Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim 12. gun ve 14. gun yumurtalarin kac mm di

Amin canım cok saol inşallah moral oldu söylediklerin.mide bulantım var bugün bu da yaşadığının belirtisimi acaba diyorum rapor alıyım demi önümüzdeki hafta içinde pazar günü yine gidip hem bi daha bakarlar aman siz kalkmayın yatın hep insan kendini suçluyo

Canım Allah sana bağışlasın kuzunu. Kendini üzmeden dinlen şimdi. İnşallah tedaviyle normale döner. Allaha emanet olun

canim allah esirgesin bebegini insallah birsey olmayacak stresi cok yapma daha cok zarar verirsin canim bebisin seninle tutunacak annesi

Evet bende onu diyecektim rapor al ve dinlen kuzunn seninle inşallah ..

gecmis olsn canim bnim hic uzulme Allahin izniyle bebisin seninle ama en onemli sey butu isleri bi kenara birak rapor al ayaklarini uzat dinlen gercekten bu sureci dinlenerek gecir.benim arkadasimin yengesi bebek olunca rahmi tasimiyodu iki kere ikizi dustu.son hamilelgnde son aylar hep yatti Allahin izniyle dogurdu tabiki sneinki onun durumu gbi cok tehlikeli konumda degil ama diyecegim o ki dinlen hicbbiseyle ugrasma uzan dinlen

Canim eger kesin dusecek olsa umutsuz vaka olsa o anda mudahale ederlerdi sıkma tatli canini sakin ol bol bol dua et biz de dua ederiz insallah bebegin senle olcak sakin stres yapip işi cikmaza sokma

Tamam canım benim çok teşşekkür ederim yatıyorum wc ye kalkmak dışında eşim yapıyo herşeyi sağolsun anneside pazar günü gelecek

Tamam canım benim çok teşşekkür ederim yatıyorum wc ye kalkmak dışında eşim yapıyo herşeyi sağolsun anneside pazar günü gelecek
ama bildigim kadariyla saat basimi ne bi tur at evin icnde geri yat kan dolasimi icin canim bnim yani cok uzun sure yatarak yada oturarak hareketsz durma.surede hata olabilir bi netten arastir canim.bu arada bi arkadas tarif etmisti ya fatiha suresini tesbihle sayarak okuma.onu okuyabilirsn canim yattigin yerden yada annen yada kv ye okut Allahin izniyle bebis icin

Tamam tatlım tesekkür ederim

Ayy canım benim çok duygulandım allah razı olsun ne diyecegimi bilemedim
Iyi ol yeter canim benim
Canim bir kâğıda 110 tane besmele yaz guzelce muska gibi yap hemen omzuna iğnele zorda kalmadikca cikarma ben de taşıyorum ve ustumdeyken bir sekilde her sey yoluns giriyor cok sukur
Ben bir de simdi sana dua topiginde konu acip dua isteyecegim

T tuba-kumsal canım geçmiş olsun sıkma canını yiyeceği ekmeği varsa hiç bişey küçücük bebişine engel olamaz senin moralinle dualarınla mücadele eder ve kazanır inşallah yat dinlen seni hissediyor şifa versin Rabbim ve kucağına almak nasip olsun biz yanındayız canım hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…