- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.521
iyi geceler canim sorma az kaldi ama bi yandan gunler cabuk gecsin istiyorum bi yandanda gunler gecince iznim bitiyo gecmesin istiyorum
Ne is yapiyorsun ki acaba merak ettim gecsin ama hayirla gecip bize guzel haberler getirsin zamaniyi geceler canim sorma az kaldi ama bi yandan gunler cabuk gecsin istiyorum bi yandanda gunler gecince iznim bitiyo gecmesin istiyorum
İyi geceler canım 10 dk sonra 8 gün kalıyor.
Vucudumu dinlemiyorum olmayacak gibi hazirliyorum psikolojimi.Olursa mucizeİyi geceler canım 10 dk sonra 8 gün kalıyor.Ne hissediyorsunuz var gibi mi
Anlıyorum canım.. Ben çok olumluydum ya olacak olacak diye birazcık azaldı adet olacağımı hissediyorumVucudumu dinlemiyorum olmayacak gibi hazirliyorum psikolojimi.Olursa mucize
Sen ne hissediyosun kronikcim adet gelecek gibi mi bebek gelecek gibi mi nasıl :)iyi geceler canim sorma az kaldi ama bi yandan gunler cabuk gecsin istiyorum bi yandanda gunler gecince iznim bitiyo gecmesin istiyorum
mühendisim canim. aminn hayirlisiyla gecsn insAllahNe is yapiyorsun ki acaba merak ettim gecsin ama hayirla gecip bize guzel haberler getirsin zaman
İyi geceler canım 10 dk sonra 8 gün kalıyor.Ne hissediyorsunuz var gibi mi
valla canim hic bilemiyorum ya sag tarafmda yumurta hic bise hissetmedm bu zamana kadar.tek dun aksam boyle bikini bolgesinin bacakla kesistigi yer varya o kisim baya sizladi.sol hep sizliyo kist var ya zaten hic bilmiyorum canim baskada belirti yok malesefSen ne hissediyosun kronikcim adet gelecek gibi mi bebek gelecek gibi mi nasıl :)
Bakalım artık canım benim de klasik adet öncesi sendromlar başladı 1 hafta kala başlıyor yavaştan gelecek bu kırmızılar bu ay biliyom hayırlısı bakalımmühendisim canim. aminn hayirlisiyla gecsn insAllah
valla canim hic bilemiyorum ya sag tarafmda yumurta hic bise hissetmedm bu zamana kadar.tek dun aksam boyle bikini bolgesinin bacakla kesistigi yer varya o kisim baya sizladi.sol hep sizliyo kist var ya zaten hic bilmiyorum canim baskada belirti yok malesef
valla canim ben senden kendimden cok mutluyum iyi dusun iyi olsunBakalım artık canım benim de klasik adet öncesi sendromlar başladı 1 hafta kala başlıyor yavaştan gelecek bu kırmızılar bu ay biliyom hayırlısı bakalım
bizi lidersiz biraktin bu hallere girdik leylosummPardon Kızlar ne iş hepiniz melankolige baglamissiniz umutsuz umutsuz dolaşıyorsunuz.. Sizi ben böyle mi bırakmıştım ?
Kendinizi toparlayın bakalım öyle olmaz
Sen bizi boş bıraktın ondan böyle olduPardon Kızlar ne iş hepiniz melankolige baglamissiniz umutsuz umutsuz dolaşıyorsunuz.. Sizi ben böyle mi bırakmıştım ?
Kendinizi toparlayın bakalım öyle olmaz
Bakalım kuzum nasip kısmet nazar ettiniz beni bende gaz maz kalmadıvalla canim ben senden kendimden cok mutluyum iyi dusun iyi olsun
Benden sana tavsiye ilk on dk bekle ve hemen fotoğrafını çek şuan gönderdiklerini ilk on dk bu hale gelmediyse dikkate almaya gerek yok çünkü bekleyince koyulaşıyor .. Yumurtlama zamanı tam vaktinde yakalarsan idrarı koyar koymaz hemen c gibi oluyor .. Bugün kaçıncı günün ?Kizlar cildircam ovi testi yapiyorum ama ilk anda t belli degil 4 saat sonra kop koyu oluyor catladimi catlamadimi bilmiyorum hemde testi cok dikkatli yapiyorum ilk idrarla yapmiyorum 4 saat sivi almiyorum orta idrari aliyorum eger catladigi zaman idari koydugum gibi 5 dakika icinde koyulasmasi gerekmiyomu 1 saat sonra az koyulasmis oluyo 4 saat sonra bole kipkirmizi kocada yok yanimda catladiysa yandik bu ay kacti
yok canim ya bizim gözümüz hayirli göz bizden nazar degmez insAllahBakalım kuzum nasip kısmet nazar ettiniz beni bende gaz maz kalmadı
Şaka yapıyorum kuzum öyle tabiyok canim ya bizim gözümüz hayirli göz bizden nazar degmez insAllahbide soyle bise var belirti ariyoruz biz ama annem mesela hic bir belirtisi olmamis tek gunm gecti gttim diyo
ya bi iki saatir kasıklarim sızliyo sagli sollu ins regl degildir yaŞaka yapıyorum kuzum öyle tabi. Biz kafaya çok takarak ve dediğin gibi belirti arayarak hata yapıyoruz. Arkadaşım hamile kaldığında hiçbir belirtisi olmadığını söyledi. Bayramda kv ile meyve yerken anne bunların tadı çok garip demiş hepsi o. Ağzında garip bir tat olmuş ama hiç aklına gelmemiş. Günü 2 gün geçince test yaptım öyle öğrendim dedi biz abartıyoruz işte bazen..
ya bi iki saatir kasıklarim sızliyo sagli sollu ins regl degildir yaafedersn tuvaletimi yaparkende boyle baski yapiliyo gbi sizladi alt kisim. tam bi hafta var Guguuu CherryBlossom90 Afilim92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?