Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar adet olacam gibi belim ve karnim sizliyo normaldede 4 5 gun kala boyle baslar artar Guguuu @Afilim92
Egem2709

Kızlar adet ağrısı gibiyse o zaman inşallah hamilesiniz . Bende de bir hafta öncesinden başladı adet ağrısı gibi ..

Kizlar oglen yaptim ilk 10 dakikada cektim resmini bu gun adetten sonraki 14. Gun sanirim daha catlamadi demi iki cizgide koyu degil artik yarin sabah yaparim yada gece bi daha yaparim ne dersiniz bu arada ben bu gunu degerlendirdir bir gun ara vercem carsamba yine yaparim insallah carsambaya kadar catlar bu ay ovitrelle vurulmuycam

Eklentiler

• Screenshot_20170821-150341.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu test bana bozuk gibi geldi ama .. C çizgisi çok açık .. Daha olmamış zaten daha 14. Gundeymisin kaç günde bir adet olursun ?

kizlar adet olacam gibi belim ve karnim sizliyo normaldede 4 5 gun kala boyle baslar artar Guguuu @Afilim92
Egem2709
Canım benimde adet olacakmışım gibi olmuştu, hatta wc ye aha adet oldum bu defa diye kaç kere koştuğumu bilirim. Daha belli olmaz üzme kendini hemen. Adet ile gebelik belirtisi çok benziyor benim göğüslerim bile acımamıştı. Sadece kasığımda hafif hafif ağrı vardı. Az kaldı bak inşallah güzel haberi alacağız

Bu test bana bozuk gibi geldi ama .. C çizgisi çok açık .. Daha olmamış zaten daha 14. Gundeymisin kaç günde bir adet olursun ?
Canim 28 29 30 31 bu aralarda seyrediyor benimki 2 ay 28 oluyorsam 3. Ay 29 u goruyorum sonra 30 31 sonraki aylar bole devam ediyo normalde 28 gunde bir oluyirdum 6 aydir yumurta takibi yapinca sapitti benim yumoslar

sabah baktm sadece rengi koyu tortu falan gormedm canim
Bir tipikte kız adete 9 gün kala beta baktırmış 20.77 çıkmış. Herkeste farklı oluyor canım belli başlı şeylere takılıp olumsuz düşünmeyin. Bende neden göğüslerim büyümedi ve acımıyor kesin hamile değilim demiştim. Çünkü ilk düşüğümde göğüslerim patlıcan gibi olmuştu acıdan duramıyordum düşün aynı bedende bile farklı belirtiler oluyor

Kucağına sağ salim al bebeğini canım inşallah güzel haberler ver bebeğin seninle

Hani bebiş tutununca oluyormuş ya canım ne hamile olduğunu öğrenmeden oluyor galiba
İlk düşük olanda öğrendikten sonra olmuştu ( ama ikizdi o ), bunda öğrenmeden öyle birşey olmadı. Hafif kasık ağrım ve bel ağrım vardı aynı adet gibi başka da belirti yoktu. Birde idrarda tortu vardı ama oda herkeste oluyor mu bilmiyorum.

Bugün yine bir tanıdığın hamilelik haberini aldım uzun zamandır istiyorlardı kistleri vardı yanlış doktor seçimiyle hayata küstürülmüştü senin çocuğun olmaz demişti vs vs. Halbuki basit kistlermiş dr değiştirdi ve denemeye devam etti aynı bizim gibi çok istiyor ve stres yapıyordu olmuyordu.. Çok yoruldu yıprandı bu süreçte ve bel ağrısı meydana çıkınca vazgeçmiş resmen bebiş fikrine uzak kalmış hiç düşünmemiş akışına bırakmış ve ilk ay hamile kalmış şu an 2 aylık olmuş kalp atışını duymuşlar geçenlerde ve çok çook mutlular maşallah.. Yani kızlar aklımızdan çıkarmak mı gerekiyor ne bilemedim neyi yanlış yapıyoruz anlamıyorum.. Kıskanmıyorum Allahım biliyor hiç öyle bi insan değilim ama içim bi tuhaf oluyor eksik hissediyorum..

Selam kızlar. Yazacak pek bir şey yok sizlere bakıp çıkıyorum iyidir umarım herkes. İğneden sonra değerlendirme haftasına başladık. Dün 36 saatlik süre doldu. Çatladığını hissediyorum zaten. Hafif batma ve ağrısı sürüyor. Dün geceyi değerlendirdik ama doktor bundan sonrasını gün aşırı dedi. Çatlamayı kaçırmadan bugünüde mi degerlendirsem bilemedim

Kızlar nasılsınız uzun zamandır girip yazamadım hastalandım bitti ve adetimin 3. Günü test yaptırdım. Sadece prolaktin 26 çıktı üst sınırdaymış. Doktor bugün bebek tedavisine başlayalım dedi. Cünkü 5. Ayımız bebek calismalarında. Bakalım ne dicek ne yapıcak bilmiyorum

Sürekli bebek düşünüp isteyince bence vücudu olumsuz etkiliyor gerçekten kafanı boşalttığın zaman geliyor. Çalışmaları bile kafan rahat yapmalısınız.

Hadi hayırlısı canım :) aslında 5 ay az ama imkan varsa çok beklemenin anlamı da yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…