- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.481
Bitanem ya iyiki varsın eşim yazsada taksam olurmu canımIyi ol yeter canim benim
Canim bir kâğıda 110 tane besmele yaz guzelce muska gibi yap hemen omzuna iğnele zorda kalmadikca cikarma ben de taşıyorum ve ustumdeyken bir sekilde her sey yoluns giriyor cok sukur
Ben bir de simdi sana dua topiginde konu acip dua isteyecegim
Teşekkür ederim canım benimT tuba-kumsal canım geçmiş olsun sıkma canını yiyeceği ekmeği varsa hiç bişey küçücük bebişine engel olamaz senin moralinle dualarınla mücadele eder ve kazanır inşallah yat dinlen seni hissediyor şifa versin Rabbim ve kucağına almak nasip olsun biz yanındayız canım hiç üzülme
Bitanem ya iyiki varsın eşim yazsada taksam olurmu canım
Benimde böyleydi. Biraz geçsinde inşallah gelmez çift çizgiyi görürsün
Gunaydin canim iyiyim bugun anneme gitcem 1 bucuk saat uzaklikta .Mutluyum :) Sen nasilsin?Gunaydin guzelliklerrr nasilsiniz bakalm
Hayır canım benim yazıları kacirmissin örneğini koydum idrarı damlatir damlatmaz control çizgisi gibi olunca gebesin .. Silik olunca değil çünkü adet öncesi de lh var yani vücutta hep bir miktar var o yüzden o geçersiz . Yani ovulasyon da gördüğün pozitif gibi olmalıKizlar merhaba eski yazilari okuyordum bi suru sey ogreniyorum burdan. size sorum siz bat gunu ovulasyon testi yaptiginiz saniyorum degil mi? ve hafif silik cikti boyle? sonra her ikiniz de gebelik haberi aldiniz degil mi? yani ovulasyon testiyle gebelik oldugunda hafif silik mi oluyor onu ogrenmek istemistim tesekkurler
iyiyim tatlim bnde nolsun merakla bekliyorum gelicek gunleriGunaydin canim iyiyim bugun anneme gitcem 1 bucuk saat uzaklikta .Mutluyum :) Sen nasilsin?
cabum bnim haketmemek ne demek sakin ha oyle dusunme bnde bazen karamsarliga dusuyordm baska konularda, bi yerde okudum yillar once Efendimiz(sav) bunca cile cekti gun yuzu gostermediler dunyada hainler,peki haşa hakkettigi icinmi? yada Allahu teala haşa O nu sevmedigi icinmi? hepimizin sinavi var yasayip gorecegiz Rabbim beterinden korusun her seyi vardir bi bildigi diye yasayarak her gun daha umutlu olalim.bak gecen burda bi arkadasta yazmisti cok etkilenmistim arkadasi yumurtalik kanseri olmus rahim yumurtalik hepsi alinmis gencecik yasinda. bak en azindan biz acaba hamilemiyim yada ne zaman olacak gibi sorular sorabiliyoruz o bu sorulari bile soramiyo.ümitvar olalim lutfenGünaydın kızlar 2 gündür çok okuyamadım. Şimdi doktordayım yumurtalarım la ilgili bir sorunum yok büyümüştür diye düşünüyorum zaten en başından beri hiç bir şeyim yok ama olmuyor işte. Buraya gelince yine bir kötü oldum millet bir iki değil üç dörde gebe. Diyorum Allah ım ben mi haketmiyorum diye. İnşallah bu ay olur artık yoksa benim dayanacak gücüm kalmadı kızlar. Dua edin lütfen
Canım tek tupum olmasına rağmen tupum olan tarafta yumurta büyüyordu kendimizce çok iyi degerlendiriyorduk ama olmuyordu .. Böyle dusunmeyi bırak artık , çok arzuladığımız için imtihanimiz oldu o kadar .. Rabbim sana da verecek inşallah ..Günaydın kızlar 2 gündür çok okuyamadım. Şimdi doktordayım yumurtalarım la ilgili bir sorunum yok büyümüştür diye düşünüyorum zaten en başından beri hiç bir şeyim yok ama olmuyor işte. Buraya gelince yine bir kötü oldum millet bir iki değil üç dörde gebe. Diyorum Allah ım ben mi haketmiyorum diye. İnşallah bu ay olur artık yoksa benim dayanacak gücüm kalmadı kızlar. Dua edin lütfen
Hayır canım benim yazıları kacirmissin örneğini koydum idrarı damlatir damlatmaz control çizgisi gibi olunca gebesin .. Silik olunca değil çünkü adet öncesi de lh var yani vücutta hep bir miktar var o yüzden o geçersiz . Yani ovulasyon da gördüğün pozitif gibi olmalı
Bat tarihinden önce testle bakacaksan çok güvenme canım. Buradaki arkadaşlarında kan testinde çıktı pozitif. O yüzden hala umut varaa anladim canim sagol demek ki bu ay da bos gececek hayirlisi :)
Benim idrar testim pozitif çıkmadı canım ama kan tahlilim gebe olduğumu gösterdiKizlar merhaba eski yazilari okuyordum bi suru sey ogreniyorum burdan. size sorum siz bat gunu ovulasyon testi yaptiginiz saniyorum degil mi? ve hafif silik cikti boyle? sonra her ikiniz de gebelik haberi aldiniz degil mi? yani ovulasyon testiyle gebelik oldugunda hafif silik mi oluyor onu ogrenmek istemistim tesekkurler
Benim idrar testim pozitif çıkmadı canım ama kan tahlilim gebe olduğumu gösterdiumut hep var olsun Rabbim nasip etsin inşallah
Selam kızçeler. Doktordan geldim şimdi. Beklediğimizden de iyi büyümüşler dedi yumurtalar için. Çatlatma iğnesi atıldım. Yarın akşam hayırlısıyla başlayacağız çalışmalara. Bir hafta gün aşırı ilişki dedi. İnşallah umutlar boşa çıkmaz
Çatlamıştır canım merak etme. Epey büyümüştü seninki. Çalışmalarada devamsa illa ki buluşmuşlardır. Hadi ilk güzel haber senden gelsin bayram öncesihadi insAllah canim benim cok heyecanliyim bnde,igneyi istemedm ya dogru zamnda catladimi catlamadimi döllendimi cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?