Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten çok sevindim ve rahatladım beklediğim haberi verdin bana çok mutlu oldum sağol hemen paylaştığın için aklım sendeydi Dinlen ve keyfine bak .. Bebeğinde Güzelce büyüsün inşallah

Canım çoook sevindim maşallah subanallah dinlen bolca. Bende halsizlik hafif bulantı çok uyku hali olduğu için çok giremiyorum kk ya. Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin

hadi gozun aydin canim bol bol dinlen dua et yattign yerden bizlere kendine Allahin izniyle hem guzeli dusun elini koy karnina salavat cek

Kızlar ya yetişip okuyamadım bi kaç gündür sizi aklmda sizde :) şu kadınlar klübünn uygulaması olsa ne güzel olurdu yaa . Bugün whatsapptan grupmu kursak diye düşünmedim değil daha rahat takip ederdik herşeyii dimi

Demek ki neymis karalar baglamayacakmissin Allah isterse her sey mümkün. Dualarimiz kabul oldu cok sukur :)

Canim bak biraz once yaptim bu 15 dakika icinde koyulasti sanirim yanlis hatirlamiyorsam acaba gece bi dahami yapsam deli olcam ya en alttaki yeni olan canim bakarmisiniz kizlar

Eklentiler

• Screenshot_20170820-214418.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 32
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah sizi birbirinize bağışlasınMaşallah size

var canim uygulamasi.google play store den indir kadinlar kulubu diye.sosyal medya gibi bildirim geliyo onda da.

Insallah hamisliktendir hepimiz bekliyoruz o kritik gunu hem korku hem umutla
insAllah canim bide ben 28inde de ogrenemicem hap verdi tutmayi kolaylastirsin diye ya onu kullanirken adet olmuyosun olacaksamda olmicam 30 agustosta bitiyo 3 gn sonra hamis degilsem olmus olcam

Canım gözünaydın. Rabbim ikinizi de korusun

ya bi iki saatir kasıklarim sızliyo sagli sollu ins regl degildir ya afedersn tuvaletimi yaparkende boyle baski yapiliyo gbi sizladi alt kisim. tam bi hafta var Guguuu CherryBlossom90 Afilim92
Aynısından bende de var canım ama batma değil ağrı bi yere uzanırken otururken falan kasılıyo ama benim her adetten önce oluyo böyle adet ağrıları o yüzden regl belirtisi inşallah senin ki bebiştir kuzum

suan adet belirtim yk benimki adete 4 5 gun kala degisik bi agriyla baslar cnku ayirtederim hep hani normal zamanda.boyle yanmali bi agri.zaten benim adetim o kadar agir geciyoki canim ah ah yerlerde surunuyorum agridan

Ayy çok mutlu oldum kuzum bak gördün mü çok şükür herşey yoluna giriyor.. Her an moralin yerinde olsun hiç bişeye üzülme ve bolca dinlen sağ salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin Rabbim inşallah

suan adet belirtim yk benimki adete 4 5 gun kala degisik bi agriyla baslar cnku ayirtederim hep hani normal zamanda.boyle yanmali bi agri.zaten benim adetim o kadar agir geciyoki canim ah ah yerlerde surunuyorum agridan
Evet bitanem benim de öyle kötü geçiyor her ay acilde alıyoruz soluğu Güzel şeyler yüzünden olsun bu ağrıların farklıymış bak biliyorsun sende bebiş mi acaba ya

Kuzum uygulaması var ben telefondan giriyorum kkya playstore dan indirdim iphone larda olur mu bilemiyorum

Canim bak biraz once yaptim bu 15 dakika icinde koyulasti sanirim yanlis hatirlamiyorsam acaba gece bi dahami yapsam deli olcam ya en alttaki yeni olan canim bakarmisiniz kizlar
Pik gibi duruyor ama geç koyulasmasi bir garip anlam veremiyorum ama değerlendir ve yarın tekrar yap paylaş bakarım ben .. Normalde idrarı damlatir damlatmaz koyulasmasi pik olunca bir dk bile beklemiyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…