- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.061
canım mısır haşla çok işe yarıyo bide kayısı kurusu gerçi taze kayısıda olur.etkilemiyormus ama bebeği döllenmeyi vs diye biliyorumkizlarr acil alarm bu catlama agrisi nasi oluyo benim yumurtam sag taraftaymis dun doktor soyledi ama sag tarafmda hissettgm her hangi bise yok hafif gobek altinda bi sizlama var.o da normalde afedersniz kabizlik ve gaz sorunum ondan dolayidir diye dusunuyorum.nasi ayirtedebilirim catlamayi
bide kizlar afedersniz kabizlik sorunu oldugundan ikinma ck oluyo acaba etkilermj dollenmeti falan iyice kafayi bozdumCherryBlossom90 @Egem2709 T tuba-kumsal C canan_cc
benimde sağ kasığımda batma ve sızı oluyo ara ara ama şu şişliğe ne yapacağımı bilemedim.kefir falanda zararı olur diye korkuyorumAynı sıkıntım var Tubaçok şiş adet gününden beri ama bugün sabah biraz yumusakti ve sanki biraz inmiş gibi görünüyordu .. Dünden beri birde ağrım belli tarafta yoğunlaşıyor ilk kez sol kasigimda böyle baskılayan bir ağrı vardı ama dinlenince geçiyor hepsi sabah agrisiz uyanıyorum ..
gaz sanırım canım ya bide afedersin kabızlıkGazdan mı acaba bende de bazen öyle oluyor :)
ayy canım aynı benim hamile kaldıgım ay gibi belirti yok demi :) bizde korunmayı bıraktığımızdan beri kasık batması ve sancısı cekiyodum adete kadar ama bu ay ne agrı ne sızı vardı ama bebek varmış.inşallah senden de güzel haberler alırızYa kızlar birde bu ay hiç kasık batmalarım ağrılarım vs yok geçtiğimiz aylarda ilk ilişkiden adete kadar kasıklarımda batmalar olurdu şimdi yok acaba soğan kistlerimi mi geçirdi o batmalar kistlerden mi oluyordu bir fikriniz var mı hiçbir belirtim yok
sanırım 26 gün döngün canım eğer 28 inde çatladığını hissettiysen 25 ve 27 den döllenmiş olma olasılığı yüksek yada çatlamadıysa 29 unda çatladıysa o zamanda 30 unda tutmuştur inş..12 sinden beri gecikmedeysen bugün mutlaka kanda da çıkar erken testlerde de çıkar canım..bence inş kuzunun müjdesini alacaksın..gayet başarılı bir çalışma takvimin olmuş..Rabbim tez vakit versin müjdeyi :)Kızlar 17 temmuz sat.
Kalpler ilişki işaretleri yeşiller ovulasyon günlerim
Kırmızılar hastalık sürem gri de geçikme işte yardım edin bi bakın bakalım bazen geç yumurtlama olabiliyor bende kızcelerrr bide o durum var
Kefiri gönül rahatlığıyla icebilirsin canımgaz sanırım canım ya bide afedersin kabızlık
gerçektenmi canım ya araştırdım biraz ama hiç zararı yoktur gibi bi makaleye rastlamadım gerçi zararı vardırda demiyo şaştım kaldım sana doktor mu dedi tatlım zararı olmaz diyeKefiri gönül rahatlığıyla icebilirsin canım
Kızlar 17 temmuz sat.
Kalpler ilişki işaretleri yeşiller ovulasyon günlerim
Kırmızılar hastalık sürem gri de geçikme işte yardım edin bi bakın bakalım bazen geç yumurtlama olabiliyor bende kızcelerrr bide o durum var
Yabancı kaynaklardan okudum canım kabızlık için öneriyorlar her şeyin fazlası zarar tabi .. Ama doktordan duymadım sen olmazsa yine sor ..gerçektenmi canım ya araştırdım biraz ama hiç zararı yoktur gibi bi makaleye rastlamadım gerçi zararı vardırda demiyo şaştım kaldım sana doktor mu dedi tatlım zararı olmaz diye
Bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şuan gitsem vajinalden görünür ama bakmıyorlar zaten o yüzden temelli geciktireyim olabildiğince gittiğimde güzel bir sürprizle karsilasayim inşallahCherryBlossom90 canım doktora tekrar ne zaman gidiceksin gerçi ilk muayene olacak sanırım senin
Canım bende adet duzensiliği var o yüzden duphaston kullanıyorum düzenli olmak icin ama Doğum kontrol hapı değil ama yumurtlama ve bebegın tutunmasını da sağlıyor ya adetin 16. Günü içip 10 gün kullanıp ilaç bitince 3. Gün oluyordum o yüzden ne zaman yumurta catladı bilmiyorum belki 23. Günü bile catlamıs olabilir o güzden sıkıntıSen ovulasyonla takip etmedin mi Bu ay ? Kesin gününü bilmiyorsun yani ?
Kızlar bugün doktordan rendavu almıştım ama bugün gelmemiş o yüzden sonraki günlere sarktı bende gitmişken kan testi yaptırdım değerlerim nasıl diye 720 çıktıbenim bebişim şimdi büyüyo mu içimde ben keseyi ne zaman görürüm sizce ne zaman gideyim doktora ona göre gitmişken göreyim dedim haftaya mı gitmeliyim
4+3 ken kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi canım.sen gittiğinde kalp atışınıda duysan mükemmel olurBir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum şuan gitsem vajinalden görünür ama bakmıyorlar zaten o yüzden temelli geciktireyim olabildiğince gittiğimde güzel bir sürprizle karsilasayim inşallah5+5 - 5+6 gibi gitmeyi düşünüyorum yani benim yumurtlamadan hesabıma göre ..
canım benim 2480 de karından göründü keseAlttan bakacaksa 1500 değil görülür yani cuma gitsen görürsün .. Karından bakacaksa 4000 ve üzeride görülüyor kilo, ultrason cihazı da tabi etkili ne kadar kaliteli o kadar güzel bir görüntü elde edersin insallah .
Çıtı pıtı bir şeysin sen o zamancanım benim 2480 de karından göründü kese
İnşallahhhhAlttan bakacaksa 1500 değil görülür yani cuma gitsen görürsün .. Karından bakacaksa 4000 ve üzeride görülüyor kilo, ultrason cihazı da tabi etkili ne kadar kaliteli o kadar güzel bir görüntü elde edersin insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?