- 17 Mayıs 2017
- 651
- 408
- 53
- 35
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #6.601
Ya canım korkuyorum pkos var hormonlarım düzensiz bi cıkıyor bi iniyor ne yapıcagımı bilemedim gerçekten sıkıntı olmasın ilerde hayırlısı yine Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur ama tüp bebek yapmaz herhalde hemen yaHadi hayırlısı canım :) aslında 5 ay az ama imkan varsa çok beklemenin anlamı da yok :)
canim benimde prolaktin 26 cikti doktor normal dedi ilac vermedi sana bunun icin ilac verdimiKızlar nasılsınız uzun zamandır girip yazamadım hastalandım bitti ve adetimin 3. Günü test yaptırdım. Sadece prolaktin 26 çıktı üst sınırdaymış. Doktor bugün bebek tedavisine başlayalım dedi. Cünkü 5. Ayımız bebek calismalarında. Bakalım ne dicek ne yapıcak bilmiyorum
Benimde sınırdı doktor vermedi ilaçcanim benimde prolaktin 26 cikti doktor normal dedi ilac vermedi sana bunun icin ilac verdimi
Canim hormonlarindan lh ve fsh değerini de paylasabilirmisnKızlar klomen verdi 5 gün kullan gel dedi bide doatinex yarım verdi
senin sayı kacti canim ben bu ay hrm sogan suyu ictim hem ebru destanin kurunu ictim gunde birer bardak onun icinde testere disli aslan pencesi vardi o prolaktini düşürmek icin saracoglu tavsiye ettigi icin ictim o karisimida simdi beklemedeyim 14.gunumde 12mm di yumurta dun ve bugun agrim oldu 18. gun 19. gun buyumuste gec catlamis olsa keske:)))Benimde sınırdı doktor vermedi ilaç
prolaktin icin hafta da ikk kez icicegin ilac hangisi bana vermedi yaa 26 diKızlar fsh 4.97 lg 4.67,
Ya ben çocuk istiyorum dedim. Bide benim hep düzensiz çok önceden 50 ye çıkmıştı ondan takipte tutalım çıkmasın prolaktin dedi. Hemen düşürüyor haftada 2 kez yarım verdi klomen de verdi 5 gün sonra gel dedi bende PCos var ya ondan öo acaba
Yine kesişmiş bizim yollar canım. Benimde gece çatladi sanırım bugünde agrısı var. 27 çıktı benim. Hatırlattım ikinci gidişte ilaç falan yazacak mısınız diye yok fakan dedi kaldı öylesenin sayı kacti canim ben bu ay hrm sogan suyu ictim hem ebru destanin kurunu ictim gunde birer bardak onun icinde testere disli aslan pencesi vardi o prolaktini düşürmek icin saracoglu tavsiye ettigi icin ictim o karisimida simdi beklemedeyim 14.gunumde 12mm di yumurta dun ve bugun agrim oldu 18. gun 19. gun buyumuste gec catlamis olsa keske:)))
Kızlar adet ağrısı gibiyse o zaman inşallah hamilesiniz . Bende de bir hafta öncesinden başladı adet ağrısı gibi ..
Canım benimde adet olacakmışım gibi olmuştu, hatta wc ye aha adet oldum bu defa diye kaç kere koştuğumu bilirim. Daha belli olmaz üzme kendini hemen. Adet ile gebelik belirtisi çok benziyor benim göğüslerim bile acımamıştı. Sadece kasığımda hafif hafif ağrı vardı. Az kaldı bak inşallah güzel haberi alacağız
Yapmaz bence kuzum takibe alır seni ilk başta yumurtlamanı ne zaman çatladığını yada klomen kullananlar var. Bakalım nasıl bir takvim belirleyecek. İnşallah tez vakitte güzel haberlerin ile sevinirizYa canım korkuyorum pkos var hormonlarım düzensiz bi cıkıyor bi iniyor ne yapıcagımı bilemedim gerçekten sıkıntı olmasın ilerde hayırlısı yine Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur ama tüp bebek yapmaz herhalde hemen ya
evet seninde bat 2 eyþluldu canim kiz bende pko var yoksa gecmi yumurtladim bugun spor yaptim sag kasigim agriyor suan yumurta 14. gun 12.mm sonra ne oldu hic bilmiyorum :))Yine kesişmiş bizim yollar canım. Benimde gece çatladi sanırım bugünde agrısı var. 27 çıktı benim. Hatırlattım ikinci gidişte ilaç falan yazacak mısınız diye yok fakan dedi kaldı öyle
Evet batlar aynı. Benim iğneyle çatlatıldı. Her zaman düzenli değildir o zaman adetlerin. Olabilir valla geç çatlayabilirsenindemi bat 2 eyluldu canim kiz bende pko var yoksa gecmi yumurtladim bugun spor yaptim sag kasigim agriyor suan yumurta 14. gun 12.mm sonra ne oldu hic bilmiyorum :))
Doatinex verdi cnmprolaktin icin hafta da ikk kez icicegin ilac hangisi bana vermedi yaa 26 di
sen bu ay catlama ignesimi yaptirdin canimEvet batlar aynı. Benim iğneyle çatlatıldı. Her zaman düzenli değildir o zaman adetlerin. Olabilir valla geç çatlayabilir
Canim sende nasil pcos var ya degerlerin cok normal. Pcosta lh fshin 3 kati olmasi gerekiyor diye biliyorum. Adetlerin duzenlimi peki. Seninle hormon degerlerimiz birebir ayni ama bana pcos falan demedi hicbir dokttorKızlar fsh 4.97 lg 4.67,
Ya ben çocuk istiyorum dedim. Bide benim hep düzensiz çok önceden 50 ye çıkmıştı ondan takipte tutalım çıkmasın prolaktin dedi. Hemen düşürüyor haftada 2 kez yarım verdi klomen de verdi 5 gün sonra gel dedi bende PCos var ya ondan öo acaba
Bende her çeşit ve renkte oldu valla. Bir ara süt kesiği gibi oldu, sıvı oldu ama hamile olduğumu öğrendiğim hafta sarı gibiydi akıntı bende üşüttüm demiştim.kizlar bise sorcam ya peki akintiniz varmiydi ben de enfeksiyon varda ondanmi bilmiyorum akintim var peceteye silinceCherryBlossom90 Egem2709
Evet canım klomen kullandım öncesinde sonra iğne verdi çatlaması içinsen bu ay catlama ignesimi yaptirdin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?