biri olmadığın için belkide hiç fark etmeyeceksin canım ..
Bana bir girdim mi o ağrı belime ve makata kadar vuruyor nefesimi kesiyordu şiddetli catliyordu .. Sonra orasi yaklaşık dört saat boyunca yangın yeri gibi oluyordu oda catladiginda boşalan sıvıdan kaynaklı agriydi.. Yani sana birde ilişki günleri vermiş ister tutarsın ister dilediğin gibi yaparsın hepsi sana kalmış .. Çok kasma kendini .. Ayrıca ikinmayi gebeliğin ilk zamanlarında çok tavsiye etmiyorlar .. Ama yavrunun duracağı varsa bence durur ..
Egem2709 hayırlı olsun canım üstten mı baktı alttan mı muayene etti ? Anladım tabi sana her gün demiş bende yolculuğa çıkmadan içerim o zaman .. Yani ilk normal gebeligim olduğu için pıhtılaşma var mı yok mu bilemiyorum .. İnşallah öyle bir sıkıntım yoktur .. Bende bir haftaya gitmeyi düşünüyorum o zamana bchg 20000 gelmiş hatta aşmış olması lazım o vakit yavrum rahatlıkla görünmesi gerekiyor üstten inşallah ..
Kız ben dün duşta bayılıyordum, gözlerim karardı kulakta çınlama, miğde bulantısı. Direk çömeldim yere. Eşimde işteydi sonra dedi bir daha tek başına duşa bile girme. Sıcak, buhar vs daraldım herhalde. İştahım hiç yok benim. Gaz dersen ağbabası var :) karnım taş gibi oluyor birden sonra rahatlıyor
ayy valla iyi ki varsınız..kızkardeşim yok çocuğumun teyzeleri hep kız arkadaşlarım ve sizler olacaksınız inş :)Çoğu insan psikolojik belirti yaşanıyor desede ben yaşanan küçük belirtinin bile bir anlamı olduğunu düşünüyorum :) hamile kaldığım ay değil bir önceki ay kafayı sıyırdım ama tek belirtim bile olmadıkasık ağrısı ve batması bende yumurtlama zamanı başladı. Sonra çok hafif bel ağrısı sonra Birgün sağ elime kramplar girdi tutuldu resmen anam buda ne dedim. Sonra hemen Google amcaya sordum kimi insanda hamilelikte oluyırmuş eklem tutulması kasılması. Sen aklına takıldıkça sor, bildiğimizi yazar bilmediğimizi öğreniriz canım :) teyze olmak kolay değil
Elhamdulillah Canım benim yumurtlamaya göre hesaplayinca 4+4 , adete göre hesaplayinca 4+6, gelecek hafta bende bir sorayım bakalım belki düzgün bir cevap alırım .. Evet sıkı tutması lazım zaten Allah razı olsun . Bilgilendirdigin için sağol kuzuu.Alttan baktım canım benim daha 4+6 günlük. Bende kan pıhtılaşması bildiğim kadarı ile yok. İlk gebelik düşük oldu diye biraz sıkı tuttu ilk görüşmeden, coraspirinin hiçbir zararı yok dedi birde efa mom vitamin verdi. Geçen ayda yazmıştı bana. Ama çok şükür gününe göre aynı dedi doktor.
İnşlalah canım benim Rabbim nasip etsin o güzel duyguyu bu sayfada olan, tüm yazılanları okuyup dahil olmayan kim varsa hepimize nasip olsunayy valla iyi ki varsınız..kızkardeşim yok çocuğumun teyzeleri hep kız arkadaşlarım ve sizler olacaksınız inş :)
Ne demek sen aklına takılanları yine bana söylersin gitmeden ben sorarım doktora. Bilgi bilgidir fazlası göz çıkarmaElhamdulillah Canım benim yumurtlamaya göre hesaplayinca 4+4 , adete göre hesaplayinca 4+6, gelecek hafta bende bir sorayım bakalım belki düzgün bir cevap alırım .. Evet sıkı tutması lazım zaten Allah razı olsun . Bilgilendirdigin için sağol kuzuu.
amiin amin aminn!İnşlalah canım benim Rabbim nasip etsin o güzel duyguyu bu sayfada olan, tüm yazılanları okuyup dahil olmayan kim varsa hepimize nasip olsun
Bende aynı senin gibi düşünüyorum gelsin bakalım günün güzel haberleriShopareekiz ne yaptın kan verdin mi canım bence hamilesin sen
Canlarımmm akşama gidicem kan teasti vermeye izin alamadım işten .bu kadar pozitif çıkma durumu olurmu onu da bilmiyorum kızlar İnanın anlamadım hesaplıyorum da en son ilişki bugünden 7 gün önce bide 11 gün önce olmuşBende aynı senin gibi düşünüyorum gelsin bakalım günün güzel haberleri
sat ve bat ne zamandı canım?Canlarımmm akşama gidicem kan teasti vermeye izin alamadım işten .bu kadar pozitif çıkma durumu olurmu onu da bilmiyorum kızlar İnanın anlamadım hesaplıyorum da en son ilişki bugünden 7 gün önce bide 11 gün önce olmuş
Benim takvimde ovulasyon 26 temmuz görünüyordu, 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim :) Rabbim mucizelerini her daim gösteriyor :)Canlarımmm akşama gidicem kan teasti vermeye izin alamadım işten .bu kadar pozitif çıkma durumu olurmu onu da bilmiyorum kızlar İnanın anlamadım hesaplıyorum da en son ilişki bugünden 7 gün önce bide 11 gün önce olmuş
Çok şükür bugün mutlu başladım güne, keseyi gördük teyzesiSelam kızçeler. Herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallah
Benim takvimde ovulasyon 26 temmuz görünüyordu, 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim :) Rabbim mucizelerini her daim gösteriyor :)
Kucağına sağ salim almayı nasip etsin rabbim canım benim çok sevindimÇok şükür bugün mutlu başladım güne, keseyi gördük teyzesiRabbim herkese nasip etsin, hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?