Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah wc ye kalktım bir an içim geçti soğuk soğuk terler gibi oldum öğüre öğüre bir şeyler oldu bu normal mi ? Şuan da uzandım ama çok bulanıyor midem çok saskinim. kotu bir şey olacak diye korktum ..

Evet bitanem benim de öyle kötü geçiyor her ay acilde alıyoruz soluğu Güzel şeyler yüzünden olsun bu ağrıların farklıymış bak biliyorsun sende bebiş mi acaba ya
yok yanlis anlattim galiba daha o agrilar baslama zamani gelmedi onlar gbi agrirsa ayirtederim demek istedm tatlm du bakalm beklemedeyim ruyamda camasirimin hepsi kahverengi su gibiydi boyle yerlere tasti.diyorum hemen doktora gidim gecen ayda kistten olmustu ya ruyama girdi.kist tarafim devamli sizliyo cunku.

korkma canim dinlen ck kotu hissedersen bi doktora git baktir ama benim yengem butun hamilelegi boyunca kusmus ve midesi bulanmis.dusun doguma bile kusa kusa gttim diyo.ama yine de icin rahat etmezse ogleden snra bi kadin dogum acile git

Herkese selamm kızlar. Benim bat 2 eylül :)) ne zamandır yokum buralarda hamişler artmış bereketli olsun insallah

Korkma canım bende fenalardayım bir kaç gündür, iştah kapanıklığı, bulantı halsizlik çok uyku var bende de gün içinde içim geçiyor uyuyorum. Birşeyler olması hiçbirşey olmamasından her zaman iyidir. İçerde büyüyor bebeklerimiz

gecmis olsun dikkat et. sabahlari mide bulantisi normal bildigim kadariyla bolca dinlen ama. gosterebildin mi doktora sonuclari? ablamin dedigi gibi cikmistir insallah.

Kızlar ya mide bulantim çok fena içim disima çıkacak sanki ... Doktora gorunemedim canım sadece yatıyorum, başka bir doktora yazdım idrar yolu enfeksiyonu dedi .. Ama daha yeni bol su iç geçer dedi oda ..

Kızlar ya mide bulantim çok fena içim disima çıkacak sanki ... Doktora gorunemedim canım sadece yatıyorum, başka bir doktora yazdım idrar yolu enfeksiyonu dedi .. Ama daha yeni bol su iç geçer dedi oda ..
Seni görmeden nasıl idrar yolu enfeksiyonu dedi? Akıntın mı var canım? Bulantı bu zamanlarda çok normal, netten baksana bu haftalarda normal. Bende aşırı duygusallık ve sinirde var off baş dönmem oluyor ara ara, araba kullanmaya korkar oldum

Yok canım hiçbir sıkıntım yok işin garip tarafı ama idrarda lökosit ve eritrosit göründü ph vs diğer değerler de normal .. Gücümü toplayabilirsem gideceğim doktora bakalım ..

kizlar adet olacam gibi belim ve karnim sizliyo normaldede 4 5 gun kala boyle baslar artar Guguuu Afilim92
Egem2709
Benim de ara ara adet ağrılarım olmaya başladı hayatım 1 hafta kala başlıyor ben kendimden çok eminim ama senden umutluyum dur bakalım bi belki olmazsın üzülmeİdrarına baktın mı hiç tekrar tortu var mı?? Şimdi baktım hiç bişey yok cam gibi benim ki..

sabah baktm sadece rengi koyu tortu falan gormedm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…