- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.501
Canımmm lütfen ümitsizliğe kapılma biliyorum çok zor dayanması da zor geliyor.. Benim bile daha çok yeni olmasına rağmen kırmızıları göreceğimi hissettiğim an bütün hevesim isteğim gidiyor üzülüyorum sonra kendi kendime moral verip umut ediyorum yeniden başlıyorum.. Zaman zaman hepimiz bu duyguları yaşadık ve yaşıyoruz..Çok haklısın ama emin ol anne olmayı çok hakediyorsun bebişin seninle olacak çok yakında annesine gelecek mis kokusunu doya doya çekeceksin içine dua et umut et yalnız değilsin biz varız canım burada hepimiz anne ve teyze olacağız Allahın izniyleGünaydın kızlar 2 gündür çok okuyamadım. Şimdi doktordayım yumurtalarım la ilgili bir sorunum yok büyümüştür diye düşünüyorum zaten en başından beri hiç bir şeyim yok ama olmuyor işte. Buraya gelince yine bir kötü oldum millet bir iki değil üç dörde gebe. Diyorum Allah ım ben mi haketmiyorum diye. İnşallah bu ay olur artık yoksa benim dayanacak gücüm kalmadı kızlar. Dua edin lütfen
Tutar Allahın izniyle kuzum iyi değerlendirin hadi bu ay hamiş patlaması olsun burada inşallah ben de dahilKizlarr bugun bnim adetimin 12. Gunu Beyaz yogun bi akintm Var bide hafif bi sanci gibi bi sey Yumurtalama zamanim sanirm Insallah tutar Dua edinn :))
Kuzucum hiç bişeyim yok idrarımdaki yanma 1 gün sürdü bitti akıntım var ama çok değil ağrım sızım batmalar hiçbişeyim yok ne olcaz böyle bilmiyom
iyiyim tatlim bnde nolsun merakla bekliyorum gelicek gunleri
cabum bnim haketmemek ne demek sakin ha oyle dusunme bnde bazen karamsarliga dusuyordm baska konularda, bi yerde okudum yillar once Efendimiz(sav) bunca cile cekti gun yuzu gostermediler dunyada hainler,peki haşa hakkettigi icinmi? yada Allahu teala haşa O nu sevmedigi icinmi? hepimizin sinavi var yasayip gorecegiz Rabbim beterinden korusun her seyi vardir bi bildigi diye yasayarak her gun daha umutlu olalim.bak gecen burda bi arkadasta yazmisti cok etkilenmistim arkadasi yumurtalik kanseri olmus rahim yumurtalik hepsi alinmis gencecik yasinda. bak en azindan biz acaba hamilemiyim yada ne zaman olacak gibi sorular sorabiliyoruz o bu sorulari bile soramiyo.ümitvar olalim lutfen
Canım tek tupum olmasına rağmen tupum olan tarafta yumurta büyüyordu kendimizce çok iyi degerlendiriyorduk ama olmuyordu .. Böyle dusunmeyi bırak artık , çok arzuladığımız için imtihanimiz oldu o kadar .. Rabbim sana da verecek inşallah ..
Ama hep diyorum evet üç gün öncesinden bile yapsan olanlar var ama benimkisi sadece catlamanin bir kaç saat oncesinde olduğu için tuttuğuna inanıyorum .. O akşam hemen kalkamadım da altıma bir yastık da koydum ve bekledim ..
Canımmm lütfen ümitsizliğe kapılma biliyorum çok zor dayanması da zor geliyor.. Benim bile daha çok yeni olmasına rağmen kırmızıları göreceğimi hissettiğim an bütün hevesim isteğim gidiyor üzülüyorum sonra kendi kendime moral verip umut ediyorum yeniden başlıyorum.. Zaman zaman hepimiz bu duyguları yaşadık ve yaşıyoruz..Çok haklısın ama emin ol anne olmayı çok hakediyorsun bebişin seninle olacak çok yakında annesine gelecek mis kokusunu doya doya çekeceksin içine dua et umut et yalnız değilsin biz varız canım burada hepimiz anne ve teyze olacağız Allahın izniyle
Gözün aydın canım. Hadi inşallah o en güzel anneler listesinde başı çekersin. Hepimiz bu mutlulugu tadalim çok istiyorum ya. Dualarımız kabul olur inşallahKızlar bin kere Allah razı olsun o kadar güzel yazmışsınız ki sizleri şok seviyorum tanımadan. Doktor bana da gayet güzel büyümüş dedi bende hep öyle oluyor ama döllenmiyor malesef dedim belli olmaz hayırlısıyla olacak olmazsa da moral bozmak yok devam dedi. Bakalım çatlatma iğnesi vermedi yarın öbür gün çatlar gün aşırı ilişki dedi. İnşşlah sırasıyla ard arda güzel haberleri veririz sonra grup kuracağım vall 2018 in en güzel anneleri diye Rabbim hepimize en yakın zamanda bebeklerimizi nasip etsin
İnşallah canım benim biz de seni çok seviyoruz ve her zaman yanındayız ne güzel doktorun da olumlu konuşmuş iğneye bile gerek duymamış keyfini çıkar ve umutlu olumlu düşün tatlım herşey güzel olacakKızlar bin kere Allah razı olsun o kadar güzel yazmışsınız ki sizleri şok seviyorum tanımadan. Doktor bana da gayet güzel büyümüş dedi bende hep öyle oluyor ama döllenmiyor malesef dedim belli olmaz hayırlısıyla olacak olmazsa da moral bozmak yok devam dedi. Bakalım çatlatma iğnesi vermedi yarın öbür gün çatlar gün aşırı ilişki dedi. İnşşlah sırasıyla ard arda güzel haberleri veririz sonra grup kuracağım vall 2018 in en güzel anneleri diye Rabbim hepimize en yakın zamanda bebeklerimizi nasip etsin
Bakmadım daha canım haftaiçi gideceğim doktora inşallahCanann keseye bakmış mıydıniz?
Tutar Allahın izniyle kuzum iyi değerlendirin hadi bu ay hamiş patlaması olsun burada inşallah ben de dahil
ayy hadi insAllah canim bat 28 agustos ama ilac verdi doktor onu da icince uc gun snra adet olunuyo yani olsada 2 eylulde anca ogrenebilcem gbi gozukuyoÇatlamıştır canım merak etme. Epey büyümüştü seninki. Çalışmalarada devamsa illa ki buluşmuşlardır. Hadi ilk güzel haber senden gelsin bayram öncesi
aynen canim bende de hic bsie yok gecen ay 7 gun evvelden leke gelmeye baslamisti kistten dolayi bakalm gelcekmiKuzucum hiç bişeyim yok idrarımdaki yanma 1 gün sürdü bitti akıntım var ama çok değil ağrım sızım batmalar hiçbişeyim yok ne olcaz böyle bilmiyomsende mi böylesin
Leke gelmesin ha illa gelecekse de yerleşme lekesi kanaması gelsin inşallah adet olmayız son 9 günaynen canim bende de hic bsie yok gecen ay 7 gun evvelden leke gelmeye baslamisti kistten dolayi bakalm gelcekmi
Sagol canim cevap icin. Allah bir omur mutlulukla yasamayi nasip etsin bebeginle ve esinleBenim idrar testim pozitif çıkmadı canım ama kan tahlilim gebe olduğumu gösterdiumut hep var olsun Rabbim nasip etsin inşallah
Nasil akintiniz benim bat 8 gun. beyaz bir akintim var tek belirti o. o da normalde de oluyordu adet oncesi maalesef. agri vs yok. agri batma cok sık yasanan bir belirti ama herkeste olmuyordur insallah belki sizinki agrisiz sizisiz yerlesiyordurKuzucum hiç bişeyim yok idrarımdaki yanma 1 gün sürdü bitti akıntım var ama çok değil ağrım sızım batmalar hiçbişeyim yok ne olcaz böyle bilmiyomsende mi böylesin
Ahh inşallahNasil akintiniz benim bat 8 gun. beyaz bir akintim var tek belirti o. o da normalde de oluyordu adet oncesi maalesef. agri vs yok. agri batma cok sık yasanan bir belirti ama herkeste olmuyordur insallah belki sizinki agrisiz sizisiz yerlesiyordur
benim akintim az ve iste gecen ay da dikkat ettim normalde de bende olan beyaz bir akinti bu. ama Rabbim bilir dogru zamani. bebisler gelecek en iyi zamanda biliyorum guzel haberler verelim insallah buradaAhh inşallahBenim geçtiğimiz günlerde 2 gün kadar süren süt kesiği denilen gibi akıntım oldu geçti sonra idrarımda 1 gün süren yanma oldu.. Şimdi de akıntım sarı renkte ve arttı.. Bat 9 gün kaldı. Genelde beyaz kremsi bir akıntı oluyormuş galiba gebe kalınca o yüzden olmadı gibi sanki benim ama yine umutluyum. İnşallah sizin bebiş vardır
İnşallah hamiş sayımız gittikçe artıyor hepimiz güzel haberler verelim olacağı varsa hiçbir engel tanımıyor ama olmayacaksa her günü en güzel şekilde değerlendirsen de olmuyor.. Öğrendiğim en önemli şey bu oldu Rabbim bir an önce ol desin inşallah..benim akintim az ve iste gecen ay da dikkat ettim normalde de bende olan beyaz bir akinti bu. ama Rabbim bilir dogru zamani. bebisler gelecek en iyi zamanda biliyorum guzel haberler verelim insallah burada
Gözün aydın canım. Hadi inşallah o en güzel anneler listesinde başı çekersin. Hepimiz bu mutlulugu tadalim çok istiyorum ya. Dualarımız kabul olur inşallah
İnşallah canım benim biz de seni çok seviyoruz ve her zaman yanındayız ne güzel doktorun da olumlu konuşmuş iğneye bile gerek duymamış keyfini çıkar ve umutlu olumlu düşün tatlım herşey güzel olacak
Hadi bakalım kuzum hepimiz sırasıyla bayram yapalım inşallahhhAmin canım haydi önce sizler 9 gün sonra burada sizle başlayan bayram yaparız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?