Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmm lütfen ümitsizliğe kapılma biliyorum çok zor dayanması da zor geliyor.. Benim bile daha çok yeni olmasına rağmen kırmızıları göreceğimi hissettiğim an bütün hevesim isteğim gidiyor üzülüyorum sonra kendi kendime moral verip umut ediyorum yeniden başlıyorum.. Zaman zaman hepimiz bu duyguları yaşadık ve yaşıyoruz..Çok haklısın ama emin ol anne olmayı çok hakediyorsun bebişin seninle olacak çok yakında annesine gelecek mis kokusunu doya doya çekeceksin içine dua et umut et yalnız değilsin biz varız canım burada hepimiz anne ve teyze olacağız Allahın izniyle

Kızlar bin kere Allah razı olsun o kadar güzel yazmışsınız ki sizleri şok seviyorum tanımadan. Doktor bana da gayet güzel büyümüş dedi bende hep öyle oluyor ama döllenmiyor malesef dedim belli olmaz hayırlısıyla olacak olmazsa da moral bozmak yok devam dedi. Bakalım çatlatma iğnesi vermedi yarın öbür gün çatlar gün aşırı ilişki dedi. İnşşlah sırasıyla ard arda güzel haberleri veririz sonra grup kuracağım vall 2018 in en güzel anneleri diye Rabbim hepimize en yakın zamanda bebeklerimizi nasip etsin

Gözün aydın canım. Hadi inşallah o en güzel anneler listesinde başı çekersin. Hepimiz bu mutlulugu tadalim çok istiyorum ya. Dualarımız kabul olur inşallah

İnşallah canım benim biz de seni çok seviyoruz ve her zaman yanındayız ne güzel doktorun da olumlu konuşmuş iğneye bile gerek duymamış keyfini çıkar ve umutlu olumlu düşün tatlım herşey güzel olacak

Çatlamıştır canım merak etme. Epey büyümüştü seninki. Çalışmalarada devamsa illa ki buluşmuşlardır. Hadi ilk güzel haber senden gelsin bayram öncesi
ayy hadi insAllah canim bat 28 agustos ama ilac verdi doktor onu da icince uc gun snra adet olunuyo yani olsada 2 eylulde anca ogrenebilcem gbi gozukuyo

Kuzucum hiç bişeyim yok idrarımdaki yanma 1 gün sürdü bitti akıntım var ama çok değil ağrım sızım batmalar hiçbişeyim yok ne olcaz böyle bilmiyom sende mi böylesin
Nasil akintiniz benim bat 8 gun. beyaz bir akintim var tek belirti o. o da normalde de oluyordu adet oncesi maalesef. agri vs yok. agri batma cok sık yasanan bir belirti ama herkeste olmuyordur insallah belki sizinki agrisiz sizisiz yerlesiyordur

Nasil akintiniz benim bat 8 gun. beyaz bir akintim var tek belirti o. o da normalde de oluyordu adet oncesi maalesef. agri vs yok. agri batma cok sık yasanan bir belirti ama herkeste olmuyordur insallah belki sizinki agrisiz sizisiz yerlesiyordur
Ahh inşallahBenim geçtiğimiz günlerde 2 gün kadar süren süt kesiği denilen gibi akıntım oldu geçti sonra idrarımda 1 gün süren yanma oldu.. Şimdi de akıntım sarı renkte ve arttı.. Bat 9 gün kaldı. Genelde beyaz kremsi bir akıntı oluyormuş galiba gebe kalınca o yüzden olmadı gibi sanki benim ama yine umutluyum. İnşallah sizin bebiş vardır. Birde geçtiğimiz aylarda adete kadar batmalarım oluyordu şimdi hiç birşeyim yok anlamadım gitti

benim akintim az ve iste gecen ay da dikkat ettim normalde de bende olan beyaz bir akinti bu. ama Rabbim bilir dogru zamani. bebisler gelecek en iyi zamanda biliyorum guzel haberler verelim insallah burada

benim akintim az ve iste gecen ay da dikkat ettim normalde de bende olan beyaz bir akinti bu. ama Rabbim bilir dogru zamani. bebisler gelecek en iyi zamanda biliyorum guzel haberler verelim insallah burada
İnşallah hamiş sayımız gittikçe artıyor hepimiz güzel haberler verelim olacağı varsa hiçbir engel tanımıyor ama olmayacaksa her günü en güzel şekilde değerlendirsen de olmuyor.. Öğrendiğim en önemli şey bu oldu Rabbim bir an önce ol desin inşallah..

Amin canım haydi önce sizler 9 gün sonra burada sizle başlayan bayram yaparız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…