- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.421
Catlamaz ise ya kist olur ya sönüp gider ama bu düşük ihtimal , muhtemelen catladi, catladiginda yaklaşık 12 saat döllenmeyi bekler gelsin de bir sperm delsin zarımı der .. Tabi siz degerlendirdiginiz için iyi olan spermler yaklaşık 1 saat içinde tupe varır ve orada yumurtayı delecek özelliğe gelir .. Büyük buluşma sperm yumurtayı deldi geri kalanlar kaybetti .. Ve bolune bolune rahim içine ulaşana kadar dört gün geçer. Sonra kendine orada güzel yer begenip yerleşir buda 6.-10. gün arası olur ... Yerleştikten yaklaşık iki gün sonra hcg hormonunu azar azar salgılamaya başlar .. Vee tebrikler hamilesinizzztekrar gel demedi bnde o yuzden gecirmedim hic kafamdan gtmeyi canim pazara kadar gun asiri iliski ddi sadecebide smdi catlaysa dollendimi var catlamadiysa noluyo mesela buyudu buyudu catlamadi cahilligme ver bilmiyorumda
Ahhh bana diyecek öyle birşey onu söylediğine pişman ederdim. Bana ananem yap kızım çocuk dedi diye sana mı soracağım çocuk yaparken, siz yaptınız ne oldu başın göğe mi erdi dedim. Bana bir daha çocuk lafı edersen kalbini kırarım dedim bunu söylediğinde 2 aylık evliydim ya yuh yani! Yüz versem çenesi hayatta kapanmazdı utanmasalar 2 aylık evli kadına çocuğu olmuyor diye b.k atacaklarEvet gülüm aynen öyle bir de tecrübeliler yaşça okula giden torun torba sahibi insanlar ne bileyim halden de anlamıyorlar.. Çok mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum ama her yerdeler ne edep var ne ayıptan anlıyorlar ne yapalım takmayacağız kafamıza.. Daha 1 yıl anca dolacak evliliğim kışın muhabbet kuşlarımın yavrusu oldu da kuşların bile senden marifetli sen daha otur dediben şok oldum tabi anlamak çok zor bu insanları
Yuh şuan çok şaşkınımYa emin ol yalniz sana yapmiyorlar benim de kuşum var oğlusum cocugum filan diyince cins cins bakiyorlar umrumda değil. Ben hic takmıyorum insanlara karsi durabilmek seni daha güçlü kılar emin ol
Aynen canim dedim ya insanlar hadsiz ozellikle akraba boyutu..esimle gezip tozariz.Arkadaslarimizla görüşürüz egleniriz ama akrabalarla muhattap olmuyorum fazlaYuh şuan çok şaşkınımsen bu insanlar ile sürekli aynı ortamda olmaya mecbur Muş'un? Ben olsam eşime bunlar benim moralimi bozuyor görüşmek istemiyorum derim ve görüşmem! Karşı durmak yerine haddini bildirmek lazım bence çünkü sustukça azar bunlar.
Çok iyi yapıyorsun canımAynen canim dedim ya insanlar hadsiz ozellikle akraba boyutu..esimle gezip tozariz.Arkadaslarimizla görüşürüz egleniriz ama akrabalarla muhattap olmuyorum fazla
hadi agzin bal yesin teyzesiiCatlamaz ise ya kist olur ya sönüp gider ama bu düşük ihtimal , muhtemelen catladi, catladiginda yaklaşık 12 saat döllenmeyi bekler gelsin de bir sperm delsin zarımı der .. Tabi siz degerlendirdiginiz için iyi olan spermler yaklaşık 1 saat içinde tupe varır ve orada yumurtayı delecek özelliğe gelir .. Büyük buluşma sperm yumurtayı deldi geri kalanlar kaybetti .. Ve bolune bolune rahim içine ulaşana kadar dört gün geçer. Sonra kendine orada güzel yer begenip yerleşir buda 6.-10. gün arası olur ... Yerleştikten yaklaşık iki gün sonra hcg hormonunu azar azar salgılamaya başlar .. Vee tebrikler hamilesinizzz
Napalım bitanem bu insanlar hep var bende kızdım hatta arkadaşın adına daha çok kızdımAhhh bana diyecek öyle birşey onu söylediğine pişman ederdim. Bana ananem yap kızım çocuk dedi diye sana mı soracağım çocuk yaparken, siz yaptınız ne oldu başın göğe mi erdi dedim. Bana bir daha çocuk lafı edersen kalbini kırarım dedim bunu söylediğinde 2 aylık evliydim ya yuh yani! Yüz versem çenesi hayatta kapanmazdı utanmasalar 2 aylık evli kadına çocuğu olmuyor diye b.k atacaklar
Aminn inşaallah canım Allah dualarımızı kabul etsin hayırlı cumalar tekrarHayirli cumalar Rabbim cumanin hurmetine en kisa zamanda meleklerimizi bize gondersin kizlar.hamile arkadaslarin bebisleri de saglikla dogsun insallah
İnşallah bir dahakine kucağına aldıgındaki sevinc gözyaşları olsun dökülen. Sevsin onu teyzeleriKızlarkeseyi gördüm ağladım bir sürü tutamıyorum kendimi
Kan sonuçları daha çıkacak beklemem gerekiyor artık ne zaman çıkarsa .. Daha kese küçük dedi ben şuan 5+0 dayım .. Gelecek hafta gel büyüyüp buyumedigine bakalım dedi.. İnşallah her şey yolunda gider .. Güzelce büyür .. Sağlıklı ve sıhhatli .. Size doktor öyle bir şey demismiydi ? Pazar değerim 540 çıkmıştı doktor ancak dedi ama işte ne biliyim ..
Ne alakaymış ki. Bekarken bile baktırıyoruz o hormonlara. Ya çok yüksekse mesela değerlerin tedavi olacakken boşuna bekleyeceksen ne olacakKızlar ben doktora gittim kimyasal gebelik gibi duruyor ama 2 gün sonra 70lerdeki değerin 1 e inmesi imkansız gibi birşey dedi. Bazen makineler hata veriyor dedi. Yumurtalıklarıma baktı kist yok temiz dedi. Ben hormonlarıma vs baktırmadım dedim bana dedi ki 7-8 ayda olmayanlar için yapıyoruz dedi için rahat etsin diyosan yapabiliriz ama bence gerek yok dedi. Buarada özele gittim
Ayy canım çok sevindim rabbim kucağına almak nasip etsin ne mutlu size bak bebişin büyüyo maşallah sizeKızlarkeseyi gördüm ağladım bir sürü tutamıyorum kendimi
Kan sonuçları daha çıkacak beklemem gerekiyor artık ne zaman çıkarsa .. Daha kese küçük dedi ben şuan 5+0 dayım .. Gelecek hafta gel büyüyüp buyumedigine bakalım dedi.. İnşallah her şey yolunda gider .. Güzelce büyür .. Sağlıklı ve sıhhatli .. Size doktor öyle bir şey demismiydi ? Pazar değerim 540 çıkmıştı doktor ancak dedi ama işte ne biliyim ..
oy yerim onun kesesini benn canim lutfen olumsuzu dusunme hemen sen bze moral veriyosun ama kendin hic oyle degilsin Allahin izniyle her sey ck gzel olacak merak etme ay canim bnim ya nasi sevindim masAllah subhanAllahKızlarkeseyi gördüm ağladım bir sürü tutamıyorum kendimi
cok sacma bence kesinlikle yaptrmalisin bide soyle bise var sadece kan alinarak bakilan bise zor bise degil hem de hormon degerlerin guzel degilse bile bu senin test yapmadan anlayabilecegn bise degil bnce mutlka yaptirKızlar ben doktora gittim kimyasal gebelik gibi duruyor ama 2 gün sonra 70lerdeki değerin 1 e inmesi imkansız gibi birşey dedi. Bazen makineler hata veriyor dedi. Yumurtalıklarıma baktı kist yok temiz dedi. Ben hormonlarıma vs baktırmadım dedim bana dedi ki 7-8 ayda olmayanlar için yapıyoruz dedi için rahat etsin diyosan yapabiliriz ama bence gerek yok dedi. Buarada özele gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?