- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.441
Kızlar çok değişik bi akıntıyla karşı karşıyayım hamişler bi yorum yapaın lütfren reglime son 4 gün kaldı bembeyaz bi akıntıyla karşı karşıyayım ama şeffef kaygan değil iplik iplik geliyo yapışkan bi akıntı sizde akıntı böylemiydi
Daha var maalesef regliye bnde şaşırdım normalde adet öncesi sarı akıntım olurdu bu bi değişikBeyaz kıvamsı akıntı oluyor adetin geçince iç çamaşarını ıslatıcak derecede oluyor
canim ne sonuclari bunlar? abim doktor ama radyoloji ve ablam kadindogumda hemsire. az cok anlarlar sanirim. bana yolla istersenKızlar şuan doktor tanıdığınız var mı sonuclarimi gösterebilecek ? Benim doktor yerinde değildi bulamadım ..
Sağol canım öm olarak gönderdim fırsatı bulursan sorarsıncanim ne sonuclari bunlar? abim doktor ama radyoloji ve ablam kadindogumda hemsire. az cok anlarlar sanirim. bana yolla istersen
Ah canım aklına gelmek çok gzel Allah razı olsun çok sağol inşallah tutmuştur bakalım sen ne durumdasın var mı yumoşta hareketlilikC Chivas Regal canim bugun oglumun kresinde toplamdik orda bir cocugun adi kumsaldi annesi kumsal dedikce aklima sen geldin rabbim o arkadasimada nasip etsin dedim dua ettim kizzz hadi insallah bu ay tutmustur
hic bilmiyorum gülüm gitmedim birdaha carsamba gunu 12mm demisti 14. gunu 17. gunune kadar buyurde catlarmi bilmem umutsuzlastim ama benim kasikta arada agri oluyor bide yaslik var bende kuru degilim buyuduse bile istenilen boyutta degildir bilmiyorumAh canım aklına gelmek çok gzel Allah razı olsun çok sağol inşallah tutmuştur bakalım sen ne durumdasın var mı yumoşta hareketlilik
Canm bn 28 gnde bi regli oluyorum çok dzenli düşün ama ovulasyonda 16. Gün pik yaptı bnm bile 17 . Gün çatladı yani herşey olabilir umutsuzluğa kapılma hmnhic bilmiyorum gülüm gitmedim birdaha carsamba gunu 12mm demisti 14. gunu 17. gunune kadar buyurde catlarmi bilmem umutsuzlastim ama benim kasikta arada agri oluyor bide yaslik var bende kuru degilim buyuduse bile istenilen boyutta degildir bilmiyorum
benimki 30 gunde bir oluyordu ama bu ay ilac icmedim gunumde olacagini sanmiyorum gecse bile heyecan yasamicam yaniCanm bn 28 gnde bi regli oluyorum çok dzenli düşün ama ovulasyonda 16. Gün pik yaptı bnm bile 17 . Gün çatladı yani herşey olabilir umutsuzluğa kapılma hmn
Olsun sen yne iyi düşün o kadar ot falan içiyosun ne olcağı hiç belli olmazbenimki 30 gunde bir oluyordu ama bu ay ilac icmedim gunumde olacagini sanmiyorum gecse bile heyecan yasamicam yani((
umit verdin bana canim sagol senin gununde az kaldi merak ediyorum seni kuzum girip bakıyorum agrilarin akıntıların insallah tutmusturCanm bn 28 gnde bi regli oluyorum çok dzenli düşün ama ovulasyonda 16. Gün pik yaptı bnm bile 17 . Gün çatladı yani herşey olabilir umutsuzluğa kapılma hmn
o ebru destanin kuru 3 ot karisimi varya zehir gibi ne zor iciyordum sogan bile cok tatli onun yaninda tutmazsa en cok ona yanacam bitmedi otlar ama yumurtlama.donemi icilmiyor biraktimOlsun sen yne iyi düşün o kadar ot falan içiyosun ne olcağı hiç belli olmaz
Canm bn 28 gnde bi regli oluyorum çok dzenli düşün ama ovulasyonda 16. Gün pik yaptı bnm bile 17 . Gün çatladı yani herşey olabilir umutsuzluğa kapılma hmn
İnşallah yarayacak cnm sen modunu yüksek tutmya çalışo ebru destanin kuru 3 ot karisimi varya zehir gibi ne zor iciyordum sogan bile cok tatli onun yaninda tutmazsa en cok ona yanacam bitmedi otlar ama yumurtlama.donemi icilmiyor biraktim
Tubam sakin ol eğer dönüşü olmasa iğne ve progesteron vermez senin bol bol dinlenmen lazım ve şuan moral her şey .. Rabbim güzel kuzumuzu bağışlasın bize .. Artık akan gozyaslariniz mutluluk gözyaşı olsun..Merhaba arkadaşlar.5hafta 5 günlük hamileydim dün lekelenmem oldu acile gittik vajinal ultrasyonla baktı kese büzüşmüş dedi normalde yuvarlak olması gerekirken kenarları tırtıklı olmus düşük riski var dedi.progeston diye hap verdi 2 tanede kalçadan iğne verdi kanaman olursa operasyon yapcaz dedi.haftaya gel bakalım dedi.ama sanırım bebek düşücek demi yani kesenin normale dönmesi zormudur bilginiz varmı.ben ümidi kestim artık canı verende alanda allah elden bişey gelmiyo
12mm oldugunu duydugumdan beri yumurta isini falan cok takmaz oldum umudum varmis umudum azalinca kafamdada daha az yer verir oldum buralara sizleri merak ettigimden giriyorum canim ne diyeyim hayirlisi olsunİnşallah yarayacak cnm sen modunu yüksek tutmya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?