- 1 Ağustos 2016
- 1.091
- 811
- 73
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.561
Çok sükür canım benimDemek ki neymis karalar baglamayacakmissin Allah isterse her sey mümkün. Dualarimiz kabul oldu cok sukur :)
yok yanlis anlattim galiba daha o agrilar baslama zamani gelmedi onlar gbi agrirsa ayirtederim demek istedm tatlm du bakalm beklemedeyim ruyamda camasirimin hepsi kahverengi su gibiydi boyle yerlere tasti.diyorum hemen doktora gidim gecen ayda kistten olmustu ya ruyama girdi.kist tarafim devamli sizliyo cunku.Evet bitanem benim de öyle kötü geçiyor her ay acilde alıyoruz soluğu Güzel şeyler yüzünden olsun bu ağrıların farklıymış bak biliyorsun sende bebiş mi acaba ya
Sabah wc ye kalktım bir an içim geçti soğuk soğuk terler gibi oldum öğüre öğüre bir şeyler oldu bu normal mi ? Şuan da uzandım ama çok bulanıyor midem çok saskinim. kotu bir şey olacak diye korktum ..
gunaydin canim hadi bakalm hayirlisi icimde regl olacagma dair hisler var malesef.Gunaydin kizlar bata cok az kaldi
Herkese selamm kızlar. Benim bat 2 eylül :)) ne zamandır yokum buralarda hamişler artmış bereketli olsun insallahTEMMUZ AYINDA YOLA ÇIKTIK
HEPİMİZ MUTLU SONA ULAŞIRIZ İNŞALLAH..
ARKADAŞLIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZ DAİM OLSUN
@Yasemen2691
@Prmm
@Katinaninelindemakasi35
@benyoruldumhayat09
@googce
@birbaharaksami
@_kvrckmom_
@Hilalceylin
@barbi
@poncikbebis
@papatya8
@miniskotatlis
@aseton44
@geem
@zlm3434
@Asminayaz1518
@patate
@ergunsevgi
@meleklerimin annesi
@CherryBlossom90
@Egem2709
@canan_cc
@tuba-kumsal
@nenana 12 ağustos
@Shopareekiz 13 ağustos
@spe 13 ağustos
@Sehriayaz58 14 ağustos
@Kuzeyde ask 17 ağustos
@Kumsalpoyraz 22 ağustos
Guguuu 28 ağustos
@Afilim92 28 ağustos
kronikuykucu 28 ağustos
@bebegimleben 1 eylül
@turko2727 2 eylül
@Erse35 2 eylül
@Mina_1414 5 eylül
@Benimkigeliyor 5 eylül
@Berenimo877 6 eylül
@safari_go 8 eylül
@Benimkigeliyor 22 eylül
canim nasi oldun aklim sende kaldiSabah wc ye kalktım bir an içim geçti soğuk soğuk terler gibi oldum öğüre öğüre bir şeyler oldu bu normal mi ? Şuan da uzandım ama çok bulanıyor midem çok saskinim. kotu bir şey olacak diye korktum ..
Korkma canım bende fenalardayım bir kaç gündür, iştah kapanıklığı, bulantı halsizlik çok uyku var bende de gün içinde içim geçiyor uyuyorum. Birşeyler olması hiçbirşey olmamasından her zaman iyidir. İçerde büyüyor bebeklerimizSabah wc ye kalktım bir an içim geçti soğuk soğuk terler gibi oldum öğüre öğüre bir şeyler oldu bu normal mi ? Şuan da uzandım ama çok bulanıyor midem çok saskinim. kotu bir şey olacak diye korktum ..
gecmis olsun dikkat et. sabahlari mide bulantisi normal bildigim kadariyla bolca dinlen ama. gosterebildin mi doktora sonuclari? ablamin dedigi gibi cikmistir insallah.Sabah wc ye kalktım bir an içim geçti soğuk soğuk terler gibi oldum öğüre öğüre bir şeyler oldu bu normal mi ? Şuan da uzandım ama çok bulanıyor midem çok saskinim. kotu bir şey olacak diye korktum ..
Seni görmeden nasıl idrar yolu enfeksiyonu dedi? Akıntın mı var canım? Bulantı bu zamanlarda çok normal, netten baksana bu haftalarda normal. Bende aşırı duygusallık ve sinirde var offKızlar ya mide bulantim çok fena içim disima çıkacak sanki ... Doktora gorunemedim canım sadece yatıyorum, başka bir doktora yazdım idrar yolu enfeksiyonu dedi .. Ama daha yeni bol su iç geçer dedi oda ..
Yok canım hiçbir sıkıntım yok işin garip tarafı ama idrarda lökosit ve eritrosit göründü ph vs diğer değerler de normal .. Gücümü toplayabilirsem gideceğim doktora bakalım ..Seni görmeden nasıl idrar yolu enfeksiyonu dedi? Akıntın mı var canım? Bulantı bu zamanlarda çok normal, netten baksana bu haftalarda normal. Bende aşırı duygusallık ve sinirde var offbaş dönmem oluyor ara ara, araba kullanmaya korkar oldum
Aynen git doktora bebeğine merhaba de :) ben bu cuma yine gideceğim inşallah iyidir miniğimYok canım hiçbir sıkıntım yok işin garip tarafı ama idrarda lökosit ve eritrosit göründü ph vs diğer değerler de normal .. Gücümü toplayabilirsem gideceğim doktora bakalım ..
ay canim bnim valla burda olsan alir götürürdm seni bence de hamileliktendir dinlen hmde cok sicak o da etkilerYok canım hiçbir sıkıntım yok işin garip tarafı ama idrarda lökosit ve eritrosit göründü ph vs diğer değerler de normal .. Gücümü toplayabilirsem gideceğim doktora bakalım ..
Benim de ara ara adet ağrılarım olmaya başladı hayatım 1 hafta kala başlıyor ben kendimden çok eminim ama senden umutluyum dur bakalım bi belki olmazsın üzülme
Dikkat et kendine ve bebeğine güzel anne ihmal etme git doktoraYok canım hiçbir sıkıntım yok işin garip tarafı ama idrarda lökosit ve eritrosit göründü ph vs diğer değerler de normal .. Gücümü toplayabilirsem gideceğim doktora bakalım ..
sabah baktm sadece rengi koyu tortu falan gormedm canimBenim de ara ara adet ağrılarım olmaya başladı hayatım 1 hafta kala başlıyor ben kendimden çok eminim ama senden umutluyum dur bakalım bi belki olmazsın üzülmeİdrarına baktın mı hiç tekrar tortu var mı?? Şimdi baktım hiç bişey yok cam gibi benim ki..
Beklemek çok zor dimi ilk başta günler güzel geçiyor ama bekleme kısmı çok yıpratıcısabah baktm sadece rengi koyu tortu falan gormedm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?