Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok değişik bi akıntıyla karşı karşıyayım hamişler bi yorum yapaın lütfren reglime son 4 gün kaldı bembeyaz bi akıntıyla karşı karşıyayım ama şeffef kaygan değil iplik iplik geliyo yapışkan bi akıntı sizde akıntı böylemiydi

Beyaz kıvamsı akıntı oluyor adetin geçince iç çamaşarını ıslatıcak derecede oluyor

C Chivas Regal canim bugun oglumun kresinde toplamdik orda bir cocugun adi kumsaldi annesi kumsal dedikce aklima sen geldin rabbim o arkadasimada nasip etsin dedim dua ettim kizzz hadi insallah bu ay tutmustur

C Chivas Regal canim bugun oglumun kresinde toplamdik orda bir cocugun adi kumsaldi annesi kumsal dedikce aklima sen geldin rabbim o arkadasimada nasip etsin dedim dua ettim kizzz hadi insallah bu ay tutmustur
Ah canım aklına gelmek çok gzel Allah razı olsun çok sağol inşallah tutmuştur bakalım sen ne durumdasın var mı yumoşta hareketlilik

Ah canım aklına gelmek çok gzel Allah razı olsun çok sağol inşallah tutmuştur bakalım sen ne durumdasın var mı yumoşta hareketlilik
hic bilmiyorum gülüm gitmedim birdaha carsamba gunu 12mm demisti 14. gunu 17. gunune kadar buyurde catlarmi bilmem umutsuzlastim ama benim kasikta arada agri oluyor bide yaslik var bende kuru degilim buyuduse bile istenilen boyutta degildir bilmiyorum

Canm bn 28 gnde bi regli oluyorum çok dzenli düşün ama ovulasyonda 16. Gün pik yaptı bnm bile 17 . Gün çatladı yani herşey olabilir umutsuzluğa kapılma hmn

Canm bn 28 gnde bi regli oluyorum çok dzenli düşün ama ovulasyonda 16. Gün pik yaptı bnm bile 17 . Gün çatladı yani herşey olabilir umutsuzluğa kapılma hmn
benimki 30 gunde bir oluyordu ama bu ay ilac icmedim gunumde olacagini sanmiyorum gecse bile heyecan yasamicam yani ((

umit verdin bana canim sagol senin gununde az kaldi merak ediyorum seni kuzum girip bakıyorum agrilarin akıntıların insallah tutmustur

Merhaba arkadaşlar.5hafta 5 günlük hamileydim dün lekelenmem oldu acile gittik vajinal ultrasyonla baktı kese büzüşmüş dedi normalde yuvarlak olması gerekirken kenarları tırtıklı olmus düşük riski var dedi.progeston diye hap verdi 2 tanede kalçadan iğne verdi kanaman olursa operasyon yapcaz dedi.haftaya gel bakalım dedi.ama sanırım bebek düşücek demi yani kesenin normale dönmesi zormudur bilginiz varmı.ben ümidi kestim artık canı verende alanda allah elden bişey gelmiyo

Kizlar valla aslında cahillik mutluluk bu konularda. Ben yumurta takibine gittim 12 ve 14. günlerde. Doktor sıkıntı yok 12. gün başlayın 20. güne kadar gün aşırı devam edin dedi. Aslında bu şekilde illaki yakalanacak. Ama işte gel de bize anlat bunu. Sürekli okumak hesap yapmak ovulasyon testleri devreleri yakiyoruz.

Tubam sakin ol eğer dönüşü olmasa iğne ve progesteron vermez senin bol bol dinlenmen lazım ve şuan moral her şey .. Rabbim güzel kuzumuzu bağışlasın bize .. Artık akan gozyaslariniz mutluluk gözyaşı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…