- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.581
Benim de ara ara adet ağrılarım olmaya başladı hayatım 1 hafta kala başlıyor ben kendimden çok eminim ama senden umutluyum dur bakalım bi belki olmazsın üzülmeİdrarına baktın mı hiç tekrar tortu var mı?? Şimdi baktım hiç bişey yok cam gibi benim ki..
Şuanki durumumu soruyorsun canım yoksa hamile olduğumu öğrenmeden öncekini mi?
Bu test bana bozuk gibi geldi ama .. C çizgisi çok açık .. Daha olmamış zaten daha 14. Gundeymisin kaç günde bir adet olursun ?Kizlar oglen yaptim ilk 10 dakikada cektim resmini bu gun adetten sonraki 14. Gun sanirim daha catlamadi demi iki cizgide koyu degil artik yarin sabah yaparim yada gece bi daha yaparim ne dersiniz bu arada ben bu gunu degerlendirdir bir gun ara vercem carsamba yine yaparim insallah carsambaya kadar catlar bu ay ovitrelle vurulmuycam
Canım benimde adet olacakmışım gibi olmuştu, hatta wc ye aha adet oldum bu defa diye kaç kere koştuğumu bilirim. Daha belli olmaz üzme kendini hemen. Adet ile gebelik belirtisi çok benziyor benim göğüslerim bile acımamıştı. Sadece kasığımda hafif hafif ağrı vardı. Az kaldı bak inşallah güzel haberi alacağız
Canim 28 29 30 31 bu aralarda seyrediyor benimki 2 ay 28 oluyorsam 3. Ay 29 u goruyorum sonra 30 31 sonraki aylar bole devam ediyo normalde 28 gunde bir oluyirdum 6 aydir yumurta takibi yapinca sapitti benim yumoslarBu test bana bozuk gibi geldi ama .. C çizgisi çok açık .. Daha olmamış zaten daha 14. Gundeymisin kaç günde bir adet olursun ?
İlk düşük olan gebeliğimi öğrendiğimde çok lekelenme ve kanamam olmuştu. Bunda değişik bir akıntı var şuan ama ne olduğunu anlayamadım daha
Hani bebiş tutununca oluyormuş ya canım ne hamile olduğunu öğrenmeden oluyor galibaŞuanki durumumu soruyorsun canım yoksa hamile olduğumu öğrenmeden öncekini mi?
Bir tipikte kız adete 9 gün kala beta baktırmış 20.77 çıkmış. Herkeste farklı oluyor canım belli başlı şeylere takılıp olumsuz düşünmeyin. Bende neden göğüslerim büyümedi ve acımıyor kesin hamile değilim demiştim. Çünkü ilk düşüğümde göğüslerim patlıcan gibi olmuştu acıdan duramıyordum düşün aynı bedende bile farklı belirtiler oluyorsabah baktm sadece rengi koyu tortu falan gormedm canim
Kucağına sağ salim al bebeğini canım inşallah güzel haberler ver bebeğin seninleİlk düşük olan gebeliğimi öğrendiğimde çok lekelenme ve kanamam olmuştu. Bunda değişik bir akıntı var şuan ama ne olduğunu anlayamadım dahabu cuma kontrol var bakalım neymiş doktora soracağım canım.
İlk düşük olanda öğrendikten sonra olmuştu ( ama ikizdi o ), bunda öğrenmeden öyle birşey olmadı. Hafif kasık ağrım ve bel ağrım vardı aynı adet gibi başka da belirti yoktu. Birde idrarda tortu vardı ama oda herkeste oluyor mu bilmiyorum.Hani bebiş tutununca oluyormuş ya canım ne hamile olduğunu öğrenmeden oluyor galiba
Aminnn canım, sizde güzel haberleri verin inşallah birlikte geçirelim sağlıkla bu dönemleri.Kucağına sağ salim al bebeğini canım inşallah güzel haberler ver bebeğin seninle
Sürekli bebek düşünüp isteyince bence vücudu olumsuz etkiliyor gerçekten kafanı boşalttığın zaman geliyor. Çalışmaları bile kafan rahat yapmalısınız.Bugün yine bir tanıdığın hamilelik haberini aldım uzun zamandır istiyorlardı kistleri vardı yanlış doktor seçimiyle hayata küstürülmüştü senin çocuğun olmaz demişti vs vs. Halbuki basit kistlermiş dr değiştirdi ve denemeye devam etti aynı bizim gibi çok istiyor ve stres yapıyordu olmuyordu.. Çok yoruldu yıprandı bu süreçte ve bel ağrısı meydana çıkınca vazgeçmiş resmen bebiş fikrine uzak kalmış hiç düşünmemiş akışına bırakmış ve ilk ay hamile kalmış şu an 2 aylık olmuş kalp atışını duymuşlar geçenlerde ve çok çook mutlular maşallah.. Yani kızlar aklımızdan çıkarmak mı gerekiyor ne bilemedim neyi yanlış yapıyoruz anlamıyorum.. Kıskanmıyorum Allahım biliyor hiç öyle bi insan değilim ama içim bi tuhaf oluyor eksik hissediyorum..
Hadi hayırlısı canım :) aslında 5 ay az ama imkan varsa çok beklemenin anlamı da yok :)Kızlar nasılsınız uzun zamandır girip yazamadım hastalandım bitti ve adetimin 3. Günü test yaptırdım. Sadece prolaktin 26 çıktı üst sınırdaymış. Doktor bugün bebek tedavisine başlayalım dedi. Cünkü 5. Ayımız bebek calismalarında. Bakalım ne dicek ne yapıcak bilmiyorum
Tamam kuzucum ben devam edeyim yapmaya zaten cok cok aldim ovilasyon testini biterse yine ali4im gunde 2 yapayimda kacirmiyayim yarinda doktora gidicem insallah bakalim ne olcakMina_1414 sen yapmaya devam et o bir kaç güne koyulaşır en geç 18. Gün koyulaşır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?