Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sende nasil pcos var ya degerlerin cok normal. Pcosta lh fshin 3 kati olmasi gerekiyor diye biliyorum. Adetlerin duzenlimi peki. Seninle hormon degerlerimiz birebir ayni ama bana pcos falan demedi hicbir dokttor
CNım ben 3 yıldır pcosluyum benim hormonlarım çok düzensizdi ilaç verdi kullandım sonra bi süre Doğum kontrol kullandım bıraktım sonra şimdi 5 ay duphaston kullandım. Sonra dğerlerim 2 Aydır iyi cıkıyor ama ben çocuk istediğim icin böyle başladık.ufak Kistlerim vardı alttan kontrol ederken gördü

Anladim canim. Bende 4 aydr hamile kalamadim. Benimde sonuclarim ayni senin smdiki halin gibi. Bakalimdogru zamanda gelir insallah

Merhaba güzel anneler ve güzel anne adayları. Ya benimde aklıma takılan bir şey var hatırlarsanız cumartesi ayın 19unda doktora gittim sağda 17 ve 19 mm 2 tane solda da yine 2 3 tane 21mm yumurtalıklarım oluşmuş 12. Günümdü. 10. Günden itibaren ağrılarım başladı. O gün eve gelince test yaptım 2 si aynı koyuluktaydı bu arada ayın 16sından beri test yapıyorum neyse o günü değerlendirdik sonra 20sinde de test yaptım silikti onu da değerlendirdim ve özellikle dün yine çok ağrım vardı ama akıntım gelmedi. En azından görmedim ben yani aslında dün çok çok az geldi eskiden uzayan akıntılarım olurdu ama 2 aydan beri olmuyor sizce çatlamış mıdır? Bu arada bugünü de değerlendirdim doktor adetinin 20. Günü yumurtlama testi yaptırmamı söyledi bakalım çatlamış mı diye. Ve en kötüsü de eşimle Cumartesi'den itibaren ayrılıyoruz kendisi iş dolayısıyla şehir dışına çıkıyor arada ve yine 1 hafta olmayacak herhalde o zamana kadar çatlar değil mi? Bilmiyorum belki psikolojik belki çok istediğim için bu ay artık oldu diye düşünüyorum. İlk defa böyle ağrılarım oldu mesela bu sabahda otururken kalkarken içimde bir şey var diye hissettim ilk defa ki olsa bile bu kadar erken olmaz cahil cahil konuşmak istemiyorum ama hissettim işte SUÇ mu

Yooo Yavrum bende hissettim olduğu gün suç muuu Değill tabiii Hadi gelsin çifter çifter Masha Allah güzel uyarılmış yumurtaların .. Bugün kaçıncı gunundesin bana onu söyle ? Ve bana göre yoğun bir ağrı catladigina işaret çünkü catlayinca ortaya çıkan sıvı yapıyor o ağrıyı. .

14. Gunundesin pozitif ovu yakaladin degerlendirdin ertesi günü de degerlendirdin keşke bugün agrin olduğu için tekrar test yapsaydın cumaya kadar bu ay ki isin tamam zaten ..

Sevgili hamis tatlis arkadaslarim bir sorum olacak benim bata 6 7 gun var normalde kuru dönem en azindan bugune kadar adetime 1 hafta varken hic bir sey olmuyordu simdi ogleden beri yogun akintim var bu ne sizce

Sevgili hamis tatlis arkadaslarim bir sorum olacak benim bata 6 7 gun var normalde kuru dönem en azindan bugune kadar adetime 1 hafta varken hic bir sey olmuyordu simdi ogleden beri yogun akintim var bu ne sizce

14. Gunundesin pozitif ovu yakaladin degerlendirdin ertesi günü de degerlendirdin keşke bugün agrin olduğu için tekrar test yapsaydın cumaya kadar bu ay ki isin tamam zaten ..

Canım evet 14. Günündeyim bugünü de değerlendirdim test yaptım bugün ilk 6 civarı ama test bozuktu yada ben fazla idrar koydum yanlışlıkla çık geç açıldı kırmızılık ama yine de değerlendirdik bugününü şimdi si 21.45 de yaptım silik. Ay canım inşallah ya inşallah evet baya ağrım oldu ama ilaçtan da olabilir yani yumurtaları baya büyüttü neyse gelgelelim inşallah Cuma'ya kadar işlem biter yoksa bu ay da boşu boşuna gümleyecek. Sen nasıl oldun biraz geç okudum niye doktora gitmiyorsun canım ya

Canım genelde hamilelikte de olabiliyormuş gerçi bende de geliyor arada ama olumsuz oldu. İnşallah sende tam tersi olacak az kalmış haydi bakalım inşallah güpgüzel haberler

Canim sen yumurta gelisririci hangi ilaci kullandinki masalllah bole cok yumurtan olmus hemde sag da hem solda olursa ikiz ihtimalin yuksek biliyorsun degilmi

canim senle batimiz ayni benim normalde de hep akintim oldugu icin korunurken de ondan ayirtedemiyorum malesef.ama gun be gun takip ettim bu ay yumurtlama gunleri daha cktu suan sadece peceteye silince geliyor.

Canım genelde hamilelikte de olabiliyormuş gerçi bende de geliyor arada ama olumsuz oldu. İnşallah sende tam tersi olacak az kalmış haydi bakalım inşallah güpgüzel haberler
Insallah normalde vücudumu dinlemiyorum psikolojim bozuluyor diye ama bu cok dikkatimi cekti

canim senle batimiz ayni benim normalde de hep akintim oldugu icin korunurken de ondan ayirtedemiyorum malesef.ama gun be gun takip ettim bu ay yumurtlama gunleri daha cktu suan sadece peceteye silince geliyor.
Anladim canim bana degisik geldi belki vucudumla ilgili baska bir seydir yine de cok kafa yormak istemiyorum

Canim sen yumurta gelisririci hangi ilaci kullandinki masalllah bole cok yumurtan olmus hemde sag da hem solda olursa ikiz ihtimalin yuksek biliyorsun degilmi

Klomen canım. Evet biliyorum eskiden istemezdim hiç çoğul gebelik ama olsun da hayırlısıyla ikiz olsun. Ya benim çok şükür çok yumurtlama da sorun yok çatlamada da maşallah sübhanallah diyeyim ama benimkiler döllenme de sapıtıyor

canim yumurtalarin c
canim yumurtalarin cok guzel oluşmuş insallah tutmustur canim

Klomenle hamile kalınacak diye bir şey yok iki ay kullandım hamile kalamadım ama onun üstüne tuttu hemen ..
Canim ya ben 23 30 da test yaptim bak 10 dakikada bole oldu sence ne dusuneyim bu gun yaptik bizcatliyomu demek bildigim seyleri sapitiyorum artik of

Eklentiler

• Screenshot_20170821-234200.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…