- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.541
Gerçekten çok sevindim ve rahatladım beklediğim haberi verdin bana çok mutlu oldum sağol hemen paylaştığın için aklım sendeydiArkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı
İnşallah canım.kayınvalidem geldi yardımcı olmaya sağolsunGerçekten çok sevindim ve rahatladım beklediğim haberi verdin bana çok mutlu oldum sağol hemen paylaştığın için aklım sendeydiDinlen ve keyfine bak .. Bebeğinde Güzelce büyüsün inşallah
Canım çoook sevindim maşallah subanallahArkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı
hadi gozun aydin canim bol bol dinlen dua et yattign yerden bizlere kendine Allahin izniyle hem guzeli dusun elini koy karnina salavat cekArkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı
insAllha canim bakalm hayirlisi olsunNe desem bilemedim inşallah bebegindir adetime bir hafta kala ben emindim ama benimkisi sizlamadan ziyade adet ağrısı gibiydi böyle ortalı ..Daha değişikti .. Ama diğer arkadaslarda nasıl acaba sormak lazım .. Hadi hayırlısı
Demek ki neymis karalar baglamayacakmissin Allah isterse her sey mümkün. Dualarimiz kabul oldu cok sukur :)Arkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı
Insallah hamisliktendir hepimiz bekliyoruz o kritik gunu hem korku hem umutlaya bi iki saatir kasıklarim sızliyo sagli sollu ins regl degildir yaafedersn tuvaletimi yaparkende boyle baski yapiliyo gbi sizladi alt kisim. tam bi hafta var Guguuu CherryBlossom90 Afilim92
Canim bak biraz once yaptim bu 15 dakika icinde koyulasti sanirim yanlis hatirlamiyorsam acaba gece bi dahami yapsam deli olcam ya en alttaki yeni olan canim bakarmisiniz kizlarBenden sana tavsiye ilk on dk bekle ve hemen fotoğrafını çek şuan gönderdiklerini ilk on dk bu hale gelmediyse dikkate almaya gerek yok çünkü bekleyince koyulaşıyor .. Yumurtlama zamanı tam vaktinde yakalarsan idrarı koyar koymaz hemen c gibi oluyor .. Bugün kaçıncı günün ?
Ayriyeten şuan günde bir tane yaparsan yeter ..
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah sizi birbirinize bağışlasınArkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı
var canim uygulamasi.google play store den indir kadinlar kulubu diye.sosyal medya gibi bildirim geliyo onda da.Kızlar ya yetişip okuyamadım bi kaç gündür sizi aklmda sizde :) şu kadınlar klübünn uygulaması olsa ne güzel olurdu yaa . Bugün whatsapptan grupmu kursak diye düşünmedim değil daha rahat takip ederdik herşeyii dimi
insAllah canim bide ben 28inde de ogrenemicem hap verdi tutmayi kolaylastirsin diye ya onu kullanirken adet olmuyosun olacaksamda olmicam 30 agustosta bitiyo 3 gn sonra hamis degilsem olmus olcamInsallah hamisliktendir hepimiz bekliyoruz o kritik gunu hem korku hem umutla
Arkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı
ayy canim insAllah sen de ben de biz dekronikuykucu insallah haptan oyle olmaz 9 ay gormezsin :)
Aynısından bende de var canım ama batma değil ağrı bi yere uzanırken otururken falan kasılıyo ama benim her adetten önce oluyo böyle adet ağrıları o yüzden regl belirtisi inşallah senin ki bebiştir kuzumya bi iki saatir kasıklarim sızliyo sagli sollu ins regl degildir yaafedersn tuvaletimi yaparkende boyle baski yapiliyo gbi sizladi alt kisim. tam bi hafta var Guguuu CherryBlossom90 Afilim92
suan adet belirtim yk benimki adete 4 5 gun kala degisik bi agriyla baslar cnku ayirtederim hep hani normal zamanda.boyle yanmali bi agri.zaten benim adetim o kadar agir geciyoki canim ah ah yerlerde surunuyorum agridanAynısından bende de var canım ama batma değil ağrı bi yere uzanırken otururken falan kasılıyo ama benim her adetten önce oluyo böyle adet ağrıları o yüzden regl belirtisi inşallah senin ki bebiştir kuzum
Ayy çok mutlu oldum kuzum bak gördün mü çok şükür herşey yoluna giriyor.. Her an moralin yerinde olsun hiç bişeye üzülme ve bolca dinlen sağ salim kucağınıza aldığınız günleri göstersin Rabbim inşallahArkadaşlar şimdi hastaneden geldik bu hafta içinde rapor verdi 15 gün ayaga kalkmak yasak.kalp atışını vajinal ultrasyonla gördük çok mutluyum.dualarınz ve desteğiniz için teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız diğer doktor kese büzüşmüş düzelmez düşer demişti ya düzelmiş kesemiz çok şükür.progesrana devam ve iğneyide 3 günde 1e çıkardı
Evet bitanem benim de öyle kötü geçiyor her ay acilde alıyoruz soluğu Güzel şeyler yüzünden olsun bu ağrıların farklıymış bak biliyorsun sende bebiş mi acaba yasuan adet belirtim yk benimki adete 4 5 gun kala degisik bi agriyla baslar cnku ayirtederim hep hani normal zamanda.boyle yanmali bi agri.zaten benim adetim o kadar agir geciyoki canim ah ah yerlerde surunuyorum agridan
Kuzum uygulaması var ben telefondan giriyorum kkya playstore dan indirdim iphone larda olur mu bilemiyorumKızlar ya yetişip okuyamadım bi kaç gündür sizi aklmda sizde :) şu kadınlar klübünn uygulaması olsa ne güzel olurdu yaa . Bugün whatsapptan grupmu kursak diye düşünmedim değil daha rahat takip ederdik herşeyii dimi
Pik gibi duruyor ama geç koyulasmasi bir garip anlam veremiyorum ama değerlendir ve yarın tekrar yap paylaş bakarım ben .. Normalde idrarı damlatir damlatmaz koyulasmasi pik olunca bir dk bile beklemiyorsun ..Canim bak biraz once yaptim bu 15 dakika icinde koyulasti sanirim yanlis hatirlamiyorsam acaba gece bi dahami yapsam deli olcam ya en alttaki yeni olan canim bakarmisiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?