Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne is yapiyorsun ki acaba merak ettim gecsin ama hayirla gecip bize guzel haberler getirsin zaman
mühendisim canim. aminn hayirlisiyla gecsn insAllah

İyi geceler canım 10 dk sonra 8 gün kalıyor. Ne hissediyorsunuz var gibi mi

Sen ne hissediyosun kronikcim adet gelecek gibi mi bebek gelecek gibi mi nasıl :)
valla canim hic bilemiyorum ya sag tarafmda yumurta hic bise hissetmedm bu zamana kadar.tek dun aksam boyle bikini bolgesinin bacakla kesistigi yer varya o kisim baya sizladi.sol hep sizliyo kist var ya zaten hic bilmiyorum canim baskada belirti yok malesef

Bakalım artık canım benim de klasik adet öncesi sendromlar başladı 1 hafta kala başlıyor yavaştan gelecek bu kırmızılar bu ay biliyom hayırlısı bakalım

Kizlar cildircam ovi testi yapiyorum ama ilk anda t belli degil 4 saat sonra kop koyu oluyor catladimi catlamadimi bilmiyorum hemde testi cok dikkatli yapiyorum ilk idrarla yapmiyorum 4 saat sivi almiyorum orta idrari aliyorum eger catladigi zaman idari koydugum gibi 5 dakika icinde koyulasmasi gerekmiyomu 1 saat sonra az koyulasmis oluyo 4 saat sonra bole kipkirmizi kocada yok yanimda catladiysa yandik bu ay kacti

Eklentiler

• Screenshot_20170820-132457.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
Benden sana tavsiye ilk on dk bekle ve hemen fotoğrafını çek şuan gönderdiklerini ilk on dk bu hale gelmediyse dikkate almaya gerek yok çünkü bekleyince koyulaşıyor .. Yumurtlama zamanı tam vaktinde yakalarsan idrarı koyar koymaz hemen c gibi oluyor .. Bugün kaçıncı günün ?
Ayriyeten şuan günde bir tane yaparsan yeter ..

yok canim ya bizim gözümüz hayirli göz bizden nazar degmez insAllah bide soyle bise var belirti ariyoruz biz ama annem mesela hic bir belirtisi olmamis tek gunm gecti gttim diyo
Şaka yapıyorum kuzum öyle tabi. Biz kafaya çok takarak ve dediğin gibi belirti arayarak hata yapıyoruz. Arkadaşım hamile kaldığında hiçbir belirtisi olmadığını söyledi. Bayramda kv ile meyve yerken anne bunların tadı çok garip demiş hepsi o. Ağzında garip bir tat olmuş ama hiç aklına gelmemiş. Günü 2 gün geçince test yaptım öyle öğrendim dedi biz abartıyoruz işte bazen..

ya bi iki saatir kasıklarim sızliyo sagli sollu ins regl degildir ya afedersn tuvaletimi yaparkende boyle baski yapiliyo gbi sizladi alt kisim. tam bi hafta var Guguuu CherryBlossom90 Afilim92

Arkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı

ya bi iki saatir kasıklarim sızliyo sagli sollu ins regl degildir ya afedersn tuvaletimi yaparkende boyle baski yapiliyo gbi sizladi alt kisim. tam bi hafta var Guguuu CherryBlossom90 Afilim92

Ne desem bilemedim inşallah bebegindir adetime bir hafta kala ben emindim ama benimkisi sizlamadan ziyade adet ağrısı gibiydi böyle ortalı ..Daha değişikti .. Ama diğer arkadaslarda nasıl acaba sormak lazım .. Hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…