- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 39
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.461
canim 12. gun ve 14. gun yumurtalarin kac mm diKizlar valla aslında cahillik mutluluk bu konularda. Ben yumurta takibine gittim 12 ve 14. günlerde. Doktor sıkıntı yok 12. gün başlayın 20. güne kadar gün aşırı devam edin dedi. Aslında bu şekilde illaki yakalanacak. Ama işte gel de bize anlat bunu. Sürekli okumak hesap yapmak ovulasyon testleri devreleri yakiyoruz.
Olsun cnm sen çalışmlara devam et12mm oldugunu duydugumdan beri yumurta isini falan cok takmaz oldum umudum varmis umudum azalinca kafamdada daha az yer verir oldum buralara sizleri merak ettigimden giriyorum canim ne diyeyim hayirlisi olsun
Amin canım cok saol inşallah moral oldu söylediklerin.mide bulantım var bugün bu da yaşadığının belirtisimi acaba diyorum rapor alıyım demi önümüzdeki hafta içinde pazar günü yine gidip hem bi daha bakarlar aman siz kalkmayın yatın hep insan kendini suçluyoTubam sakin ol eğer dönüşü olmasa iğne ve progesteron vermez senin bol bol dinlenmen lazım ve şuan moral her şey .. Rabbim güzel kuzumuzu bağışlasın bize .. Artık akan gozyaslariniz mutluluk gözyaşı olsun..
evet canim umutsuzda olsa deniyorumOlsun cnm sen çalışmlara devam et
Canım Allah sana bağışlasın kuzunu. Kendini üzmeden dinlen şimdi. İnşallah tedaviyle normale döner. Allaha emanet olunMerhaba arkadaşlar.5hafta 5 günlük hamileydim dün lekelenmem oldu acile gittik vajinal ultrasyonla baktı kese büzüşmüş dedi normalde yuvarlak olması gerekirken kenarları tırtıklı olmus düşük riski var dedi.progeston diye hap verdi 2 tanede kalçadan iğne verdi kanaman olursa operasyon yapcaz dedi.haftaya gel bakalım dedi.ama sanırım bebek düşücek demi yani kesenin normale dönmesi zormudur bilginiz varmı.ben ümidi kestim artık canı verende alanda allah elden bişey gelmiyo
canim allah esirgesin bebegini insallah birsey olmayacak stresi cok yapma daha cok zarar verirsin canim bebisin seninle tutunacak annesiAmin canım cok saol inşallah moral oldu söylediklerin.mide bulantım var bugün bu da yaşadığının belirtisimi acaba diyorum rapor alıyım demi önümüzdeki hafta içinde pazar günü yine gidip hem bi daha bakarlar aman siz kalkmayın yatın hep insan kendini suçluyo
İnşallah kuzum sende dikkat et kendine hamile kalırsan hep yatCanım Allah sana bağışlasın kuzunu. Kendini üzmeden dinlen şimdi. İnşallah tedaviyle normale döner. Allaha emanet olun
Ayyy aminn canım inşallah ne güzel dedin bebeğim gitmesincanim allah esirgesin bebegini insallah birsey olmayacak stresi cok yapma daha cok zarar verirsin canim bebisin seninle tutunacak annesi
Evet bende onu diyecektim rapor al ve dinlen kuzunn seninle inşallah ..Amin canım cok saol inşallah moral oldu söylediklerin.mide bulantım var bugün bu da yaşadığının belirtisimi acaba diyorum rapor alıyım demi önümüzdeki hafta içinde pazar günü yine gidip hem bi daha bakarlar aman siz kalkmayın yatın hep insan kendini suçluyo
canim 12. gun ve 14. gun yumurtalarin kac mm di
Merhaba arkadaşlar.5hafta 5 günlük hamileydim dün lekelenmem oldu acile gittik vajinal ultrasyonla baktı kese büzüşmüş dedi normalde yuvarlak olması gerekirken kenarları tırtıklı olmus düşük riski var dedi.progeston diye hap verdi 2 tanede kalçadan iğne verdi kanaman olursa operasyon yapcaz dedi.haftaya gel bakalım dedi.ama sanırım bebek düşücek demi yani kesenin normale dönmesi zormudur bilginiz varmı.ben ümidi kestim artık canı verende alanda allah elden bişey gelmiyo
Canim eger kesin dusecek olsa umutsuz vaka olsa o anda mudahale ederlerdi sıkma tatli canini sakin ol bol bol dua et biz de dua ederiz insallah bebegin senle olcak sakin stres yapip işi cikmaza sokmaMerhaba arkadaşlar.5hafta 5 günlük hamileydim dün lekelenmem oldu acile gittik vajinal ultrasyonla baktı kese büzüşmüş dedi normalde yuvarlak olması gerekirken kenarları tırtıklı olmus düşük riski var dedi.progeston diye hap verdi 2 tanede kalçadan iğne verdi kanaman olursa operasyon yapcaz dedi.haftaya gel bakalım dedi.ama sanırım bebek düşücek demi yani kesenin normale dönmesi zormudur bilginiz varmı.ben ümidi kestim artık canı verende alanda allah elden bişey gelmiyo
Tamam canım benim çok teşşekkür ederim yatıyorum wc ye kalkmak dışında eşim yapıyo herşeyi sağolsun anneside pazar günü gelecekgecmis olsn canim bnim hic uzulme Allahin izniyle bebisin seninle ama en onemli sey butu isleri bi kenara birak rapor al ayaklarini uzat dinlen gercekten bu sureci dinlenerek gecir.benim arkadasimin yengesi bebek olunca rahmi tasimiyodu iki kere ikizi dustu.son hamilelgnde son aylar hep yatti Allahin izniyle dogurdu tabiki sneinki onun durumu gbi cok tehlikeli konumda degil ama diyecegim o ki dinlen hicbbiseyle ugrasma uzan dinlen
Ayy canım benim çok duygulandım allah razı olsun ne diyecegimi bilemedimT tuba-kumsal senin icin 100 tane Ya Şafi okudum canim Allah sifa versin bebegini sana bagislasin
peki canim teşekkür lerRamazandı gittiğimde canim, hiç hatırlamıyorum. Anlattıktan sonra sen bu detaylarla uğraşma demişti, ben de hiç tutmadım aklımda.
ama bildigim kadariyla saat basimi ne bi tur at evin icnde geri yat kan dolasimi icin canim bnim yani cok uzun sure yatarak yada oturarak hareketsz durma.surede hata olabilir bi netten arastir canim.bu arada bi arkadas tarif etmisti ya fatiha suresini tesbihle sayarak okuma.onu okuyabilirsn canim yattigin yerden yada annen yada kv ye okut Allahin izniyle bebis icinTamam canım benim çok teşşekkür ederim yatıyorum wc ye kalkmak dışında eşim yapıyo herşeyi sağolsun anneside pazar günü gelecek
Tamam tatlım tesekkür ederimama bildigim kadariyla saat basimi ne bi tur at evin icnde geri yat kan dolasimi icin canim bnim yani cok uzun sure yatarak yada oturarak hareketsz durma.surede hata olabilir bi netten arastir canim.bu arada bi arkadas tarif etmisti ya fatiha suresini tesbihle sayarak okuma.onu okuyabilirsn canim yattigin yerden yada annen yada kv ye okut Allahin izniyle bebis icin
Iyi ol yeter canim benimAyy canım benim çok duygulandım allah razı olsun ne diyecegimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?